HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Etua • Kilpailuta kulutusluotot ja asuntolainat • Täysin ilmaiseksi

Etua kilpailuttaa kulutusluotot, yhdistelylainat ja asuntolainat

Etua etsii ja kilpailuttaa kulutusluotot

• Lainanvälittäjä jo vuodesta 2008 • Etsii ja kilpailuttaa verkon parhaat lainat • Asiakkaalle täysin maksuton • Hae lainaa 2000 – 50 000 euroa • Valitse asuntolaina tai kulutusluotto • Täytä vain yksi hakemus! • Hyvät asiakaskokemukset • Voit kilpailuttaa yhdistelylainan vanhoille luotoille • 20 vuotta täyttäneille suomalaisille • Suomalainen osakeyhtiö Nyt sinun on helppo kilpailuttaa nykyinen lainat tai hakea kokonaan uutta. Etua.fi kilpailuttaa kymmenien lainantarjoajien tuotteet ja löytää sinulle sopivimman vakuudettoman lainan. Palvelun käyttäminen on täysin ilmaista. Vertailtavia lainoja löytyy 2000 – 50 000 euron väliltä ja niille voi suunnitella 1 - 15 vuoden laina-ajan. Palvelu on nopea ja sujuva – se vaatii vain yhden lainahakemuksen täyttämisen.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Bondora100€ - 10000€
Sortter1000€ - 60000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Rahalaitos1000€ - 60000€
Etua.fi500€ - 60000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Unolaina500€ - 60000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Lainanvertaaja500€ - 60000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Etua.fi
Etua.fi
500€ - 60000€
(4.1/5)
Hae heti
Ikäraja
20v
Ilmainen Ensilaina
Ei
Laina-aika
12kk - 180kk
Yhteishakija
N/A
Lainan korko
4.68% - 20%
Lainojen Yhdistäminen
Kyllä
Tulot minimissään
850€/kk
Varmennus
Verkkopankkitunnukset

Yhdistä lainat Etua.fi palvelussa

Mikset kilpailuttaisi itsellesi parasta lainaratkaisua Etua.fi:n avulla?

Markkinoilla on nykyään monenlaisia ja erityisesti monen hintaisia luottoja, joista voi olla vaikea löytää itselleen sopivaa. Etua.fi on ratkaisu tähän ongelmaan – Etua kilpailuttaa yksityis- ja yritysasiakkaiden lainat täysin ilmaiseksi.

Lainojen kilpailuttaminen ei ole enää rakettitiedettä tai kokopäivätyötä. Se käy helposti yhden hakemuksen jättämisellä Etua.fi:n palveluun. Kilpailutuksen alla on vakuudettomat kulutusluotot, yhdistelylainat sekä asuntolainat. Palvelu edustaa 20 suomalaista tai suomessa toimiva pankkia, kuten Nordea, Danskebank ja OPR-Finance Oy:n Ostosraha.

Voit tutustua alla tarkemmin Etua.fi:n tarjoamiin palveluihin.

Etuan vakuudettomat kulutusluotot

Kilpailutusta Etuan kautta voi hakea 500 – 50 000 euron suuruisille vakuudettomille lainoille. Etua hakee yhteistyökumppaneidensa luotoista asiakkaalle sopivimmat, joista se toimittaa tarjoukset helpossa sähköisessä muodossa asiakkaan tiedoksi. Kulutusluottoja on mahdollisuus lyhentää 1 – 15 vuoden aikana kuukausittaisissa erissä, voit saada arvion lainan kuukausierästä käyttämällä Etua.fi:n lainalaskuria.

Etua lyhyesti

  • Kilpailuttaa erilaisia lainoja ja palveluja
  • Kilpailuta jopa 50 000 euron kulutusluotto
  • Tarjolla myös pitkiä takaisinmaksuaikoja
  • Helppo ja nopea hakea, nopea vastaus
  • Kilpailutettavana monta pankkia ja rahoituslaitosta

Hakemus itsessään on helppo ja nopea täyttää Etua.fi sivuilla. Saat tiedon Etua:n valitsemista pankeista ja rahoituslaitoksista sähköpostiisi ja voit odotella näiden tarjouksia pikapuoliin. Vertaa vielä lainatarjoukset ja valitse niistä itsellesi sopivin. Voit allekirjoittaa valitsemasi luottosopimuksen helposti verkkopankkitunnuksilla, asiointia konttoreissa ei tarvita. Rahat voivat saapua käyttöösi jopa samana päivänä kun olet lainasi hakenut.

Lainojen todelliset vuosikorot ovat riippuvaisia lainamääristä, takaisinmaksuajan pituudesta ja lainapalvelun hinnoista. Keskimäärin todellinen vuosikorko on 8,9 % – 49 %. Asiakkaalle on ilmoitettava lainan todellinen vuosikorko lainatarjouksessa.

Esimerkkilaina: 10 000 euron kulutusluotto 12 vuoden maksuajalla maksaa asiakkaalle kokonaisuudessaan 18 000 euroa, kun nimelliskorko on 10 %, avausmaksu 80 euroa ja tilinhoitomaksua peritään 5 euroa kuussa. Lyhennyserä kuukausittain 125 euroa ja todelliseksi vuosikoroksi muodostuu näillä määreillä (ksl:n mukainen) 11,6%.

Etua yhdistelmälaina

Etua tarjoaa mahdollisuutta myös yhdistää lainat, kuten monet pienet ja kalliit kulutusluotot, pikavipit, osamaksusopimukset ja luottokorttivelat. Erityisesti jos aiempia lainoja on useita, niiden hallintaa ja maksamista voi helpottaa se, että lainanmaksukohteita on vain yksi. Laske luottosi yhteen yhdistelmälaskimella ja hae lainaa kokonaissummalle.

Lue  Freedom Rahoitus • Kilpailuta lainat helposti • Yhdistä myös vanhat luotot

Saat Etualta sähköpostiisi tiedon valituista lainapalveluista, jotka tulevat olemaan sinuun yhteydessä. Vertaile saamiasi lainatarjouksia niin hinnan kuin ehtojenkin perusteella, kiinnitä erityishuomiota kuukausierän määrään. Valitsemastasi palvelusta riippuen, joko palvelu hoitaa vanhat luottosi historiaan hankkimallasi lainalla, tai sitten sinä nostat lainan tilillesi ja käytät sen vanhojen luottojesi maksamiseen. Voit hakea yhdistelylainaa 2 000 – 50 000 euroa.

Esimerkkitilanne: Kolme kulutusluottoa yhdistetään yhdeksi lainaksi. Lainojen kokonaissumma on 10 000 euroa. Aiemmin lainojen kuukausierät ovat olleet yhteensä 840 euroa ja yhdistelyn jälkeen lainojen kuukausieräksi muodostuu 250 euroa. Esimerkin kohdalla lainakuluja säästettiin 25 euroa kuukaudessa, mikä tekee vuositasolla 300 euroa. Tässä esimerkissä käytettiin 11 % todellista vuosikorkoa.

Etua kilpailuttaa lainat

Etua Asuntolaina

Epäiletkö, että nykyinen asuntolainasi on kallis? Vai oletko kenties hakemassa kokonaan uutta asuntolainaa? Anna Etua:n auttaa sinua ilmaiseksi. Täyttämällä hakemuksen, saat tiedoksesi kaikki kilpailukykyisimmät pankkien marginaalitarjoukset.

Asuntolainaa voi hakea Etualta 10 000 – 500 000 euron verran ja lainalle on mahdollista hakea maksuaikaa 1 – 30 vuotta. Voit täyttää asuntolainahakemuksen veloituksetta vaikka vain kokeeksi Etua.fi sivuilla, hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Varaudu täyttämään hakemukseen myös rinnakkaishakijan tiedot.

Saat vastauksena valittujen pankkien tiedot sähköpostiisi. Tämän jälkeen pankit ovat sinuun yhteydessä ja voit saada ajan lainaneuvotteluun pankkikonttoriin, sekä alustavan tiedon lainasta ja marginaalista. Kun olet saanut eri tarjoukset, vertaile niitä ja valitse itsellesi sopivin lainatarjous ja etsi unelmiesi asunto, jollet ole sitä vielä löytänyt.

Etua Yrityslainat

Myös yritykset voivat hakea lainaa Etua.fi:n kautta. Lainaa on mahdollista hakea aina 30 000 euroon asti, ilman reaalivakuuksia. Yrityslainoihin tarvitaan kuitenkin yksi yrityksen vastuuhenkilöistä lainan takaajaksi ja mikäli lainasumma ylittää 20 000 euroa, tarvitaan kaksi takaajaa. Tavallisimmat yrityslainan käyttökohteet ovat toiminnan laajentaminen, uusien laitteiden hankita tai muiden kulujen hoitaminen.

Lue  Kulutusluotto.com

Etua Vakuutus

Etua tarjoaa mahdollisuutta hakea edullista kotivakuutusta kauttaan, josta saa turvaa yllättävien ongelmien varalle.

Etua.fi kotisivu
Etua.fi kotisivu

Mikä on Etua?

Etua on Suomen ensimmäinen lainoja välittävä yritys, se on aloittanut toimintansa vuonna 2008. Se ei siis myönnä itse lainkaan luottoja, vaan ainoastaan toimii luotettavien lainapalvelujen lainatuotteiden välittäjänä. Asiakas saa kaiken palvelun saa käyttöönsä veloituksetta ja ainoastaan yhden hakemuksen täyttämisellä. Etua kertoo käsittelevänsä lainahakemukset läpinäkyvästi ja puolueettomasti, sekä täysin turvallisesti ja luottamuksella. Yhteistyökumppanit maksavat Etualle palkkion, joten asiakas voi käyttää palvelua täysin ilmaiseksi.

Saadaksesi vakuudettoman lainan Etua palvelusta, sinun tulee olla:

  • vähintään 20-vuotias
  • vakituisesti suomessa asuva
  • kuukausittaiset bruttotulosi on vähintään 850 euroa
  • sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintää ja raha-asiat täytyy muutenkin olla hoidettuna hyvin
  • Saattaa olla, että joudut toimittamaan tulotiedoistasi kopioita ennen lainan myöntämistä

Usein esitetyt kysymykset lainojen kilpailuttamisesta Etua.fi palvelussa

Miksi kilpailuttaminen yleensä kannattaa juuri Etualla?

Lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina, koska jokainen haluaa käyttöönsä sen parhaan ja edullisimman lainan. Kaikista helpoiten kilpailuttaminen käy käyttämällä Etua.fi:n palvelua. Sen sijaan että täyttäisit lainahakemuksen jokaiseen 20:n lainapalveluun, sinun täytyy täyttää vain yksi hakemus – Etua lähettää sen eteenpäin ja saat paluupostissa tiedot eri lainoista.

Miten sitten haen lainaa?

Sinun tulee aluksi valita itsellesi sopivin lainasumma ja arvioida lainalaskurin avulla parhaiten soveltuva laina-aika. Täytä lainahakemus ohjeiden mukaan ja lähetä se. Odota hetki ja saat lainatarjouksia sähköpostiisi, ne tulevat usein jopa samana päivänä hakemisesta, toisinaan tarjouksia joutuu odottamaan muutaman päivän. Valitse näistä kulutusluotoista sopivin ja sovi lainaan liittyvät asiat yhdessä valitun luottopalvelun kanssa.

Montako tarjousta tulen saamaan?

Tämä on mahdotonta sanoa, ennen kuin olet hakenut lainaa. Lainatarjousten määrä riippuu mm. haetusta lainasummasta ja henkilökohtaisista muuttujista. Lainatarjoukset välitetään jokaisen hakemuksen kohdalla mahdollisimman monelle rahaa lainaavalle taholle. Toki on mahdollista, että jolleivät minkään lainapalvelun kriteerit täyty, et välttämättä saa lainkaan tarjouksia.

Lue  Zmarta • Kilpailuta vakuudettomat lainat • Yhdistä lainat helposti

Paljonko voin hakea lainaa?

Jokaisen lainanhakijan kohdalla käydään tarkkaan läpi taloudellinen tilanne ja erityisesti mahdollisuudet hoitaa lainaa takaisin. Mikäli asetetut ehdot täyttyvät, lainaa voidaan myöntää. Joissakin tapauksissa lainapalvelu saattaa ehdottaa jonkin verran pienemmän lainan myöntämistä.

Mikä on rinnakkaishakija?

Rinnakkaishakija on varsinaisen hakijan avio- tai avopuoliso, tai muu läheinen, jonka kanssa lainaa haetaan yhteisvastuullisesti. Molempien hakijoiden taloudellinen tilanne vaikuttaa lainan saamiseen ja lainalle muodostuvaa korkoon. Useimmiten lainaa saa yhteishakijan kanssa helpommin ja korko on pienempi. On hyvä muistaa, että molemmat hakijat ovat vastuussa koko lainasta, ei vain puolesta summasta.

Etua lainaa edullisesti

Lainojen kilpailutus kannattaa aina. Etua säästää kilpailuttajan aikaa ja rahaa tekemällä koko vertailun puolestasi. Täytä siis hakemus helposti ja nopeasti – Etua kilpailuttaa lainat ilmaiseksi!