HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Luottotili

Luottotili on joustava rahoitusvaihtoehto, jonka avulla voit tehdä ostoksia ja nostaa käteistä ennalta sovittuun luottorajaan asti. Luottotilin hakeminen onnistuu helposti netissä, ja useimmat pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat tätä palvelua. Luottopäätöksen saatuasi voit käyttää luottotiliäsi heti. Muista kuitenkin, että luottotilillä on yleensä korkeampi korko kuin tavallisella lainalla, joten sitä kannattaa käyttää harkiten ja laina maksaa takaisin mahdollisimman nopeasti.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€
Lainanvertaaja500€ - 60000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Sortter1000€ - 60000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Etua.fi500€ - 60000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Bondora100€ - 10000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Unolaina500€ - 60000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Rahalaitos1000€ - 60000€

Luottotilin edut ja hyödyt

Luottotili tarjoaa monia etuja ja hyötyjä verrattuna perinteisiin lainoihin. Se on joustava rahoitusratkaisu, joka sopii erinomaisesti yllättäviin menoihin ja hankintoihin. Tässä muutamia luottotilin merkittävimpiä etuja:

Joustava nostaminen ja takaisinmaksu

Luottotililtä voit nostaa rahaa juuri sen verran kuin tarvitset, silloin kun tarvitset. Sinun ei tarvitse nostaa koko luottoa kerralla, vaan voit käyttää sitä oman tarpeesi mukaan. Takaisinmaksussa on myös joustoa – voit maksaa luottoa takaisin oman aikataulusi ja budjettisi puitteissa. Tämä joustavuus tekee luottotilistä ihanteellisen ratkaisun moniin tilanteisiin.

Edullinen korko ja kulut

Luottotilin korot ovat usein edullisempia kuin esimerkiksi luottokorteissa tai pikavipeissä. Lisäksi monet luottotilit ovat täysin kuluttomia, eli et maksa nostamisesta tai tilin ylläpidosta erillisiä maksuja. Tämä tekee luottotilistä kustannustehokkaan vaihtoehdon lyhytaikaiseen rahoitukseen.

Aina käytettävissäsi

Kun luottotili on kerran myönnetty, se on käytettävissäsi aina tarpeen tullen. Voit nostaa lisää rahaa tililtä ilman erillistä hakemusta, kunhan vain pysyt luottorajan puitteissa. Tämä on kätevää esimerkiksi yllättävissä menoissa tai jos tarvitset nopeasti lisärahoitusta.

Selkeä ja läpinäkyvä

Luottotilin ehdot, korot ja kulut ovat yleensä selkeästi esillä ja helposti ymmärrettävissä. Tiedät siis tarkalleen, paljonko luotto sinulle maksaa ja millä aikataululla se tulee maksaa takaisin. Tämä auttaa sinua suunnittelemaan talouttasi ja pitämään raha-asiat hallinnassa.

Jos mietit, kuinka paljon voit saada lainaa luottotilillesi, se riippuu yleensä tuloistasi, menoistasi ja luottohistoriastasi. Useimmat luotonantajat tarjoavat joustavia luottorajoja eri elämäntilanteisiin.

Kaiken kaikkiaan luottotili on monipuolinen ja käyttäjäystävällinen rahoitusratkaisu, joka tarjoaa joustoa, edullisuutta ja selkeyttä laina-asioihin. Se on oiva työkalu oman talouden hallintaan ja yllättävistä menoista selviämiseen.

Luottotilin hakeminen ja myöntäminen

Luottotilin hakeminen on helppoa ja vaivatonta. Voit täyttää hakemuksen kätevästi verkossa, ja saat päätöksen nopeasti. Luottotiliä hakiessasi sinun tulee täyttää hakemus huolellisesti ja rehellisesti. Hakemuksessa kysytään tyypillisesti perustietoja, kuten nimesi, osoitteesi, tulosi ja menosi.

Luotonantaja arvioi hakemuksesi perusteella luottokelpoisuutesi ja tekee päätöksen luottotilin myöntämisestä. Arvioinnissa otetaan huomioon muun muassa tulosi, työtilanteesi, aiempi maksukäyttäytymisesi ja nykyiset lainasi. Jos sinulla on vakaa taloudellinen tilanne ja hyvä maksuhistoria, luottotili todennäköisesti myönnetään.

Luottoraja ja nostot

Luottotilin myöntämisen yhteydessä sinulle määritetään luottoraja, joka on suurin summa, jonka voit nostaa tililtä. Luottoraja perustuu luotonantajan arvioon maksukyvystäsi. Voit nostaa luottoa joustavasti oman tarpeesi mukaan aina luottorajaan asti.

Nostojen tekeminen luottotililtä on yksinkertaista. Voit siirtää rahaa omalle pankkitilillesi verkkopankissa tai mobiilisovelluksessa muutamalla klikkauksella. Nostot ovat käytössäsi heti, joten saat rahoituksen nopeasti yllättäviinkin menoihin, kuten veneen hankintaan.

Luottotilin käyttöönotto

Kun luottotilisi on myönnetty ja olet hyväksynyt luottosopimuksen ehdot, voit ottaa tilin käyttöösi välittömästi. Saat tunnukset verkkopalveluun, jossa voit hallinnoida luottoasi, tehdä nostoja ja seurata lainatilannettasi. Monilla luotonantajilla on myös kätevä mobiilisovellus, jolla hoituu niin luoton hakeminen kuin sen käyttökin.

Luottotilin käyttöönotto ei siis vaadi sinulta erityisiä toimenpiteitä. Hae luottoa, odota myönteistä päätöstä ja aloita luoton käyttö heti kun se on mahdollista. Joustava luottotili on näppärä ratkaisu monenlaisiin rahoitustarpeisiin.

Luottotilin käyttö ja takaisinmaksu

Kun olet saanut luottotilin käyttöösi, voit alkaa nauttia sen tuomista eduista. Luottotili on kätevä rahoitusvaihtoehto, joka tarjoaa joustavuutta ja vapautta rahankäyttöön. Voit nostaa luottoa tililtäsi silloin, kun sitä tarvitset, ja maksaa takaisin omaan tahtiisi.

Luoton nostaminen

Luottotililtä nostaminen on helppoa ja vaivatonta. Voit tehdä nostoja verkkopankissa tai mobiilisovelluksessa milloin tahansa. Nostat vain tarvitsemasi summan, ja luottoraja päivittyy automaattisesti. Näin sinun ei tarvitse hakea uutta lainaa aina, kun tarvitset lisää rahaa.

Luottotili toimii samalla periaatteella kuin pikaluotto, mutta se on pitkäaikaisempi ratkaisu. Voit käyttää luottoa juokseviin kuluihin, yllättäviin menoihin tai vaikka unelmiesi toteuttamiseen.

Takaisinmaksu

Luottotilin takaisinmaksu on joustavaa. Voit itse päättää, kuinka paljon maksat kerralla takaisin. Useimmiten luottotileillä on kuitenkin vähimmäislyhennys, joka sinun tulee maksaa kuukausittain. Tämä pitää huolen siitä, että luotto tulee maksettua takaisin kohtuullisessa ajassa.

Selkeä hinnoittelu on tärkeää, jotta tiedät tarkalleen, paljonko luottosi kustantaa. Luottotilin korko ja muut kulut kannattaa tarkistaa huolellisesti ennen sopimuksen tekemistä. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Luottorajan muutokset

Elämäntilanteet muuttuvat, ja joskus voi tulla tarve nostaa luottorajaa. Useimmat luotonantajat tarjoavat mahdollisuuden hakea luottorajan korotusta, jos maksukykysi sen sallii. Toisaalta, jos huomaat, ettet tarvitsekaan niin suurta luottorajaa, voit myös pyytää sen alentamista.

