HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Vertaislainaa heti 2000 – 15 000€ • Fellow Finance tarjoaa myös yrityslainaa

Fellow Finance vertaislaina

Fellow Finance vertaislaina

Lainaa vertaiselta 5 000 – 15 000 euroa • Toisille laina, toisille sijoituskohde • Yksilöllisesti räätälöity kertalaina • Joustavasti käyttöön ilman vakuuksia tai takuita • Lainalle maksuaikaa 2 – 7 vuotta • Lainanmaksuun monenlaisia joustoja • Korko on asiakaskohtainen • Mahdollisuus hankkia kattava lainaturva • Erilaisiin lainatarpeisiin sopiva • Helposti verkosta Fellow Finance on Pohjoismaiden suurin vertaislainaa tarjoava palvelu. Vertaislaina tarkoittaa sitä, että laina saadaan vertaiselta, eli sijoittajalta. Vertaislainaa on mahdollista hakea 5 000 – 15 00 euroa ja korko määräytyy hakijan ja sijoittajan yhteisellä sopimuksella. Fellow Financen rooli on toimia lainojen välittäjänä, eikä se itsessään myönnä lainaa. Hae lainaa heti, saat lainan käyttöön nopeasti!

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€
Sortter1000€ - 60000€
Etua.fi500€ - 60000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Unolaina500€ - 60000€
Lainanvertaaja500€ - 60000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Rahalaitos1000€ - 60000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Bondora100€ - 10000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€

Fellow Finance vertaislainaFellow Finance on Suomen ja Pohjoismaiden suurin joukkorahoitusta tarjoava palvelu Nykyaikainen vaihtoehto vakuudettomalle kulutusluotolle on vertaislaina, eli P2P (peer-to-peer) laina. Fellow Finance tuo yhteen sijoittajat ja lainan tarvitsijat – helpolla ja turvallisella tavalla. Vertaislainaaminen on melkein kuin lainaamista kaverilta, luotettavaa ja yksinkertaista siitä tekee Fellow Financen mukanaolo. Fellow Finance on yhdistänyt sijoittajat ja lainaajat vuodesta 2013. Muutamassa vuodessa se on kivunnut markkinoiden suurimmaksi vertaislainojen alustaksi. Palvelu on laajentunut jo 43 maan rajojen sisäpuolelle ja asiakaskunnassa on jo 280 000 henkilöä. Suomessa Fellow Financen takana häärivät perustajajäsenien lisäksi kotimainen Taaleri Oyj. Fellow Financella on toimistot Helsingissä ja Turussa, joskin koko palvelutapahtuman voi suorittaa verkossa.

Kilpailukykyistä vertaislainaa Fellow Financelta

Toimialana on siis vakuudeton lainaaminen, johon varatut tulevat tavallisilta ihmisiltä ”vertaisilta”, eli sijoittajilta. Lainaamisprosessi ei juurikaan poikkea perinteisiä kulutusluottoja tarjoavien palvelujen prosesseista. Vertaislainaa voi hakea 500 – 15 000 euroa ja takaisinmaksuajaksi voi valita 2 – 7 vuotta.

Fellow Finance vertaislaina

  • Vakuudeton vertaislaina
  • Voit hakea 500 – 15 000 euroa
  • Helppo ja nopea sähköinen hakemus
  • Luotettava, paljon tyytyväisiä asiakkaita
  • Laina-aikaa jopa 7 vuotta

Haettava vertaislaina on tyypiltään kertaluotto, johon ei ole tarvetta hankkia vakuuksia tai takaajia. Vertaislainaaminen on nykyaikainen, mukavan joustava ja täysin turvallinen rahoitusmuoto. Lainaaminen onnistuu milloin tahansa, vuorokauden ajalla ei ole väliä. Lainahakemus täytetään ilmaiseksi verkossa, muutamalla klikkauksella. Lainapäätöksen saa heti. Laina kilpailutetaan vertaislainaajien keskuudessa ja asiakas saa aina tietoonsa edullisimman mahdollisen lainan, eli vertaislainan jossa on pienin korkoprosentti.

Jokaiselle hakijalle oma korko

Fellow Finance vertaislainan korko on aina yksilöllinen ja se riippuu siitä, millaisia lainatarjouksia sijoittajat asiakkaalle tarjoavat. Vertaislainan korko on alkaen 5 % – 20 %. Koron muodostumiseen on muutamia periaatteita: voidaan ajatella, että ne lainaajat, jotka omaavat parhaan takaisinmaksukyvyn, ovat luotettavampia, jolloin riski on pienempi ja lainan korko myös asettuu matalammalle. Ne lainaajat taas, joiden takaisinmaksukykyä ei katsota niin varmaksi, voivat myös saada luottoa, mutta tällöin riski katsotaan suuremmaksi ja luotolle määräytyvä korko on suurempi. Lainojen vertailu kannattaa aina ennen lainatarjouksen hyväksymistä. Lainoja vertaillessa ei niinkään kannata kiinnittää huomiota pelkään nimelliskorkoon, vaan tarkastella aina kunkin lainan todellista vuosikorkoa. Todellinen vuosikorko huomioi kaikki lainan kulut. Fellow Financen sivuilla olevalla lainalaskurilla voi tehdä alustavaa kustannusarviota kunkin luottosumman ja takaisinmaksuajan yhdistelmällä. Lopulliset kulut selviävät vasta henkilökohtaisesta tarjouksesta, josta ilmenee mm. lainalle määritelty korko.

