HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Lainaa äkkiä

Tarvitsetko lainaa nopeasti? Hae lainaa äkkiä verkosta! Täytä lainahakemus muutamassa minuutissa ja saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. Vertaile eri lainapalveluita helposti ja löydä itsellesi sopivin vaihtoehto. Hae lainaa joustavasti 100-60 000 euroa. Lainavertailu auttaa sinua saamaan parhaan lainatarjouksen. Pikalaina auttaa yllättävissä menoissa ja arjen hankinnoissa. Nopea lainapäätös ilman vakuuksia tai takaajia.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Bondora100€ - 10000€
Rahalaitos500€ - 70000€
Freedom Rahoitus1000€ - 60000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Etua.fi500€ - 60000€
Zmarta1000€ - 60000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Unolaina500€ - 60000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€

Lainaa äkkiä – Kun raha-asiat yllättävät

Elämässä tulee vastaan tilanteita, jolloin rahat ovat tiukilla ja tarvitaan lainaa äkkiä. Yllättävät menot, kuten auton korjaus tai kodinkoneen hajoaminen, voivat pistää budjetin sekaisin. Silloin nopea laina voi pelastaa päivän.

Mistä saa lainaa nopeasti?

Kun tarvitset lainaa pikaisesti, netistä löytyy monia vaihtoehtoja. Monet lainapalvelut tarjoavat lainaa ilman vakuuksia, joten lainan saaminen on helppoa ja vaivatonta. Voit hakea lainaa vaikka kotisohvaltasi käsin.

Esimerkiksi opiskelijat voivat joskus olla tilanteessa, jossa rahat ovat vähissä ennen seuraavaa opintotukea. Onneksi on olemassa myös lainaa opiskelijoille, joka auttaa selviämään tilapäisestä rahapulasta.

Kuinka varmistan lainan saamisen?

Jos haluat olla varma, että saat lainaa nopeasti, kannattaa valita luotettava lainapalvelu. Hyvä lainapalvelu käsittelee hakemukset ripeästi ja tarjoaa lainaa varmasti, kunhan täytät lainan ehdot. Muista tarkistaa lainaehdot huolellisesti ennen lainan hakemista.

Paljonko lainaa voi saada nopeasti?

Nopeiden lainojen summat vaihtelevat, mutta yleensä voit saada muutamasta sadasta eurosta muutamaan tuhanteen euroon lainaa äkkiä. Esimerkiksi 500 euron laina on suosittu vaihtoehto, kun tarvitaan pieni lisäbuusti talouteen.

Vinkkejä äkkilainan hakemiseen

 • Vertaile lainapalveluita ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto
 • Tarkista lainaehdot huolellisesti ennen lainan hakemista
 • Varmista, että sinulla on varaa maksaa laina takaisin ajallaan
 • Hae lainaa vain todelliseen tarpeeseen, älä hetken mielijohteesta

Kun noudatat näitä vinkkejä ja valitset luotettavan lainapalvelun, saat lainaa äkkiä ja selviät yllättävistä menoista helpommin. Muista kuitenkin aina lainata vastuullisesti ja harkiten!

Pikavipit ja kulutusluotot – Nopeat ratkaisut rahapulaan

Kun rahat ovat lopussa, mutta laskut painavat päälle, pikavipit ja kulutusluotot voivat olla pelastava enkeli. Nämä nopeat lainamuodot tarjoavat sinulle mahdollisuuden saada lainaa äkkiä, jotta selviät tilapäisestä rahapulasta.

Pikavippi – Pieni laina nopeasti

Pikavippi on nimensä mukaisesti nopea ratkaisu akuuttiin rahantarpeeseen. Voit hakea pikavipin helposti netissä ja saada rahat tilillesi jopa minuuteissa. Pikavipit ovat tyypillisesti pieniä, muutaman sadan euron lainoja, jotka maksetaan takaisin lyhyessä ajassa, yleensä seuraavan palkan tullessa.

Kulutusluotot – Joustava ratkaisu suurempiin hankintoihin

Kulutusluotot ovat hieman suurempia lainoja kuin pikavipit. Ne sopivat hyvin esimerkiksi kodinkoneiden hankintaan tai yllättäviin menoihin. Kulutusluotoissa laina-aika on pidempi ja lainamäärä suurempi kuin pikavipeissä. Voit hakea kulutusluottoa joustavasti netissä lainapalvelun kautta ja saada rahat käyttöösi nopeasti.

Näin haet lainaa äkkiä

Kun tarvitset lainaa äkkiä, toimi näin:

 1. Vertaile eri lainapalveluiden tarjontaa ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto
 2. Täytä lainahakemus huolellisesti netissä
 3. Odota lainapäätöstä, joka tulee yleensä nopeasti, jopa minuuteissa
 4. Lue lainaehdot tarkasti ja hyväksy lainasopimus
 5. Saat rahat tilillesi heti sopimuksen hyväksymisen jälkeen

Muista aina lainaa hakiessasi arvioida oma maksukykysi realistisesti. Vaikka pikavipit ja kulutusluotot ovatkin nopeita ratkaisuja rahapulaan, ne pitää myös maksaa ajallaan takaisin. Harkitse siis tarkkaan, kuinka paljon lainaa tarvitset ja varmista, että pystyt hoitamaan lainan takaisinmaksun sovitusti.

Lainahakemus verkossa – Helppo ja vaivaton tapa hakea lainaa

Nykyään lainan hakeminen onnistuu kätevästi verkossa. Enää ei tarvitse jonottaa pankin tiskillä tai täyttää paperilomakkeita, vaan homma hoituu näppärästi kotisohvalta käsin. Verkossa voit täyttää lainahakemuksen juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii – vaikka keskellä yötä!

Näin haet lainaa verkossa

Lainahakemuksen täyttäminen verkossa on todella helppoa ja nopeaa. Useimmiten sinun tarvitsee vain:

 1. Valita haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika
 2. Täyttää henkilötietosi ja tiedot tuloistasi ja menoistasi
 3. Todistaa henkilöllisyytesi verkkopankkitunnuksilla
 4. Odottaa lainapäätöstä, joka tulee yleensä lähes välittömästi
Lue  Rakennuslaina

Kun lainapäätös on myönteinen, rahat saat tilillesi jopa muutamassa minuutissa. Esimerkiksi 7000 euron lainan nostaminen onnistuu näin salamannopeasti!

Mitä tietoja lainahakemukseen tarvitaan?

Verkossa täytettävä lainahakemus on yleensä hyvin yksinkertainen. Sinun tulee ilmoittaa:

 • Nimesi ja henkilötunnuksesi
 • Yhteystietosi (osoite, puhelinnumero, sähköposti)
 • Tiedot tuloistasi ja työsuhteestasi
 • Tiedot nykyisistä lainoistasi ja muista säännöllisistä menoista
 • Tilinumerosi lainan maksua varten

Henkilöllisyytesi varmennetaan verkkopankkitunnuksilla, joten erillistä tunnistautumista ei tarvita. Lainapäätöksen saamiseksi ei myöskään yleensä tarvita liitteitä, kuten palkkatodistuksia.

Vertaile ja valitse itsellesi sopivin laina

Lainojen vertailu kannattaa aina. Tarjolla on paljon erilaisia lainoja erilaisilla ehdoilla, joten pienellä vertailulla voi löytää juuri itselle sopivan lainan. Huomiota kannattaa kiinnittää erityisesti:

 • Lainan todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää kaikki lainan kustannukset
 • Laina-aikaan eli siihen, kuinka pitkään lainaa maksetaan takaisin
 • Lainan lyhennystapoihin – tasaerä, annuiteetti vai kertalyhennys
 • Mahdollisiin lisäpalveluihin, kuten lainaturvaan tai korkokattoon

Lainojen vertailu verkossa on helppoa, sillä monet lainanvälittäjät tarjoavat kätevän vertailutyökalun. Syötä vain haluamasi lainasumma ja -aika, niin saat heti näkyviin eri pankkien tarjoukset ehtoineen. Näin löydät nopeasti sen lainan, joka on juuri sinulle paras valinta.

Hae lainaa verkossa jo tänään!

Lainan hakeminen ei siis voisi olla enää helpompaa. Verkossa voit vertailla lainoja, täyttää lainahakemuksen ja saada rahat jopa minuuteissa tilillesi. Jos siis tarvitset lainaa äkkiä, suuntaa rohkeasti verkkolainojen pariin. Muista kuitenkin aina lainata vastuullisesti ja harkiten!

Lainapäätös hetkessä – Rahat tilillesi salamannopeasti

Kun tarvitset lainaa äkkiä, ei ole aikaa odotella loputtomiin. Meillä ymmärretään, että joskus elämä yllättää ja rahat on saatava tilille pikimmiten. Siksi olemmekin hinoneet lainaprosessimme huippuunsa, jotta saat lainapäätöksen hetkessä ja rahat käyttöösi salamannopeasti!

Nopea hakemus – vastaus saman tien

Lainahakemuksemme on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi ja nopeaksi täyttää. Tarvitsemme vain välttämättömimmät tiedot sinusta ja lainatarpeestasi. Hakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia ja saat vastauksen käytännössä saman tien. Meillä lainapäätökset tehdään pikavauhtia!

Nopea rahansiirto tilillesi

Kun lainapäätös on tehty, siirrämme rahat välittömästi tilillesi. Useimmiten rahat ovat perillä alle tunnissa hakemuksen lähettämisestä. Voit siis huokaista helpotuksesta, sillä akuutti rahantarpeesi hoituu kädenkäänteessä kanssamme!

Joustava takaisinmaksu

Ymmärrämme, että lainan ottaminen on joskus välttämätöntä yllättävissä tilanteissa. Siksi tarjoamme myös joustavat takaisinmaksuehdot juuri sinun tarpeisiisi. Jos kaipaat vielä lisää joustoa, tutustu myös joustolainatuotteisiimme, joissa voit itse päättää kunkin kuukauden lyhennyserän suuruuden.

Meiltä saat siis lainaa äkkiä juuri silloin, kun sitä eniten tarvitset. Hae lainaa nyt, niin rahat ovat tilillä ennen kuin huomaatkaan!

Lainan takaisinmaksu – Joustoa ja valinnanvaraa

Kun lainaa otetaan äkkiä, on tärkeää tietää, että takaisinmaksussa on joustoa. Laatulaina.fi tarjoaa asiakkailleen valinnanvaraa lainan takaisinmaksun suhteen, jotta lainan hoitaminen onnistuu mutkattomasti.

Valitse itsellesi sopivin takaisinmaksuaika

Meiltä saat valita juuri sen takaisinmaksuajan, joka sopii sinun taloudelliseen tilanteeseesi parhaiten. Oli kyse sitten lyhyestä tai pitkästä maksuajasta, me joustamme. Näin saat maksettua lainasi takaisin omaan tahtiisi ilman stressiä.

Muuta takaisinmaksua tarvittaessa

Elämäntilanteet voivat muuttua yllättäen. Jos huomaat, että lainan takaisinmaksu käy haastavaksi, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Voimme yhdessä etsiä ratkaisun, joka keventää lainanhoitoasi. Esimerkiksi maksuvapaiden kuukausien pitäminen on mahdollista.

Maksa laina ennenaikaisesti pois

Jos taas taloutesi antaa myöten, voit maksaa lainasi pois myös suunniteltua nopeammin. Meillä on käytössä joustava järjestelmä, joka mahdollistaa ylimääräiset lyhennykset tai koko lainan ennenaikaisen takaisinmaksun. Näin säästät lainan koroissa.

Lue  Lainaa selkeällä hinnoittelulla

Apua ja neuvoja lainan takaisinmaksuun

Takaisinmaksun sujuvuus on meille tärkeää. Tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua lainan koko elinkaaren ajan. Jos kaipaat apua tai neuvoja lainan takaisinmaksuun liittyen, asiakaspalvelijamme ovat valmiina auttamaan sinua.

Omat vinkkini lainan hakemiseen

HUOM! Tämä osio on viihteellinen eikä välttämättä täysin paikkansa pitävä!

Hei vaan kaikki lainojen ystävät! Täällä Tuomas, teidän luotettava lainakaverinne. Olen jo vuosia pyöritellyt lainapapereita ja auttanut lukuisia ihmisiä löytämään juuri heille sopivimmat pikalainat. Voitte kutsua minua vaikka Lainagurun arvonimellä!

Kun lähdette metsästämään itsellenne lainaa, muistakaa pitää silmällä lainamarginaaleja ja korkokattoa. Nämä termit saattavat kuulostaa hienostuneilta, mutta käytännössä ne tarkoittavat sitä, paljonko joudutte maksamaan ylimääräistä lainan päälle. Mitä pienemmät marginaalit ja matalampi korkokatto, sitä enemmän rahaa jää omaan taskuunne.

Uskokaa pois, olen itsekin joutunut opettelemaan lainojen saloihin kantapään kautta. Kerrankin hain lainaa erittäin houkuttelevalta vaikuttavasta palvelusta, mutta myöhemmin selvisi, että kyseessä olikin huijaripalvelu. Siitä opin, että aina kannattaa tarkistaa yrityksen taustat huolella ennen lainan ottamista.

Tässä vielä yksi insider-vinkki teille: jos lainatarjous ei miellytä, älkää epäröikö tingata parempaa diiliä. Monet lainayritykset ovat valmiita neuvottelemaan ehdoista, kunhan vain rohkeasti pyydätte. Itse olen onnistunut puristamaan useita prosenttiyksikköjä pois alkuperäisestä korosta pelkällä tiukalla neuvottelulla.

Muistakaa myös aina lukea lainaehdot huolellisesti läpi ennen sopimuksen allekirjoittamista. Jos jokin kohta jää epäselväksi, kysykää tarkennusta asiakaspalvelusta. Ei kannata sokaistua houkuttelevista lupauksista, vaan pitää järki kädessä lainaviidakossa seikkaillessa.

Toivottavasti näistä vinkeistäni on teille apua lainaa harkitessanne. Muistakaa, että minuun voitte aina luottaa rehellisen ja asiantuntevan lainaneuvonnan suhteen. Ei muuta kuin rohkeasti lainaamaan!

Huomioi nämä seikat hakiessasi pikavippiä

Kun tarvitset nopeasti lainaa, on tärkeää tietää, mitkä tekijät vaikuttavat lainan saamiseen ja takaisinmaksuun. Seuraava taulukko esittelee keskeisiä seikkoja, jotka on hyvä huomioida, kun haet pikavippiä tai muuta nopeaa lainaa.

Tekijä Kuvaus Vaikutus
Lainan määrä Haettavan lainan suuruus Suuremmat lainat voivat vaatia vakuuksia ja tarkempaa luottotietojen tarkistusta
Takaisinmaksuaika Aika, jonka kuluessa laina on maksettava takaisin Pidempi maksuaika tarkoittaa yleensä pienempää kuukausierää, mutta suurempia kokonaiskorkokustannuksia
Korko Lainan hinta, ilmoitetaan prosentteina Korkeampi korko nostaa lainan kokonaiskustannuksia
Luottotiedot Lainanottajan maksukäyttäytymishistoria Hyvät luottotiedot parantavat mahdollisuuksia saada laina ja saada edullisempi korko
Vakuudet Omaisuus, joka toimii lainan takeena Vakuudet voivat mahdollistaa suuremman lainan saamisen tai edullisemman koron

Kun haet lainaa nopeasti, on tärkeää vertailla eri lainanantajien tarjouksia ja ehtoja. Kiinnitä huomiota erityisesti lainan todellisiin vuosikustannuksiin, jotka sisältävät koron lisäksi myös muut lainaan liittyvät kulut. Varmista myös, että pystyt realistisesti maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa, jotta vältyt ylimääräisiltä kustannuksilta ja maksuvaikeuksilta.

Lainaa äkkiä – Kun raha-asiat yllättävät

Usein kysytyt kysymykset

Miten saan lainaa nopeasti netistä?

Lainahakemuksen voi täyttää netissä milloin vain. Päätöksen saa parhaimmillaan minuuteissa ja rahat tilille heti hyväksytyn päätöksen jälkeen. Lainaa voi hakea kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Lainahakemuksen täyttämiseen menee vain hetki.

Kuinka voin hakea pikavippiä helposti ja vaivattomasti?

Pikavipin hakeminen onnistuu helposti ja vaivattomasti netissä täyttämällä lainahakemus. Laatulaina.fi palvelussa voit täyttää yhden hakemuksen, joka lähetetään useille luotettaville lainanmyöntäjille. Saat nopeasti lainapäätöksen ja rahat tilillesi jopa minuuteissa. Lainan hakemiseen tarvitset vain verkkopankkitunnukset.

Miten voin löytää edullisimman ja luotettavimman pikalainan?

Laatulaina.fi auttaa sinua löytämään edullisimman ja luotettavimman pikalainan vertailemalla eri lainanmyöntäjien tarjouksia puolestasi. Palvelumme on ilmainen ja luotettava. Teemme kaiken taustatyön, jotta sinun ei tarvitse huolehtia lainaehtojen vertailusta tai luotettavuudesta. Hae lainaa sivustoltamme, niin saat nopeasti parhaan lainatarjouksen.

Kuinka nopeasti saan rahat käyttööni, kun haen lainaa verkosta?

Kun lainahakemus on hyväksytty, rahat ovat yleensä käytettävissäsi 15 minuutin kuluessa. Nopeus riippuu kuitenkin pankkisi käsittelyajoista, joten joskus siirtoon voi mennä hieman kauemmin. Useimmissa tapauksissa saat rahat kuitenkin alle tunnissa hakemuksen hyväksymisestä.

Mitkä ovat joustavimmat lainanantajat, joilta saa lainaa heti tilille?

Joustavimpia lainanantajia ovat pienlainayritykset, jotka myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Näitä ovat esimerkiksi Ferratum, Risicum ja Zmarta. Lainapäätöksen saa yleensä nopeasti ja rahat maksetaan tilille jopa minuuteissa hakemuksen hyväksymisestä. Lainasummat ovat tyypillisesti 100-60 000 euroa ja maksuaika vaihtelee viikosta useisiin vuosiin.

Miten voin vertailla eri pikavippien todellisia kuluja ja korkoja?

Pikavippien todellisten kulujen ja korkojen vertailu on helpointa tekemällä vertailulaskelmia eri palveluntarjoajien välillä. Huomioi lainan kokonaiskustannukset, jotka muodostuvat lainan korosta ja muista kuluista. Vertaile eri lainojen vuosikorkoa, avausmaksuja ja tilinhoitokuluja. Suosi lainoja, joissa on matala tai olematon avausmaksu sekä kohtuullinen vuosikorko. Vältä lainoja, joissa on korkea avausmaksu, suuria tilinhoitokuluja tai kohtuuttoman korkea vuosikorko. Laatulaina.fi tarjoaa työkaluja eri lainojen vertailuun, jotta löydät itsellesi edullisimman lainan.

Kuinka suuren summan voin saada heti käyttööni pikalainana?

Laatulaina.fi:n kautta voit saada 50-6000 euroa pikalainaa heti käyttöösi. Lainasumma riippuu omasta lainatarpeestasi ja takaisinmaksukyvystäsi. Lainapäätöksen saat nopeasti, usein jopa minuuteissa, ja rahat maksetaan tilillesi heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Mitkä ovat luotettavimmat pikavipit, jotka maksetaan nopeasti tilille?

Luotettavimmat ja nopeimmat lainat saa Laatulaina.fi palvelun kautta. Lainahakemuksen voi tehdä kätevästi netissä ja rahat maksetaan tilille jopa 15 minuutissa. Lainapäätöksen saa heti ja kaikki luotettavat lainanmyöntäjät kilpailutetaan puolestasi parhaan lainatarjouksen löytämiseksi.

Miten löydän parhaat pikavipit ilman vakuuksia tai takaajia?

Löydät parhaat pikavipit ilman vakuuksia tai takaajia vertailemalla eri lainanmyöntäjien tarjouksia. Kiinnitä huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon, kuukausierän suuruuteen ja laina-aikaan. Valitse luotettava lainanmyöntäjä, joka tarjoaa edullisen koron ja joustavat lainaehdot. Hae lainaa vain todelliseen tarpeeseen ja varmista, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa aikataulussa.

Kuinka voin hakea pikaluottoa kellon ympäri vuorokauden ajasta riippumatta?

Laatulaina.fi palvelussa voit hakea pikaluottoa vuorokauden ympäri, sillä hakemusten käsittely on automatisoitu. Luottopäätöksen saa siis välittömästi, kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Lainahakemus täytetään verkossa, jonka jälkeen järjestelmämme analysoi hakemuksen ja antaa lainapäätöksen muutamassa minuutissa. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat siirtyvät tilillesi heti, myös öisin ja viikonloppuisin.

Mitkä ovat nopeimmat lainapäätökset, kun tarvitsen lainaa heti tilille?

Nopeimmat lainapäätökset saat pikalainoista, jotka myönnetään jopa minuuteissa. Laatulaina.fi:n kautta voit hakea lainaa 50-60000 euroa, ja saat rahat heti tilillesi. Lainapäätös tehdään saman tien, kun hakemus on lähetetty. Lainaa voi saada myös ilman vakuuksia tai takaajia.