HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Vertaislaina 1 000 – 10 000€ – Hae Fixura vertaislainaa tästä

Vertaislaina Fixuralta

Fixura vertaislainat

Vertaislainoja välittävä palvelu • Yhdistää lainaajan ja sijoittajan • Lainaa nopeasti 1 000 – 10 000 euroa • Maksuaikaa välillä 24 – 60 kk • Todellinen vuosikorko riippuu luottoluokituksesta ja lainaehdoista • Mahdollisesti muita edullisempi laina • Lainapäätöksen saa nopeasti • Turvallinen ja luotettu lainanvälittäjä • Voit tarkastella rauhassa lainatarjousta ennen sen hyväksymistä • Vakuudeton luotto Vertaislainoja välittävän Fixuran avulla on mahdollisuus saada edullisempaa lainaa. Tee lainahakemus omien ehtojesi mukaan 1000 – 10 000 euron lainalle ja jää odottamaan lainatarjouksia. Jos saamasi tarjous ei miellytä, voit hylätä sen. Korko on kiinteä ja varsin matala, korkoprosentit lähtevät 6 % ylöspäin. Myös vertaislaina on vakuudeton laina, mikä tekee hakemisesta helppoa.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Freedom Rahoitus1000€ - 60000€
Etua.fi500€ - 60000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Zmarta1000€ - 60000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€
Unolaina500€ - 60000€
Bondora100€ - 10000€
Rahalaitos500€ - 70000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Fixura
Fixura
1000€ - 20000€
(2.3/5)
Hae heti
Ikäraja
21v
Ilmainen Ensilaina
Ei
Laina-aika
24kk - 72kk
Yhteishakija
Ei
Lainan korko
2.9% - 9.9%
Lainojen Yhdistäminen
Kyllä
Tulot minimissään
Minimi 1000€/kk
Varmennus
Verkkopankkitunnukset

Fixura vertaislaina

Fixuralta jopa 10 000 euron verran vertaislainaa

Fixuran verkkosivuilla kohtaavat lainan tarvitsijat ja vertaislainaamiseen sijoittaneet henkilöt. Fixura osallistuu järjestelijän roolissa lainaamiseen: päätöksen lainan ehdoista tekevät lainan hankkija sekä lainan sijoittaja keskenään. Vertaislainaa voi saada 1 000 – 10 000 euron ilman vakuuksia. Vertaislainaaminen on maailman vanhin tapa lainata rahaa ja nyt se on uudenlaisessa nousussa vakuudettomien vertaislainojen rynnistäessä markkinoille. Lainaajat ja lainaa hankkivat ovat aivan tavallisia ihmisiä, yksityishenkilöitä joista toisella on halu sijoittaa ja toisella tarve lainata rahaa. Lainattava raha ei siis tule miltään pankilta tai Fixuralta itseltään, vaan sijoittajilta.

Fixura vertaislaina on fixu valinta

Fixuran palveluja käyttää nykyisellään jo yli 100 000 käyttäjää, jotka ovat rekisteröitynyt palveluun. Pohjoismaiden tasolla vertailtuna Fixura on yksi suurimpia vertaislainoja tarjoavia palveluja. Se on ensimmäinen vastaavaa palvelua tarjoava palvelu Suomen markkinoilla. Olet ehkä jo tutustunut Fixuran vertaislainaamiseen, joka kulkee englanniksi nimellä Peer-to-peer lainaaminen eli lyhennettynä P2P. Jos palvelu ja ilmiö on sinulle tuntematon, käytä hetki artikkelimme parissa tai lue lisää vertaislainoista tästä.

Fixura lyhyesti

 • Vertaislaina
 • Lainattavat summat 1 000 – 10 000 euroa
 • Lainaa heti
 • Ei tarvitse vakuuksia
 • Loistava kohde sijoittajalle

Fixuran ottaminen mukaan välittäjän roolissa vertaislainaamiseen on turvallista ja helpottaa lainaamista. Fixura ei paljasta kummallekaan osapuolelle toisen henkilö- tai yhteystietoja, joten lainaaminen tapahtuu molemmin puolin anonyyminä. Ilman turhaa säätöä!

