HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Pieni laina

Pieni laina voi auttaa yllättävissä menoissa tai hankinnoissa. Lainan saaminen on usein nopeaa ja helppoa, mutta lainaehtoihin ja takaisinmaksuun kannattaa perehtyä huolella. Vertaile eri lainanantajien tarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Muista, että laina on aina maksettava takaisin sovitusti, joten varmista, että pystyt hoitamaan lyhennykset ajallaan. Harkitse tarkkaan, onko laina välttämätön ja pidä huolta taloudestasi.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Vippi.org1000€ - 60000€
Zmarta1000€ - 60000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Bondora100€ - 10000€
Unolaina500€ - 60000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Rahalaitos500€ - 70000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Freedom Rahoitus1000€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Etua.fi500€ - 60000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€

Pikavipit – Nopea ratkaisu tilapäiseen rahantarpeeseen

Kun elämä yllättää ja rahantarve iskee äkillisesti, voi pikavippi olla pelastava enkeli. Pikavipit ovat pieniä lainoja, jotka saa tilille nopeasti ja helposti. Ne sopivat erinomaisesti tilanteisiin, joissa tarvitset pientä lisärahoitusta esimerkiksi yllättäviin menoihin tai laskuihin.

Pikavippien edut

Pikavippien suurimpia etuja ovat nopeus ja helppous. Voit hakea pikavippiä netissä milloin vain, ja rahat saat yleensä tilillesi jopa minuuteissa. Hakeminen on yksinkertaista, eikä sinun tarvitse jonottaa pankissa tai täyttää pitkiä paperilomakkeita.

Toinen etu on, että pikavipit ovat joustavia. Voit valita juuri sen summan, jonka tarvitset, ja maksaa lainan takaisin sinulle sopivassa aikataulussa. Näin vältyt turhalta velkaantumiselta ja pystyt pitämään raha-asiasi hallinnassa.

Kenelle pikavippi sopii?

Pikavippi on loistava vaihtoehto, jos tarvitset pienen lainan nopeasti ja vaivattomasti. Se sopii erityisesti yllättäviin menoihin, kuten auton korjaukseen tai kodinkoneen rikkoutumiseen. Pikavipin avulla selviät tilapäisestä rahapulasta kätevästi ilman stressiä.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että pikavippi on tarkoitettu vain lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen. Se ei sovellu pitkäaikaiseksi ratkaisuksi tai suurempiin hankintoihin. Käytä pikavippiä harkiten ja varmista, että pystyt maksamaan sen takaisin sovitussa ajassa.

Näin haet pikavippiä

Pikavipin hakeminen on helppoa:

 1. Valitse luotettava lainanantaja ja täytä lainahakemus netissä
 2. Odota lainapäätöstä, jonka saat yleensä nopeasti
 3. Lue lainaehdot huolellisesti ja hyväksy ne
 4. Rahat maksetaan tilillesi jopa minuuteissa
 5. Maksa laina takaisin sovitussa aikataulussa

Muista vertailla eri lainanantajia ja valita itsellesi sopivin vaihtoehto. Kiinnitä huomiota lainaehtoihin, korkoihin ja takaisinmaksuaikoihin. Näin varmistat, että saat parhaan mahdollisen pikavipin juuri sinun tarpeisiisi.

Pienluotot – Joustava vaihtoehto yllättäviin menoihin

Elämässä tulee vastaan tilanteita, joissa tarvitaan nopeasti ylimääräistä käteistä. Oli kyse sitten yllättävästä laskusta, auton remontista tai vaikka unelmien lomamatkan varaamisesta, pieni laina voi pelastaa päivän. Pienluotot tarjoavat joustavan vaihtoehdon yllättäviin menoihin ilman pitkiä hakuprosesseja tai vakuuksia.

Miksi valita pienluotto?

Pienluottojen suosio perustuu niiden helppouteen ja nopeuteen. Kun rahaa tarvitaan pikaisesti, ei ole aikaa odotella pankin lainapäätöstä viikkotolkulla. Pienluoton voi saada tilille jopa lainaa heti -periaatteella, mikä tuo taloudellista joustoa yllättäviin tilanteisiin.