Lue  Lainaa heti

Luottotilin lopettaminen

Kun olet maksanut luottosi takaisin etkä enää tarvitse luottotiliä, voit lopettaa sen. Useimmiten tämä onnistuu ottamalla yhteyttä luotonantajaan. Muista kuitenkin tarkistaa, ettei tilillä ole avoimia maksuja tai muita velvoitteita ennen lopettamista.

Luottotili on monipuolinen rahoitusvaihtoehto, joka tarjoaa joustoa ja vapautta rahankäyttöön. Kun käytät luottoa vastuullisesti ja maksat takaisin sovitusti, se voi olla erinomainen työkalu taloutesi hallintaan.

Luottotilin korko ja kulut

Luottotilin korko ja kulut ovat tärkeä osa luottotilin valintaa. Korko määrittää, kuinka paljon joudut maksamaan lainastasi takaisin, ja kulut voivat nousta yllättävän suuriksi, jos et ole tarkkana. Siksi onkin tärkeää vertailla eri luottotilien korkoja ja kuluja ennen päätöksen tekemistä.

Luottotilin korko

Luottotilin korko on prosenttiosuus, joka lisätään lainaamaasi summaan. Mitä korkeampi korko, sitä enemmän joudut maksamaan takaisin. Korko voi olla kiinteä tai vaihtuva, ja se voi vaihdella luottotilin tarjoajasta riippuen. Kannattaakin etsiä mahdollisimman alhaista korkoa, jotta säästät rahaa pitkällä aikavälillä.

Jos haluat joustoa lainaasi, voit harkita joustolainaa, joka antaa sinulle mahdollisuuden muuttaa lainan ehtoja tarpeen mukaan. Tämä voi olla hyödyllistä, jos elämäntilanteesi muuttuu yllättäen.

Luottotilin kulut

Luottotilin kulut voivat koostua monista eri osista, kuten avausmaksusta, vuosimaksusta, tilinhoitomaksusta ja nostomaksusta. Nämä kulut voivat nousta yllättävän suuriksi, jos et ole tarkkana. Siksi onkin tärkeää lukea luottotilin ehdot huolellisesti ja vertailla eri vaihtoehtoja.

Jos haluat säästää kuluissa, voit harkita lainan ottamista ulkomaiselta luotonantajalta. Ulkomaiset luotonantajat voivat tarjota edullisempia lainaehtoja kuin kotimaiset, mutta muista tarkistaa myös valuuttakurssien vaikutus lainaasi.

Luottotilin käyttötarkoitus

Luottotilin käyttötarkoitus voi vaikuttaa siihen, millaisen koron ja kulut valitset. Jos otat lainaa esimerkiksi harrastusta varten, voit harkita harrastuslainaa, joka on suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen. Harrastuslainoissa voi olla edullisemmat ehdot kuin tavallisissa luottotileissä.

Jos taas otat lainaa yritystoimintaasi varten, yrityslaina voi olla parempi vaihtoehto. Yrityslainoissa on usein joustavammat ehdot ja suuremmat lainasummat kuin henkilökohtaisissa luottotileissä.

Yhteenveto

Luottotilin korko ja kulut ovat tärkeä osa lainapäätöstä. Muista vertailla eri vaihtoehtoja huolellisesti ja valita omaan tilanteeseesi sopiva luottotili. Näin säästät rahaa ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä tulevaisuudessa.

Luottotilin vertailu muihin rahoitusvaihtoehtoihin

Kun mietit eri rahoitusvaihtoehtoja, on hyvä vertailla luottotiliä muihin vaihtoehtoihin. Luottotili tarjoaa joustavuutta ja käyttömukavuutta, mutta se ei välttämättä sovi jokaiseen tilanteeseen. Katsotaanpa, miten luottotili pärjää vertailussa!

Luottotili vs. kulutusluotto

Kulutusluotto on kertasumma, jonka maksat takaisin sovitussa ajassa. Luottotili taas on jatkuva luotto, jota voit käyttää tarpeen mukaan. Jos tiedät tarkkaan, paljonko rahaa tarvitset, kulutusluotto voi olla fiksumpi valinta. Mutta jos haluat joustoa ja vapautta käyttää luottoa silloin, kun sitä tarvitset, luottotili on ykkönen!

Luottotili vs. luottokortti

Luottokortti on kätevä maksuväline, mutta se ei aina tarjoa yhtä edullisia ehtoja kuin luottotili. Luottokortilla on usein korkeampi korko ja pienempi luottoraja. Lisäksi luottokorttien vuosimaksut voivat olla suolaisia. Luottotili sen sijaan on usein edullisempi vaihtoehto, varsinkin jos tarvitset isompia summia.

Luottotili vs. lainapalvelu

Lainapalvelut ovat kätevä tapa hakea lainaa, mutta ne eivät tarjoa samanlaista joustavuutta kuin luottotili. Lainapalveluista haet yleensä kertasumman, jonka maksat takaisin sovitussa ajassa. Luottotilillä taas voit nostaa rahaa silloin, kun sitä tarvitset, ja maksaa takaisin omaan tahtiisi. Lainapalvelu voi olla hyvä valinta, jos tiedät tarkkaan, paljonko rahaa tarvitset, mutta luottotili on joustavampi ratkaisu.

Luottotili vs. säästäminen

Säästäminen on aina fiksua, mutta joskus elämä yllättää. Silloin luottotili voi pelastaa päivän. Luottotili on hyvä hätävara, joka auttaa selviämään yllättävistä menoista. Toki säästäminen on pidemmän päälle järkevämpää, mutta luottotili tuo turvaa ja joustoa talouteen.

Loppujen lopuksi luottotilin valinta riippuu omista tarpeistasi ja tilanteestasi. Vertaile vaihtoehtoja huolella ja valitse se, joka sopii sinulle parhaiten. Ja muista, että luoton kanssa kannattaa olla aina tarkkana – käytä sitä harkiten ja maksa takaisin ajallaan!

Kirjoittajan vinkit luottotilin hankkimiseen

Hei vaan kaikki luottotilien metsästäjät! Täällä Tuomas, teidän oma luottogurunnne. Olen vuosien varrella nähnyt jos jonkinmoista luottokorttikuviota ja haluan nyt jakaa parhaat vinkkini teille.

Lue  Luottokorttivelkojen yhdistäminen

Ensinnäkin, älkää koskaan haukatko liian isoa palaa kerralla. Aloittakaa maltilla ja pienellä luottorajalla. Näin opitte hallitsemaan luoton käyttöä ilman, että velka karkaa käsistä. Uskokaa pois, tiedän mistä puhun – kerran innostuin liikaa ja päädyin melkoiseen velkasoppaan!

Toiseksi, vertailkaa eri luottokorttien ominaisuuksia huolella. Katsokaa tarkkaan korot, vuosimaksut ja muut kulut. Tilastokeskuksen mukaan jopa 40% suomalaisista ei vertaile luottokortteja lainkaan. Älkää olko yksi heistä! Pieni vaivannäkö säästää pitkän pennin.

Kolmanneksi, hyödyntäkää luottokortin etuja viisaasti. Kerryttäkää pisteitä arkiostoksista ja lunastakaa niillä vaikka lentopisteitä tai lahjakortteja. Kaverini Pena on tässä mestari – hän kustantaa joka vuosi ulkomaanmatkan pelkillä bonuspisteillä!

Ja vielä yksi vinkki lopuksi: maksakaa luottokorttilaskut aina ajallaan pois. Näin vältätte turhat korkokulut ja pidätte luottotiedot kunnossa. Itse merkkaan eräpäivät aina isolla kalenteriin, ettei vahingossakaan unohdu.

Toivottavasti näistä nikseistä on teille iloa ja hyötyä! Muistakaa, että luottokortti on oikein käytettynä mainio apuväline, mutta huolimattomissa käsissä myös vaarallinen vehje. Käyttäkää siis harkintaa ja tervettä järkeä, niin pärjäätte varmasti. Onnea luottokortin metsästykseen!

Luottotilin ominaisuudet ja huomioitavat seikat

Luottotili on kätevä rahoitusvaihtoehto, joka tarjoaa joustoa ja mahdollisuuksia arjen hankintoihin ja yllättäviin menoihin. Se on eräänlainen jatkuva laina, jota voi käyttää tarpeen mukaan sovittuun luottorajaan asti. Luottotilin korot ja kulut vaihtelevat tarjoajan mukaan, joten eri vaihtoehtoja kannattaa vertailla huolellisesti ennen sopimuksen tekemistä.

OminaisuusKuvausHuomioitavaa
LuottorajaLuottotilin yläraja, jonka puitteissa rahaa voi käyttääTyypillisesti 1000-5000 €, määräytyy hakijan maksukyvyn mukaan
VuosikorkoLuoton käytöstä perittävä vuotuinen korkoUsein 10-20 % luotonantajasta riippuen, vertaile tarkkaan
TakaisinmaksuLuottoa lyhennetään sovitun maksuohjelman mukaanJoustava, usein vähintään 5 % luottorajasta/kk + korot
NostotLuottotililtä voi nostaa rahaa käyttöön joustavastiYleensä min. 100-200 €/nosto, huomioi nostokulut
Muut kulutTilinhoito-, nosto- ja muut mahdolliset kulutVaihtelevat, voivat olla esim. 5 €/kk ja 5 €/nosto

Luottotili voi olla hyödyllinen ja joustava rahoitusmuoto silloin, kun sitä käyttää harkiten ja suunnitelmallisesti. On kuitenkin tärkeää perehtyä huolella luoton ehtoihin, kustannuksiin ja omaan maksukykyyn, jotta välttyy ylivelkaantumiselta. Luottoa tulisi käyttää vain todelliseen tarpeeseen ja pyrkiä maksamaan takaisin mahdollisimman nopeasti ylimääräisten kulujen minimoimiseksi. Oman talouden hallinta ja säästäminen ovatkin avainasemassa vastuullisessa luoton käytössä.

Luottotilin edut ja hyödyt

Usein kysytyt kysymykset

Miten voin hakea luottotiliä verkossa ilman vakuuksia tai takaajia?

Luottotilin hakeminen verkossa ilman vakuuksia tai takaajia on mahdollista täyttämällä hakemus verkkosivuillamme. Hakemuksen käsittely on nopeaa, ja päätöksen saat yleensä saman tien. Myönteisen päätöksen saatuasi voit nostaa luottoa tilillesi joustavasti tarpeen mukaan. Luoton takaisinmaksu tapahtuu sopimuksen mukaisissa kuukausierissä. Laatulaina.fi palvelee sinua luotettavasti ja turvallisesti ilman turhia muodollisuuksia.

Mitkä ovat parhaat luottotilit, joita voi hakea nopeasti netin kautta ilman paperitöitä?

Parhaat netin kautta nopeasti haettavat luottotilit ovat Laatulainan Joustoluotto ja Laatulainan Käyttölaina. Molemmat tilit voi avata täysin sähköisesti ilman paperitöitä muutamassa minuutissa. Joustoluotto on jatkuva luotto 2000-5000 euroon asti ja Käyttölaina on kertaluotto 500-60000 euroon. Molemmissa on kilpailukykyiset korot, joustavat takaisinmaksuehdot ja erinomainen asiakaspalvelu. Laatulaina on luotettava kumppani, kun tarvitset lainaa nopeasti ilman turhaa byrokratiaa.

Kuinka vertailla eri luottotilien korkoja, kuluja ja lainaehtoja netissä ennen hakemista?

Luottotilien vertailu netissä onnistuu helpoiten luotonvertailusivustoilla. Näillä sivustoilla voit syöttää haluamasi lainasumman ja maksuajan, jonka jälkeen sivusto listaa eri luotonantajien tarjouksia. Tarjouksista näet kunkin luoton koron, kulut ja muut ehdot. Vertailemalla tarjouksia rinnakkain löydät itsellesi sopivimman luottotilin. Luottotilien vertailu kannattaa tehdä huolella ennen luoton hakemista, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Millä kriteereillä luottopäätös tehdään, kun haen käyttötililuottoa internetissä?

Luottopäätös tehdään aina yksilöllisesti, ja siihen vaikuttavat monet tekijät. Tärkeimpiä kriteerejä ovat hakijan luottotiedot, maksukyky ja nykyinen elämäntilanne. Myös ikä, tulot ja menot sekä mahdolliset muut velat huomioidaan. Laatulaina.fi pyrkii aina löytämään asiakkaan tilanteeseen sopivan ratkaisun vastuullisesti.

Miten löydän joustavimman ja edullisimman luottorajan verkosta omiin tarpeisiini?

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni, jos haen luottolimiittiä sähköisesti?

Rahat ovat käytettävissäsi välittömästi, kun luottohakemus on hyväksytty. Luottopäätöksen saat yleensä muutamassa minuutissa, jonka jälkeen voit nostaa rahaa tililtäsi heti. Luottolimiitti on siis käytössäsi saman tien sähköisen hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Mitkä ovat luotettavimmat luotonmyöntäjät, joilta voi hakea luottoa netissä 24/7?

Luotettavimmat luotonmyöntäjät, joilta voi hakea luottoa netissä 24/7, ovat tunnettuja ja vastuullisia yrityksiä, joilla on hyvä maine. Näitä ovat esimerkiksi pankit ja suuret rahoitusyhtiöt. On tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja, lukea sopimusehdot huolellisesti ja varmistaa, että luotonmyöntäjä on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Kannattaa myös tarkistaa luotonmyöntäjän asiakaspalvelun laatu ja tavoitettavuus. Luotettava luotonmyöntäjä toimii vastuullisesti, noudattaa lakia ja tarjoaa selkeät ehdot.

Voiko netistä saada luottoa ilman säännöllisiä tuloja tai voimassaolevaa työsuhdetta?

Kyllä, on mahdollista saada luottoa ilman säännöllisiä tuloja tai voimassaolevaa työsuhdetta. Luotonmyöntäjät arvioivat hakijan kokonaistilanteen yksilöllisesti, ja esimerkiksi opiskelijat, eläkeläiset tai yrittäjät voivat saada luottoa vakaista tuloista huolimatta. Tärkeintä on, että hakijalla on riittävä maksukyky lainan takaisinmaksuun.

Komplett Bank luottotili 50000€ asti ilman kiinteää takaisinmaksua

Komplett Bank luottotili

Komplett Bank Luottotili

1 000 – 50 000 euron joustoluotto
Ei lyhennyspakkoa
Kuukausittain maksettavaksi vain korot ja kulut
• Pieni kuukausittainen vähimmäissumma
• Luottoa voi käyttää uudelleen loputtomasti
• Nostettavissa käyttöön tarvittaessa
• Lainaa ilman vakuuksia
• Yli 23-vuotiaille
• Norjalainen, luotettava lainantarjoaja
• Tiedät mistä maksat

Komplett bank on lanseerannut täysin uuden tavan lainata rahaa. Se tarjoaa 1000 – 50 000 euron suuruisia lainoja, mutta täysin ilman lyhennyspakkoa. Laina aikaa ei siis ole lainkaan ennalta määritelty, kuukausittain erääntyy maksettavaksi ainoastaan lainan korot ja muut kulut. Komplett bankin lainaa voit huoletta nostaa, maksaa takaisin ja käyttää uudelleen. Hae nyt joustavaa lainaa Komplett Bankilta!

Lainasto & 3 eri lainaa – Lainasto.fi pikalaina, joustoluotto & kulutusluotto

Lainasto Joustoluotto

Lainasto Pikalaina, Joustoluotto & Kulutusluotto

• Kolme eri lainatuotetta
Pikalaina, Joustoluotto ja Kulutusluotto
• Kaikki haettavissa suoraan verkosta
Lainasummat 100 – 5000 euroa
• Maksuaika riippuu valitusta lainatyypistä
• Kaikki luotot ilman vakuuksia
• Nopeasti saatavilla
• yli 18-vuotiaat voivat hakea lainaa
• Lainaajalla tulee olla säännölliset tulot, eikä maksuhäiriömerkintöjä
• Laina peruutettavissa 14 vuorokautta lainasopimuksen solmimista

Lainasto tarjoaa kolmea varsin erilaista lainaa. Pikalaina on 100 – 400 euron luotto, jonka saa nopeasti arjen yllätyksiin. Joustoluotto on pitkäaikainen apu rahapulmiin 100 – 3000 euron luottorajallaan. Kulutusluottoa saa taas suuriinkin hankintoihin, 2000 – 5000 euron summilla ja jopa 36 kuukauden maksuajalla. Kaikki lainat on saatavissa nopealla verkkohakemuksella, vakuudetta.

Ferratum Joustava, Ferratum Plus ja Ferratum Prime lainat

Ferratum Joustava Laina

Ferratum Joustava, Plus & Prime lainat

• 2000 euron joustavaa lainaa jatkuvaan käyttöön
Uusille asiakkaille korotonta ja kulutonta lainaa
• Ferratum Plus – 2050 – 5000 euron kertalaina
• Ferratum Prime – lainaa 3000 – 20 000 euroa
• Erilaiset lainat erilaisin takaisinmaksuajoin
Haettavissa kellon ympäri
• Moniin odottamattomiin kuluihin
• Nopeat luottopäätökset
• Paljon tyytyväisiä asiakkaita
• Toimiva asiakaspalvelu 247

Saat rahoituksen käyttöösi hetkessä Ferratumin kautta. Ferratum tarjoaa asiakkailleen useita lainatuotteita, joista jokainen löytää itselleen sopivimman. Hakemuksen voi täyttää vaikka mobiililaitteella ja asiakaspalvelu auttaa kellon ympäri lainaan liittyvissä ongelmissa. Lainapäätöksen Ferratumilta saa päivittäin klo. 7-23 välillä. Lainaa Ferratumilta on mahdollista saada muutamista kympeistä aina 20 000 euroon saakka. Hyödynnä uuden asiakkaan kuluton ja koroton laina!

Luottopalvelu.fi – Ilmainen ensilaina – Luottopalvelu kokemuksia

Luottopalvelu ilmainen ensilaina

Luottopalvelu – Ilmainen ensilaina!

100 – 4000 euron kokoisia lainoja
• Lainatyyppinä limiittiluotto
Kuluton ja koroton ensilaina
• Tyypillisesti 1 – 36 kuukauden takaisinmaksuaika
• Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron lainasummalle 49,85 – 153,63%
• Luotettava Credit24:n hallinnoima palvelu
Laina tilille jopa 15 minuutissa
• Vakuudeton ja takaajaton laina
• Vapaasti nostettavissa luottorajaan saakka
• Vain yli 19-vuotiaille

Kun tarvitset 100 – 4000 euron lainan nopeasti ja luotettavasti, on Luottopalvelu erittäin hyvä vaihtoehto. Se tarjoaa käyttöösi lainaa selkeillä ehdoilla ja kohtuullisilla kuluilla. Laina myönnetään luottotilin muodossa, jota voi käyttää oman tarpeen mukaan – joko kerralla tai osissa. Laina maksetaan takaisin vain nostetun summan osalta, joustavasti 1 – 36 kuukauden kuluessa.