HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Ferratum Joustava, Ferratum Plus ja Ferratum Prime lainat

Ferratum Joustava Laina

Ferratum Joustava, Plus & Prime lainat

• 2000 euron joustavaa lainaa jatkuvaan käyttöön • Uusille asiakkaille korotonta ja kulutonta lainaa • Ferratum Plus - 2050 – 5000 euron kertalaina • Ferratum Prime – lainaa 3000 – 20 000 euroa • Erilaiset lainat erilaisin takaisinmaksuajoin • Haettavissa kellon ympäri • Moniin odottamattomiin kuluihin • Nopeat luottopäätökset • Paljon tyytyväisiä asiakkaita • Toimiva asiakaspalvelu 247 Saat rahoituksen käyttöösi hetkessä Ferratumin kautta. Ferratum tarjoaa asiakkailleen useita lainatuotteita, joista jokainen löytää itselleen sopivimman. Hakemuksen voi täyttää vaikka mobiililaitteella ja asiakaspalvelu auttaa kellon ympäri lainaan liittyvissä ongelmissa. Lainapäätöksen Ferratumilta saa päivittäin klo. 7-23 välillä. Lainaa Ferratumilta on mahdollista saada muutamista kympeistä aina 20 000 euroon saakka. Hyödynnä uuden asiakkaan kuluton ja koroton laina!

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Sortter1000€ - 60000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Etua.fi500€ - 60000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Unolaina500€ - 60000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Freedom Rahoitus1000€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€
Zmarta1000€ - 60000€
Rahalaitos500€ - 70000€
Bondora100€ - 10000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Ferratum Joustava
Ferratum Joustava
1€ - 4000€
(4.8/5)
Hae heti
Ikäraja
22v
Ilmainen Ensilaina
Ei
Laina-aika
3kk - 60kk
Yhteishakija
Ei
Lainan korko
19.97% - 19.97%
Lainojen Yhdistäminen
Ei
Tulot minimissään
Riittävät säännölliset tulot
Varmennus
Verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenne

Ferratum Joustava Laina

Ferratumin lainatuotteista jokainen löytää itselleen sopivimman Ferratumin lainoissa on todellista valinnanvaraa ja mahdollisuuksia valita juuri sopivin luotto omiin taloudellisiin tarpeisiin. Valikoimaa löytyy muutaman satasen tililuottonostosta aina 20 000 euron Prime-lainaan. Tutustu tässä artikkelissa tarkemmin Ferratumin lainoihin ja löydä paras rahoitusratkaisu sinulle. Kaikki lainat ovat vakuudettomia ja hakeminen on vaivatonta. Suomalainen rahoitusyhtiö Ferratum on laajentanut toimintaansa jo 23 maahan ja asiakaskuntaa on jo miljoonan käyttäjän verran. Se painottaa helppoja rahoitusratkaisuja sekä avoimia ja rehellisiä palvelukäytäntöjä. Ferratumin verrattomat lainatuotteet on esitelty alla yksitellen.

Ferratum joustava-luotto 2 000 euroa

Ferratumin joustava-luotto on yhtä kuin 2 000 euron vakuudeton tililuotto, jossa koko lainasumma on mahdollisuus nostaa käyttöön itselle sopivissa erissä. Lainasopimus on jatkuva ja takaisin maksettu summa palautuu asiakkaalle uudelleen nostettavissa Lainan myöntämisen jälkeen Ferratum lupaa nostojen onnistuvan kellon ympäri ja vipit myös maksetaan tilille nopealla aikataululla. Nostoja varten kirjaudutaan omalle asiakastilille henkilökohtaisella PIN-tunnuksella.

Ferratum muutamilla sanoilla

 • Kolme lainatuotetta
 • Vippaa jopa 20 000 euroa
 • Myös pienet luottosummat
 • Takaisinmaksuaikaa runsaasti
 • Joustava ja luotettava rahoituskumppani

