HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Rahoituslaitos kulutusluotto – Kilpailuta kulutusluotot ja lainat helposti

Rahoituslaitos kulutusluotto

Rahoituslaitos kulutusluotto

• 100 – 60 000 euron rahantarpeeseen • Etsii parhaan lainatarjouksen puolestasi • Saat tiedoksi edullisimman tarjouksen • Voit hyväksyä tai hylätä tarjouksen • Maksa takaisin 1 – 15 vuodessa • Edustaa monia turvallisia luotonmyöntäjiä • Lainaa ilman vakuuksia • Hakeminen helppoa ja vaivatonta • Jopa suuret rahasummat nopeasti • Vähintään täysi-ikäisille Rahoituslaitos on luotettava kumppani 100 – 60 000 euron lainojen kilpailutustarkoitukseen. Tehtävänäsi on täyttää yksi selkeä lainahakemus, jonka jälkeen Rahoituslaitos vertailee useiden luottopalvelujen lainat. Saat lainallesi maksuaikaa 1 – 15 vuotta ja ehdot, edut sekä korkoprosentin valitun lainapalvelun erityispiirteiden mukaan. Voit täyttää ilmaisen hakemuksen välittömästi!

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Bondora100€ - 10000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Rahalaitos1000€ - 60000€
Unolaina500€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Fixura1000€ - 20000€
Lainanvertaaja500€ - 60000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Etua.fi500€ - 60000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Rahoituslaitos
Rahoituslaitos
100€ - 60000€
(4.5/5)
Hae heti
Ikäraja
20v
Ilmainen Ensilaina
Ei
Laina-aika
12kk - 240kk
Yhteishakija
Kyllä
Lainan korko
4% - 20%
Lainojen Yhdistäminen
Ei
Tulot minimissään
1200€/kk
Varmennus
Verkkopankkitunnukset

Rahoituslaitos lainaa 100 - 60 000€

Sinä täytät hakemuksen – Rahoituslaitos kilpailuttaa lainat

Rahoituslaitos.fi on palvelu, joka kilpailuttaa lainoja kuluttajille. Palvelu vertailee lainamarkkinoilta, verkossa haettavien luottojen joukosta asiakkaan tarpeeseen parhaiten sopivan vaihtoehdon. Kaikki Rahoituslaitoksen kanssa yhteistyötä tekevät pankin ja rahoituslaitokset ovat luotettavia lainakumppaneita. Se mitä voit Rahoituslaitoksen kautta hakea, on pienemmät pikavippiä vastaavat summat ja siitä ylöspäin aina 60 000 euron kulutusluottoihin saakka. Lainoille voi toivoa luottoaikaa vuodesta aina viiteentoista vuoteen saakka. Mitä kuluihin tulee, voit arvioida lainalle tulevia kuluja Rahoituslaitoksen näppärällä lainalaskurilla. Se esittää selkeästi realistisen arvion siitä, millainen lainan kuukausierä tulee olemaan. Tarkat lainakulut ja kuukausierien suuruudet selviävät kuitenkin vasta lainatarjouksesta. Voit täyttää vakuudettoman Rahoituslaitos kulutusluoton lainahakemuksen maksutta verkossa. Muista, että yksi hakemus riittää lainojen kilpailutuksen tekemiseen – saat siihen vastauksen useiden luotontarjoajien tarjonnasta. Hakemuksen täyttäminen ei kuitenkaan automaattisesti velvoita ottamaan minkäänlaista luottoa. Voit yksinkertaisesti vaan vaikka testata sitä, millaisella korolla ja ehdoilla voisit lainata, vertailemalla hakemukseen vastauksena saamiasi luottotarjouksia. Hakemuksen jättäminen on tämän lisäksi vielä täysin ilmaista!

Rahoituslaitos kulutusluotto – Esimerkkilaina:

 • Lainasumma – 10 000 euroa
 • Maksuaika – 5 vuotta
 • Avausmaksu – 149 euroa
 • Tilinhoitomaksu – 5 euroa kuukaudessa
 • Korko – 11,62 %
 • Maksetaan takaisin yhteensä – 13 680 euroa ( 228 euroa kuukaudessa )
 • Todellinen vuosikorko 13,91 %

Rahoituslaitos.fi palvelee lainaajia verkossa

Rahoituslaitos kulutusluottohakemus on täytetty muutamassa minuutissa ja sen täyttäminen onnistuu milloin vain. Koska kyseessä on täysin verkossa toimiva palvelu, voi hakemuksen jättää niin päivällä, kuin yölläkin. Hakemukseen tarvittavia tietoja ovat tietenkin henkilötiedot, osoitetiedot sekä tiedot työtilanteesta ja nykytuloistasi. Lisäksi lainapalvelu haluaa tietää asiakkaalla jo olevista veloista. Näiden perusteella kukin luottopalvelu arvioi mahdollisuuksiaan lainata kyseiselle asiakkaalle. Kukin kulutusluottoa Rahoituslaitoksen kautta tarjoava taho tekee hakemuksen vastaanottamisen jälkeen riskienkartoitusarvion, jonka perusteella se joko antaa asiakkaalle luottotarjouksen tai sitten jättää antamatta. Tässä kartoituksessa määräytyy myös lainan henkilökohtainen korko, sekä muut ehdot. Jos palvelu päättää lainata rahaa asiakkaalle hyvällä tarjouksella, Rahoituslaitos tuo sen tiedon asiakkaalle selkeästi ja ymmärrettävästi. Jos asiakas päätyy lainan ottamaan, hän asioi jatkossa lainaa antaneen tahon kanssa. Rahoituslaitos pitäytyy siis ainoastaan lainojen välittämiseen, eikä se lainaa kenellekään rahaa.

Rahoituslaitos.fi kotisivu
Rahoituslaitos.fi kotisivu

Hae Rahoituslaitos kulutusluottoa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa

Koska Rahoituslaitos.fi kilpailuttaa ja välittää myös suuria, jopa 60 000 euron vakuudettomia kulutusluottoja, voi olla että pienituloisen on vaikea päästä näihin käsiksi. Tällöin on mahdollista hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Tyypillisimmin näitä luottoja haetaan yhdessä kumppanin kanssa tai voi täysi-ikäinen hakea luottoa myös vaikka yhdessä oman äidin tai isän kanssa. Haet siis toivomaasi luottosummaa yhdessä vakavaraisen läheisen kanssa, jolloin molempien tulot ja tilanne vaikuttavat lainan saamiseen ja sen korkoon. Kuitenkin, lainan vastuut ja velvollisuudet on molempien hakijoiden ymmärrettävä ennen luoton hakemista. Koko summa on nimittäin molempien lyhennysvelvollisuuden alla, ei vain puolet niin kuin usein asuntolainoissa. Molemmat siis vastaavat yhdessä siitä, että luotto tulee hoidettua asianmukaisesti takaisin, vaikka olisikin sovittu, että haettu lainapääoma on tarkoitettu vain päähakijan käyttöön.

Lue  Lainaaheti.fi

Rahoituslaitos.fi kilpailuttaa täysi-ikäisten suomalaisten lainat

Rahoituslaitos.fi lyhyesti

 • Kilpailuttaa ilmaiseksi vipit ja kulutusluotot
 • Mahdollisuus yhdistää lainoja
 • 100 euron – 60 000 euron lainat
 • Näille maksuaikaa 1 – 15 vuotta
 • Vakuudetonta ja helppoa lainaamista

Rahoituslaitos kulutusluoton myöntäminen on rajattu koskemaan vain yli 18-vuotiaita hakijoita ja tämänkin suhteen saattaa olla vielä korkeampiakin ikärajavaatimuksia, riippuen lainaajatahosta. Erityisesti suurempia lainasummia toivottaessa, ikäraja saattaa hyvinkin olla jopa yli 23 vuotta. Luottotiedottomien on oikeastaan turha täyttää kilpailutushakemusta Rahoituslaitokselle, koska heille ei voida missään olosuhteissa myöntää lainaa. Kun lainataan suomessa toimivilta lainapalveluilta, valtaosa velvoittaa asiakkaalta Suomen kansalaisuutta tai ainakin pitkäaikaista tai pysyvää oleskelua Suomessa. Vakuudettomia lainoja säätelevien lakien kiristyttyä, myös lainaajan taloudelliseen tilanteeseen kiinnitetään aiempaa suurempi huomio. Asiakkaalla tulee olla lainamäärään suhteutettuna riittävät tulot, joilla voidaan varmistaa että hakija saa myös maksettua luoton pois ajallaan. Myös edellisten velkojen määrä on oleellinen tieto, koska muut velat ja kulut luonnollisesti vaikuttavat siihen, miten hyvin asiakas suoriutuu takaisinmaksueristään.

Takaisinmaksuun löytyy tarvittaessa joustoakin

Rahoituslaitos lainaa heti

Toki lainanmaksuun on monenlaisia mahdollisuuksia ja osa lainapalveluista tarjoaa myös helpotteita talouden tiukkoihin paikkoihin. Laina-aikaa säätelemällä on mahdollista saada kuukausierään muutoksia. Rahoituslaitokselta haettavissa oleva laina-aika on 1 – 15 vuotta. Pitkä luottoaika luonnollisesti laskee takaisinmaksuerän pieneksi, kun taas lyhyt takaisinmaksuaika voi nostaa kuukausierän kokoa. Kuitenkaan automaattisesti ei välttämättä kannata valita maksimipituista laina-aikaa, koska se myös vaikuttaa oleellisesti siihen, paljonko lainasta kokonaisuudessaan maksetaan korkoja ja kuluja. Jos verrataan vuoden ja kymmenen vuoden laina-aikoja, ehtii kymmenessä vuodessa olevan huomattavasti enemmän kuukausia, jolta korkoa peritään. Laina-ajan ollessa pitkä, voi asiakas kuitenkin milloin vain maksaa luottonsa takaisin kokonaisuudessaan, joko lyhentämällä koko luoton kerralla tai sitten maksamalla suurempia kuukausieriä. Luottopalvelut eivät voi periä näin toimittaessa ylimääräisiä maksuja asiakkaaltaan. Näin suurimmat lainatkaan eivät tunnut mahdottomilta vaan esim. 50 000 vakuudettoman kulutusluoton voi maksaa pienissä erissä, pitkällä ajalla takaisin ja tehdä suurempia lyhennyseriä silloin kun siihen on taloudellisesti mahdollisuus.

Lue  Etua • Kilpailuta kulutusluotot ja asuntolainat • Täysin ilmaiseksi

Rahalaitos.fi:stä yleensä kysytyt kysymykset

Miten lainojen yhdistäminen, onnistuuko?

Kyllä onnistuu. Voit kilpailuttaa Rahoituslaitoksella sellaisen kulutusluoton, joka sinun on tarkoitus käyttää vanhojen luottojesi yhdistämiseksi. Rahoituslaitos kulutusluotto sopii kaikenlaisten velkojen yhdistelyyn – vipit, kaikki kulutusluotot ja osamaksut voidaan kaikki yhdistää yhdeksi isommaksi sekä mahdollisesti myös edullisemmaksi yhdistelmälainaksi.

Voinko hakea lainaa kaverille?

Et voi. Rahoituslaitos kulutusluottoa voi hakea vain itselle. Lainanhakuun tunnistaudutaan käyttämällä henkilökohtaisia pankkitunnuksia ja tämä estää osaltaan lainoihin kohdistuvia väärinkäytöksiä ja tekee palvelusta turvallisen käyttää.

Kuuluuko lainahakemukseen toimittaa jotain liitteitä?

Tämä riippuu täysin valitsemastasi luottopalvelusta. Osalla pyydetään rutiinisti esimerkiksi palkka – tai eläketodistusta, osassa palveluista näitä kysytään pistokokeen luonteisesti. Osassa palveluista ja erityisesti pienten lainasummien kohdalla liitteitä ei välttämättä tarvitse ilmoittaa ollenkaan.

Miksi minulle ei myönnetty lainaa?

Voi olla, ettei yksikään lainapalvelu voinut myöntää sinulle lainaa, koska sinulla on maksuhäiriömerkintä, olet liian nuori tai kuukausitulosi ovat liian pienet suhteessa toivottuun lainamäärään. Olet saattanut saada ehdotuksen pienemmästä lainasummasta tai toisenmittaisesta takaisinmaksuajasta. Jos lainapäätöksesi on kokonaan kielteinen, syytä tähän ei olla velvollisia ilmoittamaan ollenkaan.

Millaiset ovat lainani kulut?

Rahoituslaitoksen kautta voi saada useiden lainapalvelujen tarjouksia lainoista. Rahoituslaitos ilmoittaa, että sen kilpailuttamien luottojen todellinen vuosikorko on välillä 4,19 % – 50,5 %. Jokaisella palvelulla on yksilölliset lainatuotteet ja hinnoittelu, korkokin on useimmiten asiakaskohtainen. Tämän vuoksi on mahdotonta sanoa, millaista lainaa ja millä kuluilla juuri sinä voisit saada. Saat asian helpoiten selville täyttämällä ilmaisen lainahakemuksen ja katsoa saamasi tarjoukset rauhassa. Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita sinua mihinkään.Rahoituslaitos kulutusluotto – Kilpailuta kulutusluotot ja lainat helposti kokemuksia

 1. Oli kyllä hyvä ja nopea palvelu. 12 000€ laina kämpän käsirahaksi irtosi muitta mutkitta seuraavaksi päiväksi eikä ollut edes kallis.

Keskustelu on suljettu.

Kerro oma Rahoituslaitos kulutusluotto – Kilpailuta kulutusluotot ja lainat helposti kokemuksesi