HUOM! Tämän sivun sisältö voi olla vanhentunutta eikä sitä tule ottaa kirjaimellisesti. Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Zmarta • Kilpailuta vakuudettomat lainat • Yhdistä lainat helposti

Zmarta
Zmarta
1000€ - 60000€
(4.1/5)
Hae heti
Ikäraja
18v
Ilmainen Ensilaina
Ei
Laina-aika
12kk - 180kk
Yhteishakija
Kyllä
Lainan korko
5% - 20%
Lainojen Yhdistäminen
Kyllä
Tulot minimissään
Säännölliset tulot
Varmennus
Verkkopankkitunnukset

Zmarta kilpailuttaa lainat puolestasi

Zmartalla kilpailutat lainat fiksusti

Haetko vakuudetonta lainaa? Suosittelemme siinä tapauksessa kääntymään suoraan Zmartan puoleen. Zmarta kilpailuttaa yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen lainat 500 – 60 000 euron väliltä. Koko kilpailutusprosessi on nopea ja ilmainen, pystyt aloittamaan sen vaikka heti! Kun pelissä on 25 luotettavaa lainanmyöntäjää, on parhaan lainan saaminen taattu. Zmartan takana oleva yritys on polkaistu käyntiin jo 35 vuotta sitten. Palvelu saavutti Freedom Rahoituksen nimellä Suomen vuonna 2008 ja Zmarta taas lanseerattiin vuonna 2015. Siitä lähtien se on ollut monen lainanhakijan vakuudettomien lainojen kilpailuttaja!

Yksi hakemus Zmartalle – monta vastausta asiakkaalle

Zmartalla täytät siis yhteen hakemukseen toivomasi lainasumman ja lainan takaisinmaksuajan tiedoilla. Tämän jälkeen Zmarta aloittaa veloituksettoman kilpailutustyön ja käy läpi sen yli 25 yhteistyökumppania, joiden valikoimista tuodaan tarjolle parhaat ja edullisimmat luotot. Sinun ei siis tarvitse lähettää erikseen esim. Ostosrahalle ja Komplett bank:lle hakemusta, vaan saat näidenkin luotonmyöntäjien samalla kerralla Zmartasta. Voit Zmartan avulla joko hakea kokonaan uutta lainaa ilman vakuuksia tai sitten kilpailuttaa vanhat lainasi ja yhdistää niitä yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Zmarta vakuudettomat lainat

Lainaa voi hakea 500 – 60 000 euroa
Valittavissa olevat takaisinmaksuajat 1 – 15 vuotta
Kilpailutettavien luotonmyöntäjien määrä Yli 25 luotonantajaa
Luoton todellinen vuosikorko 4,99 – 50,5 %
Lainan kilpailutus maksaa Maksuton
Alin ikä luoton saamiselle 20 vuotta
Takaajien ja vakuuksien tarve Vakuudeton
Lainaa voi hakea Verkossa 24/7

Käytettävissäsi on koko Zmartan asiakaspalvelutiimi, jolta voit tarvittaessa kysyä neuvoa luoton hakemiseen liittyen. Zmartalle voit soittaa, lähettää sähköpostia tai sitten voit lähettää viestin verkkosivujen kautta. Puhelinnumero Zmartalle on 09 – 4241 4444 ja sähköpostia voi lähettää osoitteeseen info@zmarta.fi.

Yli 20 vuotiaat kilpailuttavat lainat Zmartalla

Vakuudetonta Zmarta lainaa voi hakea vähintään 20 vuotias vakituisesti suomessa asuva henkilö. Lainanhakijalta edellytetään säännöllisiä tuloja joko palkasta tai eläkkeestä. Se taas vaihtelee, paljonko kukin Zmartan yhteistyökumppani vaatii säännöllisiksi tuloiksi. Käytännössähän tällä varmistetaan se, että asiakkaan tulot riittävät hoitamaan takaisin hankitun lainan, eikä asiakas ajaudu luoton hankkimisen seurauksena maksuvaikeuksiin ja hankalimmissa tapauksissa luottotietojen menettämiseen. Nykyään lainsäädäntö vaatii kiinnittämään enemmän ja enemmän huomiota siihen, että lainoja hankitaan harkituin perustein ja että lainoja ei myönnetä maksukyvyttömille tai henkilöille joilla on maksuhäiriömerkintä. Zmarta noudattaa lainojen kilpailuttamisessa kaikkia lainmukaisia periaatteita mm. henkilötietojen käsittelyssä. On kuitenkin tärkeää oivaltaa, ettei Zmarta varsinaisesti myönnä kenellekään lainaa suoraan itse, vaan lainasopimus solmitaan valitun luotonmyöntäjän kanssa.

Yksilöllinen korko on asiakasystävällinen

Zmarta lyhyesti

  • Kilpailuttaa lainoja ilmaiseksi
  • Voit hakea 500 – 60 000 euroa
  • Maksuaikaa oman valinnan mukaan 1 – 15 vuotta
  • Yli 25 rahoituslaitosta yhteistyökumppanina
  • Helppo hakea yhdistelylainaa

Zmartan kilpailuttaman lainan korko on yksilöllinen ja se määräytyy monen seikan mukaan. Ensinnäkin, mitkä ovat valitun luottoyhtiön korkoprosentit, näissä on vaihtelua paljon. Toinen vaikuttava seikka on asiakkaan hakema lainasumma ja lainan takaisinmaksuaika. Kolmantena korkoon vaikuttavana tekijänä pidetään asiakkaan henkilökohtaisia ominaisuuksia, eli sitä miten luotettavaksi asiakkaan maksukykyä arvioidaan. Mitä paremman luokituksen asiakas riskienkartoitusarviossa saa, sitä edullisemmaksi korko usein muotoutuu. Varsinainen korko ei kuitenkaan ole koko totuus lainalle muodostuvista kuluista. Suuren osan maksuista muodostaakin erilaiset kuukausi- ja vuosimaksut, avausmaksut, nostokulut ynnä muut. Lainojen vertailussa nyrkkisääntönä onkin vertailun tekeminen perustuen todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko ilmoittaa lainan kaikki yhteenlasketut kulut koron muotoon muutettuna. Myös Zmarta käyttää vertailussaan todellista vuosikorkoa.

Zmarta.fi kotisivu
Zmarta.fi kotisivu

Zmartan lainan kilpailutus on ilmainen – Löydä sinulle sopivin vakuudeton laina

Lainaa valitessaan kannattaa myös huomioita erilaiset lainan takaisinmaksun joustot ja muuten lainaehdot. Voi olla hyödyksi luottoa maksaessa, jos toisinaan voi käyttää maksuvapaan tai lyhennysvapaan kuukauden. Osa lainapalveluista tarjoaa näitä ja osa taas ei. Osalla taas maksetaan oman mielen mukaan minimilyhennystä tai suurempaa lyhennystä tai näitä maksumuotoja vaihdellen. Kulutusluottoja saa nykyään monissa muodoissa. On kertalainoja, joustoluottoja, eli luottotilejä ja vaikka mitä. Zmartan kilpailuttamista lainoista kannattaa valita itselle sopiva vaihtoehto. Jos lainan tarve on puhtaasti kertaluonteinen, voi olla kannattavampaa valita kertalaina ja jos taas arvelee tarvitsevansa pidempiaikaisen luottokumppanin, josta nostoja voi tehdä erissä, kannattaa laintyypiksi ehkä valita luottotili. Zmarta kilpailuttaa ja vertailee vakuudettomista kulutusluotoista ja muista lainoista parhaat, mutta sinä valitset sen, mihin lainaan lopulta sitoudut. Jos yksikään tarjotuista luotoista ei vaikuta sopivalle, voit vetäytyä koko hommasta ottamatta lainaa. Teet sitten niin tai näin, Zmartan lainan kilpailutus on sinulle ilmainen – aina!

Zmarta yhdistää lainat myös yhdeksi edulliseksi paketiksi

Kulutusluottojen, osamaksujen, pikavippien ja muiden vakuudettomien lainatuotteiden yleistyessä on törmätty ongelmaan, jossa samalla henkilöllä on useita lainojaja eri paikoista ja kaikkien näiden luottojen hoito vie kohtuuttomasti aikaa ja kulut syövät rahaa. Näissä tapauksissa tuleekin usein mieleen lainojen kilpailuttaminen ja yhdistäminen yhdeksi, isommaksi lainakokonaisuudeksi. Zmartan avulla tämä on mahdollista – helposti. Lainojen yhdistäminen lainan kilpailuttajalla onnistuu siis niin, että uutta lainaa haetaan vanhojen lainojen kokonaissummalle ja tämä uusi nostettu laina sitten käytetään aiempien lainojen pois maksamiseen. Tässä yhteydessä Zmarta pystyy usein kilpailuttamaan varsin huokeakorkoisen ja kuluisen lainan verrattuna edelliseen ja rahaa säästyy. Ainakin lainan hakijalta säästyy aikaa kun monen lainan sijasta hoidetaan vain yhtä. Lisäksi monien lainojen kuukausimaksut ja korot ovat kutistuneet vain yhden lainan korkoihin ja kuluihin. Myös lainojen yhdistäminen voit aloittaa vaikka heti. Zmartan avulla voit yhdistää lainoja 500 – 60 000 eurolla ja tälle yhdistelylainalle voi saada maksuaikaa 1 – 15 vuotta, samoin kuin muihinkin tarkoituksiin haettuihin lainoihin. Voit myös yhdistää lainoja osalla summalla ja käyttää loput johonkin uuteen rahoituskohteeseen. Kilpailuta vakuudettomat lainat Zmartalla Zmartalla on ratkaisu moniin rahoitusongelmiin. Kilpailuta sinäkin vakuudettomat lainat helposti ja ilmaiseksi!

Mitä Zmartalta kysytään yleensä?

Miten nopeasti voin saada luottoa Zmartalta?

Zmartan lainan kilpailutus toimii varsin nopeasti, josta saat erityisesti pienet lainat nopeasti käyttöösi. Se, miten nopeasti lainan saaminen tilille tapahtuu, riippuu paljon siitä, miten suuri toivottu luottosumma on ja minkä luottopalvelun asiakas lopulta valitsee. Jos lainamäärä on verrattain pieni, eli muutamasta satasesta 10 000 euroon, voi lainan saada tililleen jo saman päivän aikana.

Tarvitseeko hankkia vakuuksia?

Ei tarvitse, Zmarta on vakuudettomien lainojen kilpailuttaja ja välittäjä.

Voinko kilpailuttaa yksittäisen vanhan lainani uudelleen?

Tottakai voit. Katso vain paljonko lainaa on enää maksamatta ja pyydä Zmartalta lainatarjous tälle luottosummalle. Katso saamasi lainatarjoukset ja katso löydätkö niistä nykyistä sopimusta edullisemman. Jos löydät, hyväksy laina ja maksa sillä vanha luottosi pois. Saatat säästää järjestelyllä merkittäviä summia.

Miten monta lainatarjousta sitten voin saada?

Sinun on mahdollista saada yhtä monta lainatarjousta, kuin on luotonvälittäjääkin, eli jopa yli 25! Tietenkin kaikki riippuu toivomastasi lainasummasta ja luotolle halutusta takaisinmaksuajasta. Kaikki luotonvälittäjät eivät tietenkään tarjoa esim. suurimpia lainasummia.

Zmarta.fi yhteystiedot

Zmarta Suomi (Freedom Rahoitus Oy) Mikonkatu 15 B 00100 Helsinki Puh: 09 4241 4400 (pvm/mpm) Avoinna: ma-to 8-19 ja pe 8-17 Sähköposti: info@zmarta.fi