HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Autorahoitus

Autorahoitus on kätevä tapa hankkia unelmiesi auto. Vertaile eri rahoitusyhtiöiden tarjouksia verkossa ja löydä itsellesi sopivin vaihtoehto. Hae lainaa joustavasti kotisohvaltasi käsin ja sovi kuukausierän suuruus omaan budjettiisi sopivaksi. Autorahoituksen avulla saat uuden auton käyttöösi nopeasti ja vaivattomasti. Aloita auton etsintä jo tänään ja hae samalla rahoitusta luotettavilta kumppaneilta. Autorahoitus – helppo tie uuteen autoon.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Bondora100€ - 10000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Freedom Rahoitus1000€ - 60000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Unolaina500€ - 60000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Zmarta1000€ - 60000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Etua.fi500€ - 60000€
Rahalaitos500€ - 70000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€

Autorahoituksen ABC – Mitä autorahoitus on ja miten se toimii?

Autorahoitus on kätevä tapa rahoittaa uuden tai käytetyn auton hankinta. Se toimii samaan tapaan kuin muutkin lainat, mutta on suunniteltu erityisesti autojen ostamiseen. Autorahoitusta tarjoavat pankit, rahoitusyhtiöt ja jopa autokaupat itse.

Miten autorahoitus eroaa tavallisesta lainasta?

Autorahoituksessa on joitakin erityispiirteitä verrattuna tavalliseen lainaan:

 • Laina-aika on yleensä pidempi, jopa 5-7 vuotta
 • Lainan vakuutena toimii itse auto
 • Korkotaso voi olla edullisempi kuin kulutusluotoissa
 • Lainasummat ovat tyypillisesti suurempia, jopa kymmeniä tuhansia euroja

Autorahoituksen hakeminen ja saaminen

Autorahoitusta voi hakea samaan tapaan kuin muitakin lainoja. Hakemuksen voi tehdä verkossa tai paikan päällä pankissa tai autokaupassa. Lainapäätöksen saa yleensä nopeasti, jopa saman päivän aikana.

Autorahoituksen saamiseen vaikuttavat samat tekijät kuin muissakin lainoissa, eli hakijan tulot, menot ja luottotiedot. Jos tarvitset pienempää rahoitusta auton hankintaan, voit harkita myös 500 euron lainaa.

Autorahoituksen kulut ja takaisinmaksu

Autorahoituksen kustannuksiin vaikuttavat lainamäärä, laina-aika, korko ja muut mahdolliset kulut. Yleensä autorahoitus maksetaan takaisin kuukausittaisina tasaerinä, jotka sisältävät sekä lainapääoman lyhennyksen että korot.

On tärkeää vertailla eri autorahoitusvaihtoehtoja huolellisesti ennen lainan ottamista. Kiinnitä huomiota todelliseen vuosikorkoon, kuukausierän suuruuteen ja laina-aikaan. Näin löydät itsellesi sopivimman ja edullisimman autorahoitusratkaisun.

Laatulaina.fi – Luotettava kumppanisi autorahoituksen haussa

Etsitkö rahoitusta unelmiesi auton hankintaan? Laatulaina.fi on luotettava kumppanisi, kun tarvitset autorahoitusta. Meiltä saat joustavasti lainaa autoa varten, oli kyseessä sitten uusi tai käytetty menopeli.

Autorahoitus helposti ja nopeasti

Laatulaina.fi tekee autorahoituksen hankkimisesta helppoa ja nopeaa. Voit hakea lainaa kätevästi netissä, ja saat päätöksen nopeasti. Meillä ymmärretään, että auton hankinta on usein välttämätöntä arjen sujuvuuden kannalta, joten pyrimme tekemään lainaprosessista mahdollisimman vaivattoman.

Jos sinulla on jo olemassa olevia lainoja, voit myös harkita lainojen yhdistämistä autorahoituksen yhteydessä. Näin saat hoidettua rahoitusasiat kerralla kuntoon ja mahdollisesti säästettyä kuluissa.

Joustava takaisinmaksu

Laatulaina.fi tarjoaa joustavia takaisinmaksuehtoja autorahoitukseen. Voit valita sinulle sopivan maksuajan ja -tahdin, jotta lainan lyhentäminen onnistuu muun taloutesi ohella. Autolainan saaminen ei myöskään aina vaadi vakuuksia – meiltä voit saada tarvittaessa myös lainaa ilman vakuuksia.

Asiantunteva palvelu

Laatulaina.fi:n asiantunteva henkilökunta auttaa sinua mielellään autorahoitukseen liittyvissä kysymyksissä. Oli mielessäsi sitten uusi tai käytetty auto, meiltä saat yksilöllistä palvelua juuri sinun tilanteeseesi. Autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun rahoitustarpeisiisi.

Jos olet hankkimassa ajokorttia, muista että meiltä onnistuu myös lainan saaminen ajokorttia varten. Näin pääset nopeammin rattiin kiinni!

Hae autorahoitusta jo tänään

Älä anna rahoituksen olla esteenä unelmiesi auton hankinnalle. Hae autorahoitusta Laatulaina.fi:stä jo tänään ja käännä avain virtalukkoon! Voit samalla kartottaa mahdollisuutta yhdistelylainaan, jolla saat koottua raha-asiasi yhden selkeän lainan alle. Ota rohkeasti yhteyttä, niin etsitään sinulle sopiva ratkaisu!

Autorahoituksen edut – Miksi valita autorahoitus?

Autorahoitus on monelle suomalaiselle houkutteleva vaihtoehto uuden tai käytetyn auton hankintaan. Mutta mitkä ovat ne autorahoituksen edut, jotka saavat yhä useamman valitsemaan juuri tämän rahoitusmuodon? Käydäänpä niitä hieman läpi!

Joustava ja yksilöllinen rahoitusratkaisu

Yksi autorahoituksen parhaista puolista on sen joustavuus. Voit räätälöidä rahoituksen omien tarpeidesi ja maksukykysi mukaan. Valittavanasi on erilaisia laina-aikoja, korkovaihtoehtoja ja maksutapoja. Näin saat juuri sinulle sopivan ratkaisun, oli kyseessä sitten uusi tai käytetty auto.

Lue  Pikalaina

Ei sido säästöjäsi

Autorahoituksen avulla voit hankkia unelmiesi auton ilman, että joudut käyttämään siihen kaikki säästösi. Näin rahaa jää myös muihin tärkeisiin hankintoihin tai vaikka puskuriksi yllättävien menojen varalle. Jos kaipaat lisärahoitusta vaikkapa auton lisävarusteisiin tai remontointiin, voit harkita myös 6000 euron lainaa.

Mahdollisuus uudempaan autoon

Autorahoituksen turvin voit hankkia laadukkaamman ja uudemman auton kuin mitä pelkillä säästöilläsi saisit. Näin pääset nauttimaan paremmasta ajomukavuudesta, turvallisuudesta ja teknologiasta. Uudempi auto voi tulla myös edullisemmaksi käyttökustannuksiltaan.

Autorahoitus on turvallinen vaihtoehto

Kun valitset luotettavan autorahoituksen tarjoajan, voit olla varma, että kaikki sujuu turvallisesti ja sovitusti. Saat selkeät ehdot ja maksut, eikä ikäviä yllätyksiä tule. Autorahoituksen korko on usein myös edullisempi kuin tavallisissa kulutusluotoissa.

Nämä ovat vain muutamia autorahoituksen monista eduista. Jos siis haaveilet uudesta tai käytetystä autosta, kannattaa ehdottomasti harkita autorahoitusta rahoitusvaihtoehtona. Se voi olla avain unelmiesi auton rattiin!

Autorahoituksen hakeminen – Näin haet autorahoitusta helposti netistä

Autorahoituksen hakeminen on nykyään helpompaa kuin koskaan. Voit hoitaa koko prosessin kätevästi netissä, ilman turhia paperihommia tai jonottamista pankin tiskillä. Kerromme seuraavaksi, miten autorahoituksen hakeminen onnistuu vaivattomasti verkossa.

Täytä lainahakemus verkossa

Ensimmäinen askel auton rahoittamiseen on täyttää lainahakemus netissä. Hakemus on yleensä lyhyt ja ytimekäs, ja sen täyttämiseen menee vain muutama minuutti. Hakemuksessa kysytään tyypillisesti perustietoja, kuten:

 • Henkilötiedot (nimi, osoite, puhelinnumero)
 • Tulot ja menot
 • Työsuhteen tiedot
 • Haettavan autorahoituksen määrä ja takaisinmaksuaika

Täytä hakemus huolellisesti ja rehellisesti. Näin varmistat, että saat mahdollisimman nopeasti vastauksen ja parhaat lainaehdot.

Odota lainapäätöstä

Kun olet lähettänyt hakemuksen, lainanantaja käsittelee sen yleensä nopeasti, jopa minuuteissa. Saat päätöksen suoraan sähköpostiisi tai tekstiviestillä. Jos hakemus hyväksytään, saat samalla tiedon autorahoituksen ehdoista, kuten:

 • Lainan määrä
 • Korko ja muut kulut
 • Takaisinmaksuaika ja kuukausierän suuruus

Lue ehdot huolellisesti läpi ja varmista, että ne sopivat sinulle. Jos jokin mietityttää, ota yhteyttä lainanantajaan lisätietojen saamiseksi.

Allekirjoita lainasopimus sähköisesti

Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, seuraava askel on lainasopimuksen allekirjoittaminen. Tämäkin onnistuu kätevästi verkossa sähköisellä allekirjoituksella. Näin säästyt paperisopimuksen pyörittelyltä ja postittamiselta.

Lainasopimuksessa on kaikki oleelliset tiedot lainasta, kuten lainamäärä, korko, takaisinmaksuaika ja muut ehdot. Lue sopimus huolella läpi ennen allekirjoitusta.

Saat rahat tilillesi nopeasti

Kun lainasopimus on allekirjoitettu, autorahoitus maksetaan suoraan tilillesi, yleensä jo saman päivän aikana. Näin pääset nopeasti auton ostopuuhiin!

Jos kaipaat vielä lisärahoitusta auton hankintaan, voit harkita myös yksityislainaa täydentämään autorahoitusta. Yksityislainalla saat joustavasti lisää rahaa käyttöösi ilman vakuuksia.

Autorahoituksen hakeminen netistä on siis vaivatonta ja nopeaa. Muutamalla klikkauksella saat rahoituksen kuntoon ja pääset toteuttamaan unelmasi uudesta autosta. Onnea auton hankintaan!

Vinkit onnistuneeseen autorahoitukseen – Mitä kannattaa huomioida?

Autorahoituksen hankkiminen on iso päätös, joka vaatii huolellista suunnittelua ja harkintaa. Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla varmistat onnistuneen autorahoituksen ja vältät sudenkuopat:

Vertaile eri rahoitusvaihtoehtoja

Autorahoitusta tarjoavat monet eri tahot, kuten pankit, rahoitusyhtiöt ja autoliikkeet. Vertaile eri vaihtoehtoja huolellisesti ja valitse omaan tilanteeseesi sopivin ratkaisu. Kiinnitä huomiota erityisesti lainan korkoihin, kuluihin ja takaisinmaksuaikoihin. Muista myös, että autolaina voi olla yksi varteenotettava vaihtoehto autorahoitukselle.

Laske budjettisi realistisesti

Ennen autorahoituksen hakemista on tärkeää laskea oma budjetti realistisesti. Huomioi auton hankintahinnan lisäksi myös muut autoilun kustannukset, kuten vakuutukset, verot, polttoainekulut ja huollot. Varmista, että pystyt hoitamaan autorahoituksen kuukausierät ilman, että taloutesi menee liian tiukalle.

Lue  Käyttölaina

Harkitse käsirahaa

Käsirahan maksaminen autorahoituksen yhteydessä voi olla järkevää, jos siihen on mahdollisuus. Mitä suuremman käsirahan pystyt maksamaan, sitä pienemmäksi jäävät lainan kokonaiskustannukset. Käsiraha myös pienentää kuukausittaista lainanhoitoerää ja voi helpottaa lainan saamista.

Lue sopimusehdot tarkasti

Ennen autorahoitussopimuksen allekirjoittamista lue sopimusehdot huolellisesti läpi. Kiinnitä huomiota erityisesti mahdollisiin lisäkuluihin, kuten avausmaksuihin, tilinhoitomaksuihin ja muihin palkkioihin. Varmista myös, että ymmärrät täysin lainan takaisinmaksuehdot ja mahdolliset seuraamukset, jos lainanhoito viivästyy.

Kun huomioit nämä vinkit ja suunnittelet autorahoituksen huolellisesti, voit hankkia unelmiesi auton ilman ikäviä yllätyksiä. Onnistunut autorahoitus mahdollistaa mukavan ja huolettoman autoilun ilman ylimääräistä stressiä!

Tuomaksen vinkit autorahoitukseen

HUOM! Tämä osio on viihteellinen eikä välttämättä täysin paikkansa pitävä!

Moi vaan kaikille! Täällä Tuomas, autorahoituksen konkari. Oon pyörinyt tän aiheen parissa jo vuosikausia, joten ajattelin jakaa teille parhaat vinkkini autorahoituksen hakemiseen netistä. Uskokaa pois, oon nähny kaikenlaista tän vuosien varrella!

Ensinnäkin, kun lähdette etsimään autorahoitusta netistä, muistakaa vertailla eri vaihtoehtoja huolella. Kattokaa korkojen lisäksi myös muita kuluja, kuten avausmaksuja ja tilinhoitomaksuja. Nää pienet kulut voi tuntua mitättömiltä, mutta pitkällä aikavälillä ne kyllä kertaantuu.

Toinen vinkki: älkää aristellko neuvotella! Autokauppiaat on tottuneita tinkijöitä, joten ei kannata hyväksyä ekaa tarjousta suoriltaan. Kerrankos sitä itsekin oon pari tonnia tinkiny hinnasta pois ihan vaan kyselemällä ja pyytämällä parempaa diilinä.

Ja vielä semmonen juttu, että lukekaa aina sopimusehdot tarkkaan läpi ennen ku laitatte nimen paperiin. Mäkin kerran nuorempana hölmönä allekirjoitin sopimuksen, jossa olikin yllättäen joku lisävakuutus mukana. No, siitä opittiin!

Autorahoitus voi tuntua monimutkaiselta hommalta, mutta ei huolta. Kun vertailette vaihtoehtoja, neuvottelette rohkeasti ja luette ehdot huolella, niin kyllä se siitä! Ja jos joku askarruttaa, niin mulle voi aina laittaa viestiä. Jeesaan mielellään!

Vertaile autorahoitusvaihtoehtoja ja valitse itsellesi sopivin

Autorahoitus on monelle tärkeä keino hankkia uusi tai käytetty auto. Se mahdollistaa auton oston ilman suurta kertamaksua, ja lainan takaisinmaksu voidaan jaksottaa pidemmälle aikavälille. Autorahoituksen ehdot ja korot vaihtelevat tarjoajasta riippuen, joten on tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja huolellisesti ennen päätöksen tekemistä.

Rahoitusmuoto Tyypilliset laina-ajat Vakuusvaatimukset Edut
Osamaksu 1-7 vuotta Hankittava auto toimii vakuutena Joustava, mahdollisuus lunastaa auto laina-ajan päätteeksi
Autolaina 1-10 vuotta Voi vaatia lisävakuuksia Mahdollistaa uuden tai käytetyn auton hankinnan, kiinteä korko
Huoltoleasing 2-5 vuotta Ei vakuusvaatimuksia Kiinteä kuukausimaksu, johon sisältyy huollot ja korjaukset
Yksityisleasing 2-4 vuotta Ei vakuusvaatimuksia Kiinteä kuukausimaksu, mahdollisuus vaihtaa autoa sopimuskauden jälkeen

Autorahoituksen valinnassa on tärkeää huomioida omat tarpeet ja taloudellinen tilanne. Vertailemalla eri rahoitusvaihtoehtoja ja lainaehtoja voi löytää itselleen sopivimman ratkaisun. On myös hyvä muistaa, että autorahoituksen kokonaiskustannukset voivat nousta korkeiksi, joten lainamäärä ja laina-aika kannattaa pitää maltillisina.

Autorahoituksen ABC – Mitä autorahoitus on ja miten se toimii?

Usein kysytyt kysymykset

Mistä saan nopeasti ja helposti haettua autorahoitusta netistä?

Laatulaina.fi palvelusta saat nopeasti ja helposti haettua autorahoitusta netistä. Meiltä löydät markkinoiden edullisimmat ja joustavimmat autorahoitukset, ja lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Saat rahoituspäätöksen heti, ja rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. Hae autorahoitusta jo tänään!

Miten voin vertailla eri autorahoitusvaihtoehtoja verkossa?

Mitkä ovat tärkeimmät asiat, jotka tulee huomioida autorahoitusta netistä haettaessa?

Tärkeimmät asiat autorahoitusta netistä haettaessa ovat lainan todellinen vuosikorko, kuukausierän suuruus ja laina-aika. Lisäksi kannattaa vertailla eri rahoitusyhtiöiden tarjouksia ja ehtoja. Huomioi myös, että osa autoliikkeistä tarjoaa rahoitusta yhteistyökumppaniensa kautta. Tärkeintä on löytää itselle sopivin ratkaisu, joka mahtuu omaan budjettiin.

Kuinka nopeasti voin saada autorahoituspäätöksen internetin kautta?

Saat autorahoituspäätöksen jopa 15 minuutissa, kun täytät lainahakemuksen internetissä. Nopea käsittely mahdollistaa sen, että pääset autokaupoille saman tien myönteisen lainapäätöksen saatuasi.

Millaisia vakuuksia vaaditaan, kun haen autorahoitusta netin välityksellä?

Autorahoitusta hakiessa netin välityksellä ei yleensä vaadita erillisiä vakuuksia. Rahoituksen vakuutena toimii ostettava ajoneuvo, joka siirtyy rahoitusyhtiön omistukseen kunnes laina on maksettu kokonaisuudessaan takaisin. Tämä tarkoittaa, että ajoneuvoa ei voi myydä eteenpäin ennen lainan takaisinmaksua. Lainan myöntämiseen vaikuttavat hakijan luottotiedot ja maksukyky.

Miten autorahoituksen hakeminen verkossa eroaa perinteisestä pankista haettavasta lainasta?

Autorahoituksen hakeminen verkossa on nopeampaa ja helpompaa kuin perinteisen pankin kautta. Verkossa voit täyttää lainahakemuksen muutamassa minuutissa ja saat alustavan lainapäätöksen heti. Pankissa taas joudut yleensä varaamaan ajan, toimittamaan paperisia dokumentteja ja odottamaan lainapäätöstä kauemmin. Verkossa voit myös vertailla eri lainatarjouksia kätevästi, kun taas pankissa saat yleensä tarjouksen vain omalta pankiltasi. Lisäksi verkossa lainaa voi hakea milloin vain kellon ympäri, kun taas pankit palvelevat vain aukioloaikoina.

Onko autorahoituksen korko yleensä kilpailukykyinen, kun sen hakee netistä?

Kyllä, autorahoituksen korko on yleensä erittäin kilpailukykyinen, kun sen hakee netistä. Netissä on helppo vertailla eri rahoitusyhtiöiden tarjouksia ja löytää itselle sopivin vaihtoehto. Laatulaina.fi auttaa sinua löytämään parhaan autorahoituksen markkinoilta nopeasti ja vaivattomasti.

Miten voin varmistua netistä haettavan autorahoituksen luotettavuudesta ja turvallisuudesta?

Varmista netistä haettavan autorahoituksen luotettavuus ja turvallisuus tarkistamalla, että rahoitusyhtiö on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin. Laatulaina.fi on rekisteröity tähän viralliseen rekisteriin, mikä takaa toimintamme lainmukaisuuden ja läpinäkyvyyden. Suosittelemme myös tutustumaan rahoitusyhtiön verkkosivuihin huolellisesti ja varmistamaan, että lainaehdot ja -kustannukset on esitetty selkeästi. Laatulaina.fi:n sivustolta löydät kattavat tiedot tarjoamistamme autorahoitusvaihtoehdoista sekä lainojen todellisista vuosikoroista. Otamme asiakkaidemme tietoturvan erittäin vakavasti ja käytämme SSL-suojausta henkilötietojen turvalliseen käsittelyyn. Voit siis huoletta hakea autorahoitusta meiltä, sillä noudatamme korkeimpia turvallisuusstandardeja.

Kuinka joustavat ovat autorahoituksen takaisinmaksuehdot, kun lainan hakee internetistä?

Autorahoituksen takaisinmaksuehdot ovat hyvin joustavat, kun lainan hakee internetistä. Laina-aika on tyypillisesti 1-10 vuotta ja kuukausierän suuruuteen voi vaikuttaa laina-aikaa muuttamalla. Usein myös ensimmäisen eräpäivän ajankohtaan on mahdollista vaikuttaa. Joissain tapauksissa maksuohjelmaan voidaan sisällyttää myös lyhennysvapaita kuukausia.

Voiko autorahoitusta netistä hakea, vaikka luottotiedoissa olisi merkintöjä?

Autorahoitusta voi hakea netistä, vaikka luottotiedoissa olisi merkintöjä. Laatulaina.fi:n kautta autorahoituksen saaminen on mahdollista, sillä palvelussa ei vaadita puhtaita luottotietoja. Jokainen lainahakemus käsitellään yksilöllisesti, joten merkinnät eivät automaattisesti estä lainan saantia. Hakemuksen hyväksymiseen vaikuttavat monet tekijät, kuten nykyinen maksukyky ja työllisyystilanne.