HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Luottopalvelu.fi – Ilmainen ensilaina – Luottopalvelu kokemuksia

Luottopalvelu ilmainen ensilaina

Luottopalvelu - Ilmainen ensilaina!

100 – 4000 euron kokoisia lainoja • Lainatyyppinä limiittiluotto • Kuluton ja koroton ensilaina • Tyypillisesti 1 – 36 kuukauden takaisinmaksuaika • Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron lainasummalle 49,85 – 153,63% • Luotettava Credit24:n hallinnoima palvelu • Laina tilille jopa 15 minuutissa • Vakuudeton ja takaajaton laina • Vapaasti nostettavissa luottorajaan saakka • Vain yli 19-vuotiaille Kun tarvitset 100 – 4000 euron lainan nopeasti ja luotettavasti, on Luottopalvelu erittäin hyvä vaihtoehto. Se tarjoaa käyttöösi lainaa selkeillä ehdoilla ja kohtuullisilla kuluilla. Laina myönnetään luottotilin muodossa, jota voi käyttää oman tarpeen mukaan – joko kerralla tai osissa. Laina maksetaan takaisin vain nostetun summan osalta, joustavasti 1 - 36 kuukauden kuluessa.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Unolaina500€ - 60000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Rahalaitos1000€ - 60000€
Lainanvertaaja500€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Etua.fi500€ - 60000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Bondora100€ - 10000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Luottopalvelu
Luottopalvelu
1000€ - 60000€
(4.1/5)
Hae heti
Ikäraja
18v
Ilmainen Ensilaina
Ei
Laina-aika
12kk - 180kk
Yhteishakija
Kyllä
Lainan korko
4.5% - 20%
Lainojen Yhdistäminen
Ei
Tulot minimissään
Riittävät säännölliset tulot
Varmennus
Verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenne

Luottopalvelu ilmainen ensilainaLuottopalvelun luottotili on aidosti edullinen laina, jollaista ei heti tule toista vastaan. Luottopalvelu.fi on Credit24:n hallinnassa oleva palvelu, jonka lainat todella olevat hintatasoltaan kilpailukykyisiä, verrattuna vastaaviin markkinoilla oleviin lainoihin. Jos sinullakin on tarve saada edullista 100 – 4 000 euron, verkossa haettavaa ja heti käyttöön saatavaa rahoitusta, valitse Luottopalvelu.fi:n luottotili. Saat alla lisää tietoa liittyen Luottopalvelun luottotiliin. Jos haluat, voit siirtyä hakemukseen suoraan klikkamalla viereistä banneria tai “Täytä Lainahakemus” -painiketta hieman alempana.

Käytännön tietoa Luottopalvelulta lainaamisesta – se on helppoa

Kuten jo mainittiin, Luottopalvelun lainatuotteena on luottotili, jota haetaan 100 – 4000 euroa suoraan verkossa täytettävällä hakemuksella. Koko lainatapahtuma on viilattu mahdollisimman yksinkertaiseksi ja helpoksi. Koko hakemusruljanssi viedään läpi parhaimmillaan vain muutamien minuuttien kuluessa ja rahat ovat käytössäsi jopa 15 minuutissa hakemisen aloittamisesta!

Luottopalvelu tarjoaa:

 • Joustavan, turvallisen ja selkeäehtoisen
  luoton ilmaiseksi suoraan verkosta
 • Edullisemman vaihtoehdon verrattuna
  kalliisiin pikavippeihin
 • Limiittiluoton, joka on erinomainen
  vaihtoehto silloin, kun lainalla on kiire
 • Luottorajan voi valita 100 euron
  ja 4 000 euron väliltä

Lainahakemus siis täytetään verkossa, täyttövaiheeseen pääseminen vaatii verkkopankkitunnuksilla kirjautumisen. Hakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen saat lainapäätöksen välittömästi, jonka ollessa myönteinen, voit tehdä saman tien rahanoston pankkitilillesi. Luottopalvelua on hyvä verrata käytettävyydeltään luottokorttiin, koska pelkkä lainan tai luottokortin hankkiminen ei maksa mitään tai kerrytä minkäänlaisia maksuja. Vasta kun nosto on tehty, lähtevät korot ja kulut juoksemaan. Nostojakin voi tehdä oman tarpeen mukaan, täysin omaan tahtiin.

Uuden asiakkaan edut – saat lainaa 0 % korolla

Kun haet nyt lainaa Luottopalvelulta, sinulla on erinomainen mahdollisuus saada jopa täysin ilmainen laina. Ensimmäisen kuukauden ajan luottoa saa näet kokeilla 0% korolla ja ilman nostokulua. Jatkossa myöhemmistä nostoista lainasta peritään hinnaston mukaiset nosto- ja korkokulut. Voit toki myöhemminkin hyödyntää nostokuluttoman lainan, sillä ensimmäinen nosto on aina kuluton kun luottorajaa korotetaan. Tällaista tarjousta et saa vastaasi kovin usein, ja se kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Tarjouksen ulkopuolelle on rajattu henkilöt, joilla on voimassaoleva luottotili Credit24:lle. Voit huoletta hakea itsellesi 100 – 4000 euron luottotilin Luottopalvelusta. Korko on markkinoiden alhaisimpia!

Lue  Ferratum Joustava, Ferratum Plus ja Ferratum Prime lainat

Kenelle lainaa? Useimmat saavat luottoa halutessaan

Hakijaksi soveltuu yksinkertaisten ehtojen mukaan yli 19-vuotias yksityishenkilö, jolla ei ole huomattavia ongelmia maksuhistoriassaan. Lisäksi asiakkaalla tulee olla käytössään henkilökohtainen matkapuhelinliittymä ja jonkun yleisimmän pankin verkkopankkitunnukset. Maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa estää lainan hakemisen automaattisesti. Lisäksi Luottopalvelun luottotiliä ei myönnetä jos aiempi Credit24 laina on maksamatta ja mennyt perintään. Asiakkaan osoitetiedot tarkastetaan hakuprosessin aikana Väestötietorekisteristä ja niiden on täsmättävä asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Älä silti kuitenkaan yliarvioi myöskään omaa kykyäsi hoitaa kuukausittaiset takaisinmaksuerät. Vaikka Luottopalvelu.fi tarjoaa takaisinmaksuun hyvin joustavat ehdot, sisältäen mm. maksuvapaan kuukauden, on kyseessä silti virallinen luottosopimus, joka tulee hoitaa asianmukaisesti pois. Mikäli maksut viivästyvät, laina siirtyy lopulta perinnän piiriin ja saattaa vaikuttaa heikentävästi asiakkaan luottotietoihin.

Luottopalvelu.fi kotisivu
Luottopalvelu.fi kotisivu

Taustalla luotettava kansainvälinen yritys – ymmärtää suomalaisten tarpeet

Luottopalvelu.fi on osa Credit24:ä. Credit24 taas on IPF Digital Finland oy:n omistama lainapalvelu. IPF Digital Finland oy on taas osa kansainvälistä, luotettavaa organisaatiota, jolla on suomessa Etelä-Suomen aluehallintoviraston virallinen luotonantaja-rekisteröinti. Suomessa Luottopalvelu on jo saavuttanut laajan suosion ja satoja tuhansia asiakkaita. Luottopalvelu erottuu kilpailijoistaan muutamalla merkittävällä edulla:

 • Tilinhoitomaksua tai vuosimaksuja ei peritä
 • Avausmaksu on 0 euroa
 • Tili on täysin kuluton, ennen nostojen tekemistä
 • Ensimmäisestä nostosta ei peritä nostoprovisiota lainkaan
 • Asiakkaalla käytössä kellon ympäri Credit24 Online lainapalvelu

Luottopalvelun luottotili on niin sanottu jatkuva luotto, mikä tarkoittaa sitä, että voit tehdä luotoltasi uusia nostoja aina kuin luottolimiittiä on jäljellä. Aina kun maksat luottoasi takaisin, on tuo sama summa uudelleen nostettavissasi, sen jälkeen kun maksu kirjautuu palveluun. Limiittiluottosopimus siis varmistaa sen, että sinulla on aina käytössäsi luottoa, voit nostaa sitä silloin kun tarvitset lainaa.

Lue  Lainasto & 3 eri lainaa – Lainasto.fi pikalaina, joustoluotto & kulutusluotto

Luottopalvelu.fi tukee asiakkaan luotonmaksua joustavuudella

Takaisinmaksun aika määritetään viime kädessä tekemässäsi luottosopimuksessa. Käytännössä sinulla kuitenkin on paljon joustonvaraa lainasi maksussa. Lisäksi jokaisen uuden noston tapahtuessa, lainan takaisinmaksuaikaan tehdään uudelleen määrittely. Luottopalvelun luottotilin lainalyhennys tapahtuu kerran kuukaudessa. Maksuerän eli ns. minimierän suuruus on kiinteästi yhteydessä siihen, paljonko olet nostanut lainaa käyttöösi. Saat kirjepostissa tai halutessasi sähköpostilla tai net-postilla laskun, jossa on tarkat ja selkeät ohjeet maksun suorittamiseen. Laina maksetaan takaisin 3 – 36 kuukauden aikana. Jos olet hankkinut jo luottotilin itsellesi mutta tulet toisiin ajatuksiin, voit perua luoton 14 vuorokauden sisällä sen hankkimisesta. Jos et ole nostanut luottoa käyttöösi, sinun ei tarvitse hyvittää mitään Luottopalvelulle. Jos olet nostanut luottoa käyttöösi, sinun tulee maksaa nostettu osuus takaisin määrästä kertyneen koron kera. Luottopalvelun laina

Kysy Luottopalvelulta – tässä yleisimmät vastaukset

Tarvitseeko minun toimittaa liitteitä lainahakemuksen tueksi?

Varaudu siihen mahdollisuuteen, että Luottopalvelu.fi haluaa varmistusta tai lisätietoa liitteiden muodossa. Tarvittavia liitteitä yleensä ovat: palkkatodistus, tiliote, veroilmoituksen erittelyosa jne. Pyydetyt liitteet voi toimitta faksaamalla, kirjeenä tai sähköpostin liitetiedostona. Liitteiden tulee olla muodossa PDF-, JPEG- tai GIF- muodossa.

Tarvitsenko lainaan vakuuksia tai takaajia?

Joustoluoton limiittiluotto on vakuudeton lainatuote, mikä tarkoittaa sitä, ettei tarvitse lainkaan vakuuksia tai takaajia. Tämä tuo lainan hankkimiseen lisänopeutta, jotta sinä voisit saada rahat nopeammin käyttöösi.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Lainaa on mahdollista saada 100 – 4 000 euroa. Voit hakuvaiheessa valita itsellesi sopivimman limiittiluoton eli sopivimman lainan luottorajan. Kun saat luoton käyttöösi, voit itse valita, paljonko nostat sitä käyttöösi. Voit täyttää luottohakemuksen milloin vain toivotun lainasumman saamiseksi. Saatat saada rahat käyttöösi jopa 15 minuutin kuluessa.

Voinko hakea lainaa, mikäli minulla on PrePaid liittymä tai salainen liittymä?

Voit hakea Luottopalvelu.fi luottotilin millaisella liittymällä vain. Tunnistautuminen ei tapahdu matkapuhelinnumerolla, vaan käyttämällä verkkopankkitunnuksia.

Lue  Komplett Bank luottotili 50000€ asti ilman kiinteää takaisinmaksua

Paljonko ovat lainan kulut?

Lainasta peritään henkilökohtaista korkoa (muodostuu lainan hakemisen yhteydessä) ja nostosummiin liitännäistä nostokulua. Nostokulu on 6,95 % per tehty nosto, lukuun ottamatta tietenkin ensimmäistä lainanostoa luoton hankkimisen tai luottorajan nostamisen jälkeen.

Luottopalvelun viisi tärkeää kohtaa

 • Limiittiluotto 100 – 4 00 euroa
 • Takaisinmaksuaikaa joustavasti 3 – 36 kuukautta
 • Nosta, maksa takaisin ja nosta uudelleen – käytössäsi on jatkuva luotto
 • Turvallinen ja luotettava taustatoimija
 • Kätevä arjen vararahasto helposti käyttöön

Yhteenvetona voidaan todeta, että Luottopalvelu.fi tarjoaa markkinoiden edullisimpia lainoja. Tässä kun vielä ottaa huomioon ensilainaajan mahtavat edut, ei ole mitään syytä hakea 100 – 4000 euron luottoa muualta. Tee sinäkin nyt lainahakemus Luottopalvelulle ja pääset toteuttamaan haaveitasi tai ratkomaan akuutteja taloushuoliasi!

Luottopalvelu.fi yhteystiedot

IPF Digital Finland Oy Runeberginkatu 5 00100 Helsinki Puhelin 0800 144 344 asiakaspalvelu@credit24.fi