HUOM! Tämän sivun sisältö voi olla vanhentunutta eikä sitä tule ottaa kirjaimellisesti. Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Credigo pikalaina – 100 – 2500€ pikalainat heti tilille ilman vakuuksia

Credigo
Credigo
500€ - 10000€
(4.2/5)
Hae heti
Ikäraja
20v
Ilmainen Ensilaina
Kyllä
Laina-aika
24kk - 180kk
Yhteishakija
Ei
Lainan korko
8.9% - 19.8%
Lainojen Yhdistäminen
Ei
Tulot minimissään
Säännölliset tulot
Varmennus
Verkkopankkitunnukset, mobiilivarmennus

Credigo pikalainaa kaikkiin tarpeisiin

Credigon luotto on todellinen pikalaina Jos tarvitset yksinkertaisen ja nopean ratkaisun tilapäisiin rahaongelmiisi, on vastaus myös selkeä: Credigon tarjoama vakuudeton pikalaina. Se on turvallinen laina ilman piilokuluja. Credigo lainaa pieniä ja keskisuuria lainasummia ilman vakuuksia.Saatavissa oleva pienin pikalaina on 100 euroa ja luottomäärä voi olla 2 500 euroa suurimmillaan. Luotolle on saatavissa takaisinmaksuaikaa puolesta vuodesta jopa viiteen vuoteen. Pikalainan hakeminen on ilmaista, eikä velvoita mihinkään. Credigo ei todellakaan ole lainamarkkinoiden noviisi, vaan sillä on kokemusta lainojen myöntämisestä jo pitkältä ajalta. Kokemusta on vuosissa jo 12 ja palveltuja asiakkaita pohjoismaissa yli 150 000 kappaletta. Credigo arvostaa asiakkaidensa yksityisyyttä ja lainojen turvallisuutta, sekä laadukasta asiakaspalvelua. Tätä toimintatapaa noudatetaan mm. sillä, ettei pikalainoissa ole piilokuluja ja asiakas saa tietoonsa pikalainojen kokonaiskustannukset ennen kuin tämä edes lähettää lainahakemusta. Toiminta on kaikkien Suomen lakien ja säädösten mukaista.

Millainen Credigon piilokuluton pikalaina sitten on?

Credigon luotto on vakuudeton pikalaina, jossa ei makseta käsittelykuluja, tilinhoitomaksuja tai avausmaksuja. Lainasta perittävät kustannukset muodostuvat pelkästä kuukausikorosta, jonka suuruus riippuu lainasummasta- ja pikavipin takaisinmaksuajasta. Korko on 3,25 % – 3,42 % kuukaudessa. Lainojen korot jää aina alle sen, mitä on määritelty laissa alle 2 000 euron lainojen korkokatoksi.

Credigo muutamalla sanalla

  • 100 – 2 500 euron pikalainat
  • Saa nopeasti käyttöön
  • Maksuaikaa 1 – 5 vuotta
  • Ilmainen verkkohakemus
  • Erittäin hyvä vaihtoehto pikavippien kategoriassa

Credigon lainapalvelu on niin varma lainojensa edullisuudesta, että se on myöntänyt pikalainoilleen hintatakuun. Tämä tarkoittaa pelkistettynä sitä, että mikäli asiakas löytää jostain Credigon pikalainaa halvemman lainan, Credigo maksaa asiakkaalle näiden luottojen välisen erotuksen. Tämän havainnon täytyy kuitenkin tapahtua kuukauden sisällä siitä, kun Credigon pikavippi on myönnetty.

Katso Credigo pikalainana hintaa!

Lainaesimerkkinä 1 000 euron pikalaina, jota maksetaan takaisin 5 vuoden kuluessa kuukausittaisissa erissä. Kuukausieräksi muodostuu tällöin 39 euroa. Vuoden kokonaiskustannuksiksi tulee 458 euroa. Kuukausikoron ollessa 3,25 % tulee todelliseksi vuosikoroksi 46,69 %. Kaikkien lainojen todellinen vuosikorko jää aina alle 50,5 %:n. Credigo kehottaa asiakkaita vertailemaan vakuudettomia pikalainoja aina, ennen mihinkään kulutusluottoon sitoutumista. Todennäköisesti Credigolta löytyy heti edullisin laina.

Kenelle Credigo myöntää pikalainaa?

Mikäli mielii saada Credigolta pikalainaa, on täytettävä muutama ehto. Asiakkaan ikä on rajattu 20 – 70 vuoteen. Sekään ei kuitenkaan riitä, vaan tämäkin vastuullinen luotonantaja myöntää pikalainoja ainoastaan luottokelpoisille henkilöille,joten luottotiedottomien on turha lainahakemusta täyttää. Käytännön syistä asiakkaalta vaaditaan myös verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta, joilla tämä voi tunnistautua täyttämään luottohakemuksen.

Credigo.fi kotisivu
Credigo.fi kotisivu

Jokaisen asiakkaan kohdalla tehdään myös henkilökohtainen arvio pikalainan myöntämisestä hakemuksen perusteella. Hakemuksen voi täyttää tietokoneella tai kännykällä mihin vuorokauden aikaan tahansa. Hakeminen ei maksa mitään ja saat lainapäätöksen heti hakemuksen yhteydessä. Jos pikalainaa on haettu palvelun aukioloaikoina, rahat saapuvat tilille 10 minuutin sisällä (Säästöpankki-, Aktia-, Nordea-, Danske-pankkien asiakkaat), jos taas asiakkaan tili on Osuuspankissa tai S-Pankissa rahojen siirtyminen on jonkin verran hitaampaa ja tapahtuu viimeistään seuraavana pankkipäivänä. Lainapalvelu on avoinna arkisin klo. 9 – 20 ja lauantaisin klo. 10 – 18. Lainapäätös voi olla riskienkartoituspäätöksen jälkeen myös kielteinen. Yleisimmiksi syiksi listataan Credigon tiedoissa maksuhäiriömerkintä, aiempi Credigon avoin vakuudeton pikalaina ja virheellisen tai puutteelliset osoitetiedot. Toki riskienkartoitusarvio voi itsessään myös tuottaa kielteisen lainapäätöksen.

