HUOM! Tämän sivun sisältö voi olla vanhentunutta eikä sitä tule ottaa kirjaimellisesti. Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Ferratum alennuskoodi Joustava luottotili-asiakkaille

Mikäpä olisi mukavampi tapa palkita vanhoja asiakkaita kuin alennuskoodi lainan nostokuluihin?

Niinpä siis kukapas muukaan kuin Ferratum tarjoaa tätä joka kuukausi vanhoille asiakkailleen. Ferratum alennuskoodilla saat nyt marraskuussa alennusta Ferratum Joustava luoton nostokuluista.

Uudet asiakkaat voivat luonnollisesti edelleenkin hakea täysin korottoman ja kuluttoman 2000€ lainan Ferratumilta.

Alennuskoodilla FERRA11 saat -50% alennuksen Ferratum Joustava luoton nostokuluista aina 1000€ nostoon saakka.

Näin hyödynnät Ferratum alennuskoodin

  1. Siirry Ferratumin lainapalveluun oheisesta painikkeesta
  2. Kirjaudu asiakastilillesi pankkitunnuksilla tai puhelinumerolla sekä pin-koodillasi
  3. Syötä Ferratumin tarjoama alennuskoodi FERRA11 sille varattuun kenttään
  4. Valitse haluamasi nostusumma ja lähetä pyyntö

Näin helppoa se on.

Ferratum Faktaa

Ferratum on eräs vanhimmista suomalaisista lainantarjoajista, joka tarjoaa asiakkailleen vakuudettoman Joustava luottotilin 2000 euron luottorajalla.

Uudet asiakkat voivat hyödyntää ilmaisen ensilainan 30 vuorokauden ajan. Mikäli siis haet Ferratum Joustava luottoa ja nostat käyttöösi esimerkiksi kaikki 2000€ kerralla sekä maksat sen kuukauden kuluessa takaisin, ei lainasta koidu sinulle kustannuksia lainkaan.

Niille kenellä on jo voimassaleva Ferratum Joustava luottotili, tarjoaa Ferratum kuukausittain vaihtuvia alennuskoodeja. Ferratum alennuskoodit ovat voimassa yleensä kunkin kuukauden loppuun saakkka ja niitä voi käyttää yhden lainan noston yhteydessä.

Toisena lainatuotteenaan Ferratum tarjoaa Prime lainaa, joka on perinteisempi 3 000-20 000 euron suuruinen vakuudeton kulutusluotto ja jolle maksuaikaa voi hakea valintansa mukaan 1-10 vuotta. Tutustu tarkemmin Ferratum Prime lainaan tästä.

Uudistunut Ferratum Joustava