HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Easycredit laina 100-5000€ – Lainaa edullisesti pitkällä maksujalla

Easycredit laina

Easycredit laina 1000-5000€

Pienet kuukausierät • Lainaa jopa 5000 euroa • Pitkät maksujat 12 – 98 kuukauttaLaina tilille 15 minuutissa • Yksinkertainen lainaprosessi • Luotettava lainapalvelu jo vuodesta 2023 • Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias • Sähköinen tunnistautuminen • Todellinen vuosikorko aina alle 50,5 % • Kysy lisää asiakaspalvelusta Easycreditin lainasummat ovat 100 – 5000 euroa ja Easycredit-lainojen kuukausierät on saatu höylättyä pieneksi pitkien laina-aikojen ansiosta. Lainahakemuksen voi jättää Easycreditille ympäri vuorokauden. Lainanhakijan tulee olla vähintään 20 vuotias maksuhäiriötön henkilö. Lainan saa nopeasti käyttöön ja sen todellinen vuosikorko on maltillinen ja aina vähintään alle 50,5 %.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Etua.fi500€ - 60000€
Unolaina500€ - 60000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Lainanvertaaja500€ - 60000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Bondora100€ - 10000€
Fixura1000€ - 20000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Rahalaitos1000€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€

Easycredit lainaValitessasi Easycredit-lainan, voit heittää hyvästit kulutusluottojen ikäville piilokuluille ja toivottaa tervetulleeksi rehellisen lainan, jota voit lyhentää pienissä kuukausierissä. Jo 150 000 asiakasta on todennut juuri Easycreditin lainojen olevan lainaamisen arvoisia ja näin suuren massan saavuttaminen kertoo omaa kieltään palvelun laadukkuudesta. Harvoin saa hakemaansa lainaan lainapäätöksen heti hakemuksen jättämisen jälkeen, mutta Easycreditillä sekin onnistuu. Jatka lukemista, jos haluat tietää lisää palvelusta, muuten siirry hakemaan suoraan tästä.

Easycreditin pitkä historia takaa lainojen laadun

Mitä voi odottaa kulutusluottoja tarjoavalta firmalta, joka on pysynyt vippimarkkinoilla jo reilun kymmenen vuoden ajan? Vastaus on, että hyvin paljon. Palveluja kun ilmestyy ja kaatuu nykyään kiihtyvällä tahdilla, on pysyvän palvelun maine kiistaton. Voit lainata tai tuttavallisemmin, vipata Easycreditiltä minimissään sadan euron luoton. Maksimissaan Easycredit-lainaa on mahdollista saada jopa 5 000 euroa. Jos siis haluat lainasi helpolla hakemuksella, nopeasti käyttöön ja arvostat pientä kuukausittaista erää, on Easycredit sinun valintasi. Lainasummat ovat siis valittavissa pääsääntöisesti 100 euron välein 100 – 5 000 euron välillä. Easycreditin tarjoamaa lainaa sanotaan kertaluotoksi. Se on siis laina, joka maksetaan kokonaisuudessaan asiakkaan tilille kertasuorituksena. Voit siis valita lainasumman juuri sinun tarpeeseesi sopivaksi. Et ole pakotettu hankkimaan kontollesi suurempia lainasummia kun tarvitset, kuten esimerkiksi monimutkaisissa joustoluotoissa on tyylinä.

Miten Easycredit lainaa haetaan?

 • Voit täyttää hakemuksen kellon ympäri Easycreditin nettisivuilla
 • Tunnistaudu omassa pankissasi pankkitunnuksin tai mobiilivarmenteella
 • Täytä lainahakemus vaadituin tiedoin
 • Lähetä lainahakemus – saat alustavan lainapäätöksen heti!

Vippaa hyvällä omalla tunnolla ja ilman huolia

Miten ne pienet kuukausierät sitten? Easycreditin lainoissa laina-aika on järjestetty niin pitkäksi, että se polkee kuukausittaisen yksittäiserän hyvin matalaksi. Useinkaan esimerkiksi tonnin lainaan ei voi saada 60 kuukauden maksuaikaa, joka laskee kