HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Bank Norwegian kulutusluotto 1 000 – 60 000€ nopeasti tilille

Bank Norwegian kulutusluotto

Bank Norwegian kulutusluotto

Lainaa 1 000 – 50 000 euroa • Takaisinmaksuaika 1 – 15 vuotta • Saat lainaa nopeasti tilillesiEt tarvitse vakuuksia lainaa vartenMahdollisuus korottaa vanhaa lainaa • Yli 23-vuotiaille hakijoille • Henkilökohtainen korko 8,99 % - 22,49 % • Mahdollisuus lainojen yhdistämiseen • Koko hakemusprosessi verkossa • Käytä lainasi mihin haluat Bank Norwegian lainaa yli 23-vuotiaille suomalaisille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lainaa on mahdollista saada 10 000 – 50 000 euroa täysin ilman vakuuksia. Laina maksetaan takaisin 1 – 15 vuoden maksuajalla. Bank Norwegianin lainalla on mahdollista maksaa pois kaikki aiemmat kalliit pikavipit ja osamaksusopimukset. Parasta on, että lainan saa käyttöönsä heti, kun tarve ilmenee.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Unolaina500€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Etua.fi500€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Zmarta1000€ - 60000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Bondora100€ - 10000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Freedom Rahoitus1000€ - 60000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Rahalaitos500€ - 70000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Bank Norwegian
Bank Norwegian
1000€ - 60000€
(4/5)
Hae heti
Ikäraja
23v
Ilmainen Ensilaina
Ei
Laina-aika
12kk - 180kk
Yhteishakija
Kyllä
Lainan korko
4.99% - 14.99%
Lainojen Yhdistäminen
Kyllä
Tulot minimissään
Säännölliset tulot
Varmennus
Verkkopankkitunnukset

Bank Norwegian kulutusluotto

Bank Norwegian – edullisia kulutusluottoja Norjasta

Kaikki tuntevat jo lentoyhtiö Norwegianin tarjoamat laadukkaat ja edulliset lennot. Mitä jos nämä samat ominaisuudet voisi yhdistää pienlainaamiseen ja kulutusluottoihin? Yllätyt ehkä, jos kerromme, että näin on jo tehty! Bank Norwegian on Norwegianin lentoyhtiön osaomistama pankki, joka tarjoaa 1 000 – 60 000 euron suuruisia kulutusluottoja ilman vaatimusta vakuuksista. Norjassa sen toiminta on alkanut jo vuonna 2007, suomeen rantautuminen tapahtui vasta muutama vuosi sitten. Sen tarjoamat lainat on suunnattu yksityisasiakkaille ja toiminta on rakennettu kokonaisuudessaan verkkopalvelujen varaan. Bank Norwegian ei suunnittele avaavansa missään vaiheessa varsinaista fyysistä konttoriketjua Suomeen. Tämä on yksi syy, miksi korot ovat tavallista vakuudetonta lainaa matalammat. Bank Norwegianin myöntämät lainasummat ovat siis kulutusluotoissa 1 000 – 60 000. Lisäksi Bank Norwegian myöntää asiakkailleen luottokortteja, joissa on jopa 10 000 euron luottoraja. Uusimpana pankki on alkanut tarjoamaan asiakkailleen talletustiliä. Talletustilin ehdottomana etuna on se, että sille saa tilimarkkinoilla huomattavan suuren koron, eli jopa 1,75 %.

Bank Norwegian kulutusluotto

  • Henkilökohtainen korko
  • Ei vakuuksia, ei takaajia
  • Sähköinen, nopea lainaprosessi
  • Luoton voi käyttää mihin haluaa
  • Markkinoiden edullisimpia

Kulutusluoton maksuaikaa 1-15 vuotta

Laina aikaa Bank Norwegian kulutusluotolle voi saada 1 – 15 vuotta. Kun luottoa haetaan, valitaan tässä vaiheessa toivottu aika takaisinmaksulle. Valittu laina-aika vaikuttaa oleellisesti siihen, paljonko luoton kuukausierät tulevat olemaan. Pitkässä laina-ajassa kuukausittainen erä on pieni, mutta korkoa ja kuluja kertyy enemmän. Lyhyessä laina-ajassa joutuu maksamaan kuukaudessa enemmän, mutta kokonaisuudessaan korkojen ja kulujen osuus jää pienemmäksi. Muuten lainan maksuseikat ovat samankaltaisia kuin muillakin lainapalveluilla. Luotto lyhennetään tasaerissä, ennalta valitun maksuajan puitteissa. Erät erääntyvät maksettaviksi jokaisen kuukauden puolivälissä, tarkemmin sanottuna 15. päivä. Kulutusluoton lyhennykseen lisätään lainan korko ja tilinhoitomaksu. Lisäksi lainaa nostettaessa peritään perustamismaksu, joka on summasta riippuen 45 – 95 euroa.

Lue  Instabank laina ja kulutusluotto – Lainaa Instabankilta jopa 50 000€

Bank Norwegian Luottokartoitusarvio

Kun haet Bank Norwegianin kulutusluottoa, et voi ennen hakemusta tietää mihin hintaan luottosi saat. Bank Norwegianin kulutusluotoissa on henkilökohtainen korko, joka ilmoitetaan vasta hakemuksen lähettämisen jälkeen lainatarjouksessa. Jokaiselle asiakkaalle suoritetaan luottokartoitus, jonka tulos on joko myönnettävä laina tai sitten se, ettei lainaa ole mahdollista myöntää. Luottokartoitus kattaa asiakkaan kuukausitulojen ja menojen arviointi niin, että selvitetään, liikeneekö niistä vielä vipin maksuun rahaa, ilman että asiakkaan taloudellinen tilanne hankaloituu. Kun arvio on suoritettu ja sen tulos on positiivinen, asiakkaalle paljastuu myös tulevan lainan korko. Bank Norweaginin tarjoama henkilökohtainen korko vaihtelee välillä 8,99 – 22,49 %. Tässä vaiheessa lainatarjous on vielä ehdollinen ja asiakas voi jättää tarjouksen huomioimatta, mikäli kokee korkoprosentin liian korkeaksi tai luoton ehdot muuten epäedullisiksi. Pelkästään myönteinen luottokartoitus ei kuitenkaan riitä Bank Norwegian kulutusluoton saamiseksi. Luottokartoituksen positiivisen tuloksen lisäksi, asiakkaalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, tämän täytyy olla yli 23 – vuotias ja tämän tulee olla kirjattuna Suomen väestörekisteriin viimeisen kolmen vuoden ajan, vasta näiden ehtojen täyttämisen jälkeen voi haaveilla Bank Norwegianin lainasta.

Bank Norwegian kotisivu
Bank Norwegian kotisivu

Vaihda kalliit lainasi Bank Norwegianin kulutusluottoon

Ostitko kodinkoneen osamaksulla, kengät luottokortilla ja maksoitko matkan pikavipillä? Onko nyt ongelmia hallinnoida näitä kaikkia lainoja ja tuntuvatko lainojen yhteiskulut kohtuuttoman korkeilta? Jos vastasit kyllä, sinun kannattaa harkita lainojen yhdistämistä. Bank Norwegianin vakuudetonta kulutusluottoa voi käyttää vanhojen luottojen ja vippien yhdistämistarkoitukseen. Ynnää vanhat luottosi yhteen ja hae normaalisti lainaa tuolle summalle. Jos saamasi lainapäätös peittoaa vanhat lainasi 6 – 0, hyväksy lainatarjous ja anna Bank Norwegianin hoitaa vanhojen luottojesi maksu. Toimiessasi näin, voit säästää suuria summia lainan maksussa. Useammassa vakuudettomassa lainassa pelkät kulut hipovat yhdessä taivaita, korosta puhumattakaan. Ja se kaikki säätäminen ja maksujen muistaminen! Kun sinulla on yksi laina mitä maksat, pysyt paremmin kukkarosi herrana ja voit helposti seurata paljonko luottoa on jäljellä, eli kauanko maksuvelvoitteesi jatkuu. Yhdistelmäluottoa on mahdollista hakea saman verran kuin muuhunkin tarkoitukseen käytettävää luottoa, eli 1 000 – 60 000 euroa. Myös yhdistelmälainan hakijalle suoritetaan samanlainen luottokelpoisuuskartoitus, kuin kenelle tahansa lainahakemuksen täyttäjälle.

Lue  Credigo pikalaina – 100 – 2500€ pikalainat heti tilille ilman vakuuksia

Sitten ne pakolliset kulut

Kulujen periminen on lainapalveluiden elinehto. Vakuudettomien kulutusluottojen myöntäjät ottavat vielä erityisriskin, koska he eivät vaadi luottoa vastaan takaajia tai vakuuksia. Tämän on pakko näkyä jossain ja kulutusluotoissa se näkyy korkeampina korkoina vakuudellisiin lainoihin verrattuna. Bank Norwegianin kulutusluotoissa korkotaso ei kuitenkaan ole alan korkeinta tasoa, päinvastoin. Kaikki kulutiedot on helposti saatavissa eikä pankki peri yllätyskuluja eikä minkäänlaisia piilokuluja. Mistä sitten maksetaan? Henkilökohtainen korkotaso siis asettuu välille 8,99 – 22,49 %. Lisäksi kuussa tulee vitonen lisää tilinhoitomaksusta ja lainan perustamismaksua tulee maksaa maksimissaan 95 euroa. Ei siis mitään hirveitä summia esimerkiksi 50 000 euron luotossa. Bank Norwegian vakuudeton kulutusluotto <h1Kysymyksiä ja vastauksia Bank Norwegianista

Tarvitseeko lainahakemukseen liittää jotain dokumentteja?

Bank Norwegian saattaa jossain tapauksissa vaatia kopiota esimerkiksi palkkatodistuksesta tai eläkepäätöksestä. Kirjepostia ei kuitenkaan tarvitse lähteä toimittamaan, vaan kaikki liitteet voi lähettää sähköisenä, esimerkiksi e-mailin liitetiedostona tai kännykän kuvana.

Mitä hyötyä on hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa?

Rinnakkaishakijan kanssa haettavaan lainaan on mahdollista saada paremmat ehdot, kuten alemman korkoprosentin. Lisäksi tietenkin mahdollisuutesi ylipäätään saada lainaa ovat huomattavasti paremmat.

En löytänyt pankin sivulta lainalaskuria, mistä sen löytää?

Bank Norwegianilla ei ole lainalaskuria asiakkaiden käytössä. Oletettavasti suurin syy tähän on se, että korkoprosentti on henkilökohtainen. Luotettavaa tulosta lainan hinnasta ei siis voi lainalaskurilla saada, ainoastaan hyvin karkean arvion kuukausierästä esimerkkikorolla. Voit toki itse tehdä joitain laskelmia jotain esimerkkikorkoa käyttäen. Helpoin tapa on kuitenkin vain hakea kulutusluotto Bank Norwegianilta ja odottaa henkilökohtainen lainatarjous. Ainahan voit olla hyväksymättä sitä, jos saamasi ehdot eivät miellytä.

Miten kulutusluottoa sitten haetaan, maksaako se?

Lainan hakeminen on nykypäivän kulutusluotoissa täysin ilmaista. Sinun tarvitsee vain mennä Bnak Norwegianin verkkosivuille ja valita ”hae lainaa”. Täytä esiin tullut hakemus kaikilta osin ja tunnistaudu palveluun pankkitunnuksilla. Muista hyväksyä lainaehdot, jotta Bank Norwegian voi tarkastaa luotto- ym. tietosi, sekä ilmoittamiesi tietojen oikeellisuus. Kun olet antanut hyväksynnän, voit alkaa odottamaan varsinaista luottopäätöstä.

Lue  Kulutusluotto.com

Palvellaanko Bank Norwegianin asiakaspalvelussa suomen kielellä?

Kyllä palvellaan ihan suomeksi. Asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin kello 11.00 – 17.00.Voit ottaa yhteyttä soittamalla tai täyttämällä verkkosivuilta yhteydenottolomakkeen.

Mitä Bank Norwegian on lyhyesti

  • Suosittu kulutusluottojen myöntäjä
  • Vippaa 1 000 – 60 000 euroa
  • Maksa takaisin 1 – 15 vuodessa
  • Selkeä hinnoittelu, henkilökohtainen korko
  • Mahdollisuus yhdistää vanhoja luottoja

Jos haet lainaa, jossa on selkeät ehdot ja taustalla vakavarainen yritys – Valitse Bank Norwegianin kulutusluotto. Se on lunastanut suosion jo Norjassa ja Ruotsissa, lisäksi Suomen valloitus on hyvässä vauhdissa. Älä enää mieti, vaan katso millä korolla sinä saisit vaikka koko 60 000 euroa!

Bank Norwegian yhteystiedot

Bank Norwegian AS Snarøyveien 36 1364 Fornebu, Norge Puhelin 07532 66 200 mail@banknorwegian.fi