HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Sisustuslaina

Sisustuslaina on luottotuote kodin sisustamista varten. Lainalla voi rahoittaa esimerkiksi huonekalujen, kodinkoneiden tai pintamateriaalien hankinnan. Laina-aika ja korko vaihtelevat lainan määrän ja lainanottajan maksukyvyn mukaan. Sisustuslaina mahdollistaa kodin uudistamisen kerralla, mutta lainanottajan on syytä harkita tarkkaan takaisinmaksukykyään. Vertailemalla eri lainatarjouksia voi löytää edullisimman vaihtoehdon omiin tarpeisiin.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Etua.fi500€ - 60000€
Zmarta1000€ - 60000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Unolaina500€ - 60000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Freedom Rahoitus1000€ - 60000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Rahalaitos500€ - 70000€
Bondora100€ - 10000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€

Sisustuslainan mahdollisuudet kodin uudistamisessa

Sisustuslaina tarjoaa loistavan mahdollisuuden kodin ilmeen päivittämiseen ja uudistamiseen. Se antaa joustoa budjettiin ja mahdollistaa suuremmatkin remontit ja hankinnat kerralla, ilman pitkää säästämistä etukäteen.

Remonttilainan ja sisustuslainan erot

Remonttilaina on tarkoitettu suurempiin kodin kunnostustöihin, kuten keittiöremonttiin tai kylpyhuoneen uusimiseen. Sisustuslaina taas soveltuu pienempiin uudistuksiin ja hankintoihin, joilla voi helposti piristää kodin ilmettä ja tunnelmaa.

Sisustuslainan käyttökohteet

Sisustuslainaa voi hyödyntää monin tavoin kodin sisustuksen uudistamisessa:

Huonekaluhankinnat

Uudet, tyylikkäät huonekalut piristävät kodin ilmettä merkittävästi. Sisustuslainalla voi hankkia kerralla laadukkaat ja kestävät kalusteet, jotka palvelevat pitkään.

Sisustusmateriaalien uusiminen

Sisustuslainalla voi uusia esimerkiksi verhot, matot ja valaisimet. Ne ovat helppo tapa tuoda kotiin uutta ilmettä ja tunnelmaa pienelläkin budjetilla.

Valaistuksen päivittäminen

Uudet, tehokkaat ja tunnelmalliset valaisimet luovat kotiin viihtyisyyttä. LED-valoilla saa aikaan energiatehokkaan ja modernin valaistuksen.

Sisustuslainan hyödyt verrattuna säästämiseen

Sisustushaaveiden toteuttaminen voi olla hidasta pelkästään säästämällä. Sisustuslaina mahdollistaa uudistukset heti, ja lainan voi maksaa takaisin joustavasti pidemmän ajan kuluessa. Näin uudesta ilmeestä pääsee nauttimaan saman tien. Monilla lainapalveluilla, kuten 25000 euron lainoilla, saa toteutettua suuremmatkin sisustushankkeet kerralla.

Sisustuslainan hakeminen ja ehdot

Lainan määrän arviointi sisustusprojektiin

Kun olet päättänyt ryhtyä sisustusprojektiin, on tärkeää arvioida tarkasti siihen tarvittavan lainan määrä. Mieti huolellisesti, mitä kaikkea projektiin sisältyy, kuten uudet huonekalut, sisustustarvikkeet, mahdolliset remonttikulut ja niin edelleen. Laatimalla yksityiskohtaisen budjetin vältyt yllättäviltä lisäkustannuksilta ja voit hakea juuri sopivan suuruista sisustuslainaa.

Lainan takaisinmaksuaika ja korko

Sisustuslainan takaisinmaksuajan valinnassa on hyvä huomioida oma taloudellinen tilanteesi. Pidempi maksuaika pienentää kuukausierää, mutta toisaalta lainan kokonaiskustannukset nousevat korkojen myötä. Laina-ajan lisäksi on tärkeää vertailla eri lainapalveluiden korkotasoja. Laatulaina.fi:n kautta voit hakea edullista sisustuslainaa kilpailukykyisillä ehdoilla.

Jos kaipaat lainaa myös muihin tarkoituksiin, kuten unelmiesi veneen hankintaan, meiltä löydät sopivat rahoitusratkaisut niihinkin.

Vakuudet ja lainaehdot

Sisustuslainaa haettaessa on syytä tutustua huolellisesti lainaehtoihin ja mahdollisiin vakuusvaatimuksiin. Useimmiten sisustuslainat ovat vakuudettomia, mutta joissakin tapauksissa saatetaan edellyttää vakuuksia. Lainaehdoista selviää myös mahdolliset lisäkulut, kuten avausmaksut tai tilinhoitomaksut. Laatulaina.fi:ssä pyrimme pitämään lainaehdot selkeinä ja läpinäkyvinä.

Lainahakemuksen tekeminen verkossa

Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu kätevästi verkossa. Laatulaina.fi:n selkeä hakulomake ohjaa sinua antamaan kaikki tarvittavat tiedot. Saat alustavan lainapäätöksen nopeasti, usein jopa muutamassa minuutissa. Tämän jälkeen voit rauhassa tutustua tarjoukseen ja päättää, haluatko edetä lainan kanssa. Verkosta lainaaminen on turvallinen ja nopea tapa saada rahoitusta unelmiesi sisustukseen!

Oli kyseessä sitten sisustusprojekti tai rentouttava loma, Laatulaina.fi auttaa sinua toteuttamaan suunnitelmasi joustavalla rahoituksella. Hae lainaa jo tänään ja tuo kotisi sisustus uudelle tasolle!

Sisustussuunnittelu lainan avulla

Ammattilaisen palkkaaminen vai itse tekeminen?

Sisustuslainan avulla voit toteuttaa unelmiesi kodin sisustuksen. Mietithän tarkkaan, haluatko palkata ammattilaisen vai tehdä kaiken itse. Ammattilaisen palkkaaminen voi olla järkevää, jos haluat varmistaa lopputuloksen laadun ja säästää omaa aikaasi. Toisaalta itse tekemällä voit päästä persoonalliseen lopputulokseen ja säästää rahaa. Kilpailuttamalla lainatarjoukset saat rahoituksen edullisimmin ehdoin, oli valintasi sitten ammattilainen tai tee-se-itse-sisustus.

Sisustustrendien hyödyntäminen

Sisustussuunnittelussa kannattaa seurata trendejä, mutta välttää liian ohimeneviä villityksiä. Klassinen ja ajaton tyyli kestää aikaa, mutta ripaus trendikkyyttä pitää sisustuksen raikkaana. Poimi lempitrenderistäsi elementtejä, jotka sopivat omaan tyyliisi. Trendikkäillä valinnoilla nostat myös kotisi arvoa. Lainan ottaminen sisustukseen on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin, kun myyt asuntosi.

Kestävien ja laadukkaiden materiaalien valinta

Sisustusmateriaaleissa kannattaa panostaa laatuun. Kestävät ja laadukkaat materiaalit näyttävät hyvältä pidempään ja tuovat kotiin arvokkuutta. Halvat ja heikkolaatuiset materiaalit kuluvat nopeasti ja tekevät sisustuksesta helposti halvan näköisen. Selkeästi hinnoiteltu laina mahdollistaa laadukkaiden materiaalien hankinnan ilman yllätyksiä.

Lue  Pikaluotto netistä: Nopea ja helppo rahoitusapu

Klassisia ja kestäviä materiaalivalintoja ovat esimerkiksi:

 • Aidot puulattiat
 • Laadukkaat kankaat verhoilussa
 • Kivi- ja laattapinnat kylpyhuoneessa ja keittiössä
 • Massiivipuukalusteet

Kodin arvon nousu onnistuneen sisustuksen myötä

Onnistunut sisustus nostaa kotisi arvoa. Kun sisustus on tyylikäs, laadukas ja hyvin toteutettu, asunnon myynti on helpompaa ja hinta korkeampi. Erityisesti keittiö- ja kylpyhuoneremontteihin kannattaa panostaa, sillä ne nostavat asunnon arvoa eniten. Muista kuitenkin, että liian persoonalliset ratkaisut voivat karkottaa ostajia. Neutraalit pinnat ja klassinen tyyli miellyttävät useimpia.

Jos suunnittelet asunnon myyntiä lähivuosina, sisustuslaina voi olla järkevä sijoitus. Joustava luotto antaa vapauden remontoida oman aikataulun mukaan. Voit myös yhdistää sisustusprojektiin muita hankintoja, kuten häälainan, ja toteuttaa unelmahäät upeasti sisustetussa kodissa. Tai jos budjettisi on rajallinen, 6000 euron laina riittää jo pitkälle pienemmässä pintaremontissa.

Inspiraatiota sisustuslainan käyttöön

Sisustuslaina avaa mahdollisuuksia toteuttaa unelmiesi sisustus omaan kotiisi. Lainan turvin voit uudistaa kotisi ilmettä kerralla tai vaiheittain, juuri sinulle sopivalla tavalla. Inspiroidu näistä esimerkeistä ja ideoista, kun suunnittelet oman kotisi sisustusta sisustuslainan avulla.

Esimerkkejä onnistuneista sisustusprojekteista

Monet ovat jo toteuttaneet upeat sisustussuunnitelmat sisustuslainan avulla. Esimerkiksi eräs nuori pariskunta remontoi vanhan rintamamiestalon moderniksi ja valoisaksi kodiksi. He uusivat pinnat, kalusteet ja valaistuksen lainan turvin, ja lopputulos oli henkeäsalpaava.

Toinen perhe taas halusi tuoda kotinsa sisustukseen ripauksen luksusta. He hankkivat sisustuslainalla laadukkaat nahkasohvat, kristallikruunun ja uuden ruokapöydän tuoleineen. Nämä klassiset elementit toivat kotiin arvokkuutta ja tyyliä.

Ideoita eri tyylisiin koteihin

Sisustuslainalla voit toteuttaa juuri sen tyylin, joka sinua miellyttää. Tässä muutamia ideoita eri sisustustyyleihin:

Skandinaavinen tyyli

Skandinaavisessa sisustuksessa korostuvat valoisuus, luonnonmateriaalit ja minimalismi. Sisustuslainalla voit hankkia vaaleita puupintoja, pelkistettyjä kalusteita ja raikkaita tekstiilejä. Unohda turha tavara ja keskity olennaiseen – näin luot harmonisen ja rauhallisen skandinaavisen kodin.

Industriaalinen sisustus

Teollinen tyyli on rohkea valinta kotiin. Sisustuslainalla voit tuoda kotiisi metallia, betonia ja tiiltä sekä vintage-henkisiä kalusteita. Kontrastina toimivat pehmeät tekstiilit ja persoonalliset yksityiskohdat. Industrial-tyyli sopii erinomaisesti esimerkiksi loft-asuntoihin tai vanhoihin tehdastiloihin.

Boheemi koti

Boheemi sisustus on iloinen sekoitus värejä, kuvioita ja tekstuureja. Sisustuslainalla voit hankkia värikkäitä tekstiilejä, etnisiä yksityiskohtia ja vintagelöytöjä. Boheemi koti on rento, kutsuva ja aina persoonallinen. Tärkeintä on, että sisustus heijastaa sinun tyyliäsi ja elämäntapaasi.

Pienten tilojen sisustusratkaisut lainan avulla

Sisustuslaina on loistava apu myös pienten asuntojen sisustamisessa. Kun neliöitä on vähän, jokainen hankinta on harkittava tarkkaan. Laina mahdollistaa laadukkaat ja monikäyttöiset kalusteet, jotka säästävät tilaa ja luovat ilmavuutta.

Pienessä kodissa kannattaa suosia kevyitä, helposti siirreltäviä huonekaluja. Sisustuslainalla voit myös hankkia näppäriä säilytysratkaisuja, kuten seinähyllyjä tai vuodesohvan. Jos kaipaat lisätilaa, harkitse parvisängyn rakentamista tai lainojen yhdistämistä remonttibudjetin kasvattamiseksi.

Sisustuslainan järkevä käyttö ja takaisinmaksu

Budjetin laatiminen ja siinä pysyminen

Ennen kuin otat sisustuslainaa, on tärkeää laatia realistinen budjetti. Mieti tarkkaan, kuinka paljon rahaa tarvitset sisustusprojektiisi ja varmista, että lainamäärä on järkevä suhteessa tuloihisi ja muihin menoihisi. Kun olet laatinut budjetin, pysy siinä! Älä sorru houkutukseen käyttää lainaa muihin tarkoituksiin tai ylittää suunniteltua summaa.

Lainan takaisinmaksun suunnittelu

Yhtä tärkeää kuin budjetin laatiminen on lainan takaisinmaksun suunnittelu. Varmista, että valitset lainalle sopivan maksuajan ja kuukausierän, jotka sopivat taloudelliseen tilanteeseesi. Ota huomioon myös mahdolliset muutokset, kuten korkojen nousu tai yllättävät menot. Pidä huolta, että pystyt hoitamaan lainan takaisinmaksun sovitusti ja ajallaan.

Lue  Lainaa pienellä kuukausierällä

Sisustuslainan vaikutus henkilökohtaiseen talouteen

Muista, että sisustuslaina on osa henkilökohtaista talouttasi. Sen ottaminen vaikuttaa kokonaisvelkaasi ja sitä kautta luottokelpoisuuteesi. Varmista, että lainan ottaminen ei vaaranna muita tärkeitä taloudellisia tavoitteitasi, kuten säästämistä tai muiden velkojen hoitamista. Harkitse tarkkaan, onko sisustuslaina välttämätön ja sopiiko se taloudelliseen tilanteeseesi.

Vinkkejä lainan järkevään käyttöön

 • Vertaile eri lainanantajia ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto
 • Pyydä tarjouksia useammalta taholta ja vertaile lainojen ehtoja, kuten korkoa ja maksuehtoja
 • Varmista, että ymmärrät lainasopimuksen ehdot ennen allekirjoittamista
 • Käytä lainaa vain siihen tarkoitukseen, mihin se on otettu – sisustamiseen
 • Seuraa menojasi ja pidä kirjaa lainan käytöstä
 • Maksa lainaerät ajallaan ja suunnitellusti
 • Jos kohtaat taloudellisia haasteita, ole yhteydessä lainanantajaan mahdollisimman pian löytääksesi ratkaisun

Sisustajan omat vinkit sisustuslainaan

HUOM! Tämä osio on viihteellinen eikä välttämättä täysin paikkansa pitävä!

Hei kaikki sisustuksesta innostuneet! Täällä Tuomas, intohimoinen sisustaja ja talousasioiden harrastaja. Olen pyörinyt sisustuksen parissa jo vuosia, ja haluan jakaa teille muutaman vinkin sisustuslainan hakemiseen.

Ensinnäkin, mieti tarkkaan, mihin lainaa tarvitset. Onko kyseessä keittiöremontti, olohuoneen päivitys vai kenties makuuhuoneen uusi ilme? Kun tiedät tarkalleen, mitä haluat tehdä, on helpompi arvioida tarvittavan lainan määrä. Itse otin muutama vuosi sitten sisustuslainaa kylpyhuoneen uudistamiseen, ja se oli ehdottomasti hyvä päätös!

Toiseksi, vertaile eri lainapalveluita huolellisesti. Korkotasot, laina-ajat ja maksuehdot voivat vaihdella suurestikin eri palveluntarjoajien välillä. Käytä aikaa eri vaihtoehtojen tutkimiseen ja kysy rohkeasti neuvoa, jos jokin mietityttää. Luotettava lainapalvelu antaa mielellään lisätietoja ja auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun tilanteeseesi.

Kolmanneksi, tee realistinen budjetti ja pysy siinä. On helppo innostua sisustamisesta ja päätyä shoppaamiseen yli varojen. Suunnittele etukäteen, mitä haluat hankkia ja paljonko se saa maksaa. Sisustuslainan ei ole tarkoitus ajaa sinua taloudelliseen ahdinkoon, vaan auttaa toteuttamaan unelmiesi kodin järkevästi ja hallitusti.

Kun pidät nämä asiat mielessä, on sisustuslainan ottaminen stressitöntä ja palkitsevaa. Uskalla toteuttaa itseäsi ja nauti lopputuloksesta – uudesta, upeasta kodistasi! Kuten eräässä tutkimuksessakin todettiin, viihtyisä ja oman näköinen ympäristö parantaa elämänlaatua ja mielialaa. Joten henkselit paukkumaan ja sisustamaan!

Sisustuslaina – plussat ja miinukset

Plussat:

 • Saat kotisi nätimmäksi kuin naapurilla konsanaan!
 • Voit vihdoin ostaa sen unelmiesi sohvan, joka maksaa enemmän kuin autosi.
 • Ei tarvitse enää hävetä, kun kutsut vieraat kylään.
 • Kodin sisustaminen on nyt helppoa kuin heinänteko!

Miinukset:

 • Lainan takaisinmaksu voi olla yhtä tuskallista kuin hampaiden vetäminen ilman puudutusta.
 • Sisustusinnostuksesi voi loppua kesken, ja olet jumissa kalliiden lainojen kanssa.
 • Uudet huonekalut voivat houkutella kylään ei-toivottuja vieraita, kuten appivanhempia.
 • Saatat joutua syömään pelkkää kaurapuuroa seuraavat vuodet maksaessasi lainaa takaisin.

Sisustuslainan käyttökohteet ja ehdot

Sisustuslaina on erinomainen vaihtoehto, jos haluat uudistaa kotisi ilmettä tai tehdä suurempia sisustusremontteja. Sisustuslainan avulla voit rahoittaa esimerkiksi uudet huonekalut, lattiamateriaalit, maalit tai vaikkapa keittiöremontin. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja voit saada rahoituksen jopa samana päivänä.

Sisustuslainan käyttötarkoitus Lainamäärä Takaisinmaksuaika
Huonekalut ja sisustustarvikkeet 1 000 – 10 000 € 1 – 5 vuotta
Pienet remontit (esim. maalaus, tapetit) 2 000 – 15 000 € 2 – 7 vuotta
Suuret remontit (esim. keittiö, kylpyhuone) 5 000 – 50 000 € 3 – 10 vuotta
Kodin teknologia (esim. kodinkoneet, viihde-elektroniikka) 500 – 5 000 € 1 – 3 vuotta

Sisustuslaina tarjoaa joustavan tavan rahoittaa kodin uudistusprojektit omien tarpeiden ja budjetin mukaan. Vertailemalla eri lainanantajien tarjouksia voit löytää itsellesi sopivimman lainatuotteen niin lainamäärän, takaisinmaksuajan kuin korkojenkin osalta. Huolellisella suunnittelulla ja oikein mitoitetulla lainalla saat kotisi näyttämään juuri siltä kuin haluat ilman ylimääräistä taloudellista stressiä.

Lue  Lomalaina

Sisustuslainan mahdollisuudet kodin uudistamisessa

Usein kysytyt kysymykset

Mitä erityistä tulee huomioida sisustuslainan hakemisessa verrattuna tavalliseen lainaan?

Sisustuslainan hakemisessa ei ole suuria eroja tavalliseen lainaan verrattuna. Tärkein ero on lainan käyttötarkoitus, eli sisustamiseen liittyvät hankinnat ja remontit. Lisäksi sisustuslainat ovat tyypillisesti määrältään pienempiä kuin esimerkiksi asuntolainat. Lainan korko ja muut ehdot määräytyvät hakijan luottokelpoisuuden perusteella samaan tapaan kuin muissakin lainoissa. Lainaa hakiessa on hyvä vertailla eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamia vaihtoehtoja, jotta löytää itselle sopivimman ratkaisun.

Minkä suuruisia sisustuslainoja on yleensä mahdollista saada eri lainanantajilta?

Sisustuslainojen suuruus vaihtelee tyypillisesti 1000 eurosta aina 50 000 euroon asti lainanantajasta riippuen. Yleisimmin sisustuslainojen suuruudet asettuvat 3000-10 000 euron välille, mikä riittää kattamaan useimpien kotitalouksien sisustus- ja remontointitarpeet. Suurempia, yli 10 000 euron lainoja myönnetään yleensä laajempiin remontointiprojekteihin.

Mitkä ovat tyypilliset laina-ajat sisustusprojekteihin tarkoitetuille luotoille?

Sisustusprojekteihin tarkoitetuissa luotoissa tyypilliset laina-ajat ovat 1-10 vuotta. Laina-aika määräytyy projektin laajuuden ja lainamäärän mukaan. Pienemmissä projekteissa laina-aika on yleensä lyhyempi, kun taas suuremmissa remonteissa voidaan hyödyntää pidempiä maksuaikoja.

Millaisia vakuuksia tai takaajia sisustuslainojen myöntäjät yleensä vaativat lainan saamiseksi?

Sisustuslainojen myöntäjät eivät yleensä vaadi vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Lainapäätös tehdään hakijan luottotietojen, tulojen ja menojen perusteella. Sisustuslainat ovat tyypillisesti summiltaan melko pieniä ja laina-ajaltaan lyhyitä, joten vakuuksia ei tarvita.

Miten sisustushankintojen rahoituskulut eroavat kulutusluotoista tai osamaksusta?

Sisustuslainan rahoituskulut ovat yleensä alhaisemmat kuin kulutusluotoissa tai osamaksussa. Sisustuslaina on vakuudellinen laina, jossa hankittava sisustus toimii lainan vakuutena. Tämä alentaa lainan riskisyyttä rahoittajalle, mikä mahdollistaa edullisemman koron ja pienemmät kulut. Kulutusluotot ja osamaksu ovat tyypillisesti vakuudettomia, joten niiden korot ja kulut ovat korkeampia korkeamman riskin vuoksi.

Onko remontointilainan korko yleensä kiinteä vai vaihtuva sisustusprojekteissa?

Sisustusprojekteissa remontointilainan korko on yleensä kiinteä. Tämä tarkoittaa, että korko pysyy samana koko laina-ajan eikä muutu markkinakorkojen mukaan. Kiinteä korko helpottaa kuukausierien budjetointia, sillä maksuerä pysyy ennallaan lainan alusta loppuun saakka.

Miten vertailla eri pankkien ja rahoituslaitosten sisustusluottojen hintoja ja ehtoja tehokkaasti?

Sisustuslainojen hintojen ja ehtojen vertailu kannattaa aloittaa listaamalla luotettavat pankit ja rahoituslaitokset. Seuraavaksi tutustu kunkin tahon tarjoamiin lainatuotteisiin ja niiden yksityiskohtiin, kuten lainamääriin, takaisinmaksuaikoihin, korkoihin ja lyhennystapoihin. Hyödynnä lainojen vertailutyökaluja, joiden avulla näet nopeasti eri vaihtoehtojen eroavaisuudet. Huomioi myös lainoihin liittyvät kulut, kuten avausmaksut ja tilinhoitomaksut. Lopuksi vertaile kokonaiskustannuksia ja valitse omaan taloudelliseen tilanteeseesi sopivin vaihtoehto.

Millaisiin sisustusmateriaaleihin ja -hankintoihin lainaa saa tyypillisesti myönnettyä?

Sisustuslainaa myönnetään tyypillisesti huonekaluihin, kodinkoneisiin, tekstiileihin, pintamateriaaleihin ja valaistukseen. Lainaa voi saada myös remonttitarvikkeisiin sekä asennuspalveluihin. Tärkeintä on, että hankinnat liittyvät kodin sisustamiseen ja remontointiin.

Voiko sisustuslainan avulla rahoittaa myös asunnon pintojen kunnostustöitä tai piharemonttia?

Kyllä, sisustuslainan käyttötarkoitus on laaja. Sen avulla voi rahoittaa sisustuksen lisäksi myös asunnon pintojen kunnostusta, kuten maalausta ja tapetointia sekä pienimuotoisia piharemontteja. Sisustuslaina soveltuu hyvin kokonaisvaltaiseen kodin kohentamiseen sisältä ja ulkoa.

Miten nopeasti sisustusremonttilainan saa yleensä nostettua lainapäätöksen jälkeen?

Sisustusremonttilaina on mahdollista saada nostettua tilille yleensä noin 1-2 pankkipäivän kuluessa myönteisestä lainapäätöksestä. Nopeus riippuu kuitenkin aina lainanantajasta ja mahdollisesti tarvittavasta lisäselvityksestä, joten tarkka aika kannattaa aina varmistaa omalta lainanantajalta lainahakemuksen yhteydessä.