HUOM! Tämän sivun sisältö voi olla vanhentunutta eikä sitä tule ottaa kirjaimellisesti. Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Vippi.fi luottotili • Luottoraja 500 – 2 000€ • Myös kulutusluottoa 1 000 – 10 000€

Vippi.fi
Vippi.fi
1000€ - 10000€
(4.3/5)
Hae heti
Ikäraja
20v
Ilmainen Ensilaina
Ei
Laina-aika
12kk - 88kk
Yhteishakija
Ei
Lainan korko
13.9% - 19.9%
Lainojen Yhdistäminen
Ei
Tulot minimissään
Säännölliset tulot
Varmennus
Verkkopankkitunnukset

Vippi.fi luottotiliVippi.fi tarjoaa helppokäyttöisen luottotilin, se on toiminut jo vuodesta 2006 ja on täysin suomalainen lainapalvelu. Luottotili on uuden ajan joustava kulutusluotto, jossa asiakas voi tehdä oman tarpeensa mukaan nostoja tiettyyn luottorajaan saakka. Vippi.fi:n luottotililleen tarjoamat luottorajat ovat 500 – 2000 euroa. Vippi.fi tarjoaa myös tasalyhenteistä, perinteisempää kulutusluottoa aina 10 000 euroon asti. Katso lisätietoja tästä alempana artikkelissa kohdasta Vippi.fi kulutusluotto.

Hae Vippi.fi luottotili ilmaiseksi verkossa

Vippi.fi:n luottotiliä haetaan verkossa. Hakemuksen voi täyttää milloin vain ja hakeminen on täysin ilmaista asiakkaalle. Hakemusta varten asiakkaalla tulee olla verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Vippi.fi ei vaadi luottotiliä varten mitään liitteitä tai muita tulotositteita. Päätökset asiakkaiden luotosta tehdään jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti. Asiakkaalle tarjotaan tämän taloudellisista resursseista riippuen joko 500 tai vaihtoehtoisesti 2000 euron luottorajaa. Palvelu toteuttaa lainaamisessa vastuullisuuden periaatteita. Vippi.fi:lle on tärkeä arvioida se, miten asiakas suoriutuu lainan maksusta. Mikäli on epäilys, että asiakas ei suoriudu kohtuudella, ei lainan myöntäminen ole kenenkään eduksi.

Luottotilin hakeminen Vippi.fi:ltä on yksinkertaista

Asiakas aloittaa luottotilin hakemisen täyttämällä lainahakemuksen verkossa, Vippi.fi:n kotisivuilla. Lainalaskurista valitaan ensimmäinen toivottu nostosumma. Tämän jälkeen hakemukseen ilmoitetaan henkilötietojen lisäksi osoite- ja tulotiedot, sekä muut palvelun pyytämä informaatio. Kun tiedot on täytetty huolellisesti, hakemus lähetetään Vippi.fi:lle.

Vippi.fi luottotilin hakeminen

 • Valitse haluamasi lainasumma, jonka haluat nostaa
 • Täytä lainahakemus huolellisesti
 • Hyväksy saamasi lainatarjous
 • Rahat siirtyvät tilillesi 48h kuluessa
 • Halutessasi voit käyttää pikanostoa

Asiakas saa tiedon lainapäätöksestä nopeasti. Jos tämä on vastaanottanut myönteisen lainapäätöksen, tämä voi välittömästi tehdä ensimmäisen noston luottotililtään. Nosto voi olla valinnaisen suuruinen, koko luottotilin nostovaraa ei ole velvollisuutta missään vaiheessa nostaa.

Vippi.fi luottotili

 • Luottotili 500 tai 2000 euron luottorajalla
 • Jo 300 000 tyytyväistä asiakasta
 • Maksa takaisin joustavasti
 • Toimiva asiakaspalvelu
 • Suomalainen lainapalvelu
 • Lainalla 14 vuorokauden peruutusoikeus

Jatkossa on mahdollista tehdä yksittäiset nostot Vippi.fi luottotililtä myös tekstiviestillä 24 h vuorokaudessa. Myös verkon kautta on mahdollista tehdä nostoja jatkossakin. Tekstiviestillä tehtävä nosto on aina pikanosto, joka maksetaan asiakkaalle välittömästi. Tämä tarkoittaa automaattisesti myös korkeampia nostokuluja. Verkkopalveluita käytettäessä voi noston kiireellisyyden valita.

Hallinnoi Vippi.fi luottotiliä asiakastilin avulla

Vippi.fi tarjoaa asiakkaan käyttöön toimivan asiakastilin, missä asiakas voi tarkastella lainatilannettaan ja tehdä muutoksia siihen. Tilille voi kirjautua verkkopankkitunnuksilla tai syöttämällä henkilötunnuksen ja matkapuhelimeen lähetettävän varmennekoodin. Lainaajalla on käytössään myös Vippi.fi:n laajat asiakaspalvelun edut. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä ongelmatilanteiden ilmetessä maanantaista perjantaihin kello 8.00 – 20.00, lauantaisin kello 10.00 – 18.00 ja sunnuntaisin kello 12.00 – 18.00.

Vippi.fi kotisivu
Vippi.fi kotisivu

Vippi.fi luottotilin takaisinmaksu on joustavaa

Vippi.fi luottotililtä tehdyt nostot maksetaan takaisin kuukausittaisissa erissä. Kuukausittainen takaisin maksettava erä muodostuu sekä luottorajan, sekä avoinna olevan luoton perusteella. Jos asiakkaalle on määritelty 500 euron luottoraja, kuukausisumma on aina 100 euroa. Mikäli luottoraja on taas 2000 euroa, on kuukausittainen summa 15% avoimesta lainasummasta. Lasku saapuu asiakkaalle 14 vuorokautta ennen eräpäivää, samalla laskusumma päivittyy myös lainaajan asiakastilille. Mikäli eräpäivää tarvitsee siirtää, se on mahdollista Vippi.fi:n lisäpalveluita käyttämällä, erillistä korvausta vastaan. Lisäpalveluista löytyy myös mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen, tämä kuitenkin lisää lainan kokonaiskustannusta 30 eurolla. On hyvä tietää, että mikäli Vippi.fi luottotiliä ei käytä, ei siitä myöskään ole kuluja. Luottotiliä voi näin ollen käyttää myös varakassana pahan päivän varalle.

Vippi.fi kulutusluotto

Vippi.fi tarjoaa uutena lainatuotteeena asiakkailleen myös normaalia kulutusluottoa 1 000 – 10 000 euroa. Vippi.fi kulutusluotto on siis kertalaina, jota lyhennetään tasaerin takaisin kuukausittain. Vippi.fi myöntää laina-aikaa kulutusluotoilleen 13-80 kuukautta lainasummasta riippuen. Vippi.fi kulutusluoton korko määräytyy henkilökohtaisesti ja kulutusluottoa pääset hakemaan Vippi.fi sivuilta aivan yhtä helposti kuin luottotiliäkin. Hae Vippi.fi kulutusluottoa

Kysymyksiä ja vastauksia Vippi.fi luottotilistä

Kuka voi lainata Vippi.fi:ltä?

Vippi.fi luottotilin soveltuu yli 20-vuotias, suomessa vakituisesti asuva maksuhäiriömerkitön henkilö. Lainanhakua edeltävä raha-asioiden hoito täytyy olla moitteetonta. Lopullisen tiedon siitä, kelpaatko lainanhakijaksi, saat vasta täytettyäsi lainahakemuksen ja odotettuasi siihen vastauksen.

Miten laskun eräpäivä määräytyy?

Laskun eräpäivä määräytyy sen perusteella, milloin olet lainaa hakenut. Se on lainan hakupäivästä 30 vuorokauden päässä. Eräpäivä on jatkossakin kunkin kuun vastaava päivämäärä.

En haluakkaan jo ottamaani lainaa, miten toimin?

Vippi.fi:n ehdoissa lukee: ”Lainansaajalla on oikeus peruuttaa tekemänsä lainasopimus ilmoittamalla siitä lainanantajalle 14 päivän kuluessa siitä ajankohdasta, kun lainansaaja on pysyvällä tavalla saanut haltuunsa lainasopimuksen ja lainaa koskevat ennakkotiedot.” Suosittelen sinua toimimaan tämän ohjeistamalla tavalla.

Olen nostanut jo lainaa luottotililtäni, mutten ole saanut laskua. Olenko silti maksuvelvollinen?

Jos olet nostanut rahaa Vippi.fi luottotililtä, olet toki velvollinen myös maksamaan sen takaisin. Kirjaudu omille sivuillesi selvittääksesi laskun tilanteen. Ole myös yhteydessä asiakaspalveluun kertoaksesi, etteivät laskut syystä tai toisesta löydä perille.

Mitä lisäpalveluita lainaan on tarjolla?

Löydät kirjautumalla omille sivuillesi tarkan tiedon tarjolla ja käytössä olevista lisäpalveluista. Esimerkkinä palveluista voin mainita esimerkiksi eräpäivän siirtämisen tai maksuvapaan kuukauden. Huomaathan, että lisäpalveluiden käyttö on maksullista. Katso tarkat hinnat Vippi.fi:n hinnastosta.

Vippi.fi: luottotilin hinnasto

 • Todellinen vuosikorko alk. 49,77%
 • Nimelliskorko alk. 23,88%
 • Tilinhoitokulut max. 4,95€ / kk
 • Nostokulut alk. 9,90€, sekä 5% nostettavasta summasta

Esimerkkejä maksullisista lisäpalveluista

 • Pikanostokulut alk. 3,50 € + 3,9 % nostettavasta summasta
 • Maksuvapaa kuukausi 30€
 • Lyhennysvapaa kuukausi (maksat vain korot ja kulut) 10€
 • Eräpäivän muutos 10€

Vippi.fi yhteystiedot

Vippi.fi / Tact Finance Oyj Lemminkäisenkatu 46 20520 Turku Puh: 010-219 5500 Avoinna: Arkisin klo 07.00 – 21.00, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10.00 – 18.00 Sähköposti: info@vippi.fi