HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Lainaaheti.fi

Lainaaheti.fi on uusi lainapalvelu, mistä voit hakea lainaa heti tilillesi jopa 60000 euroa - täysin ilman vakuuksia tai takaajia. Kokeile osoitteessa Lainaaheti.fi Logo

Lainaaheti.fi

• Laina-aika joustavasti 1 – 15 vuotta • Yhteistyössä useiden luotettavien luotonmyöntäjien kanssa • Lainaa ilman vakuuksia, turvallinen valinta • Hakuprosessi on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja nopeaksi • Mahdollisuus saada suuretkin lainasummat nopeasti tilille • Palvelu on tarkoitettu kaikille vähintään täysi-ikäisille Lainaaheti.fi on luotettava kumppanisi, kun haluat kilpailuttaa lainat 100 – 60 000 euron välillä.. Sinun tarvitsee vain täyttää yksi yksinkertainen lainahakemus, jonka jälkeen vertailemme puolestasi eri luotonantajien lainatarjoukset. Saat lainallesi maksuaikaa 1 – 15 vuotta, ja lainaehdot määräytyvät valitsemasi lainapalvelun mukaan. Voit aloittaa hakemisen heti ilmaiseksi Lainaaheti.fi-palvelussa!

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Etua.fi500€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Bondora100€ - 10000€
Rahalaitos1000€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Unolaina500€ - 60000€
Lainanvertaaja500€ - 60000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Lainaaheti.fi
Lainaaheti.fi
500€ - 60000€
(4.8/5)
Hae heti
Ikäraja
18v
Ilmainen Ensilaina
Laina-aika
12kk - 180kk
Yhteishakija
Kyllä
Lainan korko
4% - 19%
Lainojen Yhdistäminen
Kyllä
Tulot minimissään
6000€/v
Varmennus
Verkkopankkitunnukset

Lainaaheti.fi on suomalainen verkkopalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden vertailla ja hakea lainoja useilta eri lainantarjoajilta. Palvelu on suunniteltu helpottamaan kuluttajien pääsyä erilaisiin lainatuotteisiin ja tarjoamaan tietoa eri lainavaihtoehdoista. Lainaaheti.fi:n tavoitteena on tehdä lainanhakuprosessista nopeaa, helppoa ja läpinäkyvää.

Käyttäjät voivat Lainaaheti.fi:n kautta tutustua erilaisiin lainatuotteisiin, kuten kulutusluottoihin, pikavippeihin ja joustoluottoihin. Palvelu kerää yhteen monia lainantarjoajia, jolloin asiakkaat voivat vertailla lainojen korkoja, maksuaikoja ja muita ehtoja rinnakkain. Tämä auttaa lainanhakijoita löytämään itselleen sopivimman ja edullisimman lainan.

Lainaaheti.fi ei itse myönnä lainoja, vaan toimii välittäjänä asiakkaan ja lainanantajien välillä. Palvelu voi sisältää työkaluja, kuten lainalaskureita, jotka auttavat käyttäjiä arvioimaan lainan kokonaiskustannuksia ja kuukausieriä.

Kun käyttäjä on löytänyt itselleen sopivan lainavaihtoehdon, hän voi yleensä täyttää lainahakemuksen suoraan Lainaaheti.fi:n kautta. Tämän jälkeen lainahakemus siirtyy valitulle lainanantajalle, joka käsittelee hakemuksen ja tekee lopullisen lainapäätöksen.

On tärkeää huomioida, että lainan hakeminen ja lainasopimuksen tekeminen ovat aina vakavia taloudellisia päätöksiä. Lainanhakijoiden tulisi aina lukea lainaehtoja huolellisesti ja varmistaa, että he ymmärtävät lainan takaisinmaksuun liittyvät velvoitteet ja mahdolliset riskit.

Lainaaheti.fi:n palvelut ovat tyypillisesti maksuttomia lainanhakijoille, sillä palvelu saa korvauksensa yhteistyökumppaneiltaan, eli lainanantajilta. Kuitenkin lainanantajat voivat periä omia kulujaan lainasta, joten on suositeltavaa tarkastella kaikkia lainan kustannuksia ennen lainapäätöksen tekemistä.

Lainaaheti.fi kokemuksia

Lainaaheti.fi Arvostelu 2024

Kotimainen Lainaaheti.fi on sivusto, jossa suomalaiset voivat vertailla eri lainayhtiöiden tarjouksia. Koska palvelu on kasvanut suosituksi, halusimme testata, miten hyvin palvelu oikeasti toimii. Tätä varten tutustuimmekin palveluun huolella, jotta voisimme arvostella palvelun perusteellisesti.

Lainaa 50 eurosta ylöspäin

Heti alkuun on hyvä tehdä selväksi, että Lainaaheti.fi toimii alustana lainojen vertailemiselle. Sen avulla voi siis vertailla eri yhtiöiden lainoja keskenään. Ja siis nimenomaan sellaisten yhtiöiden, jotka lainaavat suomalaisille.

Lue  Aurinkopaneelien kilpailutus: Tehokas tapa säästää energiakustannuksissa’

Lainaa voi palvelun kautta hakea hyvin vähänkin, onhan pienin haettava summa vain 50 euroa. Toisaalta palvelua ei ole kehitetty ainoastaan näin pieniä lainasummia varten, vaan lainaa voi hakea jopa kymmenien tuhansien eurojen edestä. Lainanhakijan tulee valita lainahakemuksessa haettava lainasumma sekä haluttu takaisinmaksuaika, jona aikana laina pitää maksaa takaisin luotonantajalle.

Lainarahaa puhelimella

Lainaaheti.fi toimi hyvin ainakin käytössämme olleella pari vuotta vanhalla Android-Samsungilla. Lainaa voi siis hakea missä vain omalla puhelimellaan kätevästi. Lainojen vertailu ja lainan hakeminen ei varmaan koskaan olekaan ollut näin helppoa. Toisaalta tietokoneella lainahakemukseen saa kirjoitettua omat tietonsa nopeammin kuin puhelimella.

Lainaa ei haeta puhelimella lataamalla sovellus puhelimeen. Sitä haetaan laitteen selaimen kautta, joten lainaa pääsee hakemaan muutamalla painannuksella käymättä aluksi sovelluskaupan puolella. Koko hakuprosessi oli selkeä myös puhelinta käyttämällä ja erilaiset ehdot tulivat selvästi esille myös pienellä ruudulla. Nykyisin tätä ei voida kuitenkaan pitää enää mitenkään edistyksellisenä, vaan pikemminkin jo odotusarvoisena.

Laina maksettava takaisin kuukausierissä

Mikäli lainaa hakee Lainaaheti.fin kautta, on se maksettava takaisin kuukausierissä. Kuukausierän suuruuteen pääsee kuitenkin vaikuttamaan laina-aikaa lyhentämällä tai pidentämällä. Kuukausierää saa pienemmäksi laina-aikaa pidentämällä, mutta toisaalta tällöin lainasta maksettavat kokonaiskulut tyypillisesti nousevat.

Jos siis haluaa päästä lainasta mahdollisimman pienillä kuluilla, kannattaa laina-ajaksi valita mahdollisimman lyhyt vaihtoehto – lyhin laina-aika on 1 vuosi. Toisaalta tällöin kuukausierän suuruus voi olla kukkarolle liian suuri. Tärkeintä on siis valita sellainen laina-ajan ja kuukausierän yhdistelmä, josta pystyy selviytymään, mutta jota ei tarvitse maksaa tarpeettoman pitkään. Tähän ei ole mitään yksiselitteistä kaavaa annettavissa, vaan jokaisen pitää itse miettiä, miten suuresta kuukausierästä pystyy ilman hankaluuksia selviytymään.

Palvelun heikkouksia ja huonoja puolia

Sitten niihin huonoihin puoliin, joita havaitsimme testissämme. Ensinnäkin lainan saamiseksi on täytettävä tietyt kriteerit. Hakijan on oltava vähintään 18-vuotias ja hänellä tulee olla osoite Suomessa. Hakijalla tulee olla myös hyvä luottohistoria. Maksuhäiriömerkinnät ovat todennäköisesti este lainan saamiselle.

Lue  Rahalaitos yhdistelylaina • Yhdistä lainat aina 70 000 euroon saakka ilmaiseksi

Hakijalla tulee olla myös riittävästi tuloja. Käytännössä tämä tarkoittanee vähintään 700 euron kuukausittaisia tuloja. Ehdot lienevät melko samanlaiset kaikilla rahoitusyhtiöillä, joten välttämättä näitä ehtoja ei voida pitää juuri Lainaaheti.fin heikkouksena. On kuitenkin hyvä huomata, että myös kriteerejä lainan saamiselle on olemassa.

On myös hyvä huomata, että lainan koron ja muut kulut saat tietää vasta lainahakemuksen täyttämisen jälkeen. Sitä ennen nähtävät kulut ovat vain arvioita, ja vasta henkilökohtaisista lainatarjouksista näkee todelliset kulut. Lainalaskuriin ei siis kannata käyttää liikaa aikaa, vaan kannattaa tarkistaa lainahakemus täyttämällä, miltä kulut todellisuudessa näyttäisivät. Lainahakemuksen täyttäminen on ilmaista, eikä se sido hyväksymään yhtäkään lainatarjousta. Siltä osin lainahakemuksen täyttäminen on siis riskitöntä.

Palvelun vahvuuksia ja hyviä puolia

Entä sitten millaisiin hyviin puoliin törmäsimme testissämme. Suurin vahvuus on palvelun nopeus ja helppokäyttöisyys. Lainahakemuksen täyttämiseen kului aikaa noin 5 minuuttia ja tämän jälkeen ei oikeastaan tarvinnutkaan tehdä muuta, kuin tarkistaa saatu lainatarjous. On vaikea arvioida kauanko olisi kestänyt käydä täyttämässä lainahakemus kymmenien eri rahoitusyhtiöiden omilla sivustoilla, saati soittaa niitä läpi.

Plussapisteen voi antaa myös palvelun läpinäkyvyydestä. Lainan ottaminen on aina tärkeä päätös, joten sitä haluaa olla perillä siitä, mitä kuluja siihen oikeasti kaikkinensa kuuluu. Lainaaheti.fissä kulut olikin selkeästi esitelty, joten lainanottaja voi olla varma, ettei mitään piilokuluja ole tulossa.

Lainaaheti.fi sivustolla on myös oma asiakaspalvelu, joka auttaa lainanottamiseen liittyvissä kysymyksissä. Joten jos jokin asia askarruttaa, voi apua kysyä myös sivuston omalta asiakastuelta. Palvelua on helppo suositella ainakin kaikille, jotka tarvitsevat pientä lainaa esimerkiksi sähköpyörää, uutta jääkaappia tai kesälomamatkaa varten. Pienten lainojen hakeminen on siirtynyt pysyvästi nettiin.

Lainaaheti.fi kokemuksia

Usein kysytyt kysymykset Lainaaheti.fi arvostelusta

Miten Lainaaheti.fi:n lainavertailu toimii?

Lainaaheti.fi:n lainavertailu toimii siten, että lainanhakija täyttää verkkolomakkeen omilla tiedoillaan, minkä jälkeen sivusto tarjoaa useita lainatarjouksia eri lainanantajilta. Vertailun avulla voit valita itsellesi sopivimmat lainaehdot ja korot.

Onko Lainaaheti.fi käyttö maksutonta?

Kyllä, Lainaaheti.fi palvelun käyttö on lainanhakijoille täysin maksutonta. Palvelu saa mahdollisesti komission lainanantajilta, mutta tämä ei vaikuta lainanhakijalle tarjottavan lainan hintaan.

Kuinka nopeasti voin saada lainapäätöksen Lainaaheti.fi kautta?

Lainapäätöksen nopeus Lainaaheti.fi:n kautta riippuu useista tekijöistä, kuten valitsemastasi lainanantajasta ja omista pankkitiedoistasi. Usein lainapäätös voidaan antaa jopa muutamassa minuutissa.

Mitä tietoja tarvitsen lainaa hakiessani Lainaaheti.fi:n kautta?

Lainaa hakiessasi Lainaaheti.fi palvelun kautta tarvitset yleensä perustiedot kuten nimen, osoitteen, henkilötunnuksen sekä tiedot taloudellisesta tilanteestasi, kuten tuloistasi ja menoistasi.

Onko Lainaaheti.fi turvallinen palvelu lainan hakemiseen?

Lainaaheti.fi käyttää lainanhakuprosessissaan turvallisia yhteyksiä ja tietojenkäsittelytapoja, varmistaen henkilötietojesi suojan. He noudattavat myös tietosuojalainsäädäntöä ja toimivat vastuullisen lainaamisen periaatteiden mukaisesti.