HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Aasa-laina on 2 000 – 10 000€ kulutusluotto – Hae Aasa lainaa heti tilille

Aasa laina 2000-10000€

Aasa laina 2 000 - 10 000€

• Lainaa yli 20-vuotiaille • Nopea lainahakemus • Lyhennetään takaisin 6 – 60 kuukaudessa • Lainasummat 2000 – 10 000 euroa • Lainapäätös heti • Rahat maksetaan suoraan tilille • Ilman vakuuksia ja takaajia • Ei liitteiden toimitusta • Hyvät asiakaspalautteet • Hae lainaa 24 h vuorokaudessa Voit hakea Aasalta lainaa 2000 – 10 000 euroa, mikäli olet vähintään 20 vuotias Suomessa asuva henkilö. Lainahakemus täytetään helposti verkossa ja lainapäätös saadaan tiedoksi nopeasti hakemuksen jättämisen jälkeen. Rahat maksetaan tilille heti hyväksytyn päätöksen jälkeen. Nostettu laina maksetaan takaisin joustavasti 6 – 60 kuukauden kuluessa lainan nostamisesta.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Unolaina500€ - 60000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Etua.fi500€ - 60000€
Bondora100€ - 10000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Fixura1000€ - 20000€
Lainanvertaaja500€ - 60000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Rahalaitos1000€ - 60000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Aasa
Aasa
2000€ - 10000€
(2.4/5)
Hae heti
Ikäraja
20v
Ilmainen Ensilaina
Ei
Laina-aika
6kk - 24kk
Yhteishakija
Ei
Lainan korko
19.6% - 42.6%
Lainojen Yhdistäminen
Ei
Tulot minimissään
Säännölliset tulot
Varmennus
Verkkopankkitunnukset

Aasa laina 2000 - 10000€ - Lainapäätös heti!

Aasa lainaa sinulle, yli 20 vuotias suomalainen

Täyttämällä helpon ja nopean hakemuksen, voit saada Aasa-lainaa jopa 10 000 euroa. Aasa on suomalainen lainantarjoaja, joka tarjoaa vakuudettomia lainoja yksityisasiakkaille 2 000 – 10 000 euron arvosta. Saamasi lainan voit käyttää siihen tarkoitukseen, mihin itse haluat. Takaisin maksaminen tapahtuu 6 – 60 kuukauden mittaisella laina-ajalla, kuukausittaisissa erissä. Kuukausierän suuruus riippuu täysin luottosummasta, takaisinmaksuajan pituudesta ja lainalle asetetusta korosta. Lainasumma on valittavissa 100 euron tarkkuudella niin, että pienin lainattavissa oleva summa on 2 000 euroa ja suurin 10 000 euroa. Kaikki lainasummat ovat vakuudettomia, mikä tarkoittaa ettei niitä saadakseen tarvitse olla vakuutena esim. asuntoa tai autoa.

Aasa lyhyesti

  • 2 000 – 10 000 euron suuruiset lainat
  • Jopa 60 kuukautta maksuaikaa
  • Turvallinen lainapalvelu
  • Asiakaspalvelu käytössä virka-aikoina
  • Hae nopeasti ja vaivattomasti!

Aasalta lainaa kohtuullisella korolla!

Luonnollisesti myös Aasan lainoista täytyy maksaa korkoja ja kuluja. Aasan lainakorko asettuu välille 9,90 – 24.90 %. Niistä maksetaan myös järjestelypalkkiota, joka on lainasummasta riippuen alkaen 240 euroa. Monesta muusta lainapalvelusta poiketen Aasan lainojen järjestelypalkkiot maksetaan lainojen kuukausierässä, sen sijaan että ne vähennettäisiin suoraan lainatusta summasta. Näiden lisäksi palvelu perii kuukausittain 9 euroa tilinhoitopalkkiota. Erinäisiä lisäpalveluja voi myös saada käyttöönsä mikäli on valmis maksamaan niistä lisämaksua. Esimerkiksi luotonmaksun aikataulua voi lisämaksusta pidentää.

Aasa lainojen hinnoittelu lyhyesti:

  • Nimelliskorko 9,9 % – 24,90 %
  • Järjestelypalkkio lainasumman mukaan, alkaen 240 euroa
  • Tilinhoidosta maksetaan vähintään 9 euroa kuukaudessa

Hakemus Aasa-lainasta täytetään vaivatta palvelun verkkosivuilla. Hakemus on täytetty viidessä minuutissa tai vaihtoehtoisesti lainaa voi hakea soittamalla Aasan asiakaspalveluun. Verkkohakemuksen täyttäminen onnistuu kellon ympäri, mutta asiakaspalveluun soittaminen ja varsinainen lainojen käsittely on rajattu virka-aikoihin. Aasa lainan hakemukseen vaaditaan henkilötietojen lisäksi perustiedot tuloista, menoista ja jo olemassa olevista veloista. Kaikki hakemukset käsitellään tapauskohtaisesti, joten tältä lainapalvelulta on joissakin tapauksissa mahdollista saada useampikin kuin yksi laina.

Lue  Instabank laina ja kulutusluotto – Lainaa Instabankilta jopa 50 000€

Saat luottopäätöksen lähes heti ja rahat tilille jopa päivässä

Aasa lainahakemukset käsitellään yksilöllisesti, luottamuksella ja nopealla aikataululla. Voit saada hakemukseesi vastauksen jopa saman päivän aikana, kun olet täyttänyt ja lähettänyt hakemuksesi. Tämä kuitenkin vaatii sen, että hakemus on lähetetty niinä päivinä, kun asiakaspalvelu on auki. Laina hyväksytään, jos sitä varten asetetut ehdot täyttyvät. Aasan lainaa saadakseen asiakkaan tulee siis olla vähintään 20 vuotias, suomessa vakituisesti asuva henkilö. Asiakkaalta vaaditaan myös vastuullisen luotonmyönnön periaattein säännöllisiä kuukausituloja. Sitä ei sen sijaan ole määritelty, tuleeko tulojen perusteena olevan työsuhteen olla vakituinen, määräaikaisessa työsuhteessa olevat siis kelpaavat hakijoiksi. Tulot voivat olla peräisin myös eläkkeestä. Rekisteröidyt maksuhäiriöt sen sijaan estävät lainan saamisen heti alkuunsa.

Aasa.fi kotisivu
Aasa.fi kotisivu
Jos lainapäätökseen siis tulee kielteinen vastaus, on syynä todennäköisesti maksuhäiriömerkintä tai asiakkaasta laaditun riskianalyysin perusteella tehty arvio, ettei asiakkaalle voi myöntää lainaa esimerkiksi liian alhaisten tulojen vuoksi. On hyvä ettei luotonmyöntäjä anna sellaisille asiakkaille vakuudetonta kulutusluottoa, joiden maksukyky ei ole riittävä. Maksamaton laina aiheuttaa ongelmia mm. maksuhäiriöiden muodossa. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen luottosopimus lähetetään asiakkaan sähköpostiin allekirjoitettavaksi. Kun sopimus on tehty, lainattu summa maksetaan asiakkaan tilille heti. Voit siis saada lainan käyttöösi jopa sinä samana päivänä kun teet luottohakemuksen. Kaikilla lainoilla on lisäksi 14 vuorokauden peruutusoikeus ja peruuttaminen tänä aikana tapahtuu ilman ylimääräistä veloitusta. Voit siis huoletta täyttää luottohakemuksen vaikka heti.

Aasalta lainaaminen on luotettavaa ja turvallista

Aasa on sitoutunut noudattamaan lainaamisessa vastuullisen luotonantajan kriteerejä, mikä tarkoittaa että asiakkaan maksukyky selvitetään mahdollisuuksien mukaan jo ennen vipin myöntämistä. Aasa painottaa, että on kaikkien osapuolten etu, että asiakkaiden ylivelkaantumista pyritään välttämään viimeiseen asti. Palvelu suositteleekin asiakasta hankkimaan apua velkaantumiseen, mikäli esimerkiksi tämä harkitsee hakevansa lainaa maksaakseen aiempien vippien kuukausieriä. Mikäli asiakkaalle ilmaantuu maksuvaikeuksia jo olemassa olevan luoton suhteen, hänen kannattaa olla ensi tilassa yhteydessä Aasan asiakaspalveluun ja neuvotella erilaisista vaihtoehdoista maksujen suhteen. Esim. lainalle määriteltyä eräpäivää voidaan tarvittaessa muuttaa.

Usein kysytyt kysymykset Aasan lainoista

Miten kulutusluotto maksetaan takaisin?

Kun sinulle on myönnetty laina, saat tietoosi myös lainanmaksuaikataulun. Aikataulu toimitetaan sinulle postitse. Tässä tiedotteessa on ilmoitettu myös kaikki muut luoton maksuerien suorittamiseen tarvittavat tiedot.

Rahatilanteeni muuttui, onko minun mahdollista maksaa lainani sovittua nopeammin takaisin?

Aasalla luoton lyhentäminen on joustavaa! Lainan voi maksaa milloin vain takaisin nopeammin tai tarvittaessa vaikka kerralla pois, ilman että siitä aiheutuu lisäkuluja.

Milloin voin täyttää lainahakemuksen ja lähettää sen?

Voit täyttää ja lähettää hakemuksen kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Sinun ei tarvitse varata aikaa hakemuksen täyttämiseen viittä minuuttia kauempaa. Huomaa kuitenkin, että varsinainen luottojen käsittely tapahtuu ainoastaan palvelun aukioloaikoina.

Mikä on kulutusluoton todellinen vuosikorko? Onko se kaikilla summilla sama?

Lainan todellinen vuosikorko on riippuvainen, lainasummasta, takaisinmaksuajasta sekä kuluista. Se ei siis ole kaikille lainasummille sama. Saat tiedon sinun lainasi todellisesta vuosikorosta lainapäätöksessäsi ja voit tarkastaa sen ennen kuin allekirjoitat sopimuksen. Aasan verkkosivuilla on ilmoitettu, että 2 000 esimerkkilainalle, jolle on määritelty 24 kuukautta maksuaikaa, muotoutuu todelliseksi vuosikoroksi 42,60 %, silloin kun nimelliskorko on 9,9 %.

Mihin tarkoitukseen pienlainoja on haettavissa?

Voit käyttää lainaamasi rahat vapaasti juuri sinun valitsemaasi kohteeseen. Laina sopii hyvin tilapäiseen taloustilanteen paikkaamiseen tai suurempien hankintojen rahoittamiseen. Tyypillisiä käyttökohteita asiakkailla ovat olleet mm. matkat, remontointi, shoppailu, yksityislääkärikäynnit, ynnä muut tarpeelliset tai vähemmän tarpeelliset rahoituskohteet. Tämän lisäksi lainaan voi halutessaan hankkia erityispalveluja lisämaksuja vastaan. Tällaisia palveluja ovat esimerkiksi takaisinmaksuajan pidentäminen, lainavakuutus tai maksumuistutus. Aasa lainaa heti Aasan lainaa saat helposti ja nopeasti täyttämällä hakemuksen verkossa. Saat valita toivomasi lainasumman ja takaisinmaksuajan yhdistelmän 2 000 – 10 000 euron ja 6 – 60 kuukauden joukosta. Aasa-lainaa varten ei vaadita minkäänlaisia lisädokumentteja tai todistuksia, pelkkä lainahakemus riittää sen saamiseksi. Palvelun käyttäminen on täysin turvallista ja hakemus on maksuton.

Lue  Credigo pikalaina – 100 – 2500€ pikalainat heti tilille ilman vakuuksia

Aasa.fi yhteystiedot

Aasa Oy Hiomotie 19 00380 Helsinki Puhelin 0600 04045 asiakaspalvelu@aasa.fi