HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Kulutusluotto.com

Kulutusluotto.com

Kulutusluotto.com

• 1000 – 60 000 euron kulutusluotto • Löydät tarjouksia useilta pankeilta • Säästät aikaa ja rahaa • Hakemuksen jättämäminen ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmaista • Takaisinmaksu jopa 15-vuotta • Suomalainen luotettava toimija • Kulutusluotto ilman vakuuksia • Nopea nettihakemus • Myös isommat luotot nopeasti tilille • Vaaditaan 18-vuoden ikää Uusi Kulutusluotto.com on paras vaihtoehto kulutusluotolle vuonna 2024.. Täyttämällä yhden hakemuksen saat useita tarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Voit näistä kulutusluottotarjouksista valita itsellesi edullisimman tai muutoin parhaimman. Tämä säästää aikaa ja rahaa, sillä et joudu täyttämään hakemusta jokaiseen lainayhtiöön erikseen.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Bondora100€ - 10000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Unolaina500€ - 60000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Freedom Rahoitus1000€ - 60000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Rahalaitos500€ - 70000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Etua.fi500€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Zmarta1000€ - 60000€
Kulutusluotto.com
Kulutusluotto.com
1000€ - 60000€
(4.7/5)
Hae heti
Ikäraja
20v
Ilmainen Ensilaina
Ei
Laina-aika
12kk - 180kk
Yhteishakija
Kyllä
Lainan korko
4% - 20%
Lainojen Yhdistäminen
Kyllä
Tulot minimissään
7200€/v
Varmennus
Verkkopankkitunnukset

On oikeastaan ihmeellistä, miten paljon asioita on siirtynyt nettiin viimeisen 20 vuoden aikana – muun muassa kulutusluottojen hakeminen. Tutkimusten mukaan esimerkiksi noin 40 % ihmisistä löytävät jo oman kumppaninsa netistä ja ruoan tilaamisesta sovelluksen kautta on tullut arkipäivää ainakin suurimmissa kaupungeissa. Sama ilmiö ulottuu myös rahoituspalveluihin ja yhä useampi hakee lainansa nettipalveluiden kautta ja tässä heitä auttaa Kulutusluotto.com.

Kulutusluotto.com kilpailuttaa puolestasi

Kulutusluotto.com

Kulutusluotto.com on mielenkiintoinen sivusto, joka lupaa kilpailuttaa lainat asiakkaan puolesta ja löytää asiakkaalle parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Lainatarjoukset eivät ole geneerisiä, vaan ne perustuvat lainanhakijan omiin tietoihin. Hakijan on täytettävä lainahakemus ja juuri tässä hakemuksessa täytettyihin tietoihin perustuen palvelu voi kilpailuttaa asiakkaan puolesta lainapalvelut.

Palvelun suurin etu on mielestäni siinä, että asiakas voi säästää aikaa kilpailuttamalla lainatarjoukset yhdellä sivustolla. Jokainenhan voisi käydä myös eri yhtiöiden sivustoilla jättämässä lainahakemuksen, mutta siinä olisi oma työnsä (joskin sen voisi tehdä netissä). Toinen etu tällaisen kilpailutukseen erikoistuneen palvelun käytössä on se, että hakee lainatarjouksia niin monelta eri rahoitusyhtiöltä. Tuskin kukaan hakija tulisi hakeneekseen lainatarjouksia näin monesta eri yhtiöstä, josta vertailisi kulutusluottoja itsenäisesti.

Pieni kuukausierä vai alhaiset kokonaiskustannukset?

Kulutusluottoa ei kannata koskaan ottaa turhanpäiten, koska sen mukana tulee (lähes) aina myös korko ja muut juoksevat kulut. Kannattaa siis pohtia kahteen kertaan ennen kuin ottaa kulutusluottoa, koska se on aina myös maksettava maksusuunnitelman mukaisesti takaisin. Jos kuitenkin päättää lainaa ottaa, kannattaa miettiä, onko itselle tärkeämpää alhainen kuukausierä vai alhaiset kokonaiskustannukset.

Laina-aikaa pitkittämällä on mahdollista saada alhaisempi kuukausierä maksettavaksi, mutta toisaalta tällöin lainan kokonaiskustannukset kasvavat. Jos siis haluaa päästä mahdollisimman pienillä kuluilla, kannattaa laina maksaa mahdollisimman nopeasti pois. Kuukausierän suuruuttu voi kokeilla kulutusluotto.comin lainalaskurissa. Laskuri antaa viitteellisen arvion siitä, paljonko tietyllä laina-ajalla ja lainasummalla kuukausieräksi ja kokonaiskustannuksiksi muodostuisi.

Lue  Bondora vakuudeton laina 500 – 10 000€ – Hae lainaa heti verkosta

Henkilökohtainen lainatarjous

Jos asiakas on kelpuutettu saamaan lainaa kulutusluotto.comin kilpailutuksen pohjalta, saa hän henkilökohtaisen lainatarjouksen. Tarjousta ei siis voi esimerkiksi luovuttaa omalle kumppanilleen tai ystävälleen. Lainahakemuksen on täytettävä huolellisesti ja myös rehellisesti. Esimerkiksi osoitetiedot on mahdollista tarkistaa väestötietojärjestelmästä.

Hakijan tulee varmentaa oma henkilöllisyytensä pankkitunnuksillaan. Tämä on turvallista ja samanlainen mekanismi on käytössä myös julkishallinnon sivustoilla kuten vero.fi, kanta.fi ja suomi.fi. Tunnistautuminen on turvallista ja sivustolla on käytössä esimerkiksi SSL-salaus, kuten asiaan kuuluu.

Myös lainasopimuksen allekirjoitus pyydettiin tekemään omilla pankkitunnuksilla. Asiakas ei ole tosin velvoitettu hyväksymään yhtäkään lainatarjousta, minkä vuoksi lainahakemuksen jättämistä ei tarvitsekaan sen kummemmin stressata. Mikäli jokin lainatarjous kuitenkin tuntuu omaan tarpeeseen sopivalta, voi sen allekirjoittaa hetkessä pankkitunnuksiaan käyttäen.

Korko ja kulut

Olen hakenut kulutusluottoa aiemminkin, joten tiedän, ettei kannata liikaa kiinnittää huomiota nimelliskorkoon, sillä todellinen vuosikorko on huomattavasti ratkaisevampaa. Todellinen vuosikorko eroaa nimelliskorosta siinä, että se ottaa huomioon myös lainaan liittyvät muut kulut.

Kulutusluotto.com lainan kulut:

  • Nimelliskorko alkaen 4,5% – maksimissaan 20%
  • Todellinen vuosikorko riippuu tarjouksesta
  • Lainan avauskulut esimerkiksi 45€
  • Lainahoitokulut 0€

Moni rahoitusyhtiö perii esimerkiksi niin sanottua tilinhoitomaksua kuukausittain. Moni on varmasti ihmetellyt, miksi lainapaikkojen tulee periä tilinhoitomaksua, kun kaikki vaiheet hoituvat automatisoidusti. Epäilen, että tilinhoitomaksuilla hoidetaan esimerkiksi asiakaspalveluhenkilöstön kuluja. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä rahoitusyhtiön henkilökuntaan kysymysten herettyä ja jollain päivystävän asiakastuen palkkamenot on kuitattava.

Entä työttömät, eläkeläiset ja maahanmuuttajat

Eläkeläiset voivat hakea hyvillä mielin lainaa kulutusluotto.comin kautta, koska heillä on näyttää kuukausittainen eläketulonsa varmuudeksi takaisinmaksukyvystä. Työttömien tilanne on vaikeampi, ei kuitenkaan täysin toivoton. Työttömälläkin pitää olla jokin säännöllinen tulonlähde, joksi ei kelpaa työttömyystuki. Sen sijaan ainakin osaketulot ovat kelpuutettava tulonlähde, kunhan tulot ovat säännölliset ja niitä on riittävästi.

Lue  Zmarta • Kilpailuta vakuudettomat lainat • Yhdistä lainat helposti

Myös maahanmuuttajat voivat vertailla kulutusluotot, joustoluotot ja muut pienet lainat kulutusluotto.comissa. Hakijalla tulee kuitenkin olla vakituinen osoite Suomessa ja pankkitunnukset suomalaisesta pankista. Ainakin osa rahoitusyhtiöistä vaatii myös, että hakija on asunut Suomessa ainakin parin vuoden ajan.

Loppuajatuksia palvelusta

Hakukoneesta löytää nopeasti lukuisia lainojen vertailuun keskittyvää palvelua. Tässä porukassa kulutusluotto.com erottuu mielestäni edukseen sen helppouden ja nopeuden ansiosta. Palvelulla on myös paljon yhteistyökumppaneita, joten lainojen kilpailutus ei perustu vain muutaman rahoitusyhtiön lainapalveluihin. Lainan saamiseksi on kuitenkin täytettävä melko kovat ehdot ja esimerkiksi työttömien, joilla rahantarve on usein suurin, on vaikea saada lainaa.