HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Lainatarjous

Hae lainatarjous helposti ja nopeasti verkosta. Vertaile eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainatarjouksia löytääksesi sinulle sopivimman vaihtoehdon. Täytä lainahakemus muutamassa minuutissa ja saat päätöksen useimmiten heti. Valitse joustava laina-aika ja summa omien tarpeidesi mukaan. Lainatarjouksen hakeminen ei sido sinua mihinkään, joten hyödynnä mahdollisuus jo tänään. Edulliset korot ja nopea käsittely takaavat parhaan ratkaisun juuri sinun tilanteeseesi.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Sortter1000€ - 60000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Unolaina500€ - 60000€
Bondora100€ - 10000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Rahalaitos500€ - 70000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Freedom Rahoitus1000€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Etua.fi500€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Zmarta1000€ - 60000€

Lainatarjouksen hakeminen – helppo ja nopea tapa vertailla lainoja

Lainatarjouksen hakeminen on fiksua, kun haluat vertailla eri lainojen ehtoja ja hintoja. Kun haet lainatarjouksia useammalta pankilta tai rahoitusyhtiöltä, saat nopeasti käsityksen siitä, millaisia vaihtoehtoja sinulla on käytettävissäsi.

Näin haet lainatarjouksia kätevästi

Lainatarjousten hakeminen onnistuu helposti netissä. Sinun tarvitsee vain täyttää yksi hakemus, jonka tiedot välitetään useille lainanmyöntäjille. Saat lainatarjoukset kätevästi sähköpostiisi, joten voit vertailla niitä rauhassa kotona.

Hakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti. Tarvitset seuraavat tiedot:

 • Henkilötiedot
 • Tulot ja menot
 • Haettavan lainan määrä ja laina-aika
 • Lainan käyttötarkoitus

Lainatarjouksia voit pyytää esimerkiksi auton ostoa tai unelmiesi lomamatkan rahoitusta varten. Käyttötarkoituksella ei kuitenkaan yleensä ole väliä, kunhan lainalle on aito tarve.

Vertaile lainatarjouksia huolella

Kun olet saanut lainatarjoukset, on aika syventyä niihin tarkemmin. Vertaile eri tarjousten:

 • Korkoa
 • Laina-aikaa
 • Kuukausierän suuruutta
 • Lainan kokonaiskustannuksia

Huomioi myös mahdolliset lisäkulut, kuten avausmaksut ja tilinhoitomaksut. Valitse itsellesi sopivin lainatarjous kokonaisuuden perusteella, äläkä tuijota vain yhtä lukua.

Hyväksy lainatarjous helposti verkossa

Kun olet löytänyt parhaan lainatarjouksen, voit yleensä hyväksyä sen saman tien verkossa. Useimmiten rahat saa tilille jopa muutamassa minuutissa hyväksynnän jälkeen.

Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen lainasopimus astuu voimaan. Muista aina tutustua sopimusehtoihin huolellisesti ennen hyväksyntää, jotta tiedät mihin sitoudut.

Lainatarjouksen hakeminen on siis näppärä tapa löytää edullisin ja sopivin laina. Vertailemalla eri vaihtoehtoja varmistat, että saat juuri sinulle räätälöidyn ratkaisun.

Lainatarjouksen edut – säästä aikaa ja rahaa

Kun haet lainatarjousta, saat monia etuja verrattuna perinteiseen lainahakemukseen. Lainatarjous on kätevä tapa vertailla eri lainatuotteita ja löytää juuri sinulle sopivin vaihtoehto. Samalla säästät sekä aikaa että rahaa!

Vertaile lainoja helposti

Lainatarjouksen avulla voit vertailla eri lainanantajien tarjouksia vaivattomasti yhdellä silmäyksellä. Näet nopeasti kunkin lainan koron, laina-ajan ja muut tärkeät tiedot. Sinun ei tarvitse käyttää aikaa eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden sivuilla vierailuun, vaan saat kaiken tarvitsemasi tiedon kätevästi samasta paikasta.

Löydä edullisin laina

Vertailemalla lainatarjouksia löydät varmasti edullisimman vaihtoehdon juuri sinun tarpeisiisi. Säästät selvää rahaa, kun valitset lainan, jossa on matalin todellinen vuosikorko. Pienikin ero korossa voi pidemmällä aikavälillä merkitä satoja euroja säästöä lainan kokonaiskustannuksissa.

Nopeuta lainan saamista

Lainatarjouksen hakeminen on nopea ja vaivaton prosessi. Täytät vain yhden lainahakemuksen, jonka perusteella saat useita tarjouksia eri lainanantajilta. Sinun ei tarvitse erikseen asioida jokaisen pankin tai rahoitusyhtiön kanssa, vaan säästät merkittävästi aikaa ja vaivaa. Nopeimmillaan saat rahat tilillesi jopa samana päivänä!

Ei sitoutumispakkoa

Lainatarjouksen pyytäminen ei velvoita sinua mihinkään. Voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ja valita niistä parhaan – tai olla valitsematta yhtäkään, jos mikään tarjous ei miellytä. Lainatarjouksen pyytäminen on siis täysin riskitöntä ja voit tehdä päätöksen omaan tahtiisi ilman painostusta.

Lainatarjouksen sisältö – mitä tietoja tarvitset?

Kun haet lainatarjousta, on tärkeää tietää, mitä tietoja sinun tulee toimittaa lainanantajalle. Näin saat mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti juuri sinulle sopivan tarjouksen. Oli kyseessä sitten 500 euron pikalaina tai 1000 euron kulutusluotto, perusperiaatteet ovat samat.

Lue  Autolaina

Henkilötiedot

Ensinnäkin, sinun tulee antaa omat henkilötietosi. Näihin kuuluvat:

 • Nimi
 • Henkilötunnus
 • Osoite
 • Puhelinnumero
 • Sähköpostiosoite

Nämä tiedot ovat välttämättömiä, jotta lainanantaja voi varmistua henkilöllisyydestäsi ja tavoittaa sinut tarvittaessa.

Tulotiedot

Toiseksi, sinun tulee toimittaa tiedot tuloistasi. Lainanantaja haluaa varmistua, että sinulla on riittävä maksukyky lainan takaisinmaksuun. Tarvittavia tietoja ovat:

 • Työsuhteen laatu (vakituinen, määräaikainen, osa-aikainen jne.)
 • Työnantajan nimi
 • Kuukausitulot (brutto)
 • Mahdolliset muut tulot (esim. eläke, tuet)

Jos haet lainaa pienellä kuukausierällä, on erityisen tärkeää, että lainanantaja saa realistisen kuvan maksukyvystäsi.

Menot ja velat

Kolmanneksi, sinun tulee ilmoittaa myös menosi ja velkasi. Näin lainanantaja voi arvioida todellisen maksuvarasi. Ilmoitettavia tietoja ovat esimerkiksi:

 • Asumiskulut (vuokra/yhtiövastike, sähkö, vesi jne.)
 • Mahdolliset muut lainat ja niiden kuukausierät
 • Luottokorttien saldot ja luottorajat
 • Elatusmaksut
 • Muut säännölliset menot

Mitä tarkemmin pystyt nämä tiedot antamaan, sitä paremmin lainanantaja pystyy räätälöimään juuri sinulle sopivan lainatarjouksen.

Lainan tarkoitus

Lopuksi, lainanantaja haluaa yleensä tietää myös lainan käyttötarkoituksen. Vaikka kulutusluottoa voikin yleensä käyttää mihin tahansa lailliseen tarkoitukseen, on lainanantajalla oikeus tietää, mihin rahat on tarkoitus käyttää.

Kun toimitat nämä tiedot lainahakemuksen yhteydessä, saat nopeasti selkeän ja yksilöllisen lainatarjouksen, jonka pohjalta voit tehdä päätöksesi rahoituksen suhteen. Muista aina harkita tarkkaan ennen lainan ottamista ja varmistua omasta maksukyvystäsi!

Lainatarjouksen hyödyntäminen – näin teet parhaan valinnan

Kun olet saanut houkuttelevia lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä, on aika tehdä päätös. Mutta miten valita juuri sinulle sopivin vaihtoehto? Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla löydät parhaan lainatarjouksen.

Vertaile todellisia vuosikorkoja

Älä tuijota pelkkää nimelliskorkoa, vaan ota huomioon lainan todellinen vuosikorko. Se sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut, kuten avausmaksun ja tilinhoitomaksut. Näin saat realistisen kuvan lainan kokonaiskustannuksista.

Huomioi laina-aika ja lyhennystavat

Mieti, kuinka pitkän laina-ajan tarvitset ja mikä on sinulle sopivin lyhennystapa. Pidempi laina-aika tarkoittaa pienempiä kuukausimaksuja, mutta samalla korkokulut kasvavat. Tasaerälaina on helppo budjetoida, kun taas annuiteettilainassa maksut pienenevät laina-ajan kuluessa.

Tarkista lainan joustavuus

Elämäntilanteet voivat muuttua, joten on hyvä varmistaa, kuinka joustava laina on. Onko mahdollista saada lyhennysvapaita kuukausia tai maksaa laina pois ennenaikaisesti ilman lisäkuluja? Nämä seikat voivat vaikuttaa merkittävästi lainan kokonaiskustannuksiin.

Älä unohda luottokorttivaihtoehtoa

Jos tarvitset joustavuutta ja mahdollisuuden käyttää luottoa useampaan otteeseen, luottokortti voi olla hyvä vaihtoehto perinteiselle lainalle. Vertaile huolellisesti eri luottokorttien ominaisuuksia ja kustannuksia, jotta löydät juuri sinulle sopivimman ratkaisun.

Kysy neuvoa asiantuntijoilta

Jos olet epävarma lainatarjousten vertailussa, älä epäröi kysyä neuvoa asiantuntijoilta. Pankkien ja rahoitusyhtiöiden asiakaspalvelu auttaa mielellään löytämään sinulle parhaan ratkaisun. Hyödynnä myös verkosta löytyviä lainaoppaita ja -laskureita.

Muista, että huolellinen vertailu ja harkinta kannattavat aina, kun valitset lainatarjousta. Näin varmistat, että saat juuri sinulle sopivimman lainan parhailla mahdollisilla ehdoilla.

Lainatarjous ja luottotiedot – miten ne vaikuttavat toisiinsa?

Kun haet lainatarjousta, luotonantajat tarkastelevat luottotietojasi arvioidakseen lainan takaisinmaksukyvyn. Puhtaat luottotiedot ovat avain edulliseen lainaan, sillä ne viestivät vastuullisesta taloudenhallinnasta. Jos luottotiedoissa on merkintöjä, se voi vaikeuttaa lainan saamista tai johtaa korkeampiin korkoihin.

Lue  Pikavippi

Miten luottotiedot vaikuttavat lainatarjoukseen?

Luotonantajat käyttävät luottotietoja arvioidessaan lainahakemuksia. Puhtaat luottotiedot kertovat, että olet hoitanut raha-asiasi hyvin ja maksanut laskusi ajallaan. Tämä lisää luottamusta ja parantaa mahdollisuuksiasi saada edullinen pieni laina tai suurempikin rahoitus.

Jos luottotiedoissasi on merkintöjä, se voi vaikuttaa negatiivisesti lainatarjoukseen. Luotonantajat voivat pitää sinua suurempana riskinä, mikä voi johtaa korkeampiin korkoihin tai lainahakemuksen hylkäämiseen. Merkinnät voivat myös rajoittaa lainavaihtoehtojasi, sillä jotkut luotonantajat eivät myönnä lainaa lainkaan henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintöjä.

Vinkkejä hyvän lainatarjouksen saamiseen

 • Pidä luottotiedot puhtaina: Maksa laskusi ajallaan ja vältä maksuhäiriömerkintöjä. Näin parannat mahdollisuuksiasi saada edullinen lainatarjous.
 • Vertaile lainatarjouksia: Älä tyydy ensimmäiseen tarjoukseen, vaan vertaile eri luotonantajien ehtoja. Esimerkiksi jos haluat lainaa 8000 euroa, vertailu auttaa löytämään parhaan tarjouksen juuri sinulle.
 • Harkitse luottokorttivelkojen yhdistämistä: Jos sinulla on useita luottokortteja, luottokorttivelkojen yhdistäminen yhdeksi edullisemmaksi lainaksi voi parantaa taloudellista tilannettasi ja helpottaa lainan saamista tulevaisuudessa.

Muista, että lainatarjous perustuu aina yksilölliseen tilanteeseen. Luottotiedot ovat tärkeä osa arviointia, mutta myös muut tekijät, kuten tulot ja menot, vaikuttavat lopulliseen päätökseen. Hoitamalla raha-asiasi vastuullisesti ja vertailemalla vaihtoehtoja, sinulla on hyvät mahdollisuudet saada edullinen lainatarjous.

Kirjoittajan vinkit lainatarjouksen hakemiseen

HUOM! Tämä osio on viihteellinen eikä välttämättä täysin paikkansa pitävä!

Hei vaan kaikille! Täällä Tuomas, talousjuttujen suurkuluttaja ja oman elämäni lainaekspertti. Ajattelin jakaa teille muutaman vinkin, jotka olen oppinut matkan varrella etsiessäni parhaita lainatarjouksia.

Ensinnäkin, älkää ikinä tyytykö ensimmäiseen vastaan tulevaan tarjoukseen. Uskokaa pois, olen itse oppinut tämän kantapään kautta. Kerran nimittäin hätäännyin ja nappasin heti ensimmäisen lainan, joka nenän eteen tupsahti. No, sehän oli melkoinen fiasko! Korkoa oli niin paljon, että olisin voinut sillä pyörittää pientä kehitysmaata.

Toinen vinkki: vertailu on valttia! Käyttäkää aikaa eri tarjousten tutkimiseen ja vertailuun. Googlatkaa vaikka ”lainatarjous” ja uppoutukaa tiedon syövereihin. Älkää antako hienojen termien hämätä, vaan kaivakaa esiin se oleellinen info. Ja jos joku kohta sopimuksessa mietityttää, kysykää rohkeasti lisätietoja. Ei ole tyhmä kysymyksiä, on vain typeriä lainoja!

Kolmanneksi, pitäkää pää kylmänä. Lainan ottaminen on iso päätös, joten älkää antako tunteiden viedä. Miettikää tarkkaan, mihin lainaa tarvitsette ja paljonko pystytte maksamaan takaisin. Ja ennen kaikkea, lukekaa se pieni präntätty teksti! Sieltä saattaa paljastua yllättäviäkin seikkoja.

No niin, siinäpä muutama minun hyväksi havaitsemani niksi lainatarjousten maailmassa luovimiseen. Toivottavasti näistä on teille apua, kun seuraavan kerran lainahousut jalkaan vedätte. Ja muistakaa: järki käteen ja pilke silmäkulmaan, niin eiköhän se oikea ja sopiva laina sieltä löydy!

Lainatarjousten vertailu – avain sopivan lainan löytämiseen

Lainatarjouksen saaminen on tärkeä askel, kun etsit sopivaa lainaa. Vertailemalla eri lainatarjouksia voit löytää juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon. Lainatarjouksia on monenlaisia, ja niiden ehdot voivat vaihdella suuresti. Seuraavassa taulukossa on esitetty muutamia yleisiä lainatarjousten ominaisuuksia.

Lainatyyppi Lainamäärä Laina-aika Korko Maksuerä
Kulutusluotto 1000 – 50000 € 1 – 15 vuotta 4,9% – 20% 50 – 1000 €/kk
Asuntolaina 50000 – 500000 € 10 – 30 vuotta 0,8% – 2,5% 500 – 3000 €/kk
Autolaina 5000 – 50000 € 1 – 10 vuotta 2,9% – 6,9% 100 – 800 €/kk
Opintolaina 1000 – 15000 € 5 – 15 vuotta 0,1% – 1,5% 50 – 300 €/kk
Lue  Luottotili

Lainatarjousta vertailtaessa on tärkeää kiinnittää huomiota lainan kokonaiskustannuksiin, jotka muodostuvat lainamäärästä, laina-ajasta, korosta ja mahdollisista muista kuluista. Pidempi laina-aika yleensä tarkoittaa pienempää kuukausierää, mutta samalla kokonaiskustannukset nousevat. Toisaalta suurempi lainamäärä ja lyhyempi laina-aika voivat johtaa suurempiin kuukausieriin. Lainatarjouksia vertailemalla ja omaa maksukykyä arvioimalla voit löytää tasapainon näiden tekijöiden välillä ja valita itsellesi sopivimman lainatuotteen.

Lainatarjouksen hakeminen – helppo ja nopea tapa vertailla lainoja

Usein kysytyt kysymykset

Miten saan parhaan mahdollisen lainatarjouksen?

Parhaan mahdollisen lainatarjouksen saa vertailemalla eri lainanantajien tarjouksia. Täytä lainahakemus sivuillamme, niin saat nopeasti useita tarjouksia luotettavilta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Vertaile saamiasi tarjouksia todellisen vuosikoron, kuukausierän suuruuden ja laina-ajan perusteella. Valitse itsellesi edullisin ja sopivin vaihtoehto. Laatulaina.fi palvelun kautta lainatarjousten vertailu ja parhaan tarjouksen löytäminen on helppoa ja vaivatonta.

Kuinka nopeasti voin saada lainatarjouksen verkossa?

Saat lainatarjouksen verkossa jopa muutamassa minuutissa. Laatulaina.fi-palvelussa täytät lainahakemuksen, jonka jälkeen saat lainatarjouksen nopeasti suoraan ruudullesi ilman turhia viiveitä.

Mitkä tekijät vaikuttavat lainatarjouksen saamiseen?

Lainatarjouksen saamiseen vaikuttavat monet tekijät, kuten hakijan luottotiedot, tulotaso, työllisyystilanne, ikä ja lainan käyttötarkoitus. Myös lainan määrä ja takaisinmaksuaika voivat vaikuttaa tarjouksen saamiseen. Jokainen lainahakemus käsitellään yksilöllisesti, ja lainapäätös perustuu kokonaisarvioon hakijan taloudellisesta tilanteesta.

Millainen on hyvä lainatarjous ja mihin asioihin siinä kannattaa kiinnittää huomiota?

Hyvä lainatarjous on sellainen, joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi sopivaksi. Tärkeimpiä huomioitavia asioita ovat lainan todellinen vuosikorko, kuukausierän suuruus, laina-aika sekä mahdolliset lisäkulut ja maksut. Edullinen todellinen vuosikorko ja itselle sopiva takaisinmaksuaika ovat avainasemassa. Lisäksi kannattaa tarkistaa lainatarjouksen ehdot huolellisesti ja varmistaa, että ne ovat itselle sopivat. Hyvä lainatarjous on läpinäkyvä eikä sisällä piilokustannuksia. Laatulaina.fi auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivimman lainatarjouksen luotettavilta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä.

Miten vertailla eri lainanmyöntäjien tarjouksia keskenään?

Vertaile lainatarjouksia keskenään kiinnittämällä huomiota lainan kokonaiskustannuksiin. Tärkeimmät vertailtavat asiat ovat lainan korko, laina-aika, lyhennystapa ja muut lainaan liittyvät maksut. Huomioi myös lainanmyöntäjän luotettavuus ja asiakaspalvelun laatu. Pyydä useita lainatarjouksia eri lainanmyöntäjiltä ja vertaile niitä huolellisesti keskenään löytääksesi itsellesi sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon.

Voiko lainatarjouksen saada ilman vakuuksia tai takaajia?

Kyllä, lainatarjous on mahdollista saada ilman vakuuksia tai takaajia. Lainapäätös perustuu hakijan maksukykyyn ja luottotietoihin. Jos tulot ovat riittävät ja luottotiedot kunnossa, vakuudetonta lainaa voi saada.

Miten luottotiedot vaikuttavat mahdollisuuksiin saada edullinen lainatarjous?

Luottotiedot ovat yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat lainatarjouksen ehtoihin. Puhtaat luottotiedot kertovat lainanantajalle, että olet hoitanut raha-asiasi hyvin ja maksanut laskusi ajallaan. Tämä parantaa mahdollisuuksiasi saada edullisempi lainatarjous, sillä lainanantaja kokee sinut pienempänä riskinä. Jos luottotiedoissasi on merkintöjä, se voi vaikeuttaa lainan saamista ja nostaa lainan korkoa. Kannattaa siis pitää huolta luottotiedoistaan, jotta saa parhaat mahdolliset lainaehdot.