HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Lainaa 6000 euroa

Lainaa 6000 euroa helposti ja nopeasti verkosta. Vertaile lainatarjouksia, löydä edullisin korko ja sopivin maksuaika. Hae lainaa luotettavista pankeista ja rahoitusyhtiöistä. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä. Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, joten täytä hakemus ja katso, millaisen lainatarjouksen saat. Lainaa fiksummin ja toteuta unelmasi 6000 euron lainalla.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Zmarta1000€ - 60000€
Unolaina500€ - 60000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Bondora100€ - 10000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Rahalaitos500€ - 70000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€
Freedom Rahoitus1000€ - 60000€
Etua.fi500€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€

Lainaa 6000 euroa – Mistä sitä saa?

Elämässä tulee vastaan tilanteita, jolloin tarvitsee hieman isompaa lainasummaa. Oli kyse sitten auton ostosta, remontin tekemisestä tai vaikka unelmalomasta, niin 6000 euron laina voi olla juuri sopiva ratkaisu. Mutta mistä tällaista lainaa sitten saa?

Pankit ja rahoituslaitokset

Perinteisesti pankit ovat olleet se ensimmäinen paikka, josta lainaa lähdetään hakemaan. Pankeilla onkin usein tarjolla erilaisia kulutusluottoja, joiden summat voivat vaihdella muutamasta tuhannesta aina kymmeniin tuhansiin euroihin. Pankkien lisäksi markkinoilla on myös useita rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat 6000 euron lainoja.

Pankkien ja rahoituslaitosten etuna on usein se, että ne pystyvät tarjoamaan lainaa pienellä korolla, mikäli lainanhakijan luottotiedot ovat kunnossa. Toisaalta hakuprosessi voi olla hieman hitaampi ja byrokraattisempi kuin esimerkiksi pikalainoissa.

Pikalainat ja joustoluotot

Viime vuosina markkinoille on tullut lukuisia pikalainoja ja joustoluottoja tarjoavia yrityksiä. Nämä yritykset mainostavat usein nopeaa ja helppoa lainansaantia, jopa ilman liitteitä. Pikalainojen etuna onkin se, että lainapäätöksen saa yleensä heti ja rahat tilille jopa minuuteissa.

Pikalainojen kääntöpuolena on kuitenkin usein korkeampi todellinen vuosikorko verrattuna perinteisiin pankkilainoihin. Lisäksi lainamäärät ovat yleensä pienempiä, joten 6000 euron lainaa voi olla vaikea saada yhdeltä pikalainayritykseltä.

Vertaile ja kilpailuta

Oli kyseessä sitten pankki, rahoituslaitos tai pikalainayritys, niin lainaa hakiessa kannattaa aina vertailla eri vaihtoehtoja. Lainojen ehdoissa, koroissa ja kuluissa voi olla suuriakin eroja eri toimijoiden välillä. Kilpailuttamalla lainatarjouksia voit löytää itsellesi edullisimman ja sopivimman vaihtoehdon.

Muista myös tarkistaa, että lainantarjoaja on luotettava ja vastuullinen toimija. Valitse laina aina omaan maksukykyyn sopivaksi, äläkä koskaan ota lainaa enempää kuin on välttämätöntä. Näin varmistat, että lainan takaisinmaksu sujuu ongelmitta eikä lainasta tule taakkaa.

Kaiken kaikkiaan 6000 euron lainaa on siis mahdollista saada useista eri paikoista. Oli kyseessä sitten pankki, rahoituslaitos tai pikalainayritys, niin huolellisella vertailulla ja harkinnalla löydät varmasti itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Ja mikäli olet työtön tai sinulla on muuten haasteita lainansaannissa, niin kannattaa rohkeasti kysellä eri vaihtoehtoja – moni lainanmyöntäjä pyrkii löytämään ratkaisun juuri sinun tilanteeseesi.

6000 euron lainan takaisinmaksu – Kuinka se onnistuu?

Oletko haaveillut 6000 euron lainasta, mutta mietit miten selviät takaisinmaksusta? Ei hätää, sillä oikealla suunnittelulla ja budjetoinnilla saat lainan maksettua takaisin ilman suurempia ongelmia. Tässä muutamia vinkkejä, joilla onnistut 6000€ lainan takaisinmaksussa:

Lue  Lainaa 35000 euroa

Valitse sopiva laina-aika ja maksuerät

Kun otat 6000 euron lainaa, mieti tarkkaan mikä on sinulle sopivin laina-aika ja maksuerien suuruus. Pidemmällä maksuajalla kuukausierät ovat pienempiä, mutta lainan kokonaiskustannukset nousevat korkojen myötä. Lyhyemmällä maksuajalla säästät koroissa, mutta kuukausierä on suurempi. Valitse siis juuri sinun tilanteeseesi sopiva vaihtoehto.

Priorisoi lainan takaisinmaksu

Jotta saat maksettua 6000€ lainan ajallaan takaisin, aseta se taloutesi prioriteetiksi. Varaa lainan lyhennykseen tarvittava summa heti palkasta, ennen kuin rahaa ehtii kulua muuhun. Näin varmistat, että lainaerä tulee aina hoidettua ajallaan.

Tee budjetti ja karsi turhat menot

Lainan takaisinmaksun aikana on tärkeää pitää talous balanssissa. Laadi itsellesi realistinen budjetti ja pysy siinä. Mieti, mistä menoista voisit nipistää laina-aikana. Ehkä voit vähentää ulkona syömistä, karsia turhat ostokset tai löytää edullisemman harrastuksen siksi aikaa? Pienetkin säästöt auttavat lainan hoidossa.

Vinkkejä säästämiseen:

 • Tee ruokaa kotona einesten ja ravintolaruoan sijaan
 • Hyödynnä alennuksia ja tarjouksia
 • Myy tarpeettomat tavarat kirpparilla tai netissä
 • Vertaile hintoja ja kilpailuta palvelut

Jos haaveilet isommasta hankinnasta, kuten veneen ostosta, voi siihenkin löytyä sopiva rahoitus. Tärkeintä on suunnitella lainan takaisinmaksu huolella, jotta unelmien toteutus ei kaada koko taloutta. Kun hoidat raha-asiasi vastuullisesti, onnistut varmasti 6000 euron lainan takaisinmaksussa ja pääset nauttimaan lainalla tehdyistä hankinnoista huoletta.

Lainan korko ja muut kulut – Mitä 6000 euron lainaaminen maksaa?

Kun haet 6000 euron lainaa, on tärkeää ymmärtää lainan kustannukset. Lainan korko ja muut kulut vaikuttavat siihen, paljonko maksat lainastasi lopulta takaisin. Käydään läpi, mitä sinun tulee tietää ennen kuin haet 6000 euron lainaa.

Lainan korko

Lainan korko on prosenttiosuus lainasummasta, jonka maksat lainanantajalle korvauksena rahan lainaamisesta. Koron suuruus riippuu lainanantajasta, lainatyypistä ja omasta luottokelpoisuudestasi. Yleensä korko on sitä matalampi, mitä parempi luottokelpoisuutesi on.

6000 euron lainalle tyypillinen korko voi vaihdella esimerkiksi 5-20% välillä. Jos lainaat 6000 euroa 10% korolla ja maksuaika on 5 vuotta, maksat korkoja yhteensä noin 1600 euroa laina-aikana.

Muut lainan kulut

Koron lisäksi lainaan voi liittyä muitakin kuluja, kuten:

 • Avausmaksu – kertaluontoinen maksu lainan perustamisesta
 • Tilinhoitomaksu – kuukausittainen maksu lainan hallinnoinnista
 • Laskutuslisä – lisämaksu laskun lähettämisestä

Nämä kulut voivat nostaa lainan kokonaiskustannuksia merkittävästi. Siksi on tärkeää vertailla eri lainatarjouksia huolellisesti ennen lainapäätöstä.

Todellinen vuosikorko kertoo lainan kokonaiskulut

Helpoin tapa vertailla eri lainojen kustannuksia on katsoa lainan todellista vuosikorkoa. Se sisältää lainan koron ja kaikki muut lainaan liittyvät kulut. Laki velvoittaa lainanantajia ilmoittamaan todellisen vuosikoron, joten löydät sen helposti lainatarjouksista.

Lue  Lainaa 30000 euroa

Jos sinulla on useita kalliita lainoja tai luottokortteja, voi olla järkevää yhdistää ne yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Luottokorttivelkojen yhdistäminen voi säästää selvää rahaa kuluissa ja helpottaa lainojen hallintaa, kun sinulla on vain yksi laina usean sijaan.

Vinkkejä edullisen 6000 euron lainan löytämiseen

 1. Vertaile lainatarjouksia eri lainapalveluista
 2. Valitse laina, jossa on matala todellinen vuosikorko
 3. Vältä lainoja, joissa on turhia lisäkuluja
 4. Hae lainaa vain luotettavilta lainanantajilta

Kun vertailet lainoja huolellisesti, löydät varmasti edullisen 6000 euron lainan juuri sinun tarpeisiisi. Muista aina lainata vastuullisesti ja vain sen verran kuin tarvitset ja pystyt maksamaan takaisin.

Lainahakemuksen täyttäminen – Vinkkejä 6000 euron lainan hakemiseen

Kun haet 6000 euron lainaa, on tärkeää täyttää lainahakemus huolellisesti. Näin varmistat, että lainapäätös tulee nopeasti ja saat rahat käyttöösi mahdollisimman pian. Tässä muutamia vinkkejä hakemuksen täyttämiseen:

Tarkista henkilötietosi

Varmista, että henkilötietosi ovat oikein ja ajan tasalla. Virheelliset tiedot voivat hidastaa hakemuksen käsittelyä tai jopa johtaa hylkäykseen. Tarkista erityisesti:

 • Nimi
 • Henkilötunnus
 • Osoite
 • Puhelinnumero
 • Sähköpostiosoite

Ilmoita tulosi ja menosi rehellisesti

Lainanantajat haluavat tietää, että pystyt maksamaan 6000 euron lainan takaisin sovitusti. Ilmoita siis tulosi ja menosi mahdollisimman tarkasti ja rehellisesti. Näin parannat mahdollisuuksiasi saada laina hyväksytyksi.

Valitse sopiva laina-aika

Mieti tarkkaan, kuinka pitkän laina-ajan tarvitset. Pidemmällä laina-ajalla kuukausierät ovat pienemmät, mutta kokonaiskorko muodostuu suuremmaksi. Lyhyemmällä laina-ajalla taas säästät koroissa, mutta kuukausierät ovat suuremmat. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto.

Jos suunnittelet käyttäväsi lainaa esimerkiksi unelmalomasi rahoittamiseen, voit harkita myös lomalainaa. Se on suunniteltu juuri lomakustannusten kattamiseen.

Harkitse lainan yhdistämistä

Jos sinulla on useita pieniä lainoja, voi olla järkevää yhdistää ne yhdeksi isommaksi lainaksi. Näin säästät kuluissa ja saat selkeämmän kuvan kokonaistilanteestasi. Yksityislaina voi olla hyvä vaihtoehto tähän tarkoitukseen.

Täytä hakemus huolellisesti

Käy lainahakemus läpi huolellisesti ennen lähettämistä. Tarkista, että kaikki tiedot ovat oikein ja että olet vastannut kaikkiin kysymyksiin. Puutteellinen hakemus voi viivästyttää käsittelyä tai johtaa hylkäykseen.

Kun täytät hakemuksen huolellisesti ja rehellisesti, parannat mahdollisuuksiasi saada 6000 euron laina nopeasti ja vaivattomasti. Onnea lainahakemuksen täyttämiseen!

Lue  Lainaa 20000 euroa

6000 euron lainan käyttötarkoitukset – Mihin kaikkeen lainaa voi käyttää?

6000 euron laina on monipuolinen ratkaisu erilaisiin rahoitustarpeisiin. Tällaisella summalla voi toteuttaa monia unelmia ja hankintoja, joihin omat säästöt eivät välttämättä riitä. Kerromme seuraavaksi, mihin kaikkeen 6000 euron lainaa voi käyttää.

Remontti ja kodin kunnostus

Yksi suosituimmista 6000 euron lainan käyttökohteista on kodin remontointi ja kunnostus. Tällä summalla voi esimerkiksi uusia kylpyhuoneen, tehdä pintaremonttia tai hankkia uudet kodinkoneet. Remontti nostaa usein myös asunnon arvoa, joten lainan ottaminen remontointiin voi olla järkevä investointi.

Auton hankinta tai korjaus

6000 eurolla voi hankkia käytetyn auton tai korjauttaa nykyisen autonsa. Toimiva auto on monelle välttämättömyys esimerkiksi työmatkojen takia, joten auton hankintaan tai korjaukseen otettava laina voi olla perusteltu ratkaisu.

Lomamatka

Unelmiesi lomamatka voi olla 6000 euron lainan päässä. Oli haaveenasi sitten rantaloma etelässä, kaupunkiloma Euroopassa tai vaikkapa lainamatka Norjaan, 6000 euroa riittää mainiosti loman rahoittamiseen.

Juhlat ja tapahtumat

Häät, syntymäpäivät, valmistujaiset – elämässä riittää juhlan aiheita, ja juhlien järjestäminen voi tulla kalliiksi. 6000 euron lainalla voi kattaa esimerkiksi hääjuhlan kulut ja tehdä päivästä ikimuistoisen.

Harrastukset ja itsensä kehittäminen

Haaveiletko uuden harrastuksen aloittamisesta tai itsesi kehittämisestä? 6000 euron lainalla voit hankkia harrastusvälineet, maksaa kurssimaksuja tai vaikkapa kielimatkan ulkomaille. Itsensä kehittäminen on aina hyvä sijoitus tulevaisuuteen.

Vertaile 6000 euron lainan kuluja ja löydä edullisin vaihtoehto

Kun tarvitset nopeasti 6000 euron lainan, on tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja huolellisesti. Lainan hakeminen verkosta on kätevää ja vaivatonta, mutta tarjolla olevien lainojen ehdoissa voi olla suuriakin eroja. Vertailemalla eri lainanantajien tarjouksia voit löytää juuri sinulle sopivimman ratkaisun.

Lainan määrä Takaisinmaksuaika Korko Kuukausierä Lainan kokonaiskustannus
6000 € 2 vuotta 8,9 % 271,62 € 6518,88 €
6000 € 3 vuotta 9,5 % 192,30 € 6922,80 €
6000 € 4 vuotta 10,2 % 152,63 € 7326,24 €
6000 € 5 vuotta 10,9 % 129,54 € 7772,40 €

Yllä olevasta taulukosta näet esimerkkejä 6000 euron lainan kuluista eri takaisinmaksuajoilla. Huomaa, että pidemmällä maksuajalla kuukausierä on pienempi, mutta lainan kokonaiskustannus nousee korkeammaksi korkojen vuoksi. Valitsemalla itsellesi sopivan takaisinmaksuajan ja vertailemalla eri lainapalveluiden tarjouksia, voit löytää edullisimman vaihtoehdon juuri sinun tarpeisiisi. Muista aina harkita lainan ottamista huolellisesti ja varmistaa, että pystyt suoriutumaan lainan takaisinmaksusta sovitusti.