Lainaaminen Fixuran kautta on helppoa

Kun hakee Fixura vertaislainaa, ei siihen vaadita ajankäytöllisiä resursseja tai yliopistotason tutkintoa. Vertaislainaa haetaan vaivattomasti, yksinkertaisella sähköisellä hakemuksella verkossa. Myös lainasopimuksen allekirjoittaminen käy hetkessä jonka jälkeen rahat saa tilille hetkessä. Tunnistautumisessa käytetään verkkopankkitunnuksia ja riskienkartoitusarvio suoritetaan Instantorin avulla. Haastavinta on ehkä valita oikea lainasumma ja sille käyttökohde. Lainasumma voi olla jotain 1 000 – 10 000 euron väliltä ja käyttökohde mitä vain maan ja taivaan väliltä. Maksuaikaa saa ruhtinaalliset 2 – 5 vuotta. Unohda vakuuksien hankinta tai takaajien suostuttelu – vertaislainaaminen on vakuudeton lainamuoto! Lainan hakijalla tulee kuitenkin olla näyttää säännölliset tulot lainanmaksukyvyn varmistamiseksi luotonmyöntäjälle, ilman perusteita lainaa ei voi saada. Lainan hakijan kriteereihin kuuluu myös maksuhäiriömerkittömyys. Hakijan ikäjakauma on 21 – 68 vuotta ja lisäksi lainaa ei myönnetä, mikäli hakija ei ole asunut suomessa vähintään kolmen vuoden ajan pysyvästi.

Mitä Fixuran kautta lainaaminen asiakkaalle kustantaa?

Lainan hinnoitteluperiaatteet ovat varsin selkeät ja sitä mainostetaan piilokuluttomaksi luotoksi, mikä tarkoittaa sitä, ettei laina-aikana ilmene mitään yllättäviä maksuja.

Vertaislainasta perittävät kulut ovat:

 • 2 % välitysmaksu Fixuralle vuodessa (luoton alkuperäisestä summasta)
 • maksetaan kuukausittaisissa erissä, joiden suuruus riippuu lainasummasta. Maksetaan niin kauan, kun lainaa on maksettavana.
 • Luoton avausmaksu on 7,5 % (luoton alkuperäisestä summasta)
 • Tämä osa vähennetään lainasummasta ennen kun se maksetaan lainaajan tilille
 • Tilinhoitomaksu 5,50 euroa
 • Maksetaan kuukausittain
 • Lainan korko 6 – 27 %
 • Korko on henkilökohtainen, muodostuu luottoluokituksen mukaan ja näkyy lainatarjouksesta
 • Todellinen vuosikorko 14,99 – 50 %

Vertaislainaa Fixuralta Esimerkkiluotto: 5 000 euron laina maksettuna takaisin kahden vuoden aikana ja nimelliskoron ollessa 14 %.

 • Luoton avausmaksu 375 euroa
 • Tilinhoitomaksu 5,50 euroa kuussa
 • Lainan kokonaiskulut 707 euroa
 • Erien yhteissumma eli takaisin maksettava määrä 6 093,54 euroa
 • Kyseessä olevan luoton todellinen vuosikorko on 31,91 %

Jokaiselle muodostuu siis Instantor – luottoluokituksen perusteella henkilökohtainen korkoprosentti. Lainaan muodostuva korko voi kuitenkin poiketa tästä, koska siihen vaikuttaa myös lainanantajien tekemät korkotarjousten perusteella.

Vertaislaina toimii kuten muutkin kulutusluotot

Takaisinmaksu sujuu samalla tavoin kuin minkä tahansa muun kulutusluoton maksaminen. Saat laskun kuukausittain sähköpostiin, jonka perusteella teet maksut. Luoton maksusuunnitelma ja kuukausierät muodostuvat valitun summan ja laina-ajan mukaan. Vertaislainan voi myös maksaa takaisin milloin vain laina-aikana ilman lisäveloitusta. Kertyneet korot ja tilinhoitomaksut tulee hoitaa maksupäivään saakka, mutta vuosittainen välitysmaksu maksetaan aina koko suunnitellulta ajalta, vaikka luoton lyhennys olisi tätä aiemmin. Erän jäätyä maksamatta, siihen lisätään muistutusmaksu. Jos maksua ei edelleenkään ole suoritettu kahden viikon kuluessa, lähtee asiakkaalle toinen muistutusmaksu. Lisäksi ensimmäisestä eräpäivästä lähtien kertyy luotolle viivästyskorko. Jos laina jää maksamatta, se voidaan siirtää kolmannen osapuolen perittäväksi, kertoo Fixura. Tällöin lainan kulut yleensä vielä kasvavat. Maksamaton luotto voi lopulta johtaa maksuhäiriömerkinnän muodostumiseen, joten huolehdithan siitä, että lainaat vain sen verran kuin pystyt kohtuudella maksamaan takaisin.

Fixura.fi kotisivu
Fixura.fi kotisivu

Fixuran välittämä vertaislaina taipuu moneksi

Vertaislaina soveltuu erinomaisesti myös vanhojen lainojen yhdistämiseen. Usean luoton omistajat kärsivät usein pikavippeihin ja osamaksuihin liittyvistä kallista koroista ja kuluista. Nämä on mahdollista haudata menneisyyteen hankkimalla vertaislainan kaikkien vanhojen luottojen yhteissummalle ja hoitamalla näin aiemmat luotot pois. Toki vertaislainan avulla voi kilpailuttaa myös yksittäisen luoton ja näin tarkastella, olisiko mahdollista saada hankittua pienempi korko velalleen. Vertaislainan hakeminen on aina ilmaista ja lainatarjoukseen ei ole velvollista tarttua, mikäli se ei tyydytä. Jos siis lainan korko ei miellytä hakijaa tai se on lainan kilpailuttajalle aiempia korkoja suurempi, voi tarjouksen huoletta hylätä.

Usein kysytyt kysymykset Fixurasta

Millainen kohde Fixuran vertaislainat ovat sijoittajalle?

Vertaislainaaminen on erittäin hyvä kohde sijoittajan näkökulmasta. Se tarjoaa keskimääräiseksi vuosittaiseksi tuotoksi yli 10 %. Sijoittaminen on vaivatonta. Sinun tarvitsee vain luoda itsellesi sijoitustili palveluun ja määritellä sinulle sopivat sijoituskriteerit. Fixura tekee automaattisesti sijoitustyön tämän jälkeen. Asiakkaan tehtävänä on vain nauttia työn hedelmistä.

Paljonko voin saada lainaa?

Fixura myöntää vertaislainaa mahdollisuuksien mukaan 1 000 – 10 000 euroa. Mikäli tarvitset suurempaa summaa, voit tutustua esimerkiksi Fellow Financen vertaislainaan, jota on mahdollista hakea aina 15 000 euroon saakka.

Miksi minä en saanut vertaislainaa?

Yleensä syy on siinä, että hakijalla on muodostunut jostakin aiemmasta talousongelmasta maksuhäiriömerkintä. Et myöskään voi saada luottoa, jos aiempi Fixuran laskusi on maksamatta tai edellisen luoton hakemisesta ei ole tarpeeksi pitkää aikaa (kolme kuukautta). Et tietenkään voi saada lainaa siinäään tapauksessa, jos aiempi Fixura-luottosi on perinnässä. Voi myös olla että riskienhallinta-arvio on osoittanut etteivät kuukausitulosi riitä halutun lainan hoitamiseen.

Pitääkö hakemukseni tueksi toimittaa joitain liitteitä?

Kyllä, kannattaa toimittaa ne suoraan hakemuksen mukana, jotta käsittely nopeutuu. Palkansaajalta vaaditaan uusinta palkkalaskelma ja yrittäjältä kopio viimeisimmästä vahvistetusta tilinpäätöksestä, sekä tietenkin kopio uusimmasta henk. Koht. Verotuspäätöksestä. Jos luottoa hakee eläkeläinen tia jotain muuta etuutta saava henkilö, tulee tämän toimittaa kopio ko. Etuuden maksupäätöksestä.

Voiko lainalle saada maksuvapaita – tai lyhennysvapaita kuukausia?

Voit saada vuosittain yhden lyhennysvapaan kuukauden, mutta maksuvapaita kuukausia ei valitettavasti voi saada. Vertaislaina - Uusi tapa hakea lainaa Vertaislainaa harkitsevan kannattaa todella kääntää huomionsa Fixuraan. Fixura tekee vertaislainan hakemisesta helppoa ja hauskaa!

Fixura.fi yhteystiedot

Fixura Ab Oy Y-tunnus: 2246639-7 Hovioikeudenpuistikko 15 C 29 65100 Vaasa Puh: 020 7344 530 Avoinna: Ma-Pe klo 9-16 Sähköposti: info@fixura.fi