HUOM! Tämän sivun sisältö voi olla vanhentunutta eikä sitä tule ottaa kirjaimellisesti. Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Lainaamo tarjoaa luottoa 20 000 € saakka ilman vakuuksia tai takausta

Lainaamo
Lainaamo
500€ - 20000€
(0.8/5)
Hae heti
Ikäraja
20v
Ilmainen Ensilaina
Ei
Laina-aika
24kk - 120kk
Yhteishakija
Ei
Lainan korko
5% - 18%
Lainojen Yhdistäminen
Kyllä
Tulot minimissään
Säännölliset tulot
Varmennus
Verkkopankkitunnukset

Lainaamo luotto

Lainaamo on suomalainen lainapalvelu, joka tarjoaa lainaa suomessa vakituisesti asuville. Sen luottosummat sopivat moneen käyttöön, niin asunnon remontointiin, kuin lomailuunkin. Kertalainana toteutettavasta luotosta valittavanasi on 500 – 20 000 euron suuruiset summat. Lainaamo luottoa hakiessasi sinun tulee tiedostaa ensimmäiseksi se, miten paljon lainaa tarvitset. Tämän jälkeen kannattaa arvioida Lainaamon verkkosivujen luottolaskurilla, millaisella laina-ajalla pystyt luottosi takaisinmaksuun. Lyhemmällä laina-ajalla kuukausierät ovat oleellisesti suurempia kuin pitkässä laina-ajassa. Pitkän takaisinmaksuajan miinukseksi taas luetaan lainakorkojen ja -kulujen suurempi osuus. Laina-aika Lainaamon luotoissa on maksimissaan 10 vuotta. Luoton voi maksaa kuitenkin takaisin missä vaiheessa laina-aikaa vaan, nopeammin maksaminen ei lisää asiakkaan kuluja.

Lainaamo – luottoa verkossa ilman vakuuksia tai takaajia

Ei pankeissa jonottamista, ei pankinjohtajan vakuutteluja. Vain nopea verkkohakemuksen täyttäminen ja liitteiden toimittaminen sähköisesti. Kaikki onnistuu Lainaamon kanssa suoraan kotikoneeltasi. Jos kotikonetta ei ole, voit tehdä hakemuksen vaikka kaverin koneella. Voit käyttää Lainaamon kertaluottoa varsin nopeaan lainatarpeeseen, siihen mihin kivijalkapankkien hitailla lainaprosesseilla ei ole mahdollisuutta vastata.

Faktat Lainaamosta

  • Edullinen kertalaina
  • Henkilökohtainen korko 9 – 18 %
  • Luottosummat 500 – 20 000 euroa
  • Laina-aika max. 10 vuotta
  • Luotettava suomalainen

Uskon, että kiinnostuit lukemaan lisää Lainaamosta ja sen tarjoamista kulutusluotoista. Lue lisää ja täytä Lainaamon lainahakemus alla olevasta painikkesta! Lainaamon myöntämä lainakorko on aina kiinteä, tämä tarkoittaa sitä, ettei korkoprosentti voi esimerkiksi nousta kesken lainanmaksuprosessin. Se on asiakaskohtainen ja asettuu välille 5 – 18 %. Lainan lyhennysmuoto on tasalyhennys, eli kuukausittainen maksettava summa on jaettu tasan kuukausittaisiksi eriksi valitun laina-ajan mukaan.

Lainaamon korko muotoutuu asiakaskohtaisesti

Kuten jo mainittiin, tavallinen tapa nykypäivän kulutusluotoissa ja vakuudettomisssa lainoissa on lainakoron määräytyminen asiakaskohtaisesti. Hakuvaiheessa siis arvioidaan asiakkaan kokonaistilannetta, esimerkiksi työtilanteen ja tulojen perusteella ja tehdään lainatarjous näihin perustuen. Usein lainakorko määräytyy sitä korkeammaksi, mitä korkeammaksi luotonantaja on määritellyt asiakkaan riskitason. Eli asiakkaan mahdollisuudet hoitaa laina pois ongelmitta. Saat tietoosi sinulle määritellyn korkoprosentin sen jälkeen kun olet lähettänyt Lainaamolle hakemuksesi. Tämä tapahtuu tavallisesti muutamien minuuttien kuluessa siitä, kun olet lähettänyt pankille hakemuksesi luotosta. Tässä vaiheessa voit oman arviosi mukaan joko ottaa lainan tarjouksen ehdoilla tai sitten olla hyväksymättä koko tarjousta. Voi myös hyvinkin olla, että Lainaamo tarjoaa sinulle pienempää lainasummaa tai lyhempää laina-aikaa. Tällöin sinun ei auta kuin hyväksyä tarjottavat ehdot, jos haluat saada jonkinlaisen lainan. Mutta toisaalta lainan hakeminen ei vielä sido sinua yhtään mihinkään.

Lainaamo.fi kotisivu
Lainaamo.fi kotisivu

Talous hallintaan Lainaamon avulla

Lainaamo lainaa

Talouden perustana olisi hyvä aina pitää vararahastoa, joka kertyy säästöistä ja muusta omaisuudesta. Läheskään aina tämä ei kuitenkaan ole mahdollista, jolloin tulee tarpeeseen hakea vakuudetonta lainaa. Lainaamo toimii tällöin kuin luotettavana ystävänä joka auttaa tiukassa tilanteessa. Toki tämä tuttavuus perii lainasta hieman korkoakin, mutta oletettavasti myös oikea ystävä tekisi nykypäivänä niin. Lainasummatkin toki ovat normaalia kaverilainaa suuremmat, aina 20 000 euroon saakka. Lainan lyhennys Lainaamossa hoidetaan kuukausittain niin pitkään, että laina on kokonaisuudessaan maksettu takaisin. Lainaamo myöntää kunnon kaverin lailla lyhennysvapaita kuukausia, jolloin maksettavana on ainoastaan korot ja kulut. Kuukaudelta hoitamatta jäänyt lyhennys siirtyy seuraaville kuukausille maksettavaksi. Voit hakea lyhennysvapaata kirjautumalla Lainaamon henkilökohtaiseen verkkopalveluun, näet sieltä näppärästi myös kaikki lainaasi liittyvät tiedot. Myöhemmin, mikäli havaitset taloudellisten ongelmien jatkuvan ja lisärahoitustarpeen muodostuvan uudestaan, voit hakea lainaan korotusta. Ota huomioon, että tällöin lyhennyskuukausia tulee olla moitteetta hoidettuna vähintään kolme. Myös lainan korottamisen toimenpiteisiin pääset käsiksi kirjautumalla verkkopalvelun henkilökohtaiseen osioon.

Lainaamo luottoa vain 20 + vuotiaille

Jotta voit hakea lainoja ilman vakuutta Lainaamolta sinun tulee olla täyttänyt 20 vuotta ja asuttava vakituisesti suomessa. Ei auta vaikka taloudellinen tilanne olisi tällä hetkellä kunnossa, jos sinulla on aikaisemmista toimista peräisin oleva maksuhäiriömerkintä, et voi saada lainaa. Muutoin vakaa taloudellinen tilanne puhuu lainan myöntämisen puolesta. Tunnistautumista ja lainan maksua varten sinulla tulee olla pankkitili jossain suomalaisessa pankissa ja siihen liittyvät verkkopankkitunnukset. Maksat lainasta avausmaksun, kuukausittaisen tilinhoitomaksun ja henkilökohtaisen koron verran. Henkilökohtaiseen korkoon vaikuttaa hakemuksessa ilmoittamasi tiedot, kuten tulotasosi, sekä tietenkin lainamäärä ja sille toivomasi takaisinmaksuaika.

Luotettavaa, suomalaista työtä paremman lainaamisen puolesta

Lainaamo on suomalaisomisteinen erityisrahoitusyhtiö. Lainaamo noudattaa kaikkia vastuullisen lainaamisen periaatteita, kuten luotonhakijan maksukyvyn perusteellinen selvittäminen. Lainaamo on osa Fellow Financea. Lainaamo ei tarjoa yrityslainaa, mutta sitä on mahdollista hakea Fellow Financen kautta.

Lainaamon luotossa parasta on:

  • Lainat eivät sisällä lainkaan piilokuluja – maksat vain siitä, mistä on sovittu
  • Lainakorko on yksilöllinen – voit siis saada lainaa edullisemmin kuin naapurisi
  • Kiinteä korko ja tasaerät – ei yllätyksiä kuukausilaskuissa
  • Laina on kertalaina – jota voi tarvittaessa myöhemmin korottaa
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu on käytössäsi arkisin – sähköinen palvelu taas kellon ympäri

Kysy Lainaamosta – Me vastaamme

Onko Lainaamolla asiakaspalvelua?

Useimmat asiat hoituvat näppärästi Lainaamon verkkopalvelussa kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Asiakkailla tai asiakkaiksi aikovilla on kuitenkin mahdollisuus myös ottaa yhteyttä henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Lainaamon asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin virka-aikaan. Yhteydenotto onnistuu yksinkertaisimmin joko soittamalla tai lähettämällä asiaa koskevan sähköpostin.

Miten Lainaamo noudattaa suomen lakia?

Lainaamo on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Tämä rekisteri on tae luotettavasta lainaamistoiminnasta. Totta kai Lainaamo myös noudattaa kaikkia lainsäädännön vaatimuksia toteuttaessaan työtään. Epäselvissä tilanteissa asiakkaalla on aina mahdollisuus ottaa yhteys kuluttajaneuvontaan.

Tarvitseeko lainahakemukseen liittää joitain tositteita?

Kyllä täytyy. Mikäli lainasumma on alle 2 000 euron suuruinen, asiakkaan tulee toimittaa kopio ansiotuloistaan (palkka- tai eläketodistus). Mikäli taas lainasumma ylittää 2 000 euroa, tulee asiakkaan toimittaa ansiotulokopion lisäksi myös kopion veroilmoituksen erittelyosasta.

Millä tavoin liitteiden toimitus tapahtuu?

Liitteet voi toimittaa sähköisesti Lainaamon antamien ohjeiden mukaan. Toki liitteet on mahdollista toimittaa esimerkiksi postin välityksellä kirjeitse.

Miksi minulle ei myönnetty lainaa?

Luoton myöntäminen mainitaan ehdoissa, lainanmyöntäjän yksin päätettävissä olevaksi asiaksi. Varmaa vastausta sinulle ei siis voida tässä antaa, eikä luotonmyöntäjällä ole myöskään velvollisuutta perustella antamaansa päätöstä. Voidaan kuitenkin arvuutella, josko taloudellinen tilanteesi ei ollut riittävän vakaa, sinulla mahdollisesti on maksuhäiriömerkintä tai sitten ikäsi ei riittänyt lainan saamiseksi.

Lainaamo.fi yhteystiedot

Lainaamo Oy Ratakatu 1 b A 10 00120 Helsinki Puhelin 075 756 8601 (0,1717 €/min) lainahakemus@lainaamo.fi