HUOM! Tämän sivun sisältö voi olla vanhentunutta eikä sitä tule ottaa kirjaimellisesti. Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Rahalaitos yhdistelylaina • Yhdistä lainat aina 70 000 euroon saakka ilmaiseksi

Rahalaitos
Rahalaitos
500€ - 70000€
(4/5)
Hae heti
Ikäraja
20v
Ilmainen Ensilaina
Ei
Laina-aika
12kk - 180kk
Yhteishakija
Kyllä
Lainan korko
4.6% - 20%
Lainojen Yhdistäminen
Kyllä
Tulot minimissään
7200 euroa vuodessa
Varmennus
Verkkopankkitunnukset

Kilpailuta lainat Rahalaitoksen avullaRahalaitos löytää monen hyvän joukosta sinulle parhaan lainan Nykypäivänä lainavertailun voi ulkoistaa helposti siihen erikoistuneiden palvelujen avulla. Rahalaitos on yksi ensimmäisistä ja suosituimmista palveluista Suomessa. Voit saada yhden hakemuksen täyttämällä useampia lainatarjouksia, joista valitset helposti sinua parhaiten palvelevan. Myös yhdistelylainan hakeminen Rahalaitos -palvelusta onnistuu vaivatta. Lainat ovat haettavissa vaikka samantien. Rahalaitos palvelee kellon ympäri lainanhakijoita niin, että hakemuksen voi täyttää milloin vaan. Voit kilpailuttaa suurimmillaan 70 000 euron lainat, mutta Rahalaitos palvelee myös pienempiä lainoja havittelevia. Minimissään haettava laina voi olla suuruudeltaan 500 euroa. Rahalaitoksen verkkosivuilla voi jo ennakolta arvioida keskimääräistä lainojen hinnoittelua ja kuukausimaksun suuruutta. Varsinaiset lainatarjoukset ovat kuitenkin aina yksilöllisiä ja hinnat voivat poiketa Rahalaitoksen sivuillaan tarjoamista esimerkeistä. Rahalaitos toimii ainoastaan lainaamisen välittäjänä, eikä se ole lainaa suoraan itse myöntävä osapuoli. Kun asiakas saa lainahakemuksen jälkeen tietoonsa parhaat lainatarjoukset Rahalaitokselta ja valitsee niistä sopivimman, tekee hän lainasopimuksen suoraan valitun pankin tai rahoituslaitoksen kanssa ja asioi jatkossa lainaan liittyvissä asioissa tämän saman pankin kanssa.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Rahalaitoksesta

 • Kilpailuttaa yhdellä hakemuksella 24 pankin ja rahoituslaitoksen lainat
 • Lainasummat 500 – 70 000 euroa
 • Vakuudeton, tasalyhenteinen kulutusluotto
 • Takaisinmaksuaika 1 – 15 vuotta valintasi mukaan
 • Mahdollisuus lainojen yhdistämiseen
 • Haet helposti, nopeasti ja ilmaiseksi netissä!
 • Rahalaitos myös yhdistää lainoja

Tällä hetkellä Rahalaitos toimii yhteistyössä seuraavien rahoituslaitosten ja pankkien kanssa:

Rahalaitos yhteistyöpankit
Rahalaitos yhteistyöpankit
Kun yhteistyön piirissä on näin monta pankkia, mahdollisuudet löytää hinnaltaan ja ehdoiltaan edullisin lainapalvelu ovat realistisia. Rahalaitos pyrkii löytämään sinulle kaikista edullisimman lainaratkaisun. Tarvittaessa voit kääntyä myös henkilökohtaisen asioinnin piiriin Rahalaitoksen lainaneuvojien suuntaan. Kaikki palvelun edustamat luotottajat toimivat Suomen lain periaattein, mikä luonnollisesti tekee lainaamisesta luotettavaa ja turvallista.

Vaivatonta ja ennen kaikkea ilmaista kilpailutusta Rahalaitoksella

Mitä Rahalaitoksen palvelu sitten maksaa asiakkaalle? Yllätyksenä voi tulla, että palvelun käyttö eli lainojen kilpailuttaminen on asiakkaalle täysin maksutonta! Saat siis parhaan lainaratkaisun tiedoksesi ilmaiseksi! Ei kannata enää käyttää omaa kallista aikaa vaivalloiseen hakemusten lähettelyyn ja lainatarjousten vertailuun, vaan nyt koko homman voi työntää Rahalaitoksen tehtäväksi. Siihen, että palvelun saa ilmaiseksi, ei liity mitään vilunkia, vaan yksinkertaisesti Rahalaitos saa korvauksen kulutusluottojen ja pienlainojen välittämisestä sen kanssa yhteistyössä toimivilta pankeilta.

Lainojen yhdistäminen Rahalaitoksella

Voi olla, että sinulle on ennestään kertynyt taakaksi erinäisiä luottoja, joiden maksamiseen käytät paljon aikaa ja rahaa. Olet ehkä hankkinut osamaksulla TV:n tai vaatteita, hankkinut pikavippejä tai höylännyt ostoksia luottokortilla. Nyt voit hakea Rahalaitos yhdistelylainaa, jolla maksat kaikki nämä aiemmat velkasi historiaan. Tätä kutsutaan lainojen yhdistelemiseksi ja toimenpiteen ehdottomana etuna on parempi raha-asioiden hallinta. Kun olet yhdistänyt vanhat lainasi yhdeksi luotoksi, säästät lainojen hallintaan käyttämääsi aikaa, sekä lainojen kuluja – enää peritään korkoja ja kuluja vain yhdestä luotosta. Lisäksi saat pidemmän maksuajan turvin tervetullutta joustoa talouteesi. Rahalaitos yhdistelylainaa haet perinteisen lainanhaun tapaan. Täytä lainahakemus ja ilmoita siinä olevasi yhdistelemässä luottojasi. Valitse lainasumma sen suuruiseksi, kun lasket aiempien luottojesi olevan ja räätälöi lainan takaisinmaksuaika sellaiseksi, ettei sinun tarvitse kiristellä arjessa takaisinmaksuerien kanssa. Halutessasi voit myös maksaa vanhoja luottoja vain osalla luottosummalla. Lopulla summalla voit tehdä haluamiasi hankintoja, vaikka esimerkiksi matkustaa.

Rahalaitos.fi kotisivu
Rahalaitos.fi kotisivu

Esimerkki Rahalaitos palvelun kautta haetusta lainasta:

10 000 euron luottosumma joka maksetaan myöntävälle pankille takaisin 5 vuodessa, eli 60 erässä. Lainan koron ollessa 8,75 %, maksetaan takaisin yhteensä 12 382 euroa, mikä tekee kuukausisummaksi 206 euroa. Laina-aika on 1 – 15 vuotta ja todellinen vuosikorko 4,5 % – 50,5%.

Täytä lainahakemus Rahalaitoksen sivuilla

Rahalaitokselta yhdistelylainan, lainan kilpailutuksen tai vertailun saadaksesi sinun täytyy mennä koneellasi Rahalaitoksen sivuille. Voit hakea lainaa myös mobiililaitteella. Etusivulta löytyy helppokäyttöinen lomake, mistä valitaan sopivin lainasumma ja siihen liittyvä takaisinmaksuaika. Tämän jälkeen täytetään henkilötiedot ja muut vaaditut tiedot.

Rahalaitos lainan hakukriteerit

Ennen hakemuksen täyttämistä huomioi, että täytät Rahalaitoksen hakukriteerit:

 • Olet iältäsi vähintään 20-vuotias
 • Vuosittaiset tulosi ovat vähintään 7 200 euroa
 • Sinulla ei ole maksuhäiriöitä julkisissa rekistereissä
 • Toivomasi lainamääräsi asettuu välille 500 – 70 000 euroa

