HUOM! Tämän sivun sisältö voi olla vanhentunutta eikä sitä tule ottaa kirjaimellisesti. Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

VivusJousto Luottotili – Vivuksen joustava luotto jopa 3000€ luottorajalla

Vivusjousto
Vivusjousto
100€ - 3000€
(2.8/5)
Hae heti
Ikäraja
20v
Ilmainen Ensilaina
Ei
Laina-aika
1kk - 65kk
Yhteishakija
Ei
Lainan korko
37.2% - 180%
Lainojen Yhdistäminen
Ei
Tulot minimissään
Säännölliset tulot
Varmennus
Verkkopankkitunnukset

Vivus Jousto

Fleksiluotto tunnetaan nyt nimellä Vivusjousto Monille tuttu Fleksiluotto on muuttanut nimensä Vivus Joustoksi. Muutos ei vaadi mitään toimenpiteitä vanhoilta asiakkailta ja VivusJousto toivottaa tervetulleeksi myös uudet asiakkaat palvelun lainaajiksi. VivusJousto on palvelu, jonka käyttöön hankkimalla voi nauttia 2 000 tai 3 000 euron luottorajallisen luottotilin vapaasta käytöstä. Vivus Jouston erikoisuutena, sitä verrattaessa muihin vastaaviin luottotileihin, on se ettei lainasta tarvitse maksaa lainkaan nostokulua. Nostot ovat kuluttomia niin ensimmäisellä kuin kaikilla muillakin kerroilla. Lainasta peritään kuitenkin kuluja luottokoron muodossa. Helpottavaa kuitenkin on, että kyseinen luottokorko muodostuu vain siitä osuudesta, minkä nostat käyttöösi.

VivusJouston on vakuudeton ja helposti käyttöön otettava luottotili

Vivus Jousto lyhyesti

 • 2 000 – 3 000 euron luottorajallinen tililuotto
 • Maksa takaisin joustavasti 1 – 65 kuukauden aikana
 • Ei nostoja, ei maksettavaa
 • Vakuudeton luottoa
 • Toimi ennen nimellä Fleksiluotto

Ei kannata vaipua epätoivoon, vaikka tili näyttäsi miinusta ja seuraavaa palkkapäivää saa odotella. Jos olet aiemmin hoitanut raha-asiasi mallikkaasti, selviät tästäkin tilanteesta hankkimalla Vivus Jouston jatkuvan luottotilin. Vivusjouston luottotili palvelee sinua oman tarpeesi mukaan, voit tehdä siitä suuren kertanoston tai pienempiä nostoja aina silloin kun tarve tulee vastaan. Se on hyvin monikäyttöinen ja monille sopiva tapa lainata. Vivus Jousto on jatkuva luottotili, joka vapauttaa sinut hakemasta aina uutta lainaa kun tarve tulee. Voit pitää tiliä vararahastona ja nostaa siltä luottoa aina tosipaikan tullen. Et maksa nostokuluja, vain lainan koron. Parasta on tietenkin se, ettei luottotili maksa sinulle mitään, jos et ota sitä käyttöön. Tätä parempi pahan päivän vara on vain säästötili. Kaikille ei ole kuitenkaan välttämättä ollut mahdollisuutta säästää, joten Vivusjousto tulee apuun.

VivusJousto hoitaa suomalaisten rahapulmat

VivusJouston luottotili on suunnattu yli 20 vuotiaille, joilla on lainasummaan riittävä maksukyky ja puhtaat luottotiedot. Tämän lisäksi on muutamia käytännön seikkoja, jota asiakkaan tulee hallita: Suomalainen pankkitili, henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset ja vakituinen osoite suomessa.

v
VivusJousto.fi kotisivu

VivusJousto tarkastaa asiakkaan ilmoittamat tiedot ennen kuin se myöntää lainaa. Jos vakuudeton Vivus Jousto luottotili myönnetään, sen saa tililleen nopeasti. Vivus Jousto suorittaa asiakaskohtaisen riskienhallinta-analyysin, jonka perusteella määritellään lainansaanti yleensä, sekä se, kumpi luottoraja asiakkaalle muotoutuu. Koko lainasumman saa ilman takaajia ja se on helposti haettava.

Lainan hakeminen on helppoa kaikille – valitse VivusJousto

Näin Haet VivusJoustoa

 1. Täytä hakemus VivusJouston nettisivuilla
 2. Suorita Tupas-tunnistautuminen verkkopankkitunnuksillasi
 3. Vastaanota lainapäätös
 4. Nosta tarvitsemasi määrä rahaa tilillesi

Jos halajat lainaa, ei se ainakaan jää siitä kiinni, ettetkö osaisi tehdä luottohakemusta. Se on nimittäin lapsellisen helppoa. Kun olet vastaanottanut hyväksytyn luottopäätöksen, saat nostaa rahat heti käyttöösi. Toivomasi summa on käytössäsi keskimäärin varttitunnin kuluessa, lukuun ottamatta POP-pankin ja Ålandsbankenin asiakkaita, joiden nostot siirtyvät tileille 1 – 2:n pankkipäivän kuluessa. Se summa, jonka kulloinkin nostat, on täysin oman harkintasi mukainen. Tilillä olevasta saldosta riippuen,voi nosto olla 10 – 3 000 euroa. Voit myöskin tehdä nostoja niin usein kun haluat, yhdestäkään nostosta ei peritä sinulta nostokulua penniäkään.

