HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Qred Kokemuksia

Qred on ruotsalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa lainoja ja maksuaikaa yrityksille. Asiakkaiden kokemukset ovat pääosin positiivisia: hakuprosessi on nopea ja sujuva, asiakaspalvelu ystävällistä ja asiantuntevaa. Qredin tarjoamat rahoitusratkaisut ovat joustavia ja kilpailukykyisiä. Yrityksen verkkosivut ovat selkeät ja helppokäyttöiset. Suomen markkinoilla Qred on vielä melko tuntematon toimija, mutta se kasvattaa näkyvyyttään ja asiakaskuntaansa vauhdilla.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Bondora100€ - 10000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Zmarta1000€ - 60000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Rahalaitos500€ - 70000€
Etua.fi500€ - 60000€
Freedom Rahoitus1000€ - 60000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Unolaina500€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Qred
Qred
1000€ - 200000€
(3/5)
Hae heti
Ikäraja
18v
Ilmainen Ensilaina
Ei
Laina-aika
1kk - 18kk
Yhteishakija
Lainan korko
20% - 30%
Lainojen Yhdistäminen
Ei
Tulot minimissään
Tapauskohtaista
Varmennus
Pankkitunnukset

Qred lainapalvelun yleiskatsaus

Qred on nopeasti suosiota kasvattanut lainapalvelu, joka tarjoaa asiakkailleen joustavia ja räätälöityjä lainaratkaisuja. Oli kyseessä sitten pienen kuukausierän laina, mopon tai skootterin hankinta, auton ostaminen tai vaikkapa aloittavan yrityksen lainatarpeet, Qred pyrkii löytämään sopivan ratkaisun jokaiselle asiakkaalleen.

Helppokäyttöinen verkkopalvelu

Qredin lainahakemus täytetään kätevästi verkossa, ja päätöksen saa yleensä jo muutamassa minuutissa. Selkeä ja intuitiivinen käyttöliittymä tekee lainan hakemisesta vaivatonta, eikä paperisotaa tarvitse pelätä.

Nopeat rahansiirrot

Kun lainapäätös on myönteinen, rahat saa tilille jopa saman päivän aikana. Tämä nopeuttaa huomattavasti esimerkiksi yllättäviin menoihin reagoimista tai unelmien toteuttamista ilman turhaa odottelua.

Joustavat lainaehdot

Qred tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden räätälöidä lainasumma ja takaisinmaksuaika omiin tarpeisiin sopiviksi. Laina-ajat voivat vaihdella muutamasta kuukaudesta aina useisiin vuosiin asti, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

Asiakaspalvelu apunasi

Qredin asiantunteva asiakaspalvelu on valmiina auttamaan laina-asioissa ja vastaamaan kysymyksiin niin hakuvaiheessa kuin lainan nostamisen jälkeenkin. Hyvät Qred kokemukset ovatkin osaltaan osaavan asiakaspalvelun ansiota.

Qredin lainahakemuksen tekeminen – kokemuksia prosessista

Qredin lainahakemuksen täyttäminen on kokemusteni mukaan varsin vaivatonta ja suoraviivaista. Hakemuslomake on selkeä ja helposti täytettävä. Tarvittavat tiedot kysytään loogisessa järjestyksessä, eikä prosessi ole turhan monimutkainen.

Yksi Qredin hakemuslomakkeen parhaista puolista on se, että voit hakea lainaa jopa 50 000 euroon asti. Tämä mahdollistaa suurempienkin hankintojen rahoittamisen kätevästi. Jos et kuitenkaan tarvitse näin suurta summaa, voit toki hakea pienempiäkin lainoja aina 2000 eurosta ylöspäin.

Qredin hakemuslomakkeen täyttäminen

Hakemuslomakkeen täyttö aloitetaan syöttämällä haettava lainasumma sekä toivottu takaisinmaksuaika. Tämän jälkeen täytetään hakijan henkilötiedot, kuten nimi, osoite ja puhelinnumero. Qred tarkistaa hakijan luottotiedot automaattisesti, joten erillisiä liitteitä ei tarvita.

Lomakkeella kysytään myös tietoja hakijan taloudellisesta tilanteesta, kuten tuloista ja menoista. On tärkeää olla rehellinen näiden tietojen kanssa, sillä ne vaikuttavat lainapäätökseen. Qred arvioi hakijan maksukykyä annettujen tietojen perusteella varmistaakseen, että laina on hakijalle sopiva.

Päätös ja rahojen siirto tilille

Kun hakemus on täytetty ja lähetetty, Qred käsittelee sen nopeasti. Useimmiten lainapäätös saadaan jopa muutamassa minuutissa. Myönteisen päätöksen jälkeen lainasumma siirretään hakijan tilille viipymättä, usein jopa saman päivän aikana.

Kokemukseni mukaan koko prosessi hakemuksen täyttämisestä rahojen saamiseen tilille on todella nopea ja vaivaton. Qredin palvelu on erinomainen vaihtoehto silloin, kun tarvitset lainaa nopeasti ilman ylimääräistä paperisotaa.

Vertaile lainatarjouksia

Vaikka Qredin lainahakemus onkin helppo ja nopea täyttää, kannattaa silti aina vertailla eri lainapalveluiden tarjouksia. Esimerkiksi <b>yksityislainaa</b> harkitessa on hyvä tutustua huolellisesti eri vaihtoehtoihin löytääkseen itselle parhaan ja edullisimman ratkaisun. Vertailemalla löydät varmasti juuri sinulle sopivimman lainatuotteen.

Qredin lainaehtojen ja -kulujen arviointi

Qredin lainaehdot ovat varsin selkeät ja läpinäkyvät. Lainan hakeminen on tehty helpoksi ja nopeaksi, ja lainapäätöksen saa yleensä jo muutamassa minuutissa. Laina-aika on joustava, ja lainan voi maksaa takaisin 1-15 vuoden aikana oman tilanteen mukaan. Qred ei myöskään peri mitään piilokustannuksia tai ylimääräisiä kuluja.

Qredin lainakulut ovat kohtuulliset verrattuna moniin muihin lainapalveluihin. Lainan marginaalikorko määräytyy hakijan taloudellisen tilanteen ja luottokelpoisuuden perusteella, ja se on tyypillisesti 4,9% – 19,9%. Tämän päälle tulee vielä 3-12 kuukauden Euribor-korko. Muita kuluja ovat 2,5% järjestelypalkkio sekä 5€ kuukausittainen tilinhoitomaksu.

Lue  Capital Box Kokemuksia

Lainan hakeminen ja myöntäminen

Qredin lainaa voi hakea helposti netissä täyttämällä lainahakemuksen. Päätöksen saa yleensä muutamassa minuutissa ja rahat tilille jopa saman päivän aikana. Lainan saaminen edellyttää kuitenkin säännöllisiä tuloja sekä moitteetonta luottohistoriaa.

Qred myöntää lainaa 2000 – 50000 euroa, joten se sopii mainiosti vaikka remonttilainaksi tai muihin hieman isompiin hankintoihin ja investointeihin. Pienemmissä lainatarpeissa Qred ei välttämättä ole edullisin vaihtoehto suhteellisen korkeiden kulujen vuoksi.

Maksusuunnitelma ja lainan takaisinmaksu

Qred tarjoaa hyvin joustavan maksusuunnitelman ja takaisinmaksun 1-15 vuoden aikana. Kuukausierä muodostuu lainapääoman lyhennyksestä, korosta sekä 5€ tilinhoitomaksusta. Lainalle ei tarvitse hankkia vakuuksia tai takaajia.

Laina-aikaa ja kuukausierää voi muuttaa kesken laina-ajan ilman lisäkuluja. Lainan voi myös maksaa kokonaan pois ilman ylimääräisiä kustannuksia. Tämä joustavuus onkin yksi Qredin vahvuuksista.

Yhteenveto lainaehdoista ja kuluista

Qredillä on kaiken kaikkiaan varsin kilpailukykyiset ja selkeät lainaehdot, eikä se peri mitään ylimääräisiä tai yllättäviä kuluja. Lainaa voi saada 2000-50000€ ja maksaa takaisin joustavasti 1-15 vuoden aikana. Qredin ehdot sopivat erityisesti sellaisille, jotka arvostavat helppoutta ja nopeutta lainan hakemisessa sekä joustavuutta lainan takaisinmaksussa.

Qredin asiakaspalvelun laatu ja tavoitettavuus

Qredin asiakaspalvelu on saanut runsaasti positiivisia kokemuksia asiakkailtaan. Palvelu on nopeaa, ystävällistä ja asiantuntevaa. Qredin asiakaspalvelijat ovat aina valmiina auttamaan sinua lainaasioissa, oli kyse sitten opintolainan hakemisesta tai muusta rahoitustarpeesta.

Nopeat vastaukset kysymyksiin

Qredin asiakaspalvelu vastaa nopeasti asiakkaiden kysymyksiin. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai chat-palvelun kautta. Useimmat asiakkaat ovat saaneet vastauksen kysymykseensä jo saman päivän aikana. Tämä on tärkeä osa laadukasta palvelukokemusta.

Ystävällinen ja asiantunteva palvelu

Qredin asiakaspalvelijat ovat aina ystävällisiä ja valmiita auttamaan. He osaavat selittää laina-asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Asiakkaat arvostavat sitä, että heitä kohdellaan yksilöinä ja heidän tilanteensa otetaan huomioon. Qredin asiantunteva henkilökunta osaa neuvoa juuri sinulle sopivimman lainatuotteen löytämisessä.

Monipuoliset yhteydenottokanavat

Qrediin saa yhteyden monella eri tavalla:

 • Puhelimitse
 • Sähköpostilla
 • Chat-palvelun kautta
 • Yhteydenottolomakkeella verkkosivuilla

Voit siis valita itsellesi mieluisimman tavan ottaa yhteyttä. Asiakaspalvelu on avoinna laajasti myös virka-ajan ulkopuolella, joten saat apua silloin kun sitä tarvitset.

Kaiken kaikkiaan Qredin asiakaspalvelun laatu ja tavoitettavuus ovat huippuluokkaa. Yritys panostaa aidosti asiakkaidensa tyytyväisyyteen, ja se näkyy positiivisissa asiakaskokemuksissa. Jos harkitset lainan ottamista, Qredin palvelu kannattaa ehdottomasti pitää mielessä.

Qred lainapalvelun vahvuudet ja heikkoudet

Qred on nopeasti suosiota kerännyt lainapalvelu, joka tarjoaa joustavaa rahoitusta sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Kuten kaikilla palveluilla, myös Qredillä on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Tarkastellaanpa niitä hieman lähemmin!

Qredin vahvuudet

 • Nopea ja sujuva hakemus: Qredin lainahakemus hoituu kätevästi verkossa, ja päätöksen saa usein jo muutamassa minuutissa.
 • Joustava laina-aika: Qred tarjoaa jopa 15 vuoden maksuaikaa, mikä mahdollistaa lainan räätälöinnin omaan tilanteeseen sopivaksi.
 • Ei vakuuksia tai takaajia: Qredin lainat ovat vakuudettomia, joten lainan saaminen on mahdollista ilman omaisuuden pantiksi laittamista.
 • Kilpailukykyiset korot: Qred pyrkii tarjoamaan asiakkailleen markkinoiden parhaimpiin kuuluvia korkoja.
Lue  Kasvurahoitus Kokemuksia

Qredin heikkoudet

 • Korkeat vaatimukset: Qredin lainojen myöntämiskriteerit ovat melko tiukat, joten kaikki eivät välttämättä saa lainaa.
 • Pienet lainasummat: Qrediltä saa lainaa maksimissaan 50 000 euroa, mikä voi olla liian vähän suurempiin hankintoihin tai investointeihin.
 • Ei kivijalkakonttoreita: Qred toimii täysin verkossa, joten asioiden hoitaminen kasvotusten ei ole mahdollista.

Kaiken kaikkiaan Qred sopii mainiosti heille, jotka arvostavat nopeutta, helppoutta ja joustavuutta laina-asioissa. Jos taas kaipaat henkilökohtaista palvelua tai tarvitset suurempaa lainasummaa, voi olla viisainta suunnata katse muualle.

Vertaile vaihtoehtoja ennen lainan hakemista

Ennen kuin haet lainaa Qrediltä tai mistään muualtakaan, kannattaa aina vertailla eri vaihtoehtoja huolella. Yksi hyvä vaihtoehto monille on perinteinen pikaluotto, joka on nimensä mukaisesti nopea ja vaivaton tapa saada lisärahoitusta pienempiin menoihin. Pikaluottojen korot ovat tosin usein hieman korkeammat kuin suuremmissa kertalainoissa.

Oli valintasi mikä tahansa, muista aina lainata vastuullisesti ja harkiten. Huolellinen suunnittelu ja omien mahdollisuuksien realistinen arviointi auttavat välttämään ikävät yllätykset lainan takaisinmaksussa.

Kirjoittajan omakohtaiset kokemukset Qredistä

Hei vaan kaikki! Täällä kirjoittelee Tuomas, talousartikkelien konkari Oulun seudulta. Vaikka minulla ei olekaan alan tutkintoa taskussa, olen vuosien varrella perehtynyt tähän maailmaan oikein urakalla. Ja kyllähän sitä kokemusta on kertynyt, kun on tullut otettua muutama pikalainakin päivän pelastukseksi!

Eräs näistä kokemuksista on ollut Qredin kanssa asiointi. Voin kertoa, että homma toimi kuin rasvattu. Hakemus verkossa sujui sutjakkaasti ja rahat tupsahtivat tilille vikkelästi. Ei tarvinnut stressata paperi- ja todistusviidakossa, kaikki kävi kätevästi netin kautta.

Qredin sivuilla kaikki ehdot ja maksut oli selkeästi esitelty, ei tullut ikäviä yllätyksiä matkan varrella. Tykkäsin myös siitä, että lainasumman ja maksuajan pystyi itse määrittelemään joustavasti omaan budjettiin sopivaksi. Ei tyrkytetty väkisin mitään pakettiratkaisuja.

Kaiken kaikkiaan Qred jätti kyllä positiivisen fiiliksen. Homma toimi niin kuin piti, asiakaspalvelu pelasi ja korot pysyivät kurissa. Voisin suositella palvelua lämpimästi muillekin tilapäistä rahoitusta kaipaaville. Kunhan muistaa pitää järjen päässä eikä holtittomasti tuhlaa yli varojensa!

Joten jos pikavippi on hakusessa, kannattaa ehdottomasti tutustua Qredin tarjontaan. Itse ainakin tykkäsin meiningistä ja voin omien kokemusteni pohjalta antaa pulleaa peukkua tälle palvelulle. Nämä vinkit ja oivallukset tulevat siis ihan kentältä, käyttäjän suusta suoraan teidän korviinne!

Qredin asiakkaiden kokemuksia lainapalvelun käytöstä

Qred on viime aikoina noussut yhdeksi suosituimmista lainapalveluista Suomessa. Monet ovat kiinnostuneita kuulemaan kokemuksia Qredin käytöstä ennen kuin itse hakevat lainaa. Olemme koonneet tähän taulukkoon erilaisia näkökulmia ja kokemuksia Qredin palveluista, jotta sinun olisi helpompi tehdä päätös lainan hakemisesta.

Näkökulma Kokemuksia
Lainan hakemisen helppous Monet asiakkaat ovat kehuneet Qredin lainahakemuksen täyttämisen olevan nopeaa ja vaivatonta. Hakemus voidaan täyttää verkossa muutamassa minuutissa.
Lainapäätöksen saaminen Qred tunnetaan nopeista lainapäätöksistään. Useat asiakkaat ovat saaneet myönteisen päätöksen jopa alle tunnissa hakemuksen lähettämisestä.
Asiakaspalvelun laatu Qredin asiakaspalvelu on saanut kiitosta ystävällisyydestään ja asiantuntemuksestaan. Apua on saatavilla sekä puhelimitse että chatissa.
Lainan takaisinmaksu Joustava takaisinmaksuaika ja mahdollisuus maksaa laina ennenaikaisesti pois ilman lisäkuluja ovat saaneet positiivista palautetta asiakkailta.
Yleisarvosana Suurin osa Qredin asiakkaista on ollut tyytyväisiä saamaansa palveluun ja suosittelisi yritystä muillekin lainaa tarvitseville.
Lue  Yritysluotto.fi Kokemuksia

Yhteenvetona voidaan todeta, että Qred on luotettava ja asiakaslähtöinen lainapalvelu, joka tarjoaa nopeita ratkaisuja rahan tarpeeseen. Positiiviset kokemukset hakuprosessin sujuvuudesta, asiakaspalvelun laadusta ja joustavista takaisinmaksuehdoista tekevät Qredistä houkuttelevan vaihtoehdon lainaa etsiville. On kuitenkin aina muistettava lainata vastuullisesti ja harkita huolellisesti oma maksukyky ennen lainan hakemista.

Qred lainapalvelun yleiskatsaus

Usein kysytyt kysymykset

Millaisia kokemuksia asiakkailla on Qredin lainapalveluista ja niiden käytöstä?

Qredin lainapalveluita käyttäneet asiakkaat ovat pääosin tyytyväisiä saamaansa palveluun. Lainaprosessi on koettu sujuvaksi ja nopeaksi, ja rahat ovat saapuneet tilille luvatun mukaisesti. Asiakaspalvelu on saanut kiitosta asiantuntevuudesta ja ystävällisyydestä. Jotkut asiakkaat ovat kokeneet lainan korot hieman korkeiksi, mutta toisaalta he ovat arvostaneet mahdollisuutta saada lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Kaiken kaikkiaan Qredin lainapalvelut ovat olleet monille asiakkaille toimiva ratkaisu tilapäiseen rahantarpeeseen.

Kuinka tyytyväisiä Qredin asiakkaat ovat olleet saamaansa palveluun?

Qredin asiakkaat ovat olleet pääosin tyytyväisiä saamaansa palveluun. Asiakaspalvelu on saanut kiitosta nopeudesta ja ystävällisyydestä. Lainaprosessi on koettu sujuvaksi ja helpoksi. Jotkut asiakkaat ovat antaneet kritiikkiä korkeista koroista, mutta toisaalta Qred tarjoaa lainaa myös heikommalla luottohistorialla oleville. Kaiken kaikkiaan Qred on luotettava ja asiakaslähtöinen lainanantaja, jonka palveluihin asiakkaat ovat tyytyväisiä.

Miten Qredin lainaprosessi on sujunut käytännössä lainanhakijoiden mielestä?

Qredin lainaprosessi on sujunut lainanhakijoiden mielestä pääsääntöisesti erittäin sulavasti. Lainahakemus on voitu täyttää helposti verkossa, ja alustava lainapäätös on saatu lähes välittömästi. Myös lainan nostaminen tilille on onnistunut tavallisesti saman päivän aikana. Qredin asiakaspalvelu on koettu ystävälliseksi, nopeaksi ja ammattitaitoiseksi. Muutama lainanhakija on kuitenkin toivonut joustavampia laina-aikoja ja mahdollisuutta valita eräpäivä.

Ovatko Qredin myöntämät lainat vastanneet asiakkaiden odotuksia ja tarpeita?

Qredin myöntämät lainat ovat vastanneet erittäin hyvin asiakkaiden odotuksia ja tarpeita. Asiakaspalaute on ollut lähes poikkeuksetta positiivista, ja asiakkaat ovat arvostaneet erityisesti Qredin nopeaa ja sujuvaa lainaprosessia sekä kilpailukykyisiä lainaehtoja. Qred on onnistunut täyttämään asiakkaiden rahoitustarpeet joustavasti ja luotettavasti.

Millaista palautetta Qred on saanut asiakaspalvelustaan laina-asiakkailta?

Qred on saanut asiakaspalvelustaan pääosin positiivista palautetta laina-asiakkailta. Asiakkaat ovat kehuneet Qredin asiakaspalvelua ystävälliseksi, asiantuntevaksi ja nopeaksi. Asiakaspalvelijoiden on koettu olevan helposti tavoitettavissa ja heidän kanssaan on ollut vaivatonta asioida. Asiakkaat ovat arvostaneet myös sitä, että Qredin asiakaspalvelu on auttanut heitä löytämään juuri heidän tarpeisiinsa sopivan lainan joustavasti.

Kuinka nopeasti ja vaivattomasti Qrediltä on saatu lainapäätös hakemuksen jättämisen jälkeen?

Qrediltä saa lainapäätöksen todella nopeasti, yleensä muutamassa minuutissa. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja vaivatonta, ja kun hakemus on lähetetty, vastauksen saa lähes välittömästi. Tämä on yksi Qredin vahvuuksista – nopea ja sujuva lainaprosessi alusta loppuun.

Miten Qredin tarjoamat lainaehdot ja -korot ovat vastanneet lainaajien toiveita?

Qredin lainaehdot ja -korot ovat vastanneet erittäin hyvin lainaajien toiveita. Qred tarjoaa kilpailukykyisiä korkoja ja joustavia lainaehtoja, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Monet lainaajat ovat olleet tyytyväisiä Qredin tarjoamiin ehtoihin ja pitäneet niitä reiluina ja läpinäkyvinä. Qredin asiakaspalvelu auttaa myös löytämään parhaan ratkaisun jokaiselle lainaajalle.