Nämä vaatimukset ovat ehdottomasti täytyttävä Rahalaitos lainaa tai yhdistelylainaa saadaksesi. Siitä huolimatta, luotonmyöntäjät suorittavat kohdallasi riskienkartoitusarvion, ennen kuin luottoa myönnetään. Kartoituksessa arvioidaan varat ja velat sekä esim. työllisyystilanne ja se miten ne vaikuttavat tulevan luoton maksamiseen. Tämän kartoituksen perusteella luotto voidaan jättää myös hyväksymättä. Etuna kuitenkin on, että riskienkartoitusarvion vuoksi, sinun ei tarvitse hankkia vakuuksia tai takaajia suurellekaan luotolle. Suurempia luottoja hakiessa on kuitenkin hyvä harkita mahdollisuutta hakea rinnakkaishakijan kanssa, jolloin molempien tiedot vaikuttavat luoton saamiseen ja siihen minkä suuruinen korkoprosentti halutulle luotolle järjestyy.

Katso useimmin kysytyt kysymykset Rahalaitoksesta

Miten nopeasti saan haluamani luottosumman tililleni?

Kun täytät hakemuksen lainaasi varten heti, saatat saada lainatarjouksen jo saman päivän aikana. Tämän jälkeen on täysin kiinni valitsemastasi luotonmyöntäjästä, miten nopeasti he maksavat lainat tilille. Usein lainan voi saada tililleen jo samana päivänä tai viimeistään muutaman pankkipäivän kuluessa.

En osaa hakea lainaa, kuka voisi auttaa asiassa?

Lainanhaku on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi, jos ongelmia kuitenkin ilmenee, voit olla yhteydessä Rahalaitoksen asiakaspalveluun. Palvelu on avoinna maanantaista torstaihin välillä 9.30 – 16.30 ja perjantaina palvellaan 9.30 – 15.00. Yhteydenottotapoina käyvät yhtä hyvin puhelinsoitto (numeroon 09 – 2311 3670) tai osoitteeseen info@rahalaitos.fi lähetetty sähköposti. Rahalaitoksen sivuilta löytyy myös yhteydenottopyyntölomake, jonka kautta lähetettyihin viesteihin vastataan viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Millainen korko lainalle tulee?

Korkoa ei voi sanoa varmaksi etukäteen, koska jokaisella luotonmyöntäjällä on omat kriteerinsä luottojen korkojen suhteen. Useimmilla pankeilla luoton korko muodostetaan yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle. Tällöin korkoprosenttiin vaikuttaa esimerkiksi tulotaso ja muut velat. Rinnakkaishakijan kanssa haettaessa, korko voi olla matalampi kuin haettaessa yksin. Vertaile lainatarjouksien korkoja Rahalaitos palvelussa ennen luoton valintaa ja kiinnitä erityinen huomio todelliseen vuosikorkoon.

Mikä on todellinen vuosikorko?

Edellisessä kysymyksessä mainittu todellinen vuosikorko tarkoittaa kaikkien ko. Luotosta perittävien kulujen laskemista vuosittaisen koron muotoon. Todellisen vuosikoron on tarkoitus helpottaa eri pikavippien ja kulutusluottojen vertailua. Esim. jollakin lainalla, jolla on pieni nimelliskorko, mutta suuret muut kulut, voi todellinen vuosikorko olla suurempi kuin sellaisessa lainassa jonka nimelliskorko on suuri mutta muut kulut pienet.

Laina on vakuudeton, mitä se käytännössä tarkoittaa?

Vakuudeton laina on sellainen laina, jota varten ei tarvitse tarjota omaisuutta vakuudeksi tai hankkia ketään toista ihmistä lainan takaajaksi. Rahalaitos yhdistää lainasi Älä enää odota ja murehdi rahapulmien kurimuksessa. Hoida rahoitushuolet historiaan yhdistämällä lainasi Rahalaitoksella. Rahalaitos lainahakemuksen voit täyttää heti ja rahat saatat saada käyttöösi jo saman päivän aikana!

Rahalaitos.fi yhteystiedot

Rahalaitos.fi / Eone Oy Kalevantie 7 C 33100 Tampere Puh: 09 2311 3670 Avoinna: ma-to 9:30-16:30, pe 9:30-15:00 Sähköposti: info@rahalaitos.fi