HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Lainaa ilman piilokuluja

Hae lainaa ilman piilokuluja ja yllättäviä lisämaksuja. Vertaile eri lainatarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Tarkista lainan todellinen vuosikorko, joka sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut. Valitse läpinäkyvä laina, jossa kaikki ehdot ja maksut ovat selkeästi esillä alusta alkaen. Näin vältät ikävät yllätykset lainan takaisinmaksuaikana ja pystyt suunnittelemaan taloutesi hallitusti.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Rahalaitos500€ - 70000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Bondora100€ - 10000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Zmarta1000€ - 60000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Freedom Rahoitus1000€ - 60000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Unolaina500€ - 60000€
Etua.fi500€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€

Lainan hakeminen ilman piilokuluja – näin se onnistuu!

Oletko kyllästynyt lainatarjouksiin, joissa luvataan edullista lainaa, mutta todellisuudessa joudutkin maksamaan kaikenlaisia piilokuluja? Ei hätää, sillä on olemassa tapoja hakea lainaa ilman ikäviä yllätyksiä. Tässä muutamia vinkkejä, joilla voit varmistaa saavasi reilun ja läpinäkyvän lainan.

Vertaile lainatarjouksia huolellisesti

Ensimmäinen askel kohti lainaa ilman piilokuluja on eri vaihtoehtojen perusteellinen vertailu. Älä tyydy ensimmäiseen tarjoukseen, vaan tutki eri lainanantajien ehtoja tarkasti. Kiinnitä huomiota erityisesti seuraaviin seikkoihin:

 • Lainan todellinen vuosikorko
 • Mahdolliset avausmaksut ja tilinhoitokulut
 • Lainan takaisinmaksuaika ja lyhennystapa
 • Mahdolliset lisäpalvelut, kuten lainaturva

Vertailemalla eri vaihtoehtoja löydät varmasti juuri sinulle sopivan lainan ilman piilotettuja kuluja.

Hae lainaa luotettavilta lainanantajilta

Toinen tärkeä seikka on valita luotettava lainanantaja. Suosi tunnettuja pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, joilla on hyvä maine. Voit myös kysyä suosituksia ystäviltä ja tutuilta. Jos haet pankkilainaa, varmistu pankin luotettavuudesta ja vertaile eri pankkien tarjouksia.

Varo epämääräisiä lainanantajia, jotka lupaavat nopeaa ja helppoa lainaa ilman luottotietojen tarkistusta. Näihin ”tarjouksiin” liittyy usein suuria piilokuluja ja jopa petoksen riski.

Lue lainaehdot huolellisesti

Ennen lainasopimuksen allekirjoittamista on ehdottoman tärkeää lukea kaikki lainaehdot huolellisesti läpi. Varmista, että ymmärrät kaikki sopimuksen kohdat ja kysyy rohkeasti, jos jokin jää epäselväksi. Kiinnitä erityistä huomiota seuraaviin seikkoihin:

 • Lainan korko ja sen määräytymisperusteet
 • Lainan lyhennystapa ja eräpäivät
 • Mahdolliset lisäkulut, kuten laskutusmaksut
 • Lainan ennenaikaisen takaisinmaksun ehdot

Kun luet lainaehdot tarkkaan, vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja tiedät tarkalleen, mihin sitoudut.

Harkitse myös muita rahoitusvaihtoehtoja

Laina ei aina ole paras ratkaisu rahan tarpeeseen. Mieti myös muita vaihtoehtoja, kuten säästämistä, osamaksua tai luottotilin käyttöä. Joskus myös läheisiltä lainaaminen voi olla järkevää, kunhan sovitte ehdoista selkeästi.

Jos olet työtön, voit silti saada lainaa joiltakin lainanantajilta. Lainaa työttömälle myönnettäessä lainanantaja arvioi maksukyvyn muilla perusteilla, kuten sosiaaliturvan tai omaisuuden pohjalta. Lainan saaminen työttömänä voi kuitenkin olla haastavampaa ja kalliimpaa.

Jos suunnittelet naimisiinmenoa, häälaina voi olla yksi vaihtoehto juhlan rahoittamiseen. Vertaile kuitenkin tarkkaan eri lainanantajien tarjouksia ja mieti, onko lainan ottaminen hääkuluihin järkevää pitkällä tähtäimellä.

Kun harkitset eri rahoitusvaihtoehtoja, ota huomioon oma taloudellinen tilanteesi ja maksukykysi. Näin löydät varmasti sinulle parhaiten sopivan ratkaisun.

Lainan hakeminen ilman piilokuluja on siis täysin mahdollista, kunhan vertailet vaihtoehtoja, valitset luotettavan lainanantajan ja luet lainaehdot huolella. Näillä vinkeillä varmistat, että saat reilun ja läpinäkyvän lainan juuri sinun tarpeisiisi.

Vältä lainatarjoukset, joissa on ylimääräisiä kuluja

Kun etsit lainaa ilman piilokuluja, on tärkeää tarkastella lainatarjouksia huolellisesti. Joskus lainanantajat yrittävät ujuttaa sopimukseen ylimääräisiä maksuja, jotka voivat yllättää sinut myöhemmin. Näitä voivat olla esimerkiksi järjestelypalkkiot, tilinhoitomaksut tai varhaisen takaisinmaksun kulut. Pidä silmät auki näiden piilotettujen kulujen varalta!

Mitä ovat ylimääräiset lainakulut?

Ylimääräiset lainakulut ovat maksuja, jotka lisätään lainan pääoman ja korkojen päälle. Nämä kulut voivat nousta yllättävän suuriksi, jos et ole tarkkana. Esimerkkejä ylimääräisistä kuluista:

 • Järjestelypalkkiot – maksu lainan järjestämisestä
 • Tilinhoitomaksut – kuukausittainen maksu lainatilin ylläpidosta
 • Varhaisen takaisinmaksun kulut – maksu, jos haluat maksaa lainan takaisin ennen sovittua aikaa

Kuinka välttää ylimääräiset kulut?

Paras tapa välttää ylimääräiset kulut on lukea lainasopimus huolellisesti ennen allekirjoittamista. Etsi maininnat kaikista maksuista ja kysy rohkeasti, jos jokin on epäselvää. Luotettavat lainanantajat, kuten ne, jotka löydät vertailemalla 50000 euron lainoja, ovat avoimia kaikista kuluista eivätkä yritä piilottaa mitään.

Valitse laina ilman piilokuluja

Kun valitset lainaa ilman piilokuluja, säästät rahaa ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Vertaile lainatarjouksia huolellisesti ja valitse laina, jossa kaikki kulut on ilmoitettu selkeästi ja rehellisesti. Näin voit nostaa lainasi luottavaisin mielin ja keskittyä olennaiseen – unelmiesi toteuttamiseen!

Laatulaina.fi – luotettava kumppanisi edulliseen lainaan

Etsitkö edullista lainaa ilman piilokuluja? Laatulaina.fi on luotettava kumppanisi, joka auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainan markkinoiden parhailla ehdoilla. Meiltä saat lainaa helposti ja nopeasti, ilman turhia mutkia tai yllätyksiä.

Lue  Käyttölaina

Vertaile lainoja helposti ja nopeasti

Laatulaina.fi:n lainavertailun avulla löydät helposti ja nopeasti juuri sinulle sopivan lainan. Voit vertailla eri lainanantajien tarjouksia kätevästi yhdellä sivustolla ja valita niistä parhaan. Oli tarpeesi sitten 7000 euron laina tai jokin muu summa, meiltä löydät varmasti sopivan vaihtoehdon.

Ei piilokuluja tai yllätyksiä

Kun haet lainaa Laatulaina.fi:n kautta, voit olla varma, että lainassa ei ole piilokuluja tai ikäviä yllätyksiä. Kaikki lainan kustannukset kerrotaan sinulle selkeästi ja läpinäkyvästi jo ennen lainasopimuksen tekemistä. Näin tiedät tarkalleen, mitä olet maksamassa ja voit suunnitella taloutesi huoletta.

Yhdistä lainasi ja säästä

Jos sinulla on useita lainoja eri paikoista, voi olla järkevää yhdistää ne yhdeksi yhdistelylainaksi. Näin saat lainanhoitoon selkeyttä ja voit säästää kuluissa. Laatulaina.fi auttaa sinua löytämään parhaan yhdistelylainan markkinoilta, jotta saat taloutesi taas tasapainoon.

Hae lainaa helposti verkossa

Lainan hakeminen Laatulaina.fi:n kautta on helppoa ja vaivatonta. Voit täyttää lainahakemuksen kätevästi verkossa juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Saat päätöksen lainasta nopeasti, usein jopa saman päivän aikana. Kun laina on myönnetty, rahat siirtyvät tilillesi pikaisesti ja pääset toteuttamaan suunnitelmasi.

Vinkit lainan hakemiseen ilman ikäviä yllätyksiä

Lainan hakeminen voi tuntua jännittävältä, mutta näillä vinkeillä varmistat, että saat lainaa ilman piilokuluja tai muita ikäviä yllätyksiä. Kun noudatat näitä ohjeita, voit hakea lainaa huoletta ja keskittyä elämän tärkeämpiin asioihin!

Vertaile lainatarjouksia huolellisesti

Älä tartu ensimmäiseen vastaan tulevaan lainatarjoukseen, vaan vertaile eri vaihtoehtoja. Kiinnitä huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon, kuukausierän suuruuteen ja laina-aikaan. Näin löydät varmasti itsellesi sopivimman lainan. Jos haet esimerkiksi 6000 euron lainaa, vertailu on erityisen tärkeää, jotta löydät edullisimman vaihtoehdon.

Lue sopimusehdot tarkasti

Ennen lainasopimuksen allekirjoittamista, lue sopimusehdot huolellisesti läpi. Varmista, että ymmärrät kaikki lainan ehdot, kuten koron, laina-ajan ja mahdolliset lisäkulut. Jos jokin kohta jää epäselväksi, kysy rohkeasti lisätietoja lainanantajalta. Läpinäkyvä lainanantaja kertoo mielellään kaikki yksityiskohdat selkeästi.

Varmista oma maksukykysi

Mieti tarkkaan, kuinka paljon voit realistisesti maksaa lainaa takaisin kuukausittain. Ota huomioon myös mahdolliset yllättävät menot, kuten auton korjaus tai yllättävä matka. Jos olet suunnitellut lomamatkaa, voit harkita matkalainan ottamista, mutta muista silti pitää maksukykysi mielessä. Vastuullinen lainanotto on avain onnistuneeseen lainakokemukseen.

Kysy neuvoa tarvittaessa

Jos olet epävarma lainan hakemisesta tai sinulla on kysyttävää, älä epäröi pyytää apua. Voit kääntyä esimerkiksi lainanantajan asiakaspalvelun, talousneuvonnan tai läheistesi puoleen. Asiantunteva opastus auttaa sinua tekemään parhaan mahdollisen päätöksen lainan suhteen.

Noudattamalla näitä vinkkejä varmistat, että saat lainaa ilman piilokuluja tai muita ikäviä yllätyksiä. Muista aina vertailla, lukea ehdot tarkasti, varmistaa maksukykysi ja pyytää neuvoa tarvittaessa. Näin lainan hakeminen sujuu mukavasti ja voit keskittyä nauttimaan elämästä!

Läpinäkyvät lainaehdot – avain onnistuneeseen lainan hakuun

Kun haet lainaa ilman piilokuluja, on tärkeää, että lainaehdot ovat selkeät ja läpinäkyvät. Näin tiedät tarkalleen, mihin olet sitoutumassa ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Laatulaina.fi arvostaa rehellisyyttä ja avoimuutta, joten meiltä saat aina tarkat tiedot lainaehdoista.

Selkeät sopimukset ja ehdot

Lainasopimuksen tulee olla helppolukuinen ja ymmärrettävä. Siinä pitää olla selkeästi esitettynä kaikki oleelliset tiedot, kuten:

 • Lainan määrä ja takaisinmaksuaika
 • Korko ja muut lainakulut
 • Kuukausierän suuruus
 • Mahdolliset lisäpalvelut ja niiden hinnat

Kun ehdot ovat selkeät, tiedät tarkalleen, paljonko laina tulee sinulle kokonaisuudessaan maksamaan. Näin voit tehdä tietoisen päätöksen lainan ottamisesta.

Ei piilotettuja kuluja tai yllätyksiä

Läpinäkyvä lainapalvelu ei sisällä ikäviä yllätyksiä. Kaikki lainaan liittyvät kulut on ilmoitettu etukäteen, eikä lainan aikana ilmesty mitään ylimääräisiä maksuja. Voit siis luottaa siihen, että sovitut ehdot pysyvät muuttumattomina koko laina-ajan.

Lue  Nopea laina

Luotettava kumppani laina-asioissa

Laatulaina.fi on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen läpinäkyviä ja edullisia lainoja. Meiltä saat aina rehellistä palvelua ja selkeät ehdot. Hae lainaa meiltä ja koe huoleton lainanotto ilman piilokuluja tai yllätyksiä!

Tuomaksen vinkit lainan hakuun ilman piilokuluja

HUOM! Tämä osio on viihteellinen eikä välttämättä täysin paikkansa pitävä!

Moro vaan kaikille! Täällä Tuomas, teidän luotettava talousviisauden airut. Olen nähnyt jos jonkinmoista lainatarjousta vuosien varrella, joten tiedän mistä puhun. Ja nyt aionkin jakaa teille parhaat vinkkini siihen, miten välttää ikävät piilokulut lainaa hakiessa.

Muistan vieläkin elävästi, kun itse kerran nuorempana haksahdin erään lainayhtiön houkuttelevaan mainokseen. Lupailtiin ennätyshalpaa lainaa ilman mitään kuluja. No, arvatkaapa vaan oliko näin? Ei todellakaan! Kun sitten myöhemmin tutkin laskuja tarkemmin, löysin jos jonkinlaista pikkupränttiä ja lisämaksua. Siitä opin, että aina kannattaa lukea sopimusehdot huolella ja kysyä, jos jokin jää epäselväksi.

Yksi kikka, jolla itse nykyään vältän turhat kulut, on kilpailuttaa lainatarjoukset huolella. Ei kannata koskaan tarttua siihen ensimmäiseen, mitä nenän eteen tulee, vaan vertailla rauhassa eri vaihtoehtoja. Ja jos joku tarjous vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, se todennäköisesti myös on sitä.

Toinen vinkki on olla tarkkana lainan todellisen vuosikoron kanssa. Se nimittäin kertoo paljon enemmän lainan hinnasta kuin pelkkä nimelliskorko. Todellisessa vuosikorossa on mukana kaikki lainaan liittyvät kulut, joten se on paras työkalu eri tarjousten vertailuun. Ja muistakaa aina tsekata, onko lainassa avausmaksua, tilinhoitomaksua tai muita piilokuluja!

Lopuksi vielä sanoisin, että lainan hakeminen on aina iso päätös, jota ei pidä tehdä hetken mielijohteesta. Miettikää tarkkaan, onko laina just nyt ihan välttämätön ja pystytkö varmasti maksamaan sen takaisin sovitusti. Näin vältätte monta harmia ja saatte rahoillenne parhaan vastineen. Tsemppiä lainan hakuun!

Näin löydät lainan ilman piilokuluja

Lainan ottaminen ilman piilokuluja on monelle tärkeä kriteeri lainaa valitessa. On hyvä tietää, mitä lainan todellinen hinta on ja välttyä ikäviltä yllätyksiltä. Vertailemalla eri lainatuotteita ja niiden kuluja, voi löytää itselleen sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon.

Lainatyyppi Tyypilliset kulut Huomioitavaa
Kulutusluotot Nimelliskorko, avausmaksu, tilinhoitomaksu Vertaile todellista vuosikorkoa, joka sisältää kaikki kulut
Joustoluotot Vuosikorko, nostoprovisio Maksat korkoa vain nostetusta luotosta, mutta vuosikorko voi olla korkea
Vertaislainat Välityspalkkio, korko sijoittajille Usein edullisempi kuin perinteiset lainat, mutta sisältää omat riskinsä
Asuntolainat Marginaalikorko, järjestelypalkkio Kilpailuta ja neuvottele marginaali, vältä ylimääräisiä vakuutuksia

Lainaa ilman piilokuluja on mahdollista saada, kun vertailee huolellisesti eri vaihtoehtoja ja lukee sopimusehdot tarkasti. Kannattaa myös laskea lainan todelliset kustannukset koko laina-ajalle. Näin varmistut, että saat parhaan mahdollisen lainan juuri sinun tarpeisiisi.

Lainan hakeminen ilman piilokuluja – näin se onnistuu!

Usein kysytyt kysymykset

Mistä tunnistaa lainatarjouksen jossa ei ole piilokuluja?

Lainatarjouksessa ei ole piilokuluja, jos kaikki lainan kustannukset on ilmoitettu selkeästi ja avoimesti. Todellinen vuosikorko kertoo lainan todelliset kustannukset vuositasolla sisältäen kaikki lainaan liittyvät kulut, kuten korot, avausmaksut, tilinhoitomaksut ja muut palkkiot. Luotettava lainanmyöntäjä ilmoittaa nämä kaikki kulut läpinäkyvästi, jotta lainaaja tietää tarkalleen, mitä laina tulee maksamaan. Jos jokin kulu vaikuttaa epäselvältä tai puuttuu kokonaan, kannattaa olla varovainen ja kysyä lisätietoja ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

Miten varmistua että lainan todellinen vuosikorko pitää sisällään kaikki lainaan liittyvät kulut?

Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut, kuten korot, avausmaksut, tilinhoitomaksut ja muut palkkiot. Lainatarjouksessa tulee olla selkeästi ilmoitettu todellinen vuosikorko. Jos epäilet, että kaikki kulut eivät sisälly ilmoitettuun todelliseen vuosikorkoon, kysy asiaa suoraan lainanantajalta. Luotettava lainanantaja kertoo avoimesti kaikki lainaan liittyvät kustannukset.

Mitä etuja on hakea lainaa palvelusta joka ei veloita piilotettuja kuluja tai komissiota?

Lainapalvelun läpinäkyvyys ja selkeys ovat erittäin tärkeitä etuja. Kun piilokuluja tai komissioita ei ole, tiedät tarkalleen mitä lainasi maksaa eikä sinulle tule yllättäviä lisäkuluja. Tämä helpottaa lainan takaisinmaksun suunnittelua ja budjetointia. Lisäksi säästät rahaa, kun ylimääräisiä kuluja ei peritä. Voit siis keskittyä olennaiseen eli lainan takaisinmaksuun sovitusti ilman huolta piilevistä kuluista.

Miten vertailla eri lainapalveluiden hintoja varmistaakseen ettei joudu maksamaan turhia piilokuluja?

Vertaile eri lainapalveluiden todellisia vuosikorkoja. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan kustannukset, kuten korot, avausmaksut, tilinhoitomaksut ja muut kulut. Lainaa hakevan kannattaa aina tarkistaa lainan todellinen vuosikorko, sillä se on paras tapa vertailla eri lainojen hintoja keskenään. Laatulaina.fi palvelussa kaikki lainan kustannukset sisältyvät aina ilmoitettuun todelliseen vuosikorkoon, eikä piilokuluja ole.

Mitkä ovat tyypillisimpiä lainojen piilokuluja joita kannattaa välttää lainaa hakiessa?

Tyypillisimpiä lainojen piilokuluja ovat avausmaksut, tilinhoitomaksut, nostopalkkiot ja korkomarginaalit. Nämä kulut nostavat lainan todellista vuosikorkoa ja voivat tulla yllätyksenä, jos lainaehtoja ei lue huolellisesti. Laatulaina.fi palvelussa kaikki lainan kustannukset ovat selkeästi esillä, eikä piilokuluja ole. Meiltä saat lainaa ilman turhia kuluja ja yllätyksiä.

Onko piilokuluton laina aina automaattisesti edullisin vaihtoehto vai kannattaako vertailla muitakin seikkoja?

Piilokuluton laina ei aina automaattisesti ole edullisin vaihtoehto, vaan kannattaa vertailla myös lainan korkoa ja takaisinmaksuaikaa. Joskus hieman korkeamman koron laina voi tulla edullisemmaksi pidemmällä aikavälillä, jos lainasumma on pienempi ja takaisinmaksuaika lyhyempi. Lainatarjouksia vertaillessa kannattaa huomioida lainan kokonaiskustannukset ja valita omaan tilanteeseen sopivin vaihtoehto.

Miten piilokuluton lainatarjous eroaa muista lainoista kokonaiskuluiltaan?

Piilokuluton lainatarjous eroaa muista lainoista siten, että lainan kaikki kulut ovat selkeästi esillä alusta alkaen. Lainan todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut, kuten avausmaksut, tilinhoitomaksut ja korot. Näin lainan kokonaiskulut ovat helposti vertailtavissa eri lainatuotteiden välillä. Piilokuluton laina on läpinäkyvä ja rehellinen vaihtoehto, jossa lainanottaja tietää tarkalleen, mitä laina tulee maksamaan.

Voiko lainahakemuksen tehdä ilmaiseksi ilman että joutuu maksamaan erillisiä käsittelykuluja?

Kyllä, lainahakemuksen voi tehdä täysin ilmaiseksi ilman erillisiä käsittelykuluja. Laatulaina.fi ei peri lainahakemuksesta minkäänlaisia kuluja, vaan lainahakemuksen tekeminen on aina maksutonta.

Millä keinoilla lainapalvelut voivat tarjota lainoja ilman ylimääräisiä kuluja tai piilokustannuksia?

Lainapalvelut voivat tarjota lainoja ilman ylimääräisiä kuluja ja piilokustannuksia läpinäkyvällä hinnoittelulla, jossa kaikki lainaan liittyvät kulut ilmoitetaan selkeästi etukäteen. Tämä tarkoittaa, että lainan todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainaan liittyvät maksut, kuten avausmaksun, tilinhoitomaksun ja lyhennykset. Lainapalvelut voivat myös neuvotella edullisia rahoitussopimuksia yhteistyökumppaneidensa kanssa, jolloin säästöt voidaan siirtää suoraan asiakkaille. Lisäksi tehokas ja automatisoitu lainaprosessi vähentää lainapalvelun kuluja, mikä mahdollistaa edullisemmat lainat ilman piilokustannuksia.

Kannattaako lainaa hakea ensisijaisesti piilokulujen välttämiseksi vai huomioida myös muut lainaehdot?

Lainaa hakiessa kannattaa huomioida kaikki lainaehdot kokonaisuutena. Vaikka piilokulujen välttäminen onkin tärkeää, myös lainan korko, maksuaika ja muut sopimusehdot vaikuttavat lainan edullisuuteen. Halvimmalta vaikuttava laina ei välttämättä ole edullisin, jos muut lainaehdot ovat epäedulliset. Vertaile siis aina lainatarjouksia huolellisesti ja valitse omaan tilanteeseesi sopivin vaihtoehto.

Miten luotonantajat pystyvät tarjoamaan edullisia lainoja ilman lisäkuluja ja mistä ne saavat tuottonsa?

Luotonantajat pystyvät tarjoamaan edullisia lainoja ilman lisäkuluja, koska heillä on pääomaa ja he voivat lainata rahaa eteenpäin pienemmällä korolla kuin millä he itse saavat sitä. Lisäksi tehokas toiminta ja suuret volyymit mahdollistavat pienet marginaalit. Tuotot syntyvät lainojen korkotuotoista sekä mahdollisista lisäpalveluista. Luotonantajat pyrkivät pitämään kulunsa kurissa, jotta lainat pysyvät edullisina asiakkaille.