Vivus Jouston takaisinmaksusta

Nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, että mitä nopeammin luoton lyhentää, sitä vähemmän siitä tarvitsee maksaa kuluja. On nimittäin niin, että tällöin se aika josta korkoa peritään, on lyhempi. Lainakorko on asiakaskohtainen vuosikorko ja se vaihtelee välillä 37,20% – 180,00%. Koron laskeminen tapahtuu kuitenkin päiväkohtaisesti ja laskutus kuukausittain. Kokonaisuudessaan sinulta perittävä korko on täysin riippuvainen siitä, millaisessa ajassa lyhennät lainasi ja paljonko olet lainaa käyttöösi nostanut. Toinen nyrkkisääntö on, että mikäli lainaa ei ole nostettu käyttöön, siitä ei myöskään peritä korkoa.

Maksa sinulle sopivassa tahdissa takaisin

Maksuaika on suuruudeltaan 1 – 65 kuukautta ja sen lainan maksun nopeuden saa periaatteessa asiakas määrittää itse. Vaihtoehtoina on:

 • Pelkän minimilyhennyksen maksaminen kuukausittain (luoton minimilyhennys on 5 % nostetusta luottosummasta, sekä kunkin laskutuskauden aikana muodostuneesta korosta)
 • Minimisummaa suuremman summan lyhentäminen, summa voi olla mitä vain minimilyhennyksen ja koko lainasumman maksamisen välissä.
 • Koko summan lyhentäminen kerralla. Tämä kertalyhennys ei lisää kuluja.
 • Voit myös vuorotella ja maksaa ajoittain minimisumman ja jossain kuussa taas minimilyhennystä suuremman summan
Hae VivusJoustoa

Kuten huomaat, voit räätälöidä takaisinmaksun täysin oman tilanteesi mukaan!

Tarvitsetko kenties pienempää ja edullisempaa lainaa?

VivusJousto luottotili on Vivus.fi lainapalvelun sisarpalvelu. Vivus.fi myöntää pikalainaa 10-2010 euroa 3-61 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Mikä parasta, uusille asiakkaille laina on koroton ja kuluton aina 400 euroon asti, joten pienemmässä lainatarpeessa tutustu ihmeessä Vivus.fi lainapalveluun.

Mieltä askarruttavia kysymyksiä Vivus Joustosta

Onko VivusJoustolla asiakaspalvelua?

Kyllä on. Tavoitat asiakaspalvelun maanantaista perjantaihin klo. 9.00 – 18.00 ja mikäli yhteydenoton tarve sattuu lauantaille voi ottaa yhteyttä klo. 10.00 – 16.00 välisenä aikana. Sunnuntaina Vivus Jouston asiakaspalvelu on kiinni. Voit suorittaa yhteydenoton soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

Kuka on VivusJouston palvelun takana?

VivusJouston takana häärii 4finance Oy, joka on toiminut suomessa pitkään erilaisten kulutusluottojen tarjoajana.

Paljonko yksittäisestä nostosta peritään nostokuluja?

Vivus Jouston luottotilin nostoista ei peritä lainkaan nostokuluja.

Mikä on luottotilin todellinen vuosikorko?

Esimerkiksi 2 000 euron lainassa jota maksetaan takaisin 12 erässä luoton todellinen vuosikorko on 166,17 % silloin kun lainan vuosikorko on 12 %.

Voiko lainaa käyttää uudelleen, kun sitä on maksanut takaisin?

Kyllä voi. Kun olet maksanut lainaa takaisin, lyhennysten kirjauduttua ne siirtyvät uudelleen nostettaviksi. Voit siis käyttää samaa lainaa uudelleen ja uudelleen loputtomasti. Lainatili pysyy käytössäsi, kunhan huolehdit maksuistasi asianmukaisesti. Hanki sinäkin nyt Vivus Jouston luottotili käyttöösi!

Vivusjousto.fi yhteystiedot

4Finance Oy Lintulahdenkuja 10 00500 Helsinki Y-tunnus: 2257545-4 Puhelin 0600 418 751 (0,76 €/min + mpm/pvm) asiakaspalvelu@vivusjousto.fiKerro oma VivusJousto Luottotili – Vivuksen joustava luotto jopa 3000€ luottorajalla kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *