HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Bondora vakuudeton laina 500 – 10 000€ – Hae lainaa heti verkosta

Bondoran lainat heti verkosta

Bondora lainaa heti verkosta 500 - 10 000€

Lainaa heti verkosta • Luottosummat 500 - 10 000 euroa • Laina-aika valittavissa 1 - 5 vuoden väliltä • Sopivan lainan valinta onnistuu lainalaskurin avulla • Haettavissa myös matkapuhelimella • Kaikille 18 vuotta täyttäneille • Vapaaehtoinen lainaturva • Vaivatonta ja nopeaa hakea • Todellinen vuosikorko, alk. 25,95 % • Luotettavaa lainaamista Bondora myöntää asiakkailleen jopa 10 000 euron lainan heti verkosta. Suuremmatkin lainat hoituvat nopeasti tilille. Bondoralla voit valita sinulla parhaiten sopivan luottosumman ja maksuajan yhdistelmän. Lainalle tulevaa kuukausierää voi arvioida käyttämällä Bondoran lainalaskuria, joskin lopullinen henkilökohtainen korko selviää vasta lainatarjouksesta.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Lainapaikka1000€ - 60000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Freedom Rahoitus1000€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Bondora100€ - 10000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Zmarta1000€ - 60000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Rahalaitos500€ - 70000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Etua.fi500€ - 60000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Unolaina500€ - 60000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Bondora
Bondora
100€ - 10000€
(4.1/5)
Hae heti
Ikäraja
18v
Ilmainen Ensilaina
Ei
Laina-aika
3kk - 60kk
Yhteishakija
Ei
Lainan korko
9.9% - 20%
Lainojen Yhdistäminen
Kyllä
Tulot minimissään
Riittävät tulot lainan takaisinmaksuun
Varmennus
Trustly palvelun avulla

Bondora lainaa sinulle 500 - 10 000€ jopa 5 vuodeksi

Bondora lainaa heti verkosta jopa 10 000 euroa – vakuudettomasti Miksi mennä merta edemmäs kalaan ja odotella kivijalkapankkien hitaiden ja vaativien lainaprosessien kanssa? Nyt jopa suuremman lainan hankinta onnistuu helposti, kun kumppanina on Bondora. Hurautat lainaprosessin läpi verkossa nopeasti ja juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Saatavillasi on jopa 10 000 euron vakuudeton laina heti. Bondora on Suomessa erittäin suosittu lainapalvelu suurempienkin luottosummien havittelijalle ja jos tarvitset lainaa heti verkosta, on Bondora oiva kumppani. 500 – 10 000 euron lainalla voi jo hankkia yhtä, sun toista, kuten todella hyvän auton, pitkän kaukomatkan tai laajan remontin kotiin tai vapaa-ajan asuntoon. Bondora laina on myös hyvä vaihtoehto pienempiin, muutaman tuhannen euron hankintojen rahoittamiseen. Luotto maksetaan tilille kertalainana, joten siinä ei sido jatkuva luottosopimus kuten erilaisten tililuottojen kohdalla. Se on kuin pankkilaina, mutta helpompi ja ilman vakuuksia saatavilla oleva.

Bondoran mahdollisuudet avautuvat nopean verkkohakemuksen kautta

Bondora faktaa

  • Lainaa nopeasti 500 – 10 000 euroa
  • Hyvä vaihtoehto myös pikavipille
  • Vähintään 18 -vuotiaille
  • Takaisinmaksuaikaa jopa 60 kuukautta
  • Henkilökohtainen lainakorko

Hakemisen suhteen ei todellakaan tarvitse vaivata päätään. Valitse Bondoran verkkosivujen etusivulta löytyvästä arviolaskurista itsellesi sopivin lainasumma ja laina-aika. Saat tietoosi alustavasti lasketun kuukausierän. Tämän jälkeen täytät avautuvan hakemuksen sähköpostiosoittesi. Rekisteröitymisen jälkeen pääset täyttämään henkilötiedot, taustatiedot ja tiedot taloudellisesta tilanteestasi. Voit täyttää hakemuksen maksutta ja ilman että sitoudut vielä mihinkään. Tämän jälkeen sinulta vaaditaan tunnistautumista palveluun. Tämän suoritettuasi saat nopealla aikataululla (keskimäärin 15 minuuttia) tiedoksi lainatarjouksen, josta ilmenevät henkilökohtainen korkosi, tämän mukainen todellinen kuukausieräsi ja muut ehdot. Voit tarjouksen tarkastelun jälkeen joko hyväksyä tai hylätä sen. Bondoran laina on heti käytössäsi ilman vakuuksia tai takaajia.

Lue  Kulutusluotto.com

Bondora lainaa heti verkosta kaikille yli 18-vuotiaille suomalaisille

Kaikki yli 18-vuotiaat ovat tervetulleita hakemaan Bondoran vakuudetonta lainaa. Kunhan he ovat Suomen kansalaisia, eikä heillä ole taakkanaan maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalta vaaditaan riittäviä, säännöllisiä kuukausituloja luoton takaisinmaksun varmistamiseksi. Myös seuraavassa kappaleessa kerrotulta rinnakkaishakijalta vaaditaan samat ehdot kuin ns. päähakijalta.

Bondoran korko on henkilökohtainen – muut maksut selkeän hinnaston mukaan

Bondora.fi kotisivu
Bondora.fi kotisivu

Hakiessasi vakuudetonta lainaa heti verkosta Bondoralta, Bondora haluaa varmistua riittävistä tuloista luoton maksamiseksi. Sinun tuleekin varmentaa tulosi Instantor palvelun kautta. Vaihtoehtoisesti toimittaa palvelulle tiettyjä liitteitä todisteeksi. Tällaisia ovat esimerkiksi viimeisen kolmen kuukauden palkkalaskelmat, jos olet statukseltasi palkansaaja, eläkeläisiltä kopio eläkepäätöksestä tai indeksikorotusilmoituksesta ja yrittäjiltä jotka hakevat luottoa, pyydetään henkilökohtainen verotuspäätös. Kannattaa varata tarvittavat liitteet valmiiksi jo lainaa hakiessa, jotta päätöksen ja luoton saaminen nopeutuu. Lainan korko määräytyy yksilöllisesti niin, että asiakkaasta laadittava riskienkartoitusarvio määrää koron suuruuden. Bondoralla todellinen vuosikorko on alimmillaan vain 22,55 prosenttia. Huomaa, että koron muodostumiseen ja lainan saamiseen vaikuttavat tulojen lisäksi myös jo olemassa olevat velat! Koron lisäksi lainasta peritään myös muita kuluja, jotka sitten vaikuttavat myös siihen, millainen on Bondora lainan todellinen vuosikorko. Sopimuspalkkio peritään kaikilta lainaajilta, riippumatta siitä, paljonko lainaa hakee.

Bondora lainasta perittävät kulut

  • Sopimuspalkkio on 5,95% lainattavasta summasta
  • Vuosittainen hallinnointipakkio on 4% pääomasta
  • Mahdollisista maksumuistutuksista veloitetaan 5€/kpl

Sinulla on myös mahdollisuus ottaa B Secure -vakuutus lainan takaisinmaksun turvaksi esimerkiksi työttömyyden tia sairauden varalle. B Secure maksaa 10 euroa kuukaudessa. Lainaa lyhennät sovitun takaisinmaksuajan puitteissa, kuukausittaisin erääntyvissä lainasummissa. Lainan maksamista varten lähetetään lasku asiakkaalle sähköpostiin. Maksamatta jäänyt laina oikeuttaa luotonantajaa ryhtymään perintätoimiin.

Lue  Credigo pikalaina – 100 – 2500€ pikalainat heti tilille ilman vakuuksia

Esimerkki Bondoran vakuudettomasta lainasta ja sen maksuista

Jos kyseeseen tulee 4 040 euron luotto, 5 vuoden maksuajalla (60 kuukausierää) ja koroksi muodostuu 10,68 % on kuukausittain maksettava erä 100,67 euroa. Lainasta perittävä sopimusmaksu taas on 240,38 euroa ja hallinnointipalkkio 4% pääomasta vuodessa. Kyseisen lainan todellinen vuosikorko tulee siis olemaan maksimissaan 22,55 % ja lainasta kertyy yhteensä maksettavaa 6279,96 euroa. Huomaa kuitenkin, että sinulle muodostettu korko voi olla esimerkissä mainittua suurempi, mikä vaikuttaa oleellisesti kuukausierään, todelliseen vuosikorkoon ja siihen, paljonko maksat luotosta takaisin kokonaisuudessaan.

Usein kysytyt kysymykset Bondorasta

Minulla on useita aiempia lainoja, voinko maksaa ne pois Bondoralla?

Kyllä voit. Bondoran lainat sopivat mainiosti vanhojen vippien, kulutusluottojen, osamaksusopimusten, sekä vaikka luottokorttilaskujen pois maksamiseen. Sinun täytyy hakea näiden luottojen kokonaissummalle lainaa, jolla lyhennät vanhat luottosi historiaan. (Huomioi sopimuspalkkion periminen, vähentää käteen jäävää luottosummaa). Tätä toimintaa kutsutaan luottojen yhdistämiseksi ja se on varsin järkevää monessakin suhteessa: se säästää rahaasi todennäköisesti alempien kulujen muodossa ja säästät myös aikaasi, kun sinun ei tarvitse enää huolehtia kuin yhden luoton maksuista ja eräpäivästä.

Voinko jättää lainahakemukseni vain virka-aikaan, vaatiiko se käymistä konttorissa?

Bondora lainaa heti verkosta

Ei toki. Bondoratessasi sinun ei tarvitse juosta aukioloaikojen perässä. Koko lainaprosessi suoritetaan netissä ja se on avoinna kellon ympäri, jokaisena päivänä. Oli sitten yö tai päivä, arki tai pyhä saat luottopäätöksen 15 minuutin kuluessa luottohakemuksen tekemisestä.

Paljonko lainalle saa takaisinmaksuaikaa?

Voit saada lainalle maksuaikaa jopa 60 kuukautta. Maksuaika vaikuttaa oleellisesti siihen, millainen kuukausittainen maksuerä lainaasi tulee. Pidemmässä maksuajassa yksittäinen erä on pienempi, mutta valitessasi lyhyen maksuajan säästän korko ja tilinhoitokuluissa.

Onko käytössäni Bondoran asiakaspalvelu?

Kyllä. Bondora tarjoaa asiakkailleen suomenkielisen asiakaspalvelun. Ei muuta kun ottamaan yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@bondora.com. Vastauksen saa arkisin klo. 9 – 17. Hae nyt Bondoran vakuudetonta lainaa heti verkosta sinun tarpeeseesi! Saat lainaa heti ilman liitteitä tarvitessasi, etkä joudu painimaan rahaongelmiesi kanssa pitkään. Bondora laina on heti haettavissa kellon ympäri, eli hakemuksen täyttäminen onnistuu sinulle parhaiten sopivana ajankohtana.

Lue  Instabank laina ja kulutusluotto – Lainaa Instabankilta jopa 50 000€

Bondora.fi yhteystiedot

Bondora AS Suomen sivuliike Osoite: Urho Kekkosen katu 4-6E, 00100 Helsinki, Suomi Y-tunnus: 2694508-8 Sähköposti: asiakaspalvelu@bondora.com