HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Lainasto & 3 eri lainaa – Lainasto.fi pikalaina, joustoluotto & kulutusluotto

Lainasto Joustoluotto

Lainasto Pikalaina, Joustoluotto & Kulutusluotto

• Kolme eri lainatuotetta • Pikalaina, Joustoluotto ja Kulutusluotto • Kaikki haettavissa suoraan verkosta • Lainasummat 100 – 5000 euroa • Maksuaika riippuu valitusta lainatyypistä • Kaikki luotot ilman vakuuksia • Nopeasti saatavilla • yli 18-vuotiaat voivat hakea lainaa • Lainaajalla tulee olla säännölliset tulot, eikä maksuhäiriömerkintöjä • Laina peruutettavissa 14 vuorokautta lainasopimuksen solmimista Lainasto tarjoaa kolmea varsin erilaista lainaa. Pikalaina on 100 – 400 euron luotto, jonka saa nopeasti arjen yllätyksiin. Joustoluotto on pitkäaikainen apu rahapulmiin 100 – 3000 euron luottorajallaan. Kulutusluottoa saa taas suuriinkin hankintoihin, 2000 – 5000 euron summilla ja jopa 36 kuukauden maksuajalla. Kaikki lainat on saatavissa nopealla verkkohakemuksella, vakuudetta.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Omalaina.fi100€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Etua.fi500€ - 60000€
Lainanvertaaja500€ - 60000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Rahalaitos1000€ - 60000€
Bondora100€ - 10000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Unolaina500€ - 60000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Lainasto Ostosraha
Lainasto Ostosraha
100€ - 3000€
(3.6/5)
Hae heti
Ikäraja
18v
Ilmainen Ensilaina
Ei
Laina-aika
2kk - 47kk
Yhteishakija
Ei
Lainan korko
20% - 20%
Lainojen Yhdistäminen
Ei
Tulot minimissään
Säännölliset tulot
Varmennus
Verkkopankkitunnukset

Lainasto joustoluottoLainastolta apu kaikenlaisiin rahoitustarpeisiin – asiakkaalle sopivilla ehdoilla Lainaston monipuolinen lainavalikoima on lähes ainutlaatuinen. Tarjolla on kolmea lainatyyppiä, joilla hoituvat niin pienet kuin suuremmatkin luoton tarpeet. Voit myös valita sinulle sopivamman pikavipin, suuremman kertalainan ja joustoluoton väliltä. Lainaa on mahdollista hakea jopa 5 000 euroa, täysin ilman vakuuksia. Mikä sitten on sinulle sopivin luotto? Anna kun kerromme lisää erilaisista Lainaston lainasummista (100 – 5 000 euroa) ja lainavaihtoehdoista (pikavippi, kulutusluotto ja tililuotto). Muista, että voit milloin vaan siirtyä hakemaan lainaa kauttamme helposti aalla olevista linkeistä, palvelu on auki kellon ympäri vuoden kaikkina päivinä.

Lainasto.fi pikalaina on 100 – 400 euron kertaluotto

Jos rahoituskohteesi on ratkaistavissa kertaluonteisesti ja siihen riittää maksimissaan 400 euron vippi, on luontevaa valita luottotyypiksi Lainasto Pikalaina. Voit hankkia vuoden kiinteällä maksuajalla 100 – 400 euron lainan, mutta halutessasi myös nopeampi takaisinmaksu onnistuu. Pikalainaa varten varaat vain muutaman minuutin hakemuksen täyttämiseen ja muutaman minuutin lainapäätöksen vastaanottamiseen.

Lainasto.fi lyhyesti

  • Kolme mahtavaa lainatuotetta
  • Pikalaina pieneen ja nopeaan rahantarpeeseen
  • Joustoluotto pitkäaikaiseksi kumppaniksi
  • Kulutusluotto suurempiin lainatarpeisiin
  • Rehellinen ja hyvin toimiva lainapalvelu

Kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen, rahat siirtyvät yleensä tilillesi välittömästi. Tämä vaatii kuitenkin sen, että luotonhakijalla on tili seuraavissa pankeissa: Danske Bank, Aktia, Nordea, POP-pankki, Säästöpankki tai Osuuspankki. Jos asiakkaalla on tili jossain muussa pankissa, rahan saapumista saa odotella 1 – 2 pankkipäivää. Lainasto.fi Pikalainan hakukriteerit ovat täysi-ikäisyys, vakituinen asuminen suomessa, sekä luotto- ja oikeustoimikelpoisuus. Lisäksi hakuprosessia varten tarvitaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Pikalainasta peritään kuluja 28,6 %:n nimelliskoron perusteella, mikä tarkoittaa todellisen vuosikoron olevan 48,90 %.

Lue  Komplett Bank luottotili 50000€ asti ilman kiinteää takaisinmaksua

Lainasto.fi Joustoluotto on jopa 3 000 euron luottorajalla varustettu laina

Miltä kuulostaisi sähköinen luottokortti 3 000 euron luottorajalla? Lainasto Joustoluotto on kertalainasta poiketen pitkäaikainen kumppani luotottamiseen. Sen sopimus on voimassa toistaiseksi ja luotolta on nostettavissa milloin vain omavalintainen summa. Kuten luottokortissakaan, kukaan ei kuitenkaan velvoita nostamaan käyttöön koko 3 000 euron pottia. Luottoa nostetaan, maksetaan takaisin ja sen jälkeen sitä palautuu taas nostettavaksi. Lainasto Joustoluoton hakeminen on helppoa, mutta se vaatii hieman enemmän kuin pikalainan hakeminen. Joustoluottoa varten tarvitsee näet toimittaa vahvistus tulotiedoista. Tämä tapahtuu joko käyttämällä instantor:ia tai sitten halutessaan voi vahvistaa tulotietonsa toimittamalla esim. viimeisimmän palkkakuittinsa kopion sähköisesti. Varsinainen hakeminen tapahtuu pikalainan tapaan Lainaston verkkosivuilla, koko hakuprosessi on sähköinen, mikä tekee siitä myös nopean. Lainaa saa sellaiset asiakkaat jotka täyttävät luotonmyöntäjän vaatimat ehdot ja jotka ovat yli 18 vuotiaita. Joustoluoton nimelliskorko on suuruudeltaan 60 %. Todellinen vuosikorko on liitännäinen nostettavan lainan suuruuteen ja siihen, monessako erässä maksaa lainan takaisin. Esim. tyypillisen vuodessa takaisin maksettavan 2 000 euron lainan todellinen vuosikorko on 135,62 %. Tällöin asiakkaalle kertyy takaisin maksettavaa yhteensä 3 086 euroa.

Lainaston vakuudeton kulutusluotto on suuruudeltaan 2 000 – 5 000 euroa

5 000 euron rahoituksen saaminen on helppoa, kun luottokumppanina on Lainasto.fi. Lainasto kulutusluotossa on läpinäkyvät ehdot ja maksuaikaa 1 – 3 vuotta. Kulutusluottoa myönnetään huokealla, 3,43 prosentin kuukausittaisella nimelliskorolla, mikä muodostaa vuosittaiseksi nimelliskoroksi 41,16 %. Lainanhakuprosessi on vastaava kuin joustoluotossa, kirjautumalla sähköiseen hakemukseen verkkopankkitunnuksin tai mobiilivarmenteella. Hakemukseen täytetään henkilötiedot, mutta myös muita lainansaantiin liittyviä oleellisia tietoja, kuten työhön ja tuloihin liittyvät tiedot. Lainasto on vastuullinen luotonmyöntäjä, minkä vuoksi se haluaa varmentaa asiakkaidensa tulotiedot. Tulotietojen tarkastaminen estää asiakkaiden velkaantumista, koska kukaan ei voi ottaa sen suurempaa lainaa, mistä tulojensa puolesta realistisesti selviytyy. Jos siis lainahakemukseesi tulee negatiivinen vastaus, on aika laskea taloudelliset resurssisi uudestaan. Lainaston kulutusluotto on tarkoitettu yli 22-vuotiaille oikeustoimi- ja luottokelpoisille hakijoille, joka asuu vakituisesti Suomessa ja jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Mikäli lainanhakijat resurssit eivät riitä, luotonmyöntäjä voi lainata tälle myös toivottua pienemmän lainasumman.

Lue  Ferratum Joustava, Ferratum Plus ja Ferratum Prime lainat

Sijoittamalla Lainaston avulla pääset 7 %:n tasaiseen tuloon

Lainasto.fi on avannut asiakkaille myös mahdollisuuden sijoittaa Lainaston oman sijoituspalvelun kautta. Tällöin asiakkaalle luvataan tasainen 7 prosentin tuotto, etkä maksa sijoittamisesta mitään kuluja. Lisäksi asiakas hyödyntää listaamattoman yritysten osinkoihin liittyvän veroedun. Sijoittaminen ei ole määräaikainen sopimus, vaan asiakas voi lopettaa sijoittamisen milloin tahansa. Jos sijoittaminen kiinnostaa, kannattaa katsoa lisää tietoa Lainaston verkkosivuilta.

Lainasto.fi kotisivu
Lainasto.fi kotisivu

Yleisimmät kysymykset liittyen Lainastoon

Käsitelläänkö lainahakemuksia kellon ympäri?

Ei. Lainahakemusten käsittelyajat ovat arkisin klo. 8.00 – 22.00 ja viikonloppuisin 12.00 – 20.00. Jos lainaa haetaan näiden aukioloaikojen ulkopuolella, käsitellään sitten kun palvelu on taas auki. Hakemusten käsittely tapahtuu niiden saapumisjärjestyksessä. Jos laina hyväksytään, sen maksu tapahtuu välittömästi aiemmin ilmoitettujen aikataulujen puitteissa. Riippuen siitä, missä pankissa asiakkaan tili on, luottosummat saapuvat joko samana päivänä tai viimeistään parin päivän kuluessa.

En haluakkaan minulle myönnettyä lainaa. Voinko perua sen?

Kyllä voit tietyin ehdoin. Sopimuksen peruuttaminen onnistuu kahden viikon kuluessa luottosopimuksen solmimisesta. Yksittäisiä, joustoluotolta tehtyjä nostoja ei ole mahdollista perua. Jos haluat perua lainasi, ole viipymättä yhteydessä Lainaston asiakaspalveluun. Lainan peruuttamisen tulee tapahtua kirjallisesti. Parhaiten saat asian hoidettua, lähettämällä palveluun sähköpostia.

Tuloni ehtyivät ja en saa lainanmaksuja hoidettua. Mitä teen?

Sinun kannattaa olla pikapuoliin yhteydessä Lainaston asiakaspalveluun, jotta voit sopia takaisinmaksun vaihtoehdoista. Yhteyttä voit ottaa soittamalla tai laittamalla sähköpostia. Maksamatta jäänyt lasku tarkoittaa sopimusrikkomusta, mistä johtaa viivästyskoron periminen sekä muiden perintäkulujen veloittaminen. Maksumuistutus saapuu kahden viikon päästä alkuperäisestä eräpäivästä. Mikäli erä on edelleen maksamatta maksumuistutukselle asetetusta eräpäivästä, laina siirtyy perintään.

Millaisia kuluja tulee Joustoluoton nostamisesta käyttöön?

Jokaisesta nostosta peritään 14 %:n nostoprovisio. Jos siis nostat esim. 100 euroa, siitä peritään nostokulua 14 euroa. Tämän lisäksi maksat lainastasi 5 %:n kuukausikorkoa, jonka kertyminen alkaa siitä päivästä, kun luotto on siirretty asiakkaan pankille.

Lue  Luottopalvelu.fi – Ilmainen ensilaina – Luottopalvelu kokemuksia

Onnistuuko Joustoluoton hakeminen tekstiviestillä?

Kyllä onnistuu siinä tapauksessa, jos olet jo saanut myönteisen lainapäätöksen. Tällöin voit tehdä tilille nostoja lähettämällä palveluun tekstiviestin. Jos sinulle ei vielä ole luottosopimusta Lainaston kautta, täytyy koko homma aloittaa lainahakemuksen täyttämisellä. Voit täyttää hakemuksen tietokoneella tai mobiililaitteella menemällä palvelun sivustolle Lainasto.fi. Lainasto on ratkaisu kaikenlaisiin lainatarpeisiin. 100 – 5 000 luottosummilla onnistuvat niin kodinkoneiden hankinnat, käytetyn auton ostaminen ja etelänmatkan rahoitus. Lainaaminen on niin helppoa, että voi siirtyä hakemukselle vaikka nyt heti, näytti kello sitten päivätunteja tai yöaikaa. Lainasto Kulutusluotto

Lainasto.fi yhteystiedot

GF Money Consumer Finance Oy Kristiinankatu 3 B 20100 TURKU Puhelin 09 427 05044 asiakaspalvelu@gfmoney.fi