Credigolla on toimiva asiakaspalvelu

Credigo pikalainat

Credigolla on suomen mittakaavassa poikkeuksellisen toimiva asiakaspalvelu. Asiakaspalvelijan tavoittaa arkisin ja lauantaisin aukioloaikojen puitteissa. Sähköpostilla, puhelimitse ja chatilla. Puhelun vastausajaksi mainitaan keskimääräisesti 6,7 sekuntia ja chattiasiakaspalvelija tarjoaa apuaan melkein heti kun verkkosivuille klikkaa. Credigo ilmoittaa ettei se tingi asiakaspalvelun laadusta, vaan se haluaa kaikissa tilanteissa tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua. Palvelun verkkosivuilta löydät esim. kattavan selvityksen todellisesta vuosikorosta ja sen muodostumisesta.

Credigon pikalainan maksaminen käy kuin tanssi

Pikalainan takaisinmaksut hoidetaan siis kuukausittaisissa tasaerissä. Lasku saapuu hyvissä ajoin ennen maksupäivää asiakkaan sähköpostiin, vaihtoehtoisesti voit valita maksuttoman paperilaskun. Laskun eräpäivä on kunkin kuun 28. päivä. Vaikka lasku ei jostain syystä tavoittaisi asiakasta, on se silti maksettava. Laskun puuttumisesta on syytä olla välittömästi yhteyttä asiakaspalveluun. Laskutukseen ja yleensäkin omaan luottoon liittyviä tietoja voi helposti tarkastella kirjautumalla Credigon asiakassivustolle. Käyttäjätunnuksena toimii asiakkaan henkilötunnus. Palvelu ilmoittaa tekstiviestillä kun asiakas on maksanut lainamääränsä kokonaisuudessaan, joten vahvistusta ei tarvitse erikseen pyytää. Jokaisen erän maksamisesta saapuu asiakkaalle myös vahvistus sähköpostitse. Jos laskun maksaminen myöhästyy, saa asiakas maksettavakseen 5 euron maksumuistutuksen. Näissä tilanteissa eli jos lainanmaksukyvyssä on ongelmia, kannattaa aina olla yhteydessä asiakaspalveluun, jotta tilanteeseen voidaan yrittää löytää yhdessä ratkaisu.

Pikalainaa heti tilille Credigolta

Hanki sinäkin 100 – 2 500 euron luottotarpeeseesi rehellinen vakuudeton Credigon pikalaina. Unohda turhat kulut ja pitkät lainasopimukset: maksat vain korkoa ja tasan sen aikaa kun pikalainaa on maksettavana. Korkotaso Credigolla alittaa aina lailla asetetun korkokaton, joten piilokuluja et tämän lainan kanssa kohtaa. Tee hakemus heti!

Credigo pikalaina UKK

Mitä muita maksuja pikalainaan tulee koron lisäksi?

Credigo ei peri pikalainoistaan muita kuluja kuin luoton korko. Kuukausikorko on tällä hetkellä jotain välillä 3,25 – 3,42 %. Tarkat korkotiedot saat hakemalla lainaa. Voit tarkastaa tiedot myös palvelun verkkosivuilta löytyvästä lainalaskurista.

Miten onnistuu lainan hakeminen, kun minulla on käytössä prepaid-liittymä?

Nykyään on mahdollista hakea pikalainaa vaikka käytössä olisikin salainen – tai prepaid-liittymä. Matkapuhelinnumeroa ei käytetä enää tunnistautumiseen, vaan se tehdään muuta kautta. Eli tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Verkkopankkitunnukset saa käyttöön kysymällä omasta pankista ja mobiilivarmennetta voi tiedustella omalta puhelinoperaattorilta.

Onko tunnistautuminen välttämätöntä?

Tunnistautuminen on välttämätöntä ja sitä vaaditaan myös Suomen lain mukaan. Luottoa myöntävän tahon on aina tunnistettava käyttäjänsä.

Mistä löydän lainasopimukseni ja milloin saan sen?

Lainasopimus löytyy henkilökohtaiselta asiakassivuiltasi. Saat sopimuksen välittömästä luottohakemuksen täyttämisen yhteydessä. Sinun täytyy tunnistautua saadaksesi sopimuksen. Henkilökohtaisille asiakassivuille kirjaudutaan käyttämällä henkilötunnusta ja salasanaa.

Lainatarpeeni on 500 euroa. Kannattaako minun hankkia se pikavippinä vai joustoluottona?

Credigon pikalaina on aina kertaluonteinen laina, joka nostetaan ja maksetaan takaisin, jonka jälkeen luottosopimus raukeaa. Joustoluotto on taas tarkoitettu toimimaan pitkäaikaiseen rahoittamiseen luottokortin tapaan. Joustoluottoihin liittyy usein korkojen lisäksi monenlaisia kuluja, jolloin niiden todellinen vuosikorko saattaa nousta korkealle. Credigon pikavipissä maksat taas ainoastaan korkoa.

Credigo.fi yhteystiedot

Northmill Oy Bulevardi 14 A 00120 Helsinki Puh: 09 4272 0663 (ppm/mpm) Avoinna: Ma-pe 9.00–20.00, La 10.00–18.00 Sähköposti: asiakaspalvelu@credigo.fiKerro oma Credigo pikalaina – 100 – 2500€ pikalainat heti tilille ilman vakuuksia kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *