Vivus pikalaina – 400€ koroton ja kuluton laina uusille asiakkaille

Vivus.fi
Vivus.fi
300€ -600€
(3.5/5)
Ikäraja
20v
Ilmainen Ensilaina
EI
Laina-aika
4kk -4kk
Yhteishakija
Ei
Lainan korko
20% -20%
Lainojen Yhdistäminen
Ei
Tulot minimissään
Ei
Varmennus
Verkkopankkitunnukset

Vivus koroton & kuluton ensilainaVivus pikalaina – erittäin hyvä, ellei täydellinen lainatuote Vivus on sellainen lainapalvelu, josta saat vakuudetonta pikalainaa käyttöösi heti, eikä viidestoista päivä. Vivukselta saat vaivatta käyttöösi maksimissaan 2 010 euron luottorajalla varustetun tilin, josta nostat pikalainaa tarpeesi mukaan. Kun päätät hakea lainaa uutena asiakkaana nyt, saat käyttöösi rahanarvoisen edun!

Kuluton pikalaina uusille asiakkaille

Kuten jo mainittiin, ensilainaaja saa mukavan edun. Vivus tarjoaa ensi kertaa palvelusta lainaaville enintään 400 euron pikalainan ilman korkoja ja kuluja, eli pikalainan todellinen vuosikorko 0 %. Ensilainan takaisinmaksuaika on 3 – 30 vuorokautta. Kun tämän ensimmäisen lainan on hoitanut takaisin, saa tämän jälkeen halutessaan uuden luottorajan, joka on suuruudeltaan 2 010 euroa ja tämän lainan takaisinmaksuaika on korkeintaan 61 vuorokautta. Jos lainahammasta alkoi jo kolottaa, voit siirtyä hakemaan Vivus pikalainaa milloin vain. Verkkohakemuksella haet pikalainaa kellon ympäri, etkä ole virka-aikojen rajoittamassa kurimuksessa. Ensimmäisellä kerralla luot itsellesi oman asiakasprofiilin, jonka jälkeen pikalaina on käytössäsi ja lainaa nostelet oman makusi mukaan suoraan pankkitilillesi. Pikalainaa on haettavissa jopa puhelimella, kunhan vain ensin ole luonut itsellesi tiedot asiakasrekisteriin.

Kaikki Vivus pikalainasta muutamalla lauseella

 • Kuluton ensilaina
 • Vanhoille asiakkaille luottoa jopa 2 010 euroa
 • Maksetaan takaisin kerralla
 • Eräpäivän siirto mahdollinen
 • Luotettava ja nopea kulutusluottoja tarjoava palvelu

Vivus pikalainat maksetaan takaisin yhdessä erässä, eikä Vivus tarjoaa vaihtoehtona mahdollisuutta maksaa pikalainaa takaisin useammassa erässä. Laina aika katsotaan alkaneeksi siitä, kun asiakas tekee ensimmäisen noston luottotililtä omalle tililleen. Vivus pikalainaa voi nostaa luottorajan puitteissa varsin vapaasti aina siihen päivään saakka, kun laina-aikaa on jäljellä kolme päivää. Jos asiakkaalla tulee maksuongelmia lainan eräpäivän lähestyessä, tämän tulee hakea mahdollisuutta eräpäivän siirtämiseen eteenpäin. Eräpäivää voi venyttää eteenpäin kaksi tai neljä viikkoa. Tämä on luonnollisesti maksullinen toimenpide ja perittävän maksun suuruus riippuu siitä, paljonko lainalla on avointa saldoa, toisin sanoen paljonko asiakas on nostanut lainatililtä käyttöönsä. Maksimissaan pikalainaa on mahdollista siis saada 2 010 euroa, mutta toki on mahdollista nostaa käyttöön vain osa lainasta ja tehdä takaisinmaksua vain sen osalta.

Vivus.fi kotisivu
Vivus.fi kotisivu

Pikalainaa luottokelpoisille suomalaisille

Vivus pikalainaa haettavissa asiakkaan tulee varmistaa, että täyttä palvelun vaatimat ehdot. Hakijan tulee olla vähintään 20 -vuotias ja luottokelpoinen. Vivus ja luonnollisesti myös Suomen laki vaatii vahvaa tunnistautumista luottopalveluun, mikä tarkoittaa että asiakkaalla tulee olla henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset ja pankkitili suomalaisessa pankissa. Palveluun käyvät yleisimpien pankkien pankkitunnukset. Vakuudetonta Vivus pikalainaa haettaessa toimitaan rehellisyyden suhteen samoin kun mitä muuta lainaa haettaessa. Kaikki hakijan ilmoittamat tiedot tulee olla todenmukaisia ja esimerkiksi luottotiedot ja osoitetiedot tarkastetaan aina tietoja yläpitävistä rekistereistä. Täyttämällä hakemuksen asiakas hyväksyy tämän käytännön.

Vivuksen pikalainan haun A – B – C

A. Uuden asiakkaan täytyy ensin siirtyä hakemaan pikalainaa Vivuksen lainapalvelusta, tunnistautua ja luoda itselleen asiakasprofiili. Muistathan että ensilainaajana saat jopa 400 euron kuluttoman pikalainan! B. Onko sinulla jo olemassa oleva tili? Hae pikalainaa kirjautumalla verkkoon omaan profiiliisi. Tunnuksinasi toimivat hakuvaiheessa ilmoittamasi sähköpostiosoite ja aiemmin luomasi henkilökohtainen salasanasi. Kun olet jo asiakkaana, lainaaminen on nopeaa – keskimääräinen aika on 15 minuuttia, hakemisesta siihen kun laina on tililläsi. C. Tarvitsetko lisää vakuudetonta pikalainaa? Voit hakea lisää lainaa aina siihen saakka kun sinun henkilökohtainen lainakattosi tulee vastaan. Maksat myös lisälainan samana eräpäivänä kuin aiemman luottosi. Jos sinulla on tarvetta hankkia lisää lainaa, teet sen kirjautumalla tilillesi.

Esimerkki tyypillisestä Vivuksen pikalainasta:

 • Nostetaan käyttöön 2 010 euroa
 • Maksetaan yhdessä erässä
 • Maksuaikaa 3-61 vuorokautta
 • Koron osuus takaisin maksettavasta summasta 341 euroa 30 vuorokauden laina-ajalla
 • Maksetaan yhteensä takaisin 2 351 euroa
 • Laina on uudelleen käytettävissä takaisinmaksun jälkeen

Vivus pikalainaan liittyvissä kysymyksissä voit aina olla yhteydessä Vivuksen asiakaspalveluun. Se palvelee luotto asiakkaitaan arkisin virka-aikaan (eli klo. 9 – 17) ja yhteyden saa soittamalla numeroon 0600 550 750. Numero on maksullinen.

Vivus suosii vastuullista lainaamista

Vakuudettoman Vivus pikalainan hankkiminen on yksinkertaista ja nopeaa. Se ei silti tarkoita sitä, että lainoja voisi tai kannattaisi hakea ilman vakaata harkintaa ja realistisia mahdollisuuksia hoitaa lainaa takaisin. Maksamattomat lainojen takaisinmaksuerät johtavat luottotietomerkintöihin, mikä taas johtaa monenlaisiin ongelmiin, esimerkiksi asunnon vuokraamisen tai asuntolainan hankkimisen suhteen. Vivus suosittelee pikalainojensa hankkimista erityisesti sellaisiin tilanteisiin, jossa tilipäivä on lähellä, mutta rahaa tarvitaan ennen sitä, tai käsillä on jokin kiireellinen tai yllättävä maksuerä. Vivus sopii asiakkaille joilla on säännölliset tulot, koska laina tulee maksaa takaisin varsin nopeaa kokonaisuudessaan, verrattuna muihin luottopalveluihin. Vivuksen pikalainalla ei kuitenkaan kannata lähteä yhdistelemään vanhoja luottoja tai muuten ratkoa pitkäaikaisia rahaongelmia. Sillä ei myöskään suositella maksettavan impulsiivisia ostoksia. Lainan hankintaa kannattaa aina punnita rauhassa ja miettiä myös huolellisesti se, miten lainan takaisinmaksun hoitaminen sopii omaan talouteen. Pikalainaan liittyvissä maksuongelmissa kannattaa olla mahdollisimman pian yhteydessä Vivuksen asiakaspalveluun maksuratkaisun löytämiseksi, maksua ei missään nimessä kannata tehdä hankkimalla toista pikalainaa. Kuluton Vivus pikalaina Hae pikalainaa vaikka heti! Vivus myöntää sen sinulla nopeasti, saat rahat käyttöösi jopa 15 minuutin kuluessa! Maksat takaisin selkeää maksuohjelmaa noudattaen 3-30 vuorokauden kuluessa.

Näitä Vivus pikalainasta kysytään

Mikä on pikalaina?

Pikalainalla tarkoitetaan tavallisesti muutaman sadan tai tuhannen euron suuruista lainaa, jonka saa käyttöön ilman vakuuksia. Pikalainat haetaan tyypillisimmin sähköisellä hakemuksella verkosta ja ne saa käyttöön perinteistä pankkilainaa nopeammin ja helpommin. Pikalainaakin varten vaaditaan nykyään säännöllisiä kuukausituloja, eli realistisia mahdollisuuksia maksaa laina ajallaan takaisin.

Miten voin siirtää lainani eräpäivää?

Mene henkilökohtaiseen sähköiseen asiointitiliisi ja katso sieltä eräpäivän siirtämiseen vaadittavan maksun suuruus (liitännäinen erääntyvään luottosummaan), tämä tieto löytyy myös laskustasi. Eräpäivä siirtyy, kun maksat vaaditun eränpäivän siirtosumman alkuperäiseen eräpäivään mennessä.

Miksi en saanut pikalainaa Vivukselta?

Vivus ei ole velvollinen kertomaan syytä kielteiseen lainapäätökseen. Voimme kuitenkin arvailla syitä hakemuksen hylkäämiseen. Syy voi olla siinä, että sinulla on aiemmista raha-asioiden hoidosta syntynyt maksuhäiriömerkintä, olet ilmoittanut virheellisesti osan tai kaikki tiedoistasi tai olet liian nuori hakemaan pikalainaa Vivukselta.

Miten voin minimoida luotolle kertyvät kulut?

Maksamalla pikalainan takaisin mahdollisimman nopeasti ja välttämällä eräpäivän siirron käyttämistä. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että mitä kauemmin lainalla on avointa saldoa, sitä enemmän kuluja ehtii kertyä. Lainan voi huoletta maksaa takaisin ennen eräpäivää, se ei aiheuta lisäkustannuksia lainkaan.

Onko Vivuksen pikalaina kallis?

Periaatteessa ei, jos noudattaa pikalainojen alkuperäistä ajatusta, eli nostaa pieni summa rahaa ja maksaa se nopeasti takaisin. Näin toimiessa, lainan kustannukset eivät pääse nousemaan kohtuuttoman korkeaksi eikä lainaa voida tässä tapauksessa kutsua kalliiksi.

Vivus.fi yhteystiedot

4finance Oy Lintulahdenkuja 10 00500 Helsinki Puh: 0600 550 750 (0,76 €/min + mpm/pvm) Avoinna: ma-pe 9 – 17 Sähköposti: asiakaspalvelu@vivus.fi

Arvostelu
Päivämäärä
Lainapalvelu
Vivus
Arvostelumme
51star1star1star1star1star