Toinen pienluottojen etu on, ettei vakuuksia yleensä tarvita. Toisin kuin esimerkiksi kulutusluotoissa, pienen lainan saaminen ei edellytä takaajia tai pantattavaa omaisuutta. Tämä madaltaa kynnystä hakea lainaa silloin, kun sitä todella tarvitsee.

Miten löytää edullisin pienluotto?

Pienluottojen tarjonta on laaja, joten kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja huolella. Lainan todelliseen hintaan vaikuttavat nimelliskoron lisäksi myös muut kulut, kuten avausmaksut ja tilinhoitopalkkiot. Vertailemalla löydät edullisen pienen lainan, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Yksi keino säästää lainakuluissa on etsiä lainaa pienellä korolla. Vaikka pienluottojen korot ovat tyypillisesti korkeampia kuin suuremmissa lainoissa, tarjousten välillä on eroja. Pientäkin korkosäästöä kannattaa tavoitella, sillä se keventää lainan takaisinmaksua.

Pienluotto – apunasi arjen yllätyksissä

Kun yllättävä rahantarve yllättää, pienluotto voi olla näppärä ratkaisu. Nopea ja joustava laina auttaa selviämään tilapäisistä taloushuolista ilman turhaa stressiä. Kun vertailet lainatarjouksia huolella ja lainaat vain sen verran kuin todella tarvitset, pysyy pienluoton takaisinmaksu hallinnassa. Näin pieni laina toimii juuri niin kuin sen kuuluukin – arjen pienenä pelastajana.

Kulutusluotot – Rahoitusta arjen hankintoihin

Elämässä tulee vastaan tilanteita, jolloin pieni laina voi pelastaa päivän. Olipa kyseessä sitten yllättävä kodinkonerikko tai houkutteleva tarjous, kulutusluotot tarjoavat nopean ja helpon ratkaisun arjen rahoitustarpeisiin.

Lue  Joustolaina

Milloin kulutusluotto on hyvä vaihtoehto?

Kulutusluotot sopivat mainiosti kertaluontoisiin hankintoihin, kuten:

 • Kodinkoneet: Jääkaapin tai pesukoneen hajotessa pieni laina auttaa hankkimaan uuden tilalle nopeasti.
 • Elektroniikka: Haaveiletko uudesta televisiosta tai tietokoneesta? Kulutusluotolla voit tarttua houkutteleviin tarjouksiin heti.
 • Huonekalut: Kulutusluotto mahdollistaa kodin sisustamisen uusilla kalusteilla ilman suuria kertakustannuksia.

Jos sinulla on useita pieniä lainoja eri paikoista, voi olla järkevää yhdistää ne yhdeksi isommaksi järjestelylainaksi. Näin säästät aikaa ja vaivaa, kun hoidettavanasi on vain yksi laina usean sijaan.

Kuinka paljon kulutusluottoa kannattaa hakea?

Kulutusluottojen summat vaihtelevat tyypillisesti muutamasta sadasta eurosta muutamaan tuhanteen euroon. Esimerkiksi 500 euron laina on suosittu vaihtoehto pienempiin hankintoihin.

Lainasumman valinnassa kannattaa olla realistinen ja miettiä tarkkaan, kuinka paljon todella tarvitset. Vaikka isompi laina voi houkuttaa, muista, että se täytyy myös maksaa takaisin korkoineen. Hae siis vain sen verran kuin välttämättä tarvitset.

Mistä kulutusluottoa voi hakea?

Kulutusluottoja tarjoavat monet pankit ja rahoitusyhtiöt. Lainahakemuksen voi yleensä täyttää kätevästi verkossa, ja päätöksen saa usein nopeasti, jopa minuuteissa.

Ennen lainan hakemista kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja ja niiden kustannuksia huolellisesti. Kiinnitä huomiota erityisesti:

 • Lainan todelliseen vuosikorkoon
 • Laina-aikaan ja kuukausierän suuruuteen
 • Mahdollisiin lisäkuluihin, kuten avausmaksuun tai tilinhoitomaksuihin

Pieni vaivannäkö lainojen vertailussa voi säästää pitkän pennin lainan kustannuksissa. Harkitse siis tarkkaan ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto!

Lainan hakeminen verkossa – Helppo ja vaivaton prosessi

Lainan hakeminen verkossa on nykyään helpompaa ja vaivattomampaa kuin koskaan ennen. Voit hoitaa koko prosessin kätevästi kotisohvaltasi käsin, ilman turhia paperihommia tai jonottamista pankkikonttorissa. Oli kyseessä sitten pieni laina yllättäviin menoihin tai suurempi rahoitustarve, verkon lainapalvelut tarjoavat nopean ja joustavan ratkaisun.

Kuinka haen lainaa verkossa?

Lainahakemuksen täyttäminen verkossa on yksinkertaista ja vie vain muutaman minuutin. Useimmat lainapalvelut tarjoavat selkeät ohjeet ja helppokäyttöiset lomakkeet, jotka opastavat sinut läpi hakuprosessin. Tarvitset vain perustiedot itsestäsi, kuten henkilötunnuksen, tulotiedot ja tilinumeron. Lisäksi sinun tulee valita haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika.

Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat yleensä lainapäätöksen nopeasti, jopa muutamassa minuutissa. Mikäli laina myönnetään, rahat siirtyvät tilillesi tavallisesti jo saman päivän aikana. Näin saat tarvitsemasi varat käyttöösi ilman turhaa odottelua.

Mitä etuja verkkolainaamisessa on?

Verkosta haettavan lainan etuna on sen nopeus ja helppous. Sinun ei tarvitse varata aikaa pankkitapaamiseen tai täyttää monimutkaisia paperilomakkeita. Voit hoitaa koko lainaprosessin kätevästi verkossa juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii – vaikka keskellä yötä!

Lisäksi verkon lainapalvelut tarjoavat usein joustavampia ehtoja kuin perinteiset pankit. Voit esimerkiksi saada lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, mikä helpottaa lainan saamista. Myös laina-ajat ja lyhennyssuunnitelmat ovat monesti räätälöitävissä omien tarpeidesi mukaan.

Paljonko voin lainata verkosta?

Verkosta haettavien lainojen summat vaihtelevat muutamasta sadasta eurosta aina useisiin tuhansiin euroihin asti. Pienet lainat, kuten 7000 euron lainat, ovat suosittuja yllättäviin menoihin tai hankintoihin. Suurempia summia voi hakea esimerkiksi auton ostoon, remonttiin tai muihin isompiin projekteihin.

Lue  Rakennuslaina

Lainasumman lisäksi voit yleensä valita itsellesi sopivan takaisinmaksuajan, joka voi olla muutamasta kuukaudesta jopa useisiin vuosiin. Näin voit suunnitella lainan lyhennyksen omaan budjettiisi sopivaksi.

Vastuullinen lainaaminen – Kuinka välttää ylivelkaantuminen

Pienen lainan ottaminen voi olla kätevä ratkaisu moneen tilanteeseen, mutta on tärkeää muistaa vastuullisen lainaamisen periaatteet. Ylivelkaantuminen on valitettavan yleinen ongelma, mutta siltä voi välttyä noudattamalla muutamia yksinkertaisia ohjeita.

Budjetoi huolellisesti

Ennen lainan hakemista on tärkeää miettiä tarkkaan, kuinka paljon rahaa todella tarvitsee. Tee budjetti, jossa huomioit tulosi ja menosi. Näin saat selkeän kuvan siitä, paljonko sinulla on varaa maksaa lainaa takaisin kuukausittain. Muista myös huomioida mahdolliset yllättävät menot, kuten auton korjaus tai kodinkoneen hajoaminen.

Vertaile lainatarjouksia

Kun olet päättänyt sopivan lainasumman, on aika vertailla eri lainanantajien tarjouksia. Kiinnitä huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut. Älä haksahda houkutteleviin mainoslauseisiin, vaan lue lainaehdot huolellisesti. Jos olet epävarma jostain kohdasta, kysy rohkeasti lisätietoja lainanantajalta.

Vältä impulsiivista lainaamista

Joskus houkutus ottaa pieni laina hetken mielijohteesta voi olla suuri, varsinkin jos kyseessä on jokin unelmien hankinta, kuten uusi televisio tai lomamatka. Mieti kuitenkin tarkkaan, onko lainan ottaminen todella välttämätöntä. Voisitko säästää rahaa ja toteuttaa unelmasi myöhemmin ilman lainaa? Jos päädyt ottamaan lainan, varmista, että sinulla on varaa maksaa se takaisin sovitussa aikataulussa.

Maksa lainaerät ajallaan

Kun olet saanut lainan, on tärkeää pitää huolta siitä, että maksat lainaerät ajallaan. Myöhästyneet maksut voivat johtaa ylimääräisiin kuluihin ja pahimmillaan maksuhäiriömerkintään. Jos huomaat, ettet pysty maksamaan lainaerää ajoissa, ota välittömästi yhteyttä lainanantajaan ja sovi uudesta maksuaikataulusta.

Jos suunnittelet suurempaa hankintaa, kuten talon rakentamista, kannattaa harkita rakennuslainan ottamista. Rakennuslaina on suunniteltu nimenomaan rakennusprojektien rahoittamiseen, ja sen ehdot ovat usein joustavammat kuin tavallisen kulutusluoton.

Muistamalla nämä vastuullisen lainaamisen periaatteet voit nauttia pienen lainan tuomista mahdollisuuksista ilman ylivelkaantumisen riskiä. Lainaa viisaasti ja käytä rahasi harkiten – näin taloutesi pysyy tasapainossa!

Kirjoittajan vinkit pieniin lainoihin

HUOM! Tämä osio on viihteellinen eikä välttämättä täysin paikkansa pitävä!

Hei vaan kaikki raha-asioista kiinnostuneet! Täällä Tuomas, teidän luotettava lainakonkari Oulun perukoilta. Olen jo vuosia pyöritellyt näitä laina-asioita ja nähnyt jos jonkinmoista velkakierrettä. Nyt ajattelin jakaa teille parhaat vinkkini, miten pieni laina kannattaa hoitaa kotiin päin.

Ensinnäkin, älkää koskaan haukatko liian isoa palaa kerralla! Vaikka se houkutteleva 10 000 euron pikavippi tuntuisi sillä hetkellä hyvältä idealta, miettikää tarkkaan, onko teillä oikeasti varaa maksaa se takaisin. Pieni laina on aina parempi kuin iso, sillä se on helpompi hoitaa pois päiväjärjestyksestä.

Toisekseen, vertailkaa aina lainatarjouksia ennen kuin allekirjoitatte mitään. Älkää vaan napanko sitä ensimmäistä vippiä, joka nenän eteen sattuu! Katsokaa tarkkaan lainan todellinen vuosikorko, kuukausierät ja takaisinmaksuaika. Pieni vaivannäkö säästää ison kasan rahaa pitkällä tähtäimellä.

Ja lopuksi, muistakaa aina lukea pienellä präntätty teksti! Sieltä löytyy usein ne ikävät yllätykset, kuten piilokustannukset ja muut koukut. Jos joku kohta sopimuksessa mietityttää, kysykää rohkeasti neuvoa asiantuntijalta. Parempi kysyä kuin katua!

Nämä vinkit mielessä pitäen teillä on hyvät eväät onnistuneeseen lainanottoon. Muistakaa, että maltilla ja järjellä pääsee pitkälle myös raha-asioissa. Ja jos tulee ongelmia, niin älkää jääkö yksin! Apua on aina tarjolla, kunhan vaan rohkeasti pyytää. Tsemppiä matkaan ja onnea laina-asioihin!

Lue  Jälleenrahoitus laina

Vertaile lainatyyppejä ja valitse viisaasti

Pieni laina voi olla kätevä ratkaisu yllättäviin menoihin tai väliaikaiseen rahantarpeeseen. Lainan ottaminen vaatii kuitenkin harkintaa ja vastuullisuutta. On tärkeää vertailla eri lainavaihtoehtoja ja miettiä tarkkaan, kuinka lainan takaisinmaksu onnistuu omassa taloudellisessa tilanteessa.

Lainatyyppi Tyypillinen lainasumma Takaisinmaksuaika Korko
Pikavippi 50-1000 € 1-3 kk Korkea
Kulutusluotto 1000-5000 € 1-5 vuotta Kohtuullinen
Vertaislaina 500-10000 € 1-5 vuotta Matala-kohtuullinen
Joustoluotto 100-5000 € Jatkuva Korkea

Pientä lainaa harkitessa kannattaa tutustua huolellisesti eri vaihtoehtoihin ja niiden ehtoihin. Pikavipit ovat nopeita mutta kalliita, kun taas kulutusluotot ja vertaislainat voivat tarjota edullisemman koron pidemmällä maksuajalla. Joustoluotot puolestaan antavat joustavuutta, mutta korot ovat tyypillisesti korkeita. Viisaalla lainavalinnalla ja suunnitelmallisella taloudenpidolla pieni laina voi auttaa selviämään tilapäisestä rahantarpeesta ilman suurempia ongelmia.

Pikavipit – Nopea ratkaisu tilapäiseen rahantarpeeseen

Usein kysytyt kysymykset

Miten voin hakea pientä lainaa nopeasti ja vaivattomasti?

Voit hakea pientä lainaa nopeasti ja vaivattomasti netissä täyttämällä lainahakemuksen. Laatulaina.fi palvelussa lainahakemus on yksinkertainen ja nopea täyttää. Saat päätöksen lainasta yleensä muutamassa minuutissa ja rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. Lainaa voi hakea 100-60.000 euroa ja maksuaikaa on 1 kuukaudesta 15 vuoteen. Lainan korko ja kulut määräytyvät yksilöllisesti, mutta pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman edullisen lainan.

Mitkä ovat parhaat vaihtoehdot pienen lainan saamiseksi edullisesti?

Pienen lainan saaminen edullisesti onnistuu helpoiten vertailemalla eri lainapalveluiden korkoja ja kuluja. Suosittelemme hakemaan lainaa luotettavilta, kotimaisilta toimijoilta, joilla on selkeät ehdot ja kohtuulliset kulut. Pankista voi saada edullista lainaa, jos luottotiedot ovat kunnossa. Myös pienlainayritykset tarjoavat nopeita lainoja kilpailukykyisin ehdoin. Tärkeintä on vertailla eri vaihtoehtoja huolellisesti ja valita itselle sopivin laina, jonka takaisinmaksu on varmasti mahdollista omaan talouteen nähden.

Kuinka paljon voin saada pientä lainaa ja millä takaisinmaksuajalla?

Laatulaina.fi tarjoaa 100-5000 euron lainoja. Pienimmät 100-2000 euron lainat ovat takaisinmaksuajaltaan 1-24 kuukautta, ja suuremmat 2000-5000 euron lainat 1-36 kuukautta. Takaisinmaksuajan voit valita itse kuukauden tarkkuudella, jotta lainan lyhennys sopii parhaiten omaan talouteesi.

Mitä ehtoja ja vaatimuksia on pienen lainan myöntämiselle?

Pienen lainan myöntämisen ehtona on yleensä säännölliset tulot, luottotietojen tarkistus ja täysi-ikäisyys. Lainan määrä ja takaisinmaksuaika sovitaan tapauskohtaisesti. Lainanhakijalta voidaan edellyttää myös vakuuksia tai takaajia lainan myöntämiseksi.

Miten pienen lainan hakuprosessi etenee ja kauanko päätöksen saaminen kestää?

Pienen lainan hakuprosessi on nopea ja yksinkertainen. Hakemus täytetään verkossa, jonka jälkeen saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. Lopullisen päätöksen saat yleensä muutamassa minuutissa, kun henkilöllisyytesi on vahvistettu mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla. Hyväksytyn päätöksen jälkeen rahat siirtyvät tilillesi heti, usein jopa alle 15 minuutissa.

Mitkä ovat pienen lainan kustannukset ja miten vertailla eri lainatarjouksia?

Pienen lainan kustannukset koostuvat yleensä korosta, avausmaksusta ja tilinhoitomaksusta. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan kustannukset ja on paras tapa vertailla eri lainatarjouksia. Vertaa lainojen todellista vuosikorkoa, laina-aikaa ja kuukausierän suuruutta löytääksesi itsellesi sopivimman lainan. Muista myös tarkistaa lainan ehdot, kuten mahdollisuus maksaa laina takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkuluja.