HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Lainaa ilman liitteitä

Netistä voi olla mahdollista saada lainaa heti ilman liitteitä - älä siis turhaan käytä aikaasi lisädokumenttien kanssa tappeluun. Kaikki paperityöt voit unohtaa, kun haet lainaa heti ilman liitteitä verkossa.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Vippi.org1000€ - 60000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Bondora100€ - 10000€
Unolaina500€ - 60000€
Freedom Rahoitus1000€ - 60000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Etua.fi500€ - 60000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Rahalaitos500€ - 70000€
Zmarta1000€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€

Lainaa heti ilman liitteitä kaikkiin tarpeisiin

Hae lainaa ilman liitteitä

Älä turhaan käytä aikaasi hakemalla lainaa perinteisestä pankista. Kaiken sen paperityön ja pankissa paikanpäällä asioinnin voit unohtaa, kun valitset vakuudettoman lainan ja haet sitä heti ilman liitteitä suoraan verkossa. Usein elämässä pärjääminen vaatii nopeaa reagointia erilaisissa muutoksissa. Yksi toimia aiheuttava muutos on henkilökohtaisen taloudellisen tilanteen vaihtelu. Kun henkilökohtaisen talouden käyttöpääomaa halutaan lisätä nopealla tahdilla, on vakuudeton laina heti ilman liitteitä sopiva vaihtoehto. Käyttöpääomaa tarvitaan niin yllättävien menojen, kuten auton tai pyykinpesukoneen hajomisen yhteydessä tai vaikka lomamatkaa varten. Myös normaalin arjen pyörittämiseen tarvitaan toisinaan lainarahoitusta. Usein palkkojen, päivärahojen tai eläkkeiden myöhästyminen voi haastaa myös varsin vakavaraisen henkilönkin lainanhakuun. Lainaa ilman liitteitä myönnetään yksilöllisesti muutamista satasista aina kymmeniin tuhansiin euroihin saakka. Markkinoilla on myös jopa 70 000 euron vakuudetonta lainaa. Myönnettävään lainasummaan vaikuttaa rahan tarve ja lainapalvelun arvio lainan myöntämisen mahdollisuuksista juuri kyseiselle henkilölle.

Mistä lainaa heti ilman liitteitä?

Alla esittelemme muutaman palvelun, jotka myöntävät lainaa heti ilman liitteitä. Voit myös käyttää lainojen kilpailuttajia etsimään sinulle lainatarjouksia tarvitsemallesi lainasummalle ja valita semmoinen lainatarjous lainapalvelulta, joka ei enää liitteitä esihyväksytyn lainan ulosmaksamiseen. Aasa lainaa ilman liitteitä

Aasa laina ilman liitteitä 2 000 – 10 000€

Lainaa heti ilman liitteitä • Hakemus on nopea ja helppo täyttää • Takaisinmaksuaikaa jopa 5 vuotta • Lainaa ilman liitteitä 2 000 – 10 000€ • Lainapäätös välittömästi hakemuksesta • Laina maksetaan nopeasti tilille • Et tarvitse takaajia tai vakuuksia • Ikäraja 20-vuotta • Asiakastyytyväisyys huippuluokkaa • Voit hakea lainaa 24/7 Aasa lainaa heti ilman liitteitä 2 000 – 10 000 euroa, jos olet täyttänyt 20-vuotta ja asut suomessa. Lainahakemus on nopea täyttää Aasan verkkosivuilla ja lainapäätöksen saat välittömästi hakemuksen jätettyäsi. Laina siirtyy tilillesi heti hyväksytyn lainapäätöksen saatuasi. Laina-aikaa Aasa myöntää 6-60 kuukautta hakijan valinnan mukaan.

Yleislaina ilman lisädokumentteja

Yleislainaa 2 000 – 10 000 € ilman liitteitä

• 2 000 – 10 000 euron kertalaina • Oiva palvelu, kun tarvitset lainaa heti • 6 – 24 kuukautta takaisinmaksuaikaa • Nimelliskorko 19.9% • Maksuton lainahakemus • Nopea hakea, ei lisädokumenttien lähettämistä • Tunnistaudut helposti verkkopankkitunnuksillasi • Lainapäätös heti • Rahat tilille todella nopeasti • Palvelun ikäraja 20-vuotta Yleislaina on 2 000 – 10 000 euron suuruinen vakuudeton kulutusluotto, jota voit hakea ilman liitteitä. Lainapäätös toimitetaan sinulle heti hakemuksen jälkeen ja rahat saat tilillesi jopa jo samana päivänä. Yleislaina ei kysele rahojen käyttötarkoitusta, joten päätät itse mihin lainan käytät. Yleislainan takaisinmaksu hoituu 6 – 24 kuukauden kuluessa tasaerin.

Lainan hakuprosessi on yksinkertainen

Vakuudeton laina ilman liitteitä tarkoittaa yksinkertaisesti lainaa, jota varten ei tarvitse hankkia vakuuksia, kuten kiinteää omaisuutta tai irtaimistoa. On hyvä tietää, että nykyisin lainahakuprosessi on viety niin yksinkertaiseksi, ettei lainan hakemiseen tarvita lainkaan paperitöitä. Lainaa ilman liitteitä haetaan suoraan verkossa ja lainapäätös tehdään henkilön taloudellisten edellytysten mukaan. Prosessi on varsin nopea ja lainahakemuksesta siihen, että laina on tilillä, voi kulua vain muutamia tunteja. Lainamarkkinoilla on useita lainaa heti ilman liitteitä tarjoavia palveluita. Näillä palveluilla on erilaisia lainamuotoja tarjolla erilaisiin lainatarpeisiin. Laina kannattaa kilpailuttaa, jotta voi varmistaa saavansa edullisimman lainan. Kilpailuttaminen tapahtuu lähettämällä hakemuksen useampaan yritykseen ja katsomalla, mikä lainatarjous on paras. Hakemuksien täyttäminen on ilmaista, eikä sido hakijaa vielä mihinkään. Myös maksuttomia lainankilpailuttajia voi käyttää hyväkseen tässä prosessissa. Ilman liitteitä haettavalle lainalle muodostuva korko on yksilöllinen. Hakija saa tiedon hänelle henkilökohtaisesti määritellystä korosta lainatarjouksessa. Lainan korkoon vaikuttaa keskeisesti henkilön tilanne, kuten vakituiset tulot ja rahoituslaskelmien realistisuus. On hyvä huomata, että ilman liitteitä haettavan vakuudettoman lainan korko on usein kivijalkapankin lainan korkoa suurempi.

Lue  Lainaa opiskelijalle

Yhdistä vanhat lainasi ja säästä rahaa

Yhdistä lainat Freedom Rahoituksen avulla

Vakuudetonta lainaa ilman liitteitä voi käyttää myös vanhojen lainojen yhdistämiseen ja jälleenrahoittamiseen. Tällöin lasketaan jo olemassa olevat lainat yhteen ja haetaan yhteissummalle uutta lainaa. Kun laina on saatu, maksetaan sillä vanhat velat pois. Jatkossa käsissä on vain yhden lainan korot ja kulut. Lainoja yhdistämällä voit saada kokonaisvelallesi edullisemman korkoprosentin. Tätä vaihtoehtoa käytettäessä tulee kuitenkin huomioida, ettei yhdistelmävelkaa kannata maksaa velalla, vaan uusi laina on syytä hoitaa erissä omalla käyttöpääomalla.

Lainaa heti ilman liitteitä kaikille suomalaisille

Lainanhakijana voi toimia kuka tahansa täysivaltainen henkilö, jolla on säännölliset tulot. Tämän henkilön täytyy olla vähintään täysi-ikäinen. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, eikä verovelkoja taustalla. Joissakin tapauksissa jonkin muun sovitun henkilön täytyy taata laina omavelkaisesti, tällöin puhutaan rinnakkaishakijasta. Suomessa lainaa heti ilman liitteitä tarjotaan vain suomessa asuville henkilöille. Tulojen muodolla ei tavallisesti ole merkitystä, eli ei ole väliä käytkö töissä, saatko eläkettä tai päivärahaa kunhan tulosi ovat riittävät lainan takaisinmaksuun. Lainatuotteitakin on olemassa jokaisen henkilön tarpeisiin sopivia.

Miten lainaa heti ilman liitteitä haetaan

 • Täytä hakemus verkossa valitsemasi lainapalvelun sivuilla, täyttö vie muutaman minuutin
 • Valitse lainasumma ja laina-aika
 • Hakemuksesi käsitellään nopeasti
 • Saat tiedoksi lainatarjouksen, jossa määritellään korot ja muut kulut
 • Mikäli päätät hyväksyä tarjouksen, saat rahat tilillesi jopa samana päivänä
 • Maksa takaisin kuukausittain tasaerissä
Vertaa lainat Lendon avulla

Ilman liitteitä haetun lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittaisella pankkisiirrolla. Lainan voi maksaa milloin vain takaisin alkuperäistä sopimusta nopeammin, ilman että siitä tulee ylimääräisiä kuluja. Yleisimmin myönnettävät laina-ajat vaihtelevat joistakin kuukausista vuosiin. Laina-ajan pituus määritellään valitsemasi lainapalvelun sivuilla. Oli hakijan rahan käyttötarve millainen vaan, laina ilman liitteitä sopii erityisesti äkillisiin elämäntilanteiden muutoksiin, jotta sen takaisinmaksukin sujuu yleensä nopeasti kunhan pidät huolen, ette ota liikaa lainaa takaisinmaksukykyysi nähden.

Lue  Kulutusluottovertailu

Usein kysyttyä lainan hakemisesta ilman liitteitä

Miten voin arvioida kuukausittaista takaisinmaksusummaa?

Useimmilla lainapalveluilla on käytössään verkkosivuillaan lainalaskuri. Laskurin avulla voit helposti arvioida kunkin lainasumman ja takaisinmaksuajan yhdistelmän vaikutusta kuukausittaiseen takaisinmaksusummaan.

Millainen on nostetun lainan vaikutus verotukseen?

Kun haet lainaa heti ilman liitteitä, et voi vähentää korkokuluja verotuksessa yksityishenkilönä. Ainoastaan yritykset voivat vähentää yrityslainan kulut verotuksessaan. Voiko vakuudeton lainaa käyttää vakuutena pankkilainaa varten?

Tämä on henkilön omassa harkinnassa, mutta periaatteessa laina voi toimia vakuutena. Useimmiten näin toimitaan silloin, kun halutaan hankkia pienikorkoisempi, mutta vaikeammin saatava laina ns. perinteisestä pankista. Kun pankkilaina on saatu, vakuudeton laina on syytä maksaa pois.

Mihin lainapäätös perustuu?

Lainapäätös perustellaan useimmiten henkilön tulojen perusteella ja ylipäätään taloudellisesta tilanteesta tehtyyn luottoluokitukseen. Käytäntö vaihtelee eri toimijoiden välillä. Lainapäätöksessä arvioidaan myös mm. onko työsuhde tai muu tulomuoto vakituinen, hakijan ikää ja maksuhäiriömerkittömyyttä.

Mikä on omavelkainen takaus?

Osa lainaa heti ilman liitteitä tarjoavista toimijoista vaatii erityisesti suurempien lainasummien kohdalla lainalle rinnakkaishakijaa. Tällöin esimerkiksi lainaa hakevan henkilön puoliso tulee henkilökohtaisesti takaamaan lainan. Tämä tarkoittaa sitä, että jos hakija jättää hoitamatta lainan maksun, maksuvelvollisuus siirtyy lainan taanneelle henkilölle. Joissakin tapauksissa näitä omavelkaisia takauksia tulee olla kahdelta henkilöllä, mutta tämä on perin harvinaista.

Lainaa heti ilman liitteitä FAQ

 • Useita lainanmyöntäjiä markkinoilla
 • Haetaan helposti ja turvallisesti verkossa
 • Ei monimutkaisia paperitöitä
 • Vakuudeton laina ilman liitteitä, lainapäätös perustuu hakijan tuloihin tai luottoluokitukseen
 • Lainaa 100 – 70 000 euroa
 • Takaisinmaksuaika valittavissa muutamasta kuukaudesta jopa vuosiin
 • Hakijalla tai rinnakkaishakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä
 • Maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä