Saldo kulutusluotto 100 – 10 000€ & Joustoluotto 100 – 200€

Saldo.com
Saldo.com
1000€ -10000€
(3/5)
Ikäraja
18v
Ilmainen Ensilaina
Ei
Laina-aika
12kk -88kk
Yhteishakija
Ei
Lainan korko
13.9% -19.9%
Lainojen Yhdistäminen
Ei
Tulot minimissään
Säännölliset tulot
Varmennus
Verkkopankkitunnukset

Saldo kulutusluotto

Suomalaista kulutusluottoa Saldosta jopa 10 000 euroa

Maassamme on yleistymässä sellaiset vakuudettomia luottoja tarjoavat palvelut, joilla on valikoimissaan sekä kulutusluotto, sekä joustoluotto eli luottotili. Saldo on juuri tällainen palvelu. Onkin kätevää, että yhden lainapalvelun asiakkuudella voi hakea jompaa kumpaa lainatyyppiä ja tarvittaessa myöhemmin vaikka vaihtaa toiseen. Saldo.com:ia pyörittää kotimainen Tact Finance Oyj, jonka kokemus vakuudettomista luotoista ulottuu vuoteen 2006 saakka. Se tarjosi kuluttajille aiemmin pikalainoja, mutta päätyi jättämään ne palveluvalikoistaan vuonna 2013 ja siirtyi kokonaan kulutusluottojen maailmaan. Tact Finance oyj on ensimmäisiä vakuudettomia luottopalveluja Suomessa ja se onkin nähnyt vuosien varrella koko luottomaailman kirjon. Yritys on sitoutunut vastuulliseen luottoamiseen ja se pyrkii kehittämään toimintaansa jatkuvasti. Tästä johtuen asiakasmäärä on ollut jo 500 000 henkilöä kahdentoista toimintavuoden aikana. Saldo.com:n sisarpalvelu on niin ikään kulutusluottoa ja luottotilin tarjoava Vippi.fi.

Hae Saldo kulutusluotto heti! Se on nopeaa ja helppoa

Saldo kulutusluoton saa näppärästi suoraan netistä verkkohakemuksella. Verkkohakeminen on siinä mielessä helppo ja turvallinen, että se allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla.

Esimerkki Saldon vakuudettomasta kulutusluotosta:

2 000 euron kulutusluotto, joka maksetaan takaisin 30 kuukaudessa.

 • Kuukausierä 99 euroa
 • Kokonaiskulut yhteensä 2 970 euroa

Ennen kulutusluoton hyväksymistä Saldo tarkastaa asiakastiedot ja arvioi asiakkaan tulojen riittävyyttä suhteessa lainamäärään ja sen takaisinmaksuun. Erityisen tarkastelun alla on asiakkaan luottokelpoisuus ja luottotiedot. Jos asiakkaalle on aiempien raha-asioiden hoidon yhteydessä muodostunut maksuhäiriömerkintä, se estää luoton saamisen. Manuaalisen tulotietojen tarkastamisen sijaan asiakas voi valita käytettäväksi Instantor-palvelua. Instantor tekee sähköisellä automaatiolla analyysin suoraan asiakkaan pankkitapahtumista, eikä tämän tarvitse toimittaa palvelulle esim. kopiota palkkatiedoistaan. Instantorin käyttö nopeuttaa lainapäätöksen saamista jopa useiden päivien verran.

Saldo lyhyesti

 • Lainaa 100 – 10 000 euroa
 • Kaksi näppärää lainatuotetta
 • Verkossa haettava vakuudeton lainatuote
 • Turvallinen luottopalvelu
 • Kätevä arjen rahoituskumppani

Kulutusluottoa yli 18-vuotiaille Saldosta

Lainaa saadakseen tulee sitä haluavan olla vähintään 18-vuotias henkilö, jonka taloudellinen tilanne on kunnossa. Yli 79 – vuotiailla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta luoton hakemiseen. Saldo vaatii kelvollisilta asiakkailtaan myös vakituista suomalaista asuinpaikkaa, suomalaista pankkitiliä ja verkkopankkitunnuksia. Etelä-Suomen aluehallintovirasto on hyväksynyt Saldon luotettavia lainaamisperusteita noudattavien asiakkaiden listalle.

Saldo.com kotisivu
Saldo.com kotisivu
Otetaanpa asialistalle sitten Saldo:n erilaiset lainatuotteet, eli kertalaina kulutusluotto ja joustavaan käyttöön sopiva joustoluotto.

Kulutusluotto 1 000 – 10 000 euroa

Saldo kulutusluotto on helppohakuinen 1 000 – 10 000 euron suuruinen vakuudeton luotto. Saat sen nopeasti käyttöösi hakemalla lainaa heti verkosta! Saldo.com:in kulutusluotto on helppo sopeuttaa asiakkaan kertahankinnan suuruuteen. Sen saa kerralla kokonaisuudessaan käyttöön ja takaisin maksetaan kuukausittain. Mikäli luottotarve jatkuu tulevaisuudessa, tulee hakea uutta lainaa, eli lainasopimus ei ole kertaluoton kohdalla jatkuva. Kun olet valinnut sinulle sopivimman luottosumman ja täyttänyt hakemuksen, saat paluupostissa luottotarjouksen, joka on räätälöity yksilöllisesti juuri sinulle. Luotossa on siis henkilökohtainen korkoprosentti. Jos epäilet, millainen kuukausittainen luottoerä kussakin lainasummassa tulee, voit helposti arvioida summaa Saldo.comin lainalaskurilla, löydät sen palvelun verkkosivuilta. Sinulle ilmenee tässä kuitenkin vain arvioitu summa, joka voi olla erilainen sinun henkilökohtaisessa sopimuksessasi. Takaisinmaksuaika riippuu siitä, millaisissa erissä haluat luottosi lyhentää. Pienemmät kuukausierät pidentävät laina-aikaa, kun taas suuremmilla lainan lyhennyserillä maksuaika on lyhyempi. Lyhennykset tapahtuvat tasaerissä. Lainaa voi lyhentää 12 – 80 kuukauden erissä.

Saldo kulutusluoton hinnasto:

 • Nimelliskorko 0,09 % – 33,1 %
 • Luoton avaamisesta perittävä palkkio 8,50 % – 30 % luottosummasta
 • Saldo perii kuukausittaista tilinhoitomaksua 2,99 – 7,99 € ja se peritään kuukausittain
 • Kaikki kulut laskeva todellinen vuosikorko on 12,0 – 50,0 %

Usein kysyttyä Saldo kulutusluotosta

Millainen luotto on Saldon kulutusluotto?

Se on laina, johon ei tarvitse vakuuksia, eikä takaajia. Asiakkaan takaisinmaksukyvyn arvio tehdään kuukausitulojen perusteella. Laina on siis perinteistä pankkilainaa nopeampi ja helpompi hakea.

Voinko hakea Saldo kulutusluottoa lainojen yhdistämiseen?

Kyllä tämä on mahdollista, Saldo:n lainatuotteet sopivat tähän erinomaisesti. On viisasta ja kätevää lainojen hoitoa saada kaikki maksussa olevat luoton yhdelle laskulle, enää yksi eräpäivä muistettavana! Lisäksi kulujen määrä pienenee, kun niitä tarvitsee maksaa enää yhdelle luottotaholle. Lainojen yhdistämiseen voit hakea Saldon palvelusta jopa 10 000 euroa.

Millainen on Saldo:n asiakaspalvelu?

Saldon suomenkielinen asiakaspalvelu auttaa kaikissa luottoon liittyvissä asioissa päivittäin kello. 7.00 – 21.00 välisenä aikana. Ainoastaan viikonloppuisin aukioloaika on jonkin verran suppeampi, eli kello 10.00 – 18.00. Yhteydenottotapoina voi käyttää sähköpostiviestiä, chattia tai tietenkin palveluun voi myös soittaa.

Onko Saldo kulutusluotto todellakin niin helppo hakea kun on annettu ymmärtää?

Kyllä on. Koko lainaprosessi on sähköinen ja hakemuksen vakuudetonta luottoa varten voi hakea kellon ympäri. Voit siis siirtyä hakemuksen täyttämiseen vaikka heti! Älä enää odota, vaan hae sinulle sopivinta Saldo.com lainaa heti. Saat helposti ja vakuudettomasti käyttöösi jopa 10 000 euroa, jota maksat takaisin joustavissa kuukausierissä! Saat henkilökohtaisen lainatarjouksen, mikä tarkoittaa että voit lainata halvemmalla kuin naapurisi! Hae kulutusluottoa nyt! Kulutusluottoa Saldolta nopeasti

Saldo joustoluotto jopa 2 000 euroa

Saldo joustoluotto on jatkuva luotto, jossa on 500 tai 2 000 euron luottoraja. Käyttötapa on samantyylinen kuin perinteisessä luottokortissa. Saldon joustoluoton käyttötarkoitukset ovat kulutusluottoa laajemmat. Sitä voi käyttää kertalainan tapaan nostamalla koko summan kerralla käyttöön tai sitten joustoluotolta voi käyttää haluamansa summan pikkuhiljaa, silloin kun arjessa tarvitsee lisärahoitusta tai kun eteen tulee pakollinen hankinta, johon ei ole muuten varaa. Myös joustoluottoa varten saat henkilökohtaisen luottotarjouksen, jonka voit hyväksyä tai hylätä. Esim. korkoprosenttiin vaikuttaa asiakkaan kuukausitulot. Ne tiedotetaan Saldolle kätevästi Instantor palvelulla. Joustoluottoon valitset mieleisen luottorajan 500 – 2 000 euron väliltä. Sitten kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen, voit nostaa haluamasi summan käyttöösi. Maksimissaan tämä summa voi olla luottorajan kokoinen ja minimissään 100 euroa. Seuraavan noston voit tehdä milloin vaan, vaikka tunnin päästä, mikäli tilillesi jää vielä nostettavaa saldoa. Takaisinmaksuvelvoite koskee ainoastaan käyttöön nostettua määrää, eikä suinkaan koko nostettavissa olevaa määrää. Jos nostoja ei tee lainkaan, ei myöskään tarvitse maksella kuluja.

Saldo joustoluoton kulut:

 • Henkilökohtainen korko 1,99 % – 6,00 % kuukaudessa
 • Henkilökohtainen nimelliskorko 23,88 % – 72 %
 • Nostokulu per nosto: 9,90 € sekä 5 % noston määrästä
 • Valinnainen pikanosto (perusnostokulun päälle) 3,50 – 4,50 € + 3,90 – 4,90 % nostetusta summasta
 • 6 h nosto (perusnostokulun päälle) 3 – 4 € sekä 3,50 – 4,50 % nostosummasta
 • Todellinen vuosikorko 49,77 – 131,66 %
 • Tarjolla myös maksullisia lisäpalveluja, kuten maksuvapaa- tai lyhennysvapaa kuukausierä

Esimerkki Saldon joustoluotosta:

Lainasumma 1 500 euroa, jonka todellinen vuosikorko on 56,23 %. Takaisinmaksettava summa kokonaisuudessaan 1 894 euroa, mikäli koko summa maksetaan takaisin 12 kuukauden kuluessa (koko summa nostettu kerralla käyttöön.)

Saldo.com yhteystiedot

Tact Finance Oyj Lemminkäisenkatu 46 20520 Turku Puhelin 010 219 5500 asiakaspalvelu@saldo.com

Arvostelu
Päivämäärä
Lainapalvelu
Saldo
Arvostelumme
41star1star1star1stargray