Lainahakemuksen täyttämistä varten siirrytään Ferratum.fi osoitteeseen. Aloita koko prosessi kirjautumalla palveluun verkkopankkitunnuksin. Varaa aikaa hakemuksen täyttämiseen vain vaivaiset 5 minuuttia, jonka jälkeen saat jo lainapäätöksen Ferratumilta. Tavallisimmin hakemuksen täyttämisen aloittamisesta kuluu vain 10 minuuttia siihen, kun rahat on nostettu tilille. Tämän kulutusluoton luottoraja ei ole valittavissa, vaan se on kaikille hyväksytyille asiakkaille 2 000 euroa. Muista kuitenkin että sinulla on mahdollisuus nostaa vain osa tästä summasta käyttöösi. Saat tilin itsellesi veloituksetta, maksuvelvoitteita tulee ainoastaan tililuoton käytöstä. Luonnollisesti vakuudettomiin lainoihin liittyy takaisinmaksuvelvollisuus. Nostettuja eriä maksetaan takaisin kerran kuukaudessa, ns. minimilyhennyksen periaatteella. Ferratum siis velvoittaa asiakasta maksamaan kuukausittain vähintään 10 % avoimesta saldosta + siihen liittyvät kulut. Laina-aika voi maksimissaan olla 50 kuukautta. Jos asiakas haluaa lyhentää laina-aikaa tai höylätä lainan kuluja, tämä voi maksaa ehdotettua suurempia takaisinmaksusummia. Lainan maksun voi hoitaa sähköpostilaskutuksen kautta tai verkkopankkimaksulla asiakastilisi kautta. Joustoluottoon on liitettynä kaksi maksuvapaata kuukautta per vuosi. Huippuetuna Ferratum Joustava luoton avaajille on ensinosto ilman nostokuluja ja tähän päälle 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa!

Lue  Komplett Bank luottotili 50000€ asti ilman kiinteää takaisinmaksua

Ferratum Joustavan hinnasto

 • Nostopalkkio 7,5 % (ensinosto uudelle asiakkaalle 0 €)
 • Todellinen kulut huomioiva vuosikorko maksimissaan 163,70 %
 • Minimilyhennys 10 % avoimesta summasta
 • 30 päivää korkovapaata ja ensinosto ilman nostokuluja uusille Ferratum Joustava asiakkaille

Ferratum Plus-luotto 2 050 – 5 000 euroa

Suurempaa kertalainaa tarvitsevan kannattaa suunnata katseensa Ferratum Plus luottoon. Se on suuruudeltaan 2 050 – 5 000 euroa ja sopii hyvin suurtenkin hankintojen rahoitustarkoitukseen. Luottosumma on valittavissa omien tarkoitusperien mukaan ja laina-aikaankin on kolme vaihtoehtoa: 12, 24 ja 36 kuukautta. Kuukausierien suuruutta ei tarvitse turhaan pelätä, vaan kunkin erän suuruuden saa tiedokseen jo ennen kun lainahakemus on lähetetty. Tämäkin kulutusluotto on vakuudeton ja sen hakeminen on vaivatonta.

Ferratum.fi kotisivu
Ferratum.fi kotisivu

Kun haet vakuudetonta Ferratum Plus-kulutusluottoa, tarvitset verkkopankkitunnuksiasi lainahakemukseen tunnistautumista varten. Sinun tulee myös varata hakuprosessia varten palkkatodistuksesi, josta selviävät kuukausitulosi, kulutusluoton takaisinmaksuun kykeneväisyyden vahvistamiseksi. Hakeminen on varsin nopeaa, kun tarvittavat liitteet ovat käsillä. Viidessä minuutissa olet täyttänyt hakemuksen ja vastaanottanut lainapäätöksen. Jos lainapäätös on myönteinen, saat toivomasi luottosumman tilillesi heti, jos lainanhaku on tapahtunut klo. 7.00 – 23.00 välisenä aikana. Jos hakeminen on tapahtunut tämän aikavälin ulkopuolella, siirto tapahtuu kun kello lyö taas seitsemän. Kuukausittainen maksusumma on sama koko valitun takaisinmaksuajan. Koska tämä summa on tiedossasi jo hakuaikana, ei lainanmaksu yllätä tai aiheuta ongelmia missään vaiheessa.

Plus-lainan hinnasto

 • Avauspalkkio ja tilinhoitomaksu 0 €
 • Todellinen kulut huomioiva vuosikorko maksimissaan 112,91 %

Ferratum Prime-laina 3 000 – 20 000 euroa

Kun todellinen investointitarve on käsillä, siihen voi vastata näppärästi vakuudettomalla Ferratum Prime-luotolla. Se on 3 000 – 20 000 euron kulutusluotto, josta jokainen voi valita itselleen parhaan lainasumman ja takaisinmaksuajan yhdistelmän. Tämän kulutusluoton korko on yksilöllinen ja se määräytyy henkilökohtaisen riskienkartoitusta varten tehdyn analyysin perusteella. Joitakin esimerkkejä lainojen hinnoista on toki nähtävillä Ferratumin sivuilla. Myös Prime-lainan hakemiseen tarvitaan verkkopankkitunnuksia ja mahdollisesti myös palkkatodistuksen toimittamista. Lainahakemus täyttyy nopeasti, muutamassa minuutissa. Toivottu summa maksetaan hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen asiakkaan tilille, siirtoaika on päivittäin klo. 7.00 – 23.00 välisenä ajankohtana. Laina maksetaan takaisin 1 – 10 vuoden aikana. Alle 5 000 euron lainoihin saa maksimissaan 5 vuotta luottoaikaa ja alle 10 000 euron lainoja voi lyhentää enintään 7 vuotta.

Lue  Lainasto & 3 eri lainaa – Lainasto.fi pikalaina, joustoluotto & kulutusluotto

Ferratum Prime lainan hinnasto

 • Henkilökohtainen korko
 • Todellinen kulut huomioiva vuosikorko maksimissaan 55,65 %

Yleistä tietoa Ferratumin vakuudettomista kulutusluotoista

Ferratum lainoihin pääsevät käsiksi kaikki vähintään 21-vuotiaat, jotka ovat myös luottokelpoisia. Plus- ja Prime-lainoihin asiakkaan tulee kuitenkin olla vähintään 25 vuotta. Jokaiselta hakijalta vaaditaan tietenkin henkilökohtainen sähköposti ja matkapuhelinnumero. Lainanhaun käytännöt taas vaativat verkkopankkitunnuksien käyttämistä, joten ne asiakkaan tulee hankkia. Asiakas voi hallita ja hakea vain yhtä Ferratumin luottotuotetta kerrallaan. Plus- ja Prime-lainat ovat kertaluonteisia lainoja, mutta Joustavan luottosopimus on jatkuva. Uutta lainaa on mahdollisuus toki hakea kun aiemman takaisinmaksu on hoidettu kokonaisuudessaan.

Ferratumista kysyttyä

Mistä löytyvät laskutustietoni, olen hukannut laskun?

Tarkasta sähköpostisi roskapostikansio, se voi löytyä sieltä. Mikäli näin ei kuitenkaan ole, voit olla yhteydessä Ferratumin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostilla. Asiakaspalvelun on auki kellon ympäri, joten voit olla yhteydessä sinne milloin vain. Joustava-asiakkaiden laskut näkyvät myös henkilökohtaisessa sähköisessä palvelussa.

Haluaisin kirjautua sähköiseen asiakastiliin, mistä saan tunnuksen?

Jos olet joustava asiakas, olet saanut PIN koodin automaattisesti hakuvaiheessa. Jos koodia on tarve muuttaa, voit kirjautua palveluun käyttämällä verkkopankkitunnuksiasi.

Voinko hakea itselleni lainakiellon?

Kyllä voit. Tee pyyntö kiellosta kirjallisesti, esimerkiksi lähettämällä sähköpostia. Kiellon voi myöhemmin purkaa, jolloin lainojen nosto on taas kahden viikon karenssiajan jälkeen mahdollista. Huomioi, että hakemasi lainakielto on voimassa ainoastaan Ferratumin luottopalveluihin, eikä estä sinua hakemasta kulutusluottoja tai vippejä muualta.

Mihin tarkoituksiin lainaa voi nostaa?

Voit nostaa lainaa periaatteessa mihin tarkoitukseen vain. Autolaina, remonttilaina, matkalaina, ostosrahoitus, arjen lisärahoitus – mikä vain on mahdollista. Sinun ei tarvitse ilmoittaa lainatarpeen kohdetta Ferratumille.

Lue  Luottopalvelu.fi – Ilmainen ensilaina – Luottopalvelu kokemuksia

Hain Joustava-luottoa, miksi ensimmäistä nostoa ei maksettu minulle yöllä?

Ferratum Joustava Luotto

Lain mukaan lainoja ei voida myöntää eikä myöskään maksaa yöaikaan. Joustava-luoton kohtaa tarkasteltuna tämä kielto koskee kuitenkin vain ensimmäistä nostoa, joka kyllä maksetaan sinulla aamulla klo. 7.00 jälkeen. Seuraavat nostot on sitten mahdollista saada tilille kellon ympäri. Ferratumin lainatuotteet yllättävät monipuolisuudellaan. Tässä on huomioitu monenlaiset hakijat ja monenlaiset lainatarpeet. Valitse sinäkin itsellesi paras laina ja siirry täyttämään hakemus. Rahat ovat käytössäsi jopa muutamassa minuutissa!

Ferratum.fi yhteystiedot

Ferratum Finland Oy Ratamestarinkatu 11 A 00520 Helsinki, Finland Huom! Osoitteessa ei ole asiakaspalvelupistettä. Puhelin 0800 166 308 asiakaspalvelu@ferratum.fi