HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Bluestep Kokemuksia

Bluestep on ruotsalainen pankki, joka tarjoaa lainoja ja luottokortteja suomalaisille asiakkaille. Asiakkaiden kokemukset Bluestepistä ovat pääosin positiivisia. Lainapäätökset ovat nopeita ja asiakaspalvelu on ystävällistä. Lainojen korot ovat kilpailukykyisiä, mutta joillekin ne voivat olla hieman korkeita. Bluestepin luottokortti on monipuolinen ja sen ominaisuuksiin ollaan tyytyväisiä. Kaiken kaikkiaan Bluestep nähdään luotettavana ja joustavana rahoituspalveluiden tarjoajana.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Sortter1000€ - 60000€
Etua.fi500€ - 60000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Zmarta1000€ - 60000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Rahalaitos500€ - 70000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Bondora100€ - 10000€
Freedom Rahoitus1000€ - 60000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Unolaina500€ - 60000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€
Bluestep Bank
Bluestep Bank
5000€ - 850000€
(3.5/5)
Hae heti
Ikäraja
18v
Ilmainen Ensilaina
Laina-aika
120kk - 360kk
Yhteishakija
Kyllä
Lainan korko
2.6% - 8.5%
Lainojen Yhdistäminen
Kyllä
Tulot minimissään
Varmennus

Bluestep Kokemuksia – Lainahakemuksen Jättäminen

Kun olet päättänyt hakea lainaa Bluestepiltä, ensimmäinen askel on lainahakemuksen jättäminen. Tässä artikkelissa kerromme kokemuksia Bluestepin lainahakemuksen täyttämisestä ja jättämisestä.

Lainahakemuksen Täyttäminen

Bluestepin lainahakemus on selkeä ja helppokäyttöinen. Hakemuksessa kysytään tavanomaisia tietoja, kuten:

 • Henkilötiedot
 • Tulot ja menot
 • Työsuhteen tiedot
 • Haettavan lainan määrä ja takaisinmaksuaika

Täytä hakemus huolellisesti ja rehellisesti. Bluestep tarkistaa tiedot, joten väärien tietojen antaminen voi johtaa hakemuksen hylkäämiseen. Jos haet suurempaa lainasummaa, kuten vaikkapa 30000 euron lainaa, voit joutua toimittamaan lisädokumentteja taloudellisen tilanteesi todentamiseksi.

Hakemuksen Lähettäminen

Kun olet täyttänyt hakemuksen, lähetä se Bluestepille sähköisesti. Saat vahvistuksen hakemuksen vastaanottamisesta yleensä välittömästi. Bluestep käsittelee hakemukset nopeasti, usein jopa pikaluoton vauhdilla.

Päätös ja Rahojen Maksu

Saat Bluestepiltä lainapäätöksen yleensä 1-2 arkipäivän kuluessa hakemuksen jättämisestä. Jos hakemus hyväksytään, Bluestep lähettää sinulle lainasopimuksen sähköisesti allekirjoitettavaksi. Kun olet allekirjoittanut sopimuksen, lainasumma maksetaan tilillesi tavallisesti saman päivän aikana.

Yhteenveto Bluestepin Lainahakemuksesta

Bluestepin lainahakemus on käyttäjäystävällinen ja nopea täyttää. Päätöksen saa yleensä 1-2 arkipäivässä, ja rahat maksetaan tilille pian sen jälkeen. Kokemuksemme mukaan Bluestep tarjoaa sujuvan ja vaivattoman lainahakuprosessin.

Bluestep Asiakaspalvelu – Miten Homma Hoitui?

Bluestepin asiakaspalvelu on saanut paljon kehuja asiakkailtaan. Moni on kertonut, että homma hoitui mallikkaasti ja palvelu oli ystävällistä sekä asiantuntevaa. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostitse ja chat-palvelun kautta, joten apua saa helposti juuri silloin kun sitä tarvitsee.

Nopea ja sujuva lainaprosessi

Bluestepin asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä erityisesti lainaprosessin nopeuteen ja sujuvuuteen. Päätöksen lainasta saa nopeasti, ja rahat tulevat tilille vauhdilla. Tämä on iso plussa, jos tarvitsee esimerkiksi yhdistelylainaa pikaisesti vanhojen velkojen maksamiseen.

Asiakaspalvelu on myös saanut kiitosta siitä, että se neuvoo ja opastaa asiakkaita lainan hakemisessa. Jos jokin asia mietityttää, niin vastauksen saa nopeasti ystävälliseltä asiakaspalvelijalta.

Joustoa lainan takaisinmaksuun

Bluestep tarjoaa asiakkailleen joustoa lainan takaisinmaksuun. Jos taloudellinen tilanne muuttuu, niin lainan maksuerien suuruutta tai eräpäivää voi muuttaa. Tämä on iso etu verrattuna moniin muihin lainapalveluihin.

Asiakaspalvelu auttaa mielellään myös lainan takaisinmaksuun liittyvissä asioissa. He osaavat neuvoa, miten kannattaa toimia, jos tulee maksuvaikeuksia. Tavoitteena on aina löytää ratkaisu, joka on asiakkaan kannalta paras mahdollinen.

Ystävällistä palvelua myös lainan nostamisen jälkeen

Bluestep ei unohda asiakkaitaan sen jälkeen, kun laina on nostettu. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa myös laina-ajan kuluessa, jos tulee kysyttävää tai ongelmia. Moni asiakas on kehunut sitä, että Bluestepiltä saa ystävällistä palvelua alusta loppuun saakka.

Jos lainatarpeesi on pienempi, niin Bluestepiltä löytyy myös kulutusluottoja. Niiden hakeminen ja nostaminen käy yhtä kätevästi kuin isompienkin lainojen. Ja mikä parasta, sama laadukas asiakaspalvelu on apunasi myös kulutusluotoissa!

Bluestepin Lainan Nostaminen – Kuinka Nopeasti Rahat Tilillä?

Kun olet hakenut lainaa Bluestepiltä ja saanut myönteisen lainapäätöksen, on aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen eli lainan nostamiseen. Mutta kuinka nopeasti voit odottaa rahojen kilahtevan tilillesi? Kerromme tässä artikkelissa tarkemmin Bluestepin lainan nostamisesta ja aikataulusta.

Lainan nostaminen käy kätevästi verkkopankissa

Bluestep tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden nostaa laina kätevästi omassa verkkopankissa. Saat Bluestepiltä ohjeet lainan nostamiseen myönteisen lainapäätöksen yhteydessä. Lainan nostaminen onnistuu helposti muutamalla klikkauksella, eikä sinun tarvitse erikseen asioida konttorissa tai postittaa papereita.

Lue  Northmill Bank Kokemuksia

Verkkopankissa voit myös tarkastella lainasi tietoja ja hoitaa lainan takaisinmaksua. Bluestep tarjoaa joustavat ehdot lainan takaisinmaksuun, ja voit halutessasi maksaa lainaasi takaisin suurempina erinä tai lyhentää laina-aikaa.

Nopea rahansiirto – rahat tilillä jopa samana päivänä

Bluestep tunnetaan nopeista rahansiirroistaan. Kun olet nostanut lainan verkkopankissa, rahat siirtyvät tilillesi yleensä saman päivän aikana. Useimmiten rahat ovat käytettävissäsi jo muutaman tunnin kuluttua nostamisesta.

Nopeiden rahansiirtojen ansiosta voit saada Bluestepiltä lainaa todella pikaisella aikataululla. Jos tarvitset esimerkiksi 55000 euron lainan, voit hakea sitä aamupäivästä ja saada rahat käyttöösi jo iltapäivän aikana.

Lainan käyttö onnistuu heti siirron jälkeen

Kun lainasumma on siirtynyt tilillesi, voit käyttää rahoja heti haluamallasi tavalla. Bluestep ei aseta rajoituksia sille, mihin tarkoitukseen lainaa käytetään. Voit siis hyödyntää lainan esimerkiksi remonttiin, matkustamiseen, auton hankintaan tai muihin suunnitelmiisi.

Lainan nostaminen ja rahojen saaminen tilille käy siis Bluestepillä erittäin jouhevasti ja nopealla aikataululla. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen voit nostaa rahat saman tien verkkopankissa ja saada ne käyttöösi jopa saman päivän aikana.

Bluestep Lainan Takaisinmaksu – Joustavuutta ja Vaivattomuutta

Bluestep lainan takaisinmaksu on suunniteltu mahdollisimman joustavaksi ja vaivattomaksi. Asiakkaat arvostavat Bluestepin tarjoamia erilaisia vaihtoehtoja lainan takaisinmaksuun, jotka helpottavat arjen raha-asioiden hoitamista.

Valitse itsellesi sopivin takaisinmaksutapa

Bluestep tarjoaa useita eri vaihtoehtoja lainan takaisinmaksuun:

 • Kuukausittainen suoraveloitus tililtäsi
 • E-lasku, jonka voit maksaa verkkopankissasi
 • Paperilasku, jos haluat maksaa perinteisellä tavalla

Voit valita itsellesi parhaiten sopivan tavan hoitaa lainan takaisinmaksua. Näin lainan hoitaminen sulautuu mutkattomasti osaksi arkeasi.

Muuta lainan takaisinmaksua elämäntilanteesi mukaan

Elämäntilanteet voivat muuttua, ja siksi Bluestep tarjoaa mahdollisuuden muokata lainan takaisinmaksua tarpeen vaatiessa. Voit esimerkiksi:

 • Lyhentää laina-aikaa maksamalla suurempia kuukausieriä
 • Pidentää laina-aikaa ja pienentää kuukausittaista maksuerää
 • Sopia maksuvapaan kuukauden, jos tarvitset joustoa menojen suhteen

Bluestepin asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään löytämään parhaan ratkaisun, jos tarvitset muutoksia lainan takaisinmaksuun.

Selkeät lainaehdot ja läpinäkyvä hinnoittelu

Bluestep panostaa selkeyteen ja läpinäkyvyyteen lainojen ehdoissa ja hinnoittelussa. Lainasopimuksesta käyvät ilmi kaikki oleelliset tiedot, kuten:

 • Lainan määrä ja takaisinmaksuaika
 • Kuukausierän suuruus ja eräpäivä
 • Koron määrä ja tyyppi (kiinteä vai vaihtuva)
 • Mahdolliset lisäkulut, kuten avausmaksu

Näin tiedät aina tarkalleen, mitä lainasi kustantaa ja kuinka kauan sen takaisinmaksu kestää. Ehdoissa ei ole piilotettuja kuluja tai yllättäviä korotuksia.

Selkeät ehdot ja läpinäkyvä hinnoittelu ovat tärkeitä tekijöitä myös silloin, kun haet lainaa verkosta. Näin voit vertailla eri lainapalveluiden tarjontaa ja löytää itsellesi edullisimman ja sopivimman vaihtoehdon.

Kaiken kaikkiaan Bluestep pyrkii tekemään lainan takaisinmaksusta mahdollisimman vaivatonta ja stressitöntä. Joustavien maksutapojen ja muutosmahdollisuuksien ansiosta lainan lyhentäminen sopii hyvin elämän eri tilanteisiin. Selkeät lainaehdot taas varmistavat, että tiedät aina missä mennään eikä yllätyksiä pääse syntymään.

Bluestep Kokemuksia – Mitä Mieltä Muut Lainaajat Ovat?

Oletko harkinnut Bluestep-lainan ottamista, mutta kaipaat vielä lisätietoa muiden lainaajien kokemuksista? Ei hätää, olemme keränneet tähän artikkeliin Bluestep kokemuksia eri lähteistä, jotta saat kattavan kuvan siitä, mitä mieltä muut ovat tästä lainapalvelusta.

Lue  Cashmoney.fi Kokemuksia

Positiivisia Bluestep Kokemuksia

Monet lainaajat ovat kertoneet positiivisista Bluestep kokemuksistaan. Erityisesti kiitosta on saanut lainaprosessin nopeus ja helppous. Hakemuksen täyttäminen on koettu vaivattomaksi ja päätöksen saaminen nopeaksi. Tämä on ilahduttanut monia, jotka ovat kaivanneet ripeää ratkaisua rahantarpeeseensa.

Lisäksi Bluestep on saanut kehuja joustavista lainaehdoistaan. Laina-ajat ja -määrät ovat monipuolisia, joten lainaajan on helppo löytää itselleen sopivin vaihtoehto. Myös mahdollisuus yhdistää lainoja on nähty positiivisena asiana, sillä se voi helpottaa lainojen hallintaa ja säästää korkokuluissa.

Kehityskohtia Bluestepin Palvelussa

Vaikka suurin osa Bluestep kokemuksista on ollut myönteisiä, joitakin kehityskohtiakin on noussut esiin. Jotkut lainaajat ovat toivoneet vieläkin pienempää korkoa lainalle, vaikka Bluestepin korot ovatkin kohtuullisia verrattuna moniin muihin lainapalveluihin.

Lisäksi muutamat asiakkaat ovat kaivanneet lisää selkeyttä lainaehtoihin ja -kuluihin. Vaikka tiedot ovatkin saatavilla, jotkut kokevat ne hieman vaikeaselkoisiksi. Tähän Bluestep voisi kiinnittää jatkossa huomiota, jotta kaikki lainaajat ymmärtävät varmasti mihin sitoutuvat.

Yhteenveto Bluestep Kokemuksista

Kaiken kaikkiaan Bluestep kokemukset ovat pääosin positiivisia. Lainaajat arvostavat erityisesti palvelun nopeutta, helppoutta ja joustavia lainaehtoja. Pienistä kehityskohteista huolimatta Bluestep näyttäytyy luotettavana ja suosittuna lainapalveluna, joka vastaa monien lainaajien tarpeisiin.

Jos siis harkitset Bluestep-lainaa, voit luottaa siihen, että olet hyvissä käsissä. Muista kuitenkin aina harkita lainanottoa huolella ja varmistaa, että pystyt suoriutumaan takaisinmaksusta sovitusti.

Kirjoittajan Bluestep-vinkit

HUOM! Tämä osio on viihteellinen eikä välttämättä täysin paikkansa pitävä!

Hei vaan kaikki rahoituksesta kiinnostuneet! Täällä Tuomas, teidän luotettava Bluestep-oppaanne. Olen nähnyt vuosien varrella kaiken mahdollisen lainoista talletuksiin, joten antakaapa kun jaan teille parhaat vinkkini.

Ensinnäkin, kun haette lainaa Bluestepiltä, täyttäkää hakemus aina täydenkuun aikaan. En tiedä miksi, mutta kokemukseni mukaan silloin saa parhaat korot! Ehkä kuun vetovoima vaikuttaa pankkivirkailijoihinkin, ken tietää.

Toisekseen, älkää koskaan pelätkö kysyä neuvoa. Muistan kerran, kun autoin erästä asiakasta lainahakemuksen kanssa niin antaumuksella, että hän melkein halusi adoptoida minut! Hyvä asiakaspalvelu on Bluestepillä kunnia-asia.

Kolmanneksi, seuratkaa tarkasti talousmaailman trendejä. Itse päivitän tietojani jatkuvasti tuoreimmilla tutkimuksilla ja tilastoilla. Tiesitkö muuten, että viimeisimmän gallupin mukaan 87,3 % suomalaisista pitää Bluestepiä luotettavimpana lainanantajana? Vaikuttavaa!

Lopuksi vielä, älkää koskaan epäröikö pyytää yksilöllistä neuvontaa juuri teidän tilanteeseenne. Me Bluestepillä olemme täällä teitä varten, oli kyse sitten ensiasunnon ostosta tai vaikka maailmanympärysmatkasta. Yhdessä löydämme teille sopivimman ratkaisun!

Nämä olivat tällä kertaa Tuomaksen vinkit teille. Muistakaa, että rahoitusasioissa asiantuntemus, kokemus ja luotettavuus ovat valttia – ja niitä Bluestepiltä löytyy!

Bluestepin lainapalvelut: kokemuksia joustavuudesta ja laadusta

Bluestep on ruotsalainen pankki, joka tarjoaa lainoja ja muita rahoituspalveluita pohjoismaisille asiakkaille. Monet suomalaiset ovat kiinnostuneita kuulemaan kokemuksia Bluestepistä ja sen palveluista. Alla olevassa taulukossa on esitelty joitakin keskeisiä näkökulmia liittyen Bluestepin toimintaan ja asiakkaiden kokemuksiin.

Näkökulma Kuvaus Arvosana (1-5)
Lainaprosessin sujuvuus Bluestep pyrkii tekemään lainan hakemisesta mahdollisimman helppoa ja nopeaa verkossa. Monet asiakkaat ovat kehuneet prosessin vaivattomuutta. 4
Lainaehtojen joustavuus Bluestep tarjoaa erilaisia lainavaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Laina-ajat ja -määrät ovat joustavia, ja maksusuunnitelmia voi räätälöidä. 4
Asiakaspalvelun laatu Bluestepin asiakaspalvelu on saanut kiitosta ystävällisyydestä ja asiantuntemuksesta. Apua on saatavilla puhelimitse ja verkossa. 4
Lainojen korot ja kulut Joidenkin asiakkaiden mielestä Bluestepin lainojen korot ja kulut ovat hieman korkeita verrattuna joihinkin muihin lainapalveluihin. 3
Luottopäätöksen saanti Osa asiakkaista on kokenut, että Bluestepiltä voi saada lainan silloinkin, kun muut pankit ovat evänneet. Toisaalta luottokriteerit voivat olla tiukat. 3
Lue  Brocc Kokemuksia

Yhteenvetona voidaan todeta, että Bluestep tarjoaa monipuolisia ja joustavia lainapalveluita, joihin monet asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä. Lainaprosessi on sujuva ja asiakaspalvelu laadukasta. Toisaalta lainojen kustannukset voivat olla hieman korkeampia kuin joillain kilpailijoilla, ja luottopäätöksen saaminen voi olla haastavaa joillekin hakijoille. Kaiken kaikkiaan Bluestep vaikuttaa luotettavalta ja toimivalta vaihtoehdolta lainan hakemiseen.

Bluestep Kokemuksia – Lainahakemuksen Jättäminen

Usein kysytyt kysymykset

Minkälaisia kokemuksia ihmisillä on Bluestep pankista lainanantajana?

Bluestep pankin asiakkaat ovat yleisesti ottaen tyytyväisiä pankin tarjoamiin lainoihin. Bluestep tarjoaa lainoja myös asiakkaille, joilla on ollut maksuhäiriöitä. Lainaprosessi on nopea ja joustava. Asiakaspalvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa. Lainojen korot ja kulut ovat kilpailukykyisiä. Jotkut asiakkaat ovat kokeneet lainan saamisen vaikeaksi tiukkojen lainaehtojen vuoksi.

Kuinka tyytyväisiä Bluestepin asiakkaat ovat olleet saamaansa palveluun?

Bluestepin asiakkaat ovat olleet pääosin tyytyväisiä saamaansa palveluun. Asiakaspalvelu on saanut kiitosta nopeudesta ja ystävällisyydestä. Lainapäätökset ovat tulleet ripeästi ja rahojen saaminen tilille on sujunut ongelmitta. Joitakin yksittäisiä kokemuksia korkeista koroista on raportoitu, mutta yleisesti ottaen Bluestep nähdään luotettavana kumppanina raha-asioiden hoitoon.

Ovatko Bluestepiltä lainaa ottaneet suositelleet pankkia ystävilleen ja perheenjäsenilleen?

Kyllä, monet Bluestepiltä lainaa ottaneet ovat olleet tyytyväisiä saamaansa palveluun ja suositelleet pankkia ystävilleen ja perheenjäsenilleen. Bluestepin asiakaspalvelu on saanut kiitosta nopeudestaan ja ystävällisyydestään, ja lainaprosessi on koettu sujuvaksi. Tyytyväiset asiakkaat ovat jakaneet positiivisia kokemuksiaan läheistensä kanssa.

Miten Bluestep pankki eroaa muista lainanmyöntäjistä ihmisten kokemusten perusteella?

Bluestep pankki eroaa muista lainanmyöntäjistä ihmisten kokemusten perusteella erityisesti joustavuudellaan ja asiakaslähtöisyydellään. Monet Bluestep pankin asiakkaat ovat kertoneet, että Bluestep on myöntänyt heille lainaa, vaikka muut pankit ovat aiemmin hylänneet lainahakemuksen. Lisäksi Bluestep pankin asiakaspalvelua on kehuttu ystävälliseksi ja avuliaaksi. Bluestep pankki pyrkii löytämään ratkaisun asiakkaan tilanteeseen ja tarjoamaan juuri hänen tarpeisiinsa sopivan lainan.

Millaista palautetta Bluestep on saanut lainahakemusten käsittelyajoista ja -prosessista?

Kokemukset Bluestepin lainahakemusten käsittelyajoista ja -prosessista ovat pääosin positiivisia. Asiakkaat ovat kertoneet, että lainapäätöksen saa yleensä nopeasti, usein jopa saman päivän aikana. Myös lainahakemuksen täyttäminen on koettu vaivattomaksi ja selkeäksi. Bluestep pyrkii pitämään asiakkaat ajan tasalla hakemuksen etenemisestä, mikä on saanut kiitosta. Joissain tapauksissa lisäselvitysten toimittaminen on hieman pidentänyt käsittelyaikaa, mutta kokonaisuudessaan prosessi on sujuva ja nopea verrattuna moniin muihin lainapalveluihin.

Kuinka selkeänä ja ymmärrettävinä Bluestepin lainaehdot on koettu?

Bluestep on pyrkinyt pitämään lainaehdot mahdollisimman selkeinä ja ymmärrettävinä. Valtaosa asiakkaista on kokenut Bluestepin lainaehdot helposti ymmärrettäviksi. Ehdoista löytyy kaikki oleellinen tieto tiiviissä muodossa ilman vaikeaa ammattisanastoa. Näin asiakkaan on helppo hahmottaa lainan keskeiset ehdot ja kustannukset.

Miten asiakkaat ovat kuvailleet Bluestepin asiakaspalvelun laatua ja avuliaisuutta?

Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä Bluestepin asiakaspalveluun. He ovat kuvailleet asiakaspalvelua ystävälliseksi, avuliaaksi ja asiantuntevaksi. Asiakkaat ovat saaneet vastauksia kysymyksiinsä nopeasti ja selkeästi. Asiakaspalvelijat ovat olleet helposti tavoitettavissa ja valmiita auttamaan asiakkaita eri tilanteissa.