HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Luottoheti.fi – Kilpailuta lainasi

Luotto heti tilille

Luottoheti.fi

1 000 – 60 000 euron lainaKorko alkaen 4.5% • 18-vuotias voi hakea lainaa • Lainojen yhdistäminen onnistuu • Useita tarjouksia yhdellä hakemuksella • Luotto heti tilille lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen Luottoheti.fi on uusi lainapalvelu, josta voit hakea luottoa ilman vakuuksia tai takaajia heti tilillesi jopa 60.000 euroa. Palvelu vaatii hakijalta 18-vuoden ikää, puhtaita luottotietoja sekä säännöllisiä tuloja. Yhdellä hakemuksella voit saada tarjouksia useilta eri pankeilta. Tämän hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään, joten voit hyvin tarkastaa millaista lainaa juuri sinä voisit saada ja tehdä päätöksen lainanottamisesta myöhemmin. Lainan korko on alkaen 4.5% luokkaa, mutta vasta henkilökohtaisesta lainatarjouksesta näet tarkan koron sekä lainan muut ehdot. Suosittelemme ehdottomasti tutustumaan tähän palveluun.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Omalaina.fi100€ - 60000€
Bondora100€ - 10000€
Etua.fi500€ - 60000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Lainanvertaaja500€ - 60000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Fixura1000€ - 20000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Unolaina500€ - 60000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Rahalaitos1000€ - 60000€
Luottoheti.fi
Luottoheti.fi
1000€ - 60000€
(3.9/5)
Hae heti
Ikäraja
18v
Ilmainen Ensilaina
Ei
Laina-aika
12kk - 180kk
Yhteishakija
N/A
Lainan korko
4.5% - 20%
Lainojen Yhdistäminen
Kyllä
Tulot minimissään
7200 vuodessa
Varmennus
Verkkopankkitunnukset

Luottoheti.fi on toiminut jo useamman vuoden suomalaisten alustana varsinkin kulutusluottojen vertailussa, mistä on mahdollista hakea luotto heti tilille. Moni on käyttänyt palvelua löytääkseen mahdollisimman pienikorkoisen luoton. Palvelu auttaa varsinkin säästämään asiakkaan aikaa, kun luottojen korkoja ei tarvitse vertailla itse. Mutta miten hyvin tällainen palvelu tosiasiassa toimii, päätin testata.

Valitse lainasumma ja lainalaskuri

Luotto heti tilille

Luottoheti.fi palvelussa siirrytään heti asiaan. Pystyin valitsemaan haluamani lainasumman, 800 euroa ja sille maksuaikaa 2 vuotta. Tällöin sivustolla oleva lainalaskuri näytti minulle 37 euron kuukausierää, joka olisi ihan siedettävä omassa taloudellisessa tilanteessani. En ajautuisi konkurssiin maksaessani kuukausierää. Korkokulua lainalle tulisi 90 €, joka olisi myös järkevällä tasolla, olenhan ottamassa luottoa kuitenkin 800 euroa ja maksaisin sitä takaisin 2 vuotta.

Tämän jälkeen olisin pystynyt valitsemaan, käytänkö lainan vanhojen lainojen maksamiseen. En kuitenkaan valinnut tätä vaihtoehtoa, koska en ollut hakemassa luottoa sen vuoksi. Tässä vaiheessa olisin voinut valita myös, haenko lainaa yhdessä jonkun toisen henkilön. Esimerkiksi pariskunnathan voivat saada helpommin lainaa, tai pienemmällä korolla hakiessaan lainaa yhdessä. Jätin tämänkin kohdan valitsematta, koska olin hakemassa lainaa itse.

Lainahakemus ja henkilötietojen syöttäminen

Luottohakemuksessa täytetään omat henkilötiedot. Ilman tätä vaihetta, ei eri pankkien lainoja pääse tarkastelemaan. Tältä osin lainoja kilpailuttavat sivustot toimivatkin eri tavalla, kun niin sanotut lainavertailusivustot. Lainavertailusivustolla pääsee katsomaan henkilötietoja täyttämättä pankkien tarjouksia, mutta se on tavallaan ajan haaskaamista, koska lopulta pankit voivat antaa sinulle henkilökohtaisen tarjouksen vasta tiedettyään taloudellisesta tilanteestasi.

Lomakkeeseen piti täyttää nimen, osoitteen ja henkilötunnuksen lisäksi taustatietoja siviilisäädystäni, työsuhteeni laadusta, käymästäni koulutuksesta sekä asumismuodostani. Nämä ovat monivalintakysymyksiä, joihin vastaamalla avautuu tarkentava kysymys. Valmiit vastausvaihtoehdot auttoivatkin täyttämään hakemuksen nopeammin ja kokonaisuudessaan hakemuksen täyttämiseen minulta kului alle 5 minuuttia.

Lue  Rahoituslaitos kulutusluotto – Kilpailuta kulutusluotot ja lainat helposti

Minulla oli myös aiempaa lainaa sekä MasterCard-luottokortti, joten jouduin määrittämään hakemukseen tiedon siitä, että minulla on MasterCard-luottokortti sekä olemassa oleva asuntolaina. Asuntolainasta jouduin lisäksi tarkentamaan lainan suuruuden sekä kuukausierän suuruuden. Ymmärrän kyllä, miksi varsinkin aiemmasta lainasta kysytään, koska sen kuukausierät luonnollisesti vaikuttavat siihen, paljonko minulla on kuukaudessa rahaa käytössäni.

Palvelun ehtojen hyväksyminen

Ennen kuin pystyin lähettämään luottohakemukseni, minun piti vielä hyväksyä Luottoheti.fi:n yleiset ehdot sekä suostumus tietojen luovuttamiseen. Ilman näiden hyväksymistä en olisi voinut lähettää hakemusta matkaan. Kuten viisas asiakas aina toimii, katsoin yleiset ehdot läpi. Sieltä löytyi palvelun kuvaus sekä tietoa henkilötietojen käsittelystä ja vastuurajoituksesta.

Omien tietojen luovuttamisessa oli tietoa kulutusluottojen kyselyjärjestelmästä. Päällimmäinen huomio siitä oli se, että tietoja käsittelevät Suomen Asiakastieto Oy sekä Rahalaitoksen kanssa yhteistyötä tekevät luotonantajat. Suomen Asiakastieto Oy toimii tiedon välittäjänä. Hyväksyin yleiset ehdot ja tietojeni luovutuksen ja jäin odottamaan lainatarjouksia.

Rahat heti tilille

Lainatarjoukset tulivat nopeasti perille ja pääsin tarkastelemaan eri rahoituslaitosten ehdotuksia. Tiesin tässä vaiheessa, että voin hyväksyä niistä minkä tahansa tai voisin olla myös hyväksymättä niistä yhtäkään. Tältä osin Luottoheti.fi tarjoaakin asiakkaalle hyvin huoletonta lainanhakua. Ajatukseni oli, että valitsisin sellaisen luoton, jossa on mahdollisimman pienet kustannukset ja jonka myöntäjä on hyvämaineinen.

Lainatarjous hyväksytään omilla pankkitunnuksilla. Pankkitunnusten löytyminen on siis myös ehto lainan saamiselle. Omat pankkitunnukset toimivat siis allekirjoituksena, eikä asiakkaan tarvitse esimerkiksi allekirjoittaa sopimusta ja sitten lähettää siitä skannattua versiota sähköisesti. Omat pankkitunnukset ovat täysin henkilökohtaiset, joten mielestäni allekirjoittaminen tällä tavalla on sopiva käytäntö. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen, eli tarkemmin sanottuna lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen, rahat siirretään heti asiakkaan tilille.

Käyttäisinkö uudestaan, millainen maku jäi?

Luottoja ja lainoja voi hakea netissä myös suoraan eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta, ja välillä mietinkin, että miksi en Luottoheti.fi:n sijaan hakisi luottoa suoraan niiltä. Luoton hakeminen niiden kautta onnistuisi todennäköisesti kuitenkin yhtä helposti, kuin Luottoheti.fi:stä.

Lue  Lainaaheti.fi

Toisaalta sillä tavoin, en saisi tietää, mikä olisi minulle kaikista edullisin luotto tällä hetkellä. Saattaisin siis maksaa aivan turhista kuluista ottaessani luoton väärästä yrityksestä. Tässä Luottoheti.fi onkin hyvä työkalu – sen avulla sain kilpailutettua yhdellä hakemuksella eri palveluntarjoajat ja tiesin, etten tulisi maksamaan mistään turhasta. Tavallaan tällaiset palvelut polkevat myös luotonantajien korkoja alaspäin, koska ne joutuvat kilpailemaan keskenään entistä kovempaa.