HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Lainarahoitus tarjoaa heti lainaa jopa 60 000 euroa – Kilpailuta lainat helposti

Lainarahoitus 2 000 - 60 000 euron lainat heti

Lainarahoitus 2 000 - 60 000 euron lainat heti

• Vakuudettomien lainojen kilpailuttaja • Asiakkaalle ilmainen palvelu • Valitse luottosumma 2 000 – 60 000 euron väliltä • Maksuaikavaihtoehdot 1 – 15 vuotta • Saat nopeasti jopa useita lainatarjouksia • Tarjouksissa henkilökohtainen korko • Valitse vapaasti sopivin • Mahdollisuus hakea yhdessä yhteishakijan kanssa • Yhdistä vanhat luotot ja säästä • Turvallinen ja helppo palvelu Enää ei ole parhaan lainan saaminen monimutkaista – riittää kun kirjaudut Lainarahoitus.com:n sivuille ja annat palvelun kilpailuttaa sinulle ilmaiseksi haluamasi suuruisen lainan. Kilpailutettavissa ovat lainat muutamasta tuhannesta, aina 60 000 euroon saakka. Lainanmaksuun saa huolettomuutta valitsemalla jopa 15 vuoden laina-ajan. Korko on henkilökohtainen ja maksimissaan tod. Vuosikorko 50,5 %.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Bondora100€ - 10000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Rahalaitos1000€ - 60000€
Etua.fi500€ - 60000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Lainanvertaaja500€ - 60000€
Unolaina500€ - 60000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Lainarahoitus
Lainarahoitus
1000€ - 60000€
(3.1/5)
Hae heti
Ikäraja
20v
Ilmainen Ensilaina
Ei
Laina-aika
12kk - 180kk
Yhteishakija
Kyllä
Lainan korko
4.5% - 20%
Lainojen Yhdistäminen
Kyllä
Tulot minimissään
Kyllä
Varmennus
Verkkopankkitunnukset

Lainaa heti

Lainarahoitus.com on löytää parhaan rahoitusratkaisun

Huoleton ja helppokäyttöinen Lainarahoitus.com kilpailuttaa asiakkailleen lainat suoraan verkossa. Yhden ilmaisen hakemuksen täyttäminen tuottaa asiakkaalle usean luotontarjoajan vakuudettomat lainatarjoukset, joista on helppo valita itselle sopivin. Lainojen kilpailuttaminen on todella näin helppoa ja kaiken lisäksi täysin maksutonta puuhaa, kun kumppanina on Lainarahoitus. Kaikki kilpailutuksen alla olevat luotonmyöntäjäkumppanit ovat saaneet Suomen Finanssivalvonnan hyväksynnän. Haettu lainasumma valitaan oman tarpeen mukaan, lainamäärän ollessa 2 000 – 60 000 euroa. Lainalaskurilla voi arvioida myös lainan takaisinmaksuaikaa 1 – 15 vuoden väliltä ja takaisinmaksuajan vaikutusta kustannuksiin.

Yksi hakemus Lainarahoitus.com:lle vastaa useita hakemuksia eri pankeille

Hakeminen on varsin yksinkertaista. Sen sijaan, että täyttelisit hakemuksia useisiin palveluihin, täytä vain yksi ilmainen hakemus Lainarahoitus.com verkkosivuilla.

Lainarahoitus lyhyesti

  • Kilpailuttaa 2 000 – 60 000 euron lainat
  • Vaatii vain yhden hakemuksen täyttämisen
  • Vakuudetonta lainaa helposti
  • Takaisinmaksuaikaa jopa 15 vuotta
  • Täysin luotettava ja turvallinen palvelu

Tämän jälkeen saat tiedoksesi niin monta lainatarjousta, kuin lainantarjoajat ovat valmiit sinulle myöntämään. Ole tarkkana, että täytät tiedot oikein ja rehellisesti hakemukseen. Erityisesti ajankohtaisten tulojen ja velkojen merkitseminen on äärimmäisen tärkeää – vakuudettomissa lainoissa lainaratkaisut tehdään pitkälti näiden mukaan. Voit lisäksi joutua toimittamaan myöhemmin dokumentteja esim. palkkatiedoistasi. Muutkin tiedot tarkastetaan aina, joten et välttämättä saa yhtään tarjousta, jos tiedoissasi on virheitä. Eri luotontarjoajat määrittelevät muutenkin lainan saamisen ehdot yksilöllisesti. Vähimmäisvaatimuksina on 18 vuoden ikä ja maksuhäiriötömyys. Osalla vaatimuksena on lisäksi Suomen kansalaisuus, osalle riittää pysyvä oleskelu Suomessa. Kaikki vaativat tavallisesti säännöllisiä tuloja palkasta tai eläkkeestä. Osa palveluista on myös määritellyt tietyt vuosittaiset tulorajat, jotka luotonhakijan on täytettävä. Sitä, että varmasti saa hyväksytyn luottopäätöksen ja parhaan lainan kohtuullisella korolla, voi helpottaa hakemalla lainaa yhdessä puolison tai muun läheisen kanssa. Tällöin puhutaan rinnakkaishakijan kanssa hakemisesta. Erityisesti jos ensisijaisella hakijalla ei ole säännöllisiä, eikä suuria tuloja, voi rinnakkaishakija tasapainottaa tilannetta. Yhteishakijan merkitys korostuu suuria luottosummia haettaessa. Molemmat ovat haetusta luotosta kuitenkin yhtä lailla vastuussa, joten hakijan jättäessä maksut hoitamatta, siirtyy maksuvastuu kokonaisuudessaan rinnakkaishakijalle.

Lue  Freedom Rahoitus • Kilpailuta lainat helposti • Yhdistä myös vanhat luotot

Lainarahoitus.com kautta saat parhaimmat lainatarjoukset

Esimerkiksi 10 000 euron luotolle 5 vuoden maksuajalla, saadaan arvioiduksi kuukausieräksi 233 euroa. Tässä laskelmassa on käytetty nimelliskorkona 12,60 % ja kuluina 5 euron kuukausittaista laskutuslisää ja 95 euron avausmaksua. Kokonaiskustannus näillä luvuilla 13 958 euroa ja todellinen vuosikorko näin ollen 14,9 %. Kuitenkin tämä voi arvio poiketa asiakkaan saamissa luottotarjouksissa. Jokainen lainaa Lainarahoitus.com kautta tarjoava pankki tai rahoituslaitos on näet määritellyt lainoilleen yksilölliset korot ja muut kulut. Yleensä korkoprosentti on vielä ns. asiakaskohtainen, jolloin jokaiselle asiakkaalle määritellään oma korko. Korkoon ja kuluihin vaikuttaa myös luoton kokonaismäärä ja sille valittu takaisinmaksuaika. Yhteenvetona voi sanoa, että Lainarahoitus.com lainan todellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,5 % – 50,5 %. Vain hakemalla lainaa saat tarkan tiedon siitä, millaisen lainan saat ja millä ehdoilla. Vaikka täyttäisit Lainarahoitus.com ilmaisen lainahakemuksen, se ei sido sinua mihinkään. Voit siis rauhassa vertailla saamiasi luottotarjouksia ja jos ne eivät miellytä, jättää koko prosessin siihen. Joissakin tapauksissa sinulle saatetaan myös tarjota toivomastasi poikkeavaa maksuaikaa tai lainasummaa. Tällöin taloudellisien resurssiesi ei ole katsottu riittävän suurempaan summaan tai pidempään luoton takaisinmaksuaikaan.

