HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Bigbank lainaa nopeasti 50 000 euroa ilman takaajaa tai vakuutta

Bigbank lainaa helposti 1000 - 50 000 euroa

Bigbank vakuudeton laina 1 000 - 50 000€

• Vakuudeton kulutusluotto • Lainaa helposti 1 000 – 50 000 euroa • Valitse sinulle sopivin lainasumma • Korko alkaen 4,68 % • Sama korko koko laina-ajan • 6 – 120 kuukauden takaisinmaksuaika • Hakijan tulee olla vähintään 22-vuotias • Suuremmat lainasummat yhdessä rinnakkaishakijan kanssa • 60-päivän tyytyväisyystakuu • Lainojen yhdistämisen mahdollisuus Kansainvälinen Bigbank toimii suomen lisäksi useissa muissa Euroopan maissa. Se lainaa ilman vakuuksia 1000 – 50 000 euroa 6 – 120 kuukauden maksuajalla. Lainaan määritellään henkilökohtainen korko, joka on alkaen 4,68 %. Rinnakkaishakijan kanssa hakeminen parantaa lainan saamisen mahdollisuuksia ja mahdollistaa myös suurempien lainasummien hakemisen.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Rahalaitos1000€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Lainanvertaaja500€ - 60000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Etua.fi500€ - 60000€
Unolaina500€ - 60000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Bondora100€ - 10000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Big Bank
Big Bank
1000€ - 50000€
(2.6/5)
Hae heti
Ikäraja
22v
Ilmainen Ensilaina
Ei
Laina-aika
24kk - 120kk
Yhteishakija
Kyllä
Lainan korko
8.9% - 8.9%
Lainojen Yhdistäminen
Kyllä
Tulot minimissään
1200€/kk
Varmennus
Verkkopankkitunnukset

Bigbank lainaa jopa 50 000€

Bigbank lainaa nopeasti jopa 50 000 euroa Virosta alkuperin kotoisin oleva BigBank myöntää niin pieniä, kuin suuria lainoja ilman vakuuksia. Bigbank lainan kanssa voit olla huolehtimatta yleisiä korkomuutoksia, lainan korko pysyy nimittäin samana koko laina-ajan. Bigbankin lainat voi räätälöidä sopivaksi 1 000 – 50 000 euron väliltä. Kaikki lainat ovat vakuudettomia ja takaisinmaksuun aikaa on mahdollista saada 6 – 120 kuukautta, poikkeuksena 1000 – 3000€ lainasummat, joihin takaisinmaksuaikaa saa maksimissaan 60 kuukautta. Näet suoraan Bigbankin lainalaskurista kullekin lainasumman ja maksuajan yhdistelmälle tulevan kuukausierän – Helppoa kuin mikä! Luvuissa täytyy kuitenkin huomioida se, että lopullinen korko muodostuu jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti, joten se voi poiketa lainalaskurin ilmoittamasta. Bigbankin lainoissa on poikkeuksellisen pitkä tyytyväisyystakuu: jos laina ei miellytä, sen voi perua 60 päivän kuluessa siitä kun laina on myönnetty. Lainasopimuksen perumisesta ei peritä minkäänlaisia kuluja! Bigbankin lainojen erityisominaisuus on myös koron säilyminen samana koko laina-ajan, joten korkoheilahtelut eivät ole luotonottajan huolena.

Hae Bigbankin lainaa näin:

 

 

1. Täytä hakemus verkossa

 • Onnistuu pöytäkoneella, sekä vaikka kännykällä tai tabletilla
 • Saat vastauksen välittömästi
 • Toimita pyydetyt liitteet (pyydetään tarpeen mukaan)

2. Voit allekirjoittaa lainatarjouksen sähköisesti

 • Saat vastauksen lainastasi sekä tekstiviestillä että sähköpostilla.
 • Tutustuttuasi lainatarjoukseen, voit allekirjoittaa sen omilla verkkopankkitunnuksillasi

3. Saat rahat käyttöösi

 • Hakemukset käsitellään luottopalvelun aukioloaikoina
 • Saatat saada pankistasi riippuen lainan jo samana päivänä hakemisesta tilillesi (tavallisesti siirtyminen tapahtuu 1 – 2 päivässä)
 • Rahat siirtyvät arkipäivinä

Bigbank vaatii vähän, mutta antaa paljon

Bigbankin lainat ovat tarkoitettu maksuhäiriöttömille henkilöille, jotka ovat muutenkin hoitaneet taloudelliset asiansa hyvin. Luotonhakijalta vaaditaan myös vähintään 1 200 euron kuukausituloja lainanhakua aiemmilta kuukausilta. Sillä ei ole merkitystä, ovatko tulot peräisin palkasta vai eläkkeestä. Alle 22-vuotiaat ovat rajattu näiden Bigbank lainojen ulkopuolelle. Suurempien lainojen haku onnistuu yhdessä rinnakkaishakijan eli avio- tai avopuolison kanssa. Mikäli yllä mainitut ehdot eivät täyty, ei luottoa voida myöntää.

Lue  Kulutusluotto.com

Asiakaskohtainen korko alkaen 4,68 %

Bigbankin lainojen korot ovat siis asiakaskohtaisesti määrittyviä. Korko on alkaen 4,68 prosenttia. Tämän lisäksi luotot aiheuttavat kustannuksia sopimuspalkkiot. Tämä palkkio on 0 – 2,9 % lainasummasta, kuitenkin enintään 375 €. Kuukausittaista tilinhoitomaksua Bigbank veloittaa yleensä 5 euron verran.

Bigbankin tärpit

 • Lainaa 1 000 – 50 000 euroa
 • Rinnakkaishakijan kanssa lainaa helpommin
 • Takaisinmaksu 6 – 120 kuukauden kuluessa
 • Hyvä mahdollisuus lainojen yhdistämiseen
 • Lainaa monenlaiseen tarpeeseen

Lainaa rinnakkaishakijan kanssa

Yksin lainaa voi hakea kaikille Bigbankin tarjoamille lainasummille. Rinnakkaishakija parantaa kuitenkin mahdollisuuksia saada suurempi laina. Rinnakkaishakijana voi toimia esimerkiksi hakijan avo- tai aviopuoliso. Rinnakkaishakijan kanssa voi tietenkin hakea myös pienempiä luottosummia ja näin parantaa niiden saamista ja luottoehtoja. Rinnakkaishakijan, eli yhteishakijan kanssa hakemisen hyötynä on myös se, että lainan takaisinmaksuaikaa saa halutessaan pidentää aina 120 kuukauteen saakka. Rinnakkaishakijan kanssa hakeminen on kannattavaa myös pienempien summien ollessa kyseessä siksi, että lainan saaminen on aina varmempaa, kun lainassa on kaksi siihen sitoutunutta henkilöä. Mitä rinnakkaishakijuus sitten on? Se on sitä, että lainaa haetaan toisen henkilön kanssa. Käytännössä tämä tarkoittaa kulutusluoton hakemista yhdessä puolison kanssa. Molemmat vastaavat valitusta lainasummasta yhdessä, joten myös molempien hakijoiden tulot vaikuttavat siihen, paljonko lainaa voi saada. Kumpikin hakijoista vastaa täysimääräisesti lainatusta rahasta, joten toisen estyessä sitä maksamasta, siirtyy lainanmaksuvelvoite koko summan osalta toisen hoidettavaksi. Yhteishakeminen saattaa myös laskea asiakaskohtaista korkoprosenttia – lisäähän toinen hakija huomattavasti lainan maksumahdollisuuksia. Yhteishakijan kanssa hakija koetaan siis luotettavammaksi kuin yksin luottoa havitteleva. Huomaa, että kun haet yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, tilanteesi voi näyttäytyä suotuisampana ja luottokorko voi tällöin olla kohdallanne alempi. Rinnakkaishakijan kanssa haettaessa keskimääräinen vähimmäistulo kuukaudessa tulee olla 2 400 euroa.

Bigbank.fi kotisivu
Bigbank.fi kotisivu

Maksa lainasi joustavasti takaisin Bigbankille

Lainan maksua varten asiakas saa kuukausittaisen laskun ja tämä tulee maksaa viimeistään laskussa ilmoitettuna eräpäivänä. Laskuja tulee sovitun laina-ajan puitteissa. Luotonsaaja voi kuitenkin halutessaan maksaa lainan myös aiemmin takaisin, tietyissä tilanteissa tästä kuitenkin joutuu maksamaan pankille pienen korvauksen. Korvauksen ehdot ja suuruus löytyvät lainaehdoista. Kuukausilaskutus sisältää lainan lyhennyserän, sekä luotosta maksettavat maksut. Erääntynyt tai maksamaton lasku aiheuttaa normaalit perimistoimenpiteet, kuten viivästyskoron ja maksuhuomautusmaksun perimisen. Bigbank lainan, kuten muidenkin lainojen, maksamatta jättäminen voi lopulta johtaa maksuhäiriömerkinnän ilmestymiseen luottotietoihin, jos maksu viivästyy yli 60 vuorokautta alkuperäisestä eräpäivästä.

Lue  Instabank laina ja kulutusluotto – Lainaa Instabankilta jopa 50 000€

Helpota arkeasi ja lompakkoasi yhdistämällä lainat

Yhä useampi saattaa nykyaikana törmätä tilanteeseen, jossa lainoja on haettu ja saatu useammalta taholta ja lyhennysten hoitaminen vie paljon vaivaa ja rahaa. Joukossa saattaa olla kulutusluottoja, osamaksusopimuksia, luottotilejä sekä muita korttilaskuja. Bigbank tarjoaa lainojensa avulla mahdollisuuden ns. lainojen yhdistämiseen. Tämä tarkoittaa toimintatapaa, jossa olemassa olevat luotot yhdistetään yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämän järjestelyn toteuttaminen tulee todennäköisesti säästämään asiakkaalta runsaasti rahaa, koska yhtälöstä jäävät pois monen luoton korot ja muut kuukausimaksut.

Miten lainat sitten yhdistetään Bigbankin avulla?

 1. Laske aiempien lainojesi kokonaissumma
 2. Hae Bigbankilta lainaa kokonaissumman verran
 3. Maksa sinulle myönnetyllä luotolla vanhat lainasi pois
 4. Lyhennä sovitusti kuukausittain Bigbank lainaasi ja säästä rahaa!

Toki jos taloudellinen tilanne on jo ajautunut umpikujaan ei uuden luoton hankkimisesta ole hyötyä. Tällöin suositeltavampaa on olla yhteydessä esim. velkaneuvontaan. Bigbank toimii luotettavan luotonmyöntäjän periaattein, eikä lainaa sellaisille asiakkaille, joilla ei ole todellista mahdollisuutta maksaa hankkimaansa lainaa takaisin.

Näihin haetaan usein vastausta Bigbankin lanoista

Millaisia liitteitä lainahakemukseen tarvitaan?

Palkansaajalta vaaditaan viimeisen kolmen kuukauden tulot ilmaiseva palkkalaskelma. Eläkeläinen joutuu tarvittaessa toimittamaan eläkepäätöksen tai indeksikorotusilmoituksen. Yrittäjältä vaaditut liitteet taas ovat edellinen henk.koht. verotuspäätös erittelyosineen ja viimeisin vahvistettu tilinpäätös.

Miten liitteet toimitetaan?

Liitteet voi joko skannata tai sitten niistä voi ottaa valokuvan, tärkeää on kuitenkin että dokumentista saa tarpeeksi hyvin selvää. Liitteet voi laittaa jpg, jpeg ja PDF muodoissa esimerkiksi sähköpostin liitetiedostona. Helpoin tapa on kuitenkin liittää liitteet jo hakemuksen täyttämisen yhteydessä. Tämä nopeuttaa hakemista huomattavasti.

Miten luottosopimuksen sähköinen allekirjoittaminen tapahtuu?

Saat allekirjoitusta varten linkin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sähköinen allekirjoitus onnistuu käyttämällä verkkopankkitunnuksia.

Onko Bigbankista mahdollista saada lyhennysvapaita kuukausia tai voiko eräpäivää muuttaa?

Bigbankin valikoimissa ei valitettavasti ole tällä hetkellä lyhennysvapaan kuukauden tai eräpäivän siirtämisen mahdollisuutta. Maksuvaikeuksissa ota yhteyttä Bigbankin asiakaspalveluun.

Mistä näen maksutietoni?

Helpoiten saat tiedot sinulle saapuvasta kuukausilaskusta. Maksutiedot, eli tilinumero ja viitenumero on sama koko laskutusajan, joten maksamisen hoidat kätevimmin laittamalla toistuvan maksuosoituksen verkkopankkiisi.

Miksi valita Bigbank?

Lainaa reilusti Bigbankilta

Bigbankin lainat ovat hyvä valinta erilaisiin maksutarpeisiin. Mikä parasta, saat valita vapaasti kohteen johon lainasi käytät! Voit valita sinun tilanteeseesi sopivan lainsumman ja räätälöidä sopivimmat kuukausierät joko pitkällä tai lyhyellä maksuajalla. Koko prosessi tapahtuu nopeasti ja helposti – myös suuria lainasummia haettaessa. Takaisinmaksun ehdot ovat lisäksi selkeät ja joustavat. ´

Bigbank.fi yhteystiedot

Bigbank AS Suomen sivuliike Erottajankatu 5 00130 Helsinki Postiosoite: PL 334 00101 Helsinki Y-tunnus 2292157-2 Puh: 09 4259 9691 Avoinna: Ma-Pe klo 9-16.30 Sähköposti: info@bigbank.fi