Fellow Financen lainoissa on kohtuulliset kulut

Koska Fellow Finance ei varsinaisesti itse lainaa kenellekään rahaa, vaan toimii vertaislainojen välikätenä, sekin haluaa luonnollisesti toiminnastaan jonkinlaista palkkiota. Tämän vuoksi lainasta peritään välityspalkkiona 2,3 % – 6 % lainan kokonaissummasta, joka menee palvelulle. Enintään perittävä määrä voi olla 350 euroa. Kuukausittain lainasta peritään myös tilinhoitopalkkio. Se lasketaan alkuperäisestä luottosummasta, ollen 0,4 % – 1 %:n osuus siitä.

Vertaislainaaminen on helppoa ja luotettavaa

Vaikka lainaaminen tapahtuu vertaisilta, Fellow Financen välittäjänä olo takaa sen, että molempien osapuolten tiedot pysyvät salassapitovelvollisuuden piirissä. Voit siis lainata rahaa tietämättä vaikka naapuriltasi, ilman että kumpikaan osapuoli arvaa asiasta mitään. Fellow Finance hoitaa lainatarjousten hankkimisen ja välittämisen sijoittajille anonyyminä. Sinä voit vain keskittyä suunnittelemaan lainaamillesi rahoille käyttökohdetta. Lainaan on saatavissa lisämaksullinen lainaturvavakuutus, jolla saa lisää turvaa vertaislainan takaisinmaksuun yllättävien elämäntilanteiden, kuten sairastumisen varalta.

Fellowfinance.fi kotisivu
Fellowfinance.fi kotisivu

Vertaislainalla voi myös yhdistää vanhat luotot

Onko sinulla avoimia lainoja useissa paikoissa? Meneekö aikasi vanhojen luottojen setvimiseen? Vievätkö kuukausittaiset lainakulut liian suuren siivun tuloistasi? Mikäli nämä vaikuttavat olevan sinulle liiankin tuttuja ongelmia, kannattaa harkita lainojen yhdistämistä vertaislainaamisen avulla. Tämä tarkoittaa pähkinänkuoressa siis sitä, että hankit vertaislainaajilta tarpeeksi suuren luoton, joka riittää vanhojen lainojen lyhentämisen kokonaisuudessaan. Fellow Finance hoitaa vanhojen luottojesi lyhentämisen ja sinulla on enää käsissäsi tämä yksi yhdistelylaina, jota lyhennät suunnitelmien mukaan kuukausittaisissa erissä. Suurella todennäköisyydellä vertaislainan kulut ovat edullisemmat, kuin kaikkien aiempien luottojen korot ja kulut yhteenlaskettuna. Säästät siis rahaa ja tietenkin aikaa, kun et enää joudu samoilemaan monien kulutusluottojen, osamaksusopimusten, vippien ja luottokorttilaskujen viidakossa. Huomaa, että uuden vertaislainan takaisinmaksuaika ja muut ehdot voivat myös olla aiempaa luottoa edullisemmat ja paremmin sinun taloudelliseen tilanteeseesi sopivat.

Asiakaspalvelun vastaamat yleisimmät kysymykset

Kuka voi hakea lainaa Fellow Financen kautta?

Lainanhakijaksi on soveltuva sellainen henkilö, joka asuu vakituisesti Suomessa ja jolla on käytössä henkilökohtainen suomalainen pankkitili. Vertaislainaajan tulee asettua 20 – 75 vuoden ikähaarukan sisälle. Luottoa havittelevalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja tämän tulojen tulee riittää lainan asianmukaiseen takaisin maksamiseen. Fellow Finance suorittaa asiakasarvion ennen luottojen myöntämistä.

Voinko saada yritykselleni lainaa Fellow Financesta?

Kyllä, palvelu välittää myös yrityslainoja. Yrityksellä, joka voi hakea vertaislainaa, tulee olla vähintään yksi tilikausi takanaan ja yrityksen pitää olla rekisteröity Suomeen. Myöskään yrityksellä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, mikäli tämä aikoo saada lainaa. Yrityslainaa on mahdollista hakea jopa 1 000 000 euroa yrityksen kasvun ja investointien rahoitukseen.

Millainen sijoituskohde palvelu on?

Vertaislainoihin sijoittamisella on saattanut saada jopa 10 %:n korkotuottoa, joka on varsin korkea tuotto sijoitusmarkkinoilla. Vertaislainaamisessa rahat hajautetaan aina monen luotonhakijan lainoihin, mikä pienentää lainaajan riskiä. Voidaan ajatella, että vertaislainaaminen on hyvä sijoituskohde.

Voinko hakea korotusta aiemmin hakemaani luottoon?

Kyllä voit. Sinun tulee kuitenkin olla maksanut vähintään kolme maksuerää ennen kuin suunnittelet korottavasi luottoa. Lisäksi aiemman luoton nostosta tulee olla vähintään kaksi kuukautta.

Voiko eräpäivää siirtää tai voiko lainanmaksusta saada lyhennysvapaita kuukausia?

Kyllä voi. Kirjaudu henkilökohtaisille sivuillesi ko. Palvelujen hakemiseksi. Esim. eräpäivän muuttumisesta peritään asiakkaalta 50 euron kulukorvaus. Tarkastele tarkempaa hinnastoa Fellow Financen verkkosivuilta. Vertaislainaa Fellow Financelta Hanki itsellesi Fellow Financen vertaislaina – se on yhtä helppoa kun kulutusluoton hakeminen!

Lue  Vertaislaina 1 000 – 10 000€ – Hae Fixura vertaislainaa tästä

Fellowfinance.fi yhteystiedot

Fellow Finance Oyj Ratakatu 1 b A 10 00120 Helsinki Puh: 0203 80101 (0,1717€ /min) Avoinna: Ma-Pe klo 9-17 Sähköposti: asiakaspalvelu@fellowfinance.fi