Lainarahoitus.fi kotisivu
Lainarahoitus.com kotisivu

Lainarahoitus yhdistää vanhat luottosi – helpota elämääsi ja säästä rahaa

Lainojen yhdistäminen on tänä päivänä myös pätevä syy hakea suurta kulutusluottoa. Kun rahankäyttö muuttuu lainapitoisemmaksi, myös olemassa olevien luottosopimusten määrä voi olla runsas ja vaikeasti hallittavissa. Lisäksi kaikkien luottojen koroista ja kuluista kertyy kuukausittain aikamoinen maksuvelvollisuus. Tämän vuoksi luotonmyöntäjät ovat lanseeranneet ns. luottojen yhdistämisen. Periaatteessa se on lainan maksamista uudella lainalla. Tässä tapauksessa kuitenkin tarkoitus on selkeyttää lainatilannetta ja säästää rahaa keskittämällä kaikki kulut koskemaan vain yhtä luottoa. Asiakas siis hakee Lainarahoitus.com yhden suuren luoton, joka kattaa kaikkien aiempien lainojen (pikavipit, kulutusluotot, osamaksut, luottokorttivelat) yhteissumman. Tämän jälkeen vanhat lainat maksetaan pois ja vola! – Asiakkaalla on enää yksi luotto maksettavana. Tässä uudessa luotossa voi olla lisäksi aiempia lainoja edullisempi korko ja joka tapauksessa yhdestä luotosta peritään vähemmän kuluja kuin useammasta yhteensä. Hox! Yhdistelmälainaa voi harkita haettavaksi rinnakkaishakijan kanssa, jolloin luoton korkoa on mahdollisuus hilata vielä alemmas ja lainahakemukseen todennäköisemmin saa hyväksytyn päätöksen.

Lue  Rahalaitos yhdistelylaina • Yhdistä lainat aina 70 000 euroon saakka ilmaiseksi

Lainaa kaikkiin tarpeisiin – Hae heti!

Hae lainaa

Jos mietit mihin tarkoitukseen suunnitellun lainan voi kilpailuttaa Lainarahoitus.com avulla, niin vastaus on yksinkertainen: voit käyttää hankkimasi lainan mihin tarkoitukseen vain. Lainaaminen on turvallista ja laina muodostuu henkilökohtaisesti, joten se voi olla hyvin edullinenkin. Laina on vakuudeton, eli vakuuksien hankkimisesta ei tarvitse huolehtia. Mihin vain lainaa tarvitsetkin, se onnistuu hyvin nopeallakin aikataululla. Parhaimmassa tapauksessa pienet summat voivat olla tililläsi samana päivänä kun aloitit lainaprosessin ja suurimmissakin summissa puhutaan yleensä muutaman päivän prosessista. Kannattaakin nyt täyttää hakemus Lainarahoitus.com verkossa 2 000 – 60 000 euron lainaa varten!

Lainarahoitus UKK

Millaiset ovat siis koron määräytymisen perusteet?

Jokaisella pankilla ja rahoituslaitoksella on omat kriteerit koron määräytymiselle ja sille, millaista korkoa se ylipäätään perii. Yleensä asiakkaasta laaditaan riskienkartoitusarvio, jossa arvioidaan asiakkaan taloudellinen tilanne, eli punnitaan takaisinmaksukykyä.

Lainaako Lainarahoitus.com minulle rahaa?

Lainarahoitus.com ei lainaa rahoja, vaan saattaa lainanhakijat ja luotonmyöntäjät yhteen. Se toimii ikään kuin lainaamisen välikätenä, etsimällä asiakkailleen parhaimpia lainatarjouksia markkinoilta. Varsinaisen luottosopimuksen solmit valitun luottopalvelun kanssa ja jatkossa hoidat lainanhoitoon liittyviä asioita ko. Yrityksen kanssa.

Voinko saada luottoa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Maksuhäiriömerkintä on ehdoton kontraindikaatio lainan myöntämiselle. Et siis valitettavasti voi saada lainaa. Toki voit yrittää vielä hakea sellaisen vakavaraisen rinnakkaishakijan kanssa, jolla ei ole merkintää. Pankit saattava joskus tällaisissa tilanteissa myöntää lainaa.

Mitä tarkoittaa luottopäätöksen saaminen?

Pankit tekevät päätöksen (eli luottopäätöksen) siitä, myöntääkö se asiakkaalle lainaa vai ei. Päätös voi siis olla myönteinen tai jossain tapauksissa kielteinen. Myönnettävä luottosumma voi myös olla toivottua pienempi tai takaisinmaksuaika jotain muuta mitä asiakas hakemukseensa laittoi. Vaikka luottopäätös on myönteinen, voit silti itse olla hankkimatta lainaa. Eli se ei sido sinua mihinkään.

Lue  Lainaaheti.fi

Voinko maksaa lainani kerralla pois?

Kyllä voit. Laina on aina mahdollisuus maksaa nopeammin tai kerralla pois, vaikka takaisinmaksuaikaa olisi vielä jäljellä. Luotonmyöntäjät eivät voi periä tästä mitään lisäkuluja.