HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Käyttölaina

Käyttölaina on nopea ja joustava ratkaisu yllättäviin menoihin tai hankintoihin. Se on vakuudeton laina, jonka voit hakea helposti verkossa. Käyttölainan määrä vaihtelee tyypillisesti muutamasta sadasta eurosta muutamaan tuhanteen euroon. Takaisinmaksuaika on yleensä lyhyt, muutamasta kuukaudesta pariin vuoteen. Käyttölaina sopii hyvin tilanteisiin, joissa tarvitset nopeasti lisärahoitusta ilman vakuuksia. Vertaile lainaehtoja huolellisesti ja varmista, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitusti.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Etua.fi500€ - 60000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Freedom Rahoitus1000€ - 60000€
Rahalaitos500€ - 70000€
Fixura1000€ - 20000€
Bondora100€ - 10000€
Zmarta1000€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Unolaina500€ - 60000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€

Käyttölaina – joustava ratkaisu arjen menoihin

Elämässä tulee eteen tilanteita, jolloin tarvitaan nopeasti ylimääräistä rahoitusta. Oli kyse sitten yllättävistä laskuista, kodin remontista tai vaikka unelmien matkalainasta, käyttölaina tarjoaa joustavan ratkaisun arjen menoihin.

Käyttölainan edut

Käyttölainan etuja ovat sen nopeus, helppous ja joustavuus. Lainan hakeminen onnistuu kätevästi verkossa, ja rahat saa usein tilille jopa saman päivän aikana. Lainasumman ja takaisinmaksuajan voi valita omien tarpeiden mukaan.

Muita käyttölainan etuja ovat:

 • Ei vakuuksia tai takaajia
 • Mahdollisuus maksaa laina takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkuluja
 • Selkeät ja läpinäkyvät ehdot

Milloin käyttölaina on hyvä vaihtoehto?

Käyttölaina sopii moniin elämäntilanteisiin, joissa tarvitaan nopeasti ylimääräistä rahoitusta. Se on kätevä ratkaisu esimerkiksi silloin, kun:

 1. Yllättävä lasku pitää maksaa nopeasti
 2. Kodin remontti vaatii lisärahoitusta
 3. Haluat toteuttaa unelmasi, mutta säästöt eivät riitä

Käyttölaina antaa taloudellista joustoa ja auttaa selviämään arjen haasteista. Sen avulla voit saada raha-asiasi nopeasti kuntoon ja keskittyä olennaiseen.

Käyttölainan hakeminen

Käyttölainan hakeminen on helppoa ja vaivatonta. Voit täyttää lainahakemuksen verkossa muutamassa minuutissa, ja saat usein päätöksen lainasta heti. Lainan nostaminen onnistuu saman tien, kun olet hyväksynyt lainaehdot ja allekirjoittanut lainasopimuksen sähköisesti.

Ennen lainan hakemista on kuitenkin hyvä miettiä tarkkaan, kuinka paljon lainaa tarvitsee ja miten aikoo maksaa sen takaisin. Lainan ottaminen on aina taloudellinen päätös, joka vaatii harkintaa.

Käyttölainan hakeminen – helppoa ja nopeaa

Käyttölainan hakeminen on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi ja suoraviivaiseksi prosessiksi. Voit hakea käyttölainaa kätevästi netissä, omalta kotisohvaltasi käsin. Ei enää jonottamista pankin tiskillä tai paperilomakkeiden täyttämistä!

Näin haet käyttölainaa verkossa

 1. Täytä lainahakemus huolellisesti ja rehellisesti
 2. Toimita tarvittavat liitteet sähköisesti
 3. Odota lainapäätöstä – yleensä saat vastauksen jo muutamassa minuutissa!
 4. Lue lainasopimus tarkasti ja allekirjoita se sähköisesti
 5. Rahat maksetaan tilillesi välittömästi sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen

Käyttölaina on siis käytössäsi nopeasti ja vaivattomasti. Voit käyttää sitä mihin tahansa tarpeeseen, oli kyse sitten veneen hankinnasta, remonttiprojektista tai vaikkapa unelmalomasta.

Mitä käyttölainan saamiseen vaaditaan?

Käyttölainan saaminen edellyttää yleensä seuraavia asioita:

 • Olet vähintään 18-vuotias (joillakin lainanantajilla 20 tai 21 vuotta)
 • Sinulla on säännölliset tulot (palkka, eläke, tuet tms.)
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Olet Suomen kansalainen tai sinulla on pysyvä asuinpaikka Suomessa

Jos täytät nämä kriteerit, käyttölainan saaminen on yleensä helppoa. Lainapäätös perustuu automaattiseen järjestelmään, joka tarkistaa tietosi nopeasti eri rekistereistä.

Paljonko käyttölainaa voi saada?

Käyttölainojen suuruus vaihtelee tyypillisesti muutamasta sadasta eurosta aina kymmeniin tuhansiin euroihin asti. Lainamäärä riippuu omasta maksukyvystäsi ja lainanantajan ehdoista.

Pienemmät käyttölainat, esimerkiksi 100-2000 euroa, ovat usein joustavia luottotilien kaltaisia ratkaisuja. Näissä sinulle myönnetään tietty luottoraja, jonka puitteissa voit nostaa rahaa käyttöösi joustavasti tarpeen mukaan.

Suuremmat käyttölainat, esimerkiksi 5000-50000 euroa, ovat yleensä kertaluontoisia lainoja kiinteällä kuukausierällä. Näiden laina-ajat ovat tyypillisesti useita vuosia.

Käyttölainan yhdistäminen ja jälleenrahoitus

Jos sinulla on useita pieniä lainoja tai luottokorttisaldoja, voit yhdistää ne yhdeksi isommaksi järjestelylainaksi. Tämä selkeyttää lainojen hallintaa ja voi myös tuoda säästöjä lainakuluissa.

Toinen vaihtoehto on käyttölainan jälleenrahoitus eli lainan siirtäminen toiselle lainanantajalle. Tämä on järkevää, jos saat uuden lainan paremmilla ehdoilla kuin vanha laina. Näin voit säästää lainan koroissa ja muissa kuluissa.

Oletpa sitten hakemassa ensimmäistä käyttölainaasi tai järjestelemässä vanhoja lainojasi uusiksi, verkosta löydät varmasti juuri sinulle sopivan ratkaisun. Aloita lainojen vertailu ja hae lainaa jo tänään!

Käyttölainan korot ja kulut – mitä ottaa huomioon?

Kun olet hakemassa käyttölainaa, on tärkeää kiinnittää huomiota lainan korkoihin ja muihin kuluihin. Nämä tekijät vaikuttavat merkittävästi lainan kokonaiskustannuksiin ja siihen, kuinka paljon joudut maksamaan takaisin laina-aikana.

Lue  Lainapäätös heti

Käyttölainan korko

Käyttölainan korko on yksi tärkeimmistä huomioitavista asioista. Korko määrittää, kuinka paljon joudut maksamaan lainastasi korkoa laina-aikana. Mitä korkeampi korko, sitä enemmän maksat korkoa ja sitä kalliimmaksi laina tulee. Vertaile eri lainapalveluiden korkotasoja löytääksesi edullisimman vaihtoehdon.

Käyttölainoissa on usein kiinteä korko, joka pysyy samana koko laina-ajan. Tämä helpottaa lainan takaisinmaksun suunnittelua, sillä tiedät etukäteen, kuinka paljon korkoa maksat kuukausittain. Jos haluat minimoida korkokulut, voit harkita lainan hakemista yhteishakijan kanssa, sillä se voi alentaa lainan korkoa.

Käyttölainan muut kulut

Koron lisäksi käyttölainaan voi liittyä muitakin kuluja, kuten:

 • Avausmaksu: Jotkut lainapalvelut perivät lainan avausmaksun, joka on yleensä tietty prosenttiosuus lainasummasta.
 • Tilinhoitomaksu: Lainapalvelu voi periä kuukausittaisen tilinhoitomaksun laina-aikana.
 • Maksuviivästysmaksu: Jos lainan takaisinmaksu viivästyy, lainapalvelu voi periä viivästysmaksun.

Huomioi nämä kulut lainaa hakiessasi ja vertaile eri lainapalveluiden hinnastoja. Mitä vähemmän ylimääräisiä kuluja lainaan liittyy, sitä edullisempi se on kokonaisuudessaan.

Käyttölainan todellinen vuosikorko

Todellinen vuosikorko on luku, joka kertoo lainan todelliset vuosittaiset kustannukset. Se sisältää lainan koron lisäksi kaikki muut lainaan liittyvät kulut, kuten avaus- ja tilinhoitomaksut. Todellinen vuosikorko antaa selkeän kuvan lainan kokonaiskustannuksista ja helpottaa eri lainapalveluiden vertailua.

Jos sinulla on useita pieniä lainoja, joissa on korkeat korot ja kulut, voit harkita niiden yhdistämistä yhdistelylainalla. Näin saat kaikki lainasi yhteen edullisempaan pakettiin ja selkeytettyä taloudellista tilannettasi.

Muista aina lukea lainasopimus huolellisesti ennen sen allekirjoittamista. Kiinnitä erityistä huomiota lainan korkoihin ja kuluihin, jotta tiedät tarkalleen, mihin sitoudut. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja pystyt suunnittelemaan lainan takaisinmaksun realistisesti.

Käyttölainan takaisinmaksu – valitse itsellesi sopivin vaihtoehto

Kun olet saanut käyttölainan tilillesi, on aika miettiä takaisinmaksua. Ei hätää, sillä sinulla on useita vaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman. Laatulaina.fi haluaa tehdä lainan takaisinmaksusta mahdollisimman joustavaa ja stressitöntä.

Kuukausittainen tasaerä

Yleisin tapa maksaa käyttölaina takaisin on kuukausittainen tasaerä. Tässä vaihtoehdossa lainan kokonaissumma jaetaan yhtä suuriin osiin, jotka maksetaan kuukausittain sovitun maksuaikataulun mukaisesti. Tasaerä tekee budjetoinnista helppoa, sillä tiedät etukäteen tarkalleen, paljonko sinun tulee maksaa joka kuukausi.

Joustavat maksuerät

Jos haluat enemmän joustoa takaisinmaksuun, voit valita myös vaihtoehdon, jossa maksuerät vaihtelevat kuukausittain. Tämä tarkoittaa, että voit maksaa suurempia eriä silloin, kun sinulla on enemmän rahaa käytettävissä, ja pienempiä eriä tiukempina aikoina. Joustavat maksuerät antavat sinulle enemmän vapautta suunnitella talouttasi.

Kertamaksu

Jos saat yllättäen ylimääräistä rahaa, voit harkita myös koko käyttölainan maksamista kerralla pois. Tämä vaihtoehto säästää sinulta korkokuluissa, sillä maksat lainan nopeammin takaisin. Kertamaksu sopii erityisesti niille, jotka haluavat hoitaa lainan pois päiväjärjestyksestä mahdollisimman pian.

Maksuvapaita kuukausia

Elämässä tulee välillä yllättäviä tilanteita, jolloin rahaa on normaalia vähemmän käytettävissä. Tällöin voit hyödyntää maksuvapaita kuukausia, jolloin et maksa käyttölainan lyhennystä lainkaan. Maksuvapaat kuukaudet antavat sinulle hengähdystauon ja mahdollisuuden keskittyä muihin menoihin. Muista kuitenkin, että maksuvapaat kuukaudet pidentävät laina-aikaa ja voivat kasvattaa kokonaiskorkoja.

Oli valintasi mikä tahansa, Laatulaina.fi tekee käyttölainan takaisinmaksusta helppoa ja vaivatonta. Voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tai haluat muuttaa maksusuunnitelmaasi. Me olemme täällä sinua varten!

Käyttölaina vs. muut lainamuodot – mikä sopii sinulle parhaiten?

Kun mietit lainan ottamista, on tärkeää valita juuri sinulle sopivin vaihtoehto. Käyttölaina on yksi suosituimmista lainamuodoista, mutta muitakin vaihtoehtoja löytyy. Vertailemalla eri lainamuotoja löydät varmasti omiin tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun. Laatulaina.fi auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivimman lainan helposti ja nopeasti.

Lue  Lainaa heti

Käyttölainan edut

Käyttölaina on nimensä mukaisesti laina, jota voit käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Sen suurimpia etuja ovat:

 • Joustavuus – voit käyttää lainan haluamallasi tavalla
 • Nopea hakuprosessi – rahat tilillä jopa samana päivänä
 • Ei vakuuksia – et tarvitse takaajia tai vakuuksia

Käyttölaina sopii erinomaisesti esimerkiksi yllättäviin menoihin, remonttiin tai vaikkapa unelmalomaan.

Muut lainamuodot

Muita yleisiä lainamuotoja ovat esimerkiksi asuntolaina, opintolaina ja autolaina. Nämä lainat on tarkoitettu tiettyyn käyttötarkoitukseen, kuten asunnon ostoon tai opintojen rahoittamiseen. Niiden ehdot ja korot voivat olla käyttölainaa edullisempia, mutta toisaalta ne eivät tarjoa samanlaista joustavuutta.

Jos tarvitset suurempaa lainasummaa, voit harkita myös 8000 euron lainaa. Tämän suuruinen laina voi olla hyvä ratkaisu esimerkiksi suurempaan remonttiin tai auton hankintaan.

Mikä lainamuoto sopii sinulle?

Lainamuodon valinnassa kannattaa ottaa huomioon oma elämäntilanne ja lainan käyttötarkoitus. Jos tarvitset joustavaa lainaa, jota voit käyttää mihin tahansa, käyttölaina on loistava valinta. Jos taas tiedät tarkalleen, mihin tarkoitukseen lainaa tarvitset, voi tiettyyn käyttötarkoitukseen suunnattu laina olla parempi vaihtoehto.

Oli valintasi mikä tahansa, muista aina vertailla eri vaihtoehtoja ja lainanantajia. Näin varmistat, että saat parhaat mahdolliset lainaehdot ja korot.

Kirjoittajan vinkit käyttölainan hakemiseen

HUOM! Tämä osio on viihteellinen eikä välttämättä täysin paikkansa pitävä!

Hei vaan kaikki te lainahait siellä ruudun toisella puolella! Täällä taas Tuomas, teidän luottokirjoittajanne talousasioissa. Vaikka en olekaan mikään korkeasti koulutettu rahoituksen professori, olen vuosien varrella oppinut yhtä sun toista käyttölainoista – sekä kantapään kautta että onnistumisten siivittämänä.

Yksi tärkeimmistä opeista, jonka olen matkan varrella sisäistänyt, on se, että käyttölainaa hakiessa kannattaa aina vertailla eri vaihtoehtoja huolella. Älä siis vain tartu ensimmäiseen vastaan tulevaan tarjoukseen, vaan kaiva esiin sisäinen salapoliisisi ja tutki eri lainapalveluiden ehdot, korot ja kulut perin pohjin. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja säästät selvää rahaa!

Toinen vinkki, jonka haluan jakaa kanssanne, on se, että rehellisyys maan perii myös lainahakemuksissa. Oli kyseessä sitten pieni pikavippi tai suurempi käyttölaina, kerro aina avoimesti ja totuudenmukaisesti taloudellisesta tilanteestasi ja maksukykysi. Näin lainapalvelu osaa arvioida riskinsä oikein ja sinä saat juuri sellaisen lainan, jonka pystyt varmasti maksamaan takaisin sovitussa aikataulussa.

Ja vielä yksi juttu, joka on hyvä pitää mielessä: käyttölaina on aina velkaa, joka pitää maksaa takaisin sovitusti. Vaikka houkutus hassata ylimääräinen raha shoppailuun tai bailaamiseen olisi kuinka kova, muista että lainan tarkoitus on auttaa sinua selviämään arjen menoista ja yllättävistä kuluista – ei elää yli varojesi. Suhtaudu siis lainaan vastuullisesti ja laadi itsellesi realistinen takaisinmaksusuunnitelma jo ennen kuin lähetät hakemuksen.

Nämä vinkit mielessä pitäen olet jo hyvällä tiellä kohti onnistunutta käyttölainahakemusta. Tsemppiä matkaan ja muista, että apua on aina tarjolla, jos lainojen kanssa tulee ongelmia. Yhdessä selviämme kyllä!

Käyttölaina – joustava rahoitusratkaisu arjen tarpeisiin

Käyttölaina on monipuolinen rahoitusvaihtoehto, joka tarjoaa joustavia ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Se on suunniteltu helpottamaan arkipäivän menoja ja yllättäviä kustannuksia. Käyttölainan avulla voit toteuttaa unelmiasi, oli kyseessä sitten remontti, lomamatka tai jokin muu hankinta. Seuraavassa taulukossa on esitelty käyttölainan keskeiset ominaisuudet:

Ominaisuus Kuvaus Etu
Lainasumma 500 – 50 000 € Joustava lainasumma eri tarpeisiin
Laina-aika 1 – 15 vuotta Mahdollisuus valita sopiva takaisinmaksuaika
Korko Alkaen 4,9 % Kilpailukykyinen korko markkinoilla
Vakuudet Ei vakuuksia Helppo hakea ilman vakuuksia
Nopea hakemus Päätös jopa 15 minuutissa Saat rahat nopeasti tilillesi
Luottotietojen tarkistus Ei vaikuta luottotietoihin Voit hakea lainaa huoletta

Käyttölaina tarjoaa joustavan ja nopean tavan saada rahoitusta erilaisiin tarpeisiin. Sen monipuoliset ominaisuudet, kuten joustava lainasumma, pitkä laina-aika ja kilpailukykyinen korko, tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille lainaajille. Käyttölainaa voi hakea helposti ilman vakuuksia, ja päätöksen saa nopeasti. Lisäksi lainan hakeminen ei vaikuta luottotietoihin. Käyttölaina on siis turvallinen ja luotettava valinta, kun tarvitset rahoitusta unelmiesi toteuttamiseen.

Lue  Edullinen laina

Käyttölaina – joustava ratkaisu arjen menoihin

Usein kysytyt kysymykset

Mihin käyttölainaa voi hakea ja mihin sitä yleensä käytetään?

Käyttölainaa voi hakea monista eri paikoista, kuten pankeista, rahoitusyhtiöistä ja luotonantajilta. Laatulaina.fi tarjoaa myös käyttölainoja asiakkailleen. Käyttölainaa käytetään yleensä yllättäviin menoihin, kuten kodinkoneiden tai auton korjauksiin, mutta myös lomamatkoihin, häihin tai muihin suurempiin hankintoihin. Lainaa voi käyttää melko vapaasti mihin tahansa tarpeeseen.

Kuinka nopeasti käyttölainan voi saada tilille hakemuksen jättämisen jälkeen?

Käyttölainan voi parhaimmillaan saada tilille jopa 15 minuutissa hakemuksen jättämisen jälkeen. Nopeus riippuu kuitenkin hakijan tilanteesta ja pankin käsittelyajoista. Useimmiten rahat ovat tilillä viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

Millaiset ovat tyypilliset käyttölainan lainaehdot ja takaisinmaksuajat?

Käyttölainan tyypilliset lainaehdot vaihtelevat 1-15 vuoden välillä riippuen lainan määrästä ja tarkoituksesta. Laina-ajan pituus vaikuttaa kuukausierän suuruuteen – mitä pidempi laina-aika, sitä pienemmät kuukausierät. Käyttölainojen korot ovat tyypillisesti 5-20% välillä. Tarkat lainaehdot määräytyvät aina tapauskohtaisesti lainahakemuksen perusteella.

Miten käyttölainan korko määräytyy ja kuinka paljon se yleensä on?

Käyttölainan korko määräytyy aina asiakaskohtaisesti. Korkoon vaikuttavat muun muassa lainan määrä, takaisinmaksuaika, asiakkaan luottotiedot ja tulotaso. Tyypillisesti käyttölainojen korot ovat välillä 5-20% riippuen edellä mainituista tekijöistä. Laatulaina.fi pyrkii aina tarjoamaan asiakkailleen kilpailukykyisen koron ja etsimään jokaiselle sopivimman lainatuotteen. Tarkka korko lasketaan lainahakemuksen yhteydessä, jolloin saat heti tiedon juuri sinulle tarjottavasta korosta.

Onko käyttölainalle mahdollista saada maksuvapaita kuukausia tarvittaessa?

Kyllä, useimmat käyttölainat tarjoavat mahdollisuuden sopia maksuvapaisiin kuukausiin tarvittaessa. Maksuvapaasta jaksosta on hyvä sopia lainanantajan kanssa hyvissä ajoin ennen eräpäivää. Maksuvapaan kuukauden aikana lainapääoma ei lyhene, mutta korot kertyvät silti.

Minkä suuruisia käyttölainoja on mahdollista saada eri lainanmyöntäjiltä?

Käyttölainojen suuruudet vaihtelevat tyypillisesti 50 – 60 000 euron välillä lainanmyöntäjästä riippuen. Pienimmät käyttölainat alkavat yleensä muutamasta sadasta eurosta, kun taas suurimmat voivat yltää jopa 60 000 euroon asti. Lainasumma määräytyy aina lainanhakijan maksukyvyn ja luottokelpoisuuden perusteella tapauskohtaisesti.

Mitkä tekijät vaikuttavat käyttölainan myöntämiseen ja millaiset ovat tyypilliset lainakriteerit?

Käyttölainan myöntämiseen vaikuttavat monet tekijät, kuten hakijan luottotiedot, tulotaso, työllisyystilanne ja nykyiset lainat. Tyypillisesti lainan saamiseksi edellytetään säännöllisiä tuloja, puhtaita luottotietoja ja kohtuullista velkaantumisastetta. Myös hakijan ikä ja asuinpaikka voivat vaikuttaa lainapäätökseen. Laatulaina.fi arvioi jokaisen lainahakemuksen yksilöllisesti ja pyrkii löytämään asiakkaan tilanteeseen sopivan ratkaisun.

Miten käyttölainan hakuprosessi etenee verkossa ja mitä tietoja hakemukseen tarvitaan?

Käyttölainan hakeminen verkossa on nopeaa ja vaivatonta. Täytät hakemuksen sivustollamme, johon tarvitset henkilötiedot, tulotiedot, menot ja tilinumeron. Päätöksen saat heti ja rahat tilillesi nopeimmillaan jopa samana päivänä.

Millaisissa tilanteissa joustava käyttölaina on hyvä ratkaisu rahoitustarpeisiin?

Joustava käyttölaina on hyvä ratkaisu yllättäviin ja lyhytaikaisiin rahoitustarpeisiin. Se sopii hyvin esimerkiksi auton tai kodinkoneen rikkoutuessa, tai jos tarvitset nopeasti lisärahoitusta lomamatkaa tai juhlia varten. Käyttölaina on nopea ja vaivaton tapa saada rahaa tilille, ja lainan takaisinmaksuajan voi valita joustavasti omaan tilanteeseen sopivaksi.

Miten käyttölainan takaisinmaksu hoidetaan käytännössä ja voiko maksueriin vaikuttaa itse?

Käyttölainan takaisinmaksu hoidetaan käytännössä sopimuksen mukaisesti kuukausittaisina tasaerinä. Asiakas voi itse vaikuttaa maksuerien suuruuteen ja maksuaikaan lainasummaa ja laina-aikaa valitessaan. Lainan nostamisen jälkeen maksueriin ei voi enää vaikuttaa, vaan ne pysyvät samana koko laina-ajan. Maksusuunnitelma lähetetään asiakkaalle sähköisesti lainan noston yhteydessä, ja maksuerät veloitetaan automaattisesti asiakkaan tililtä kuukausittain sovittuna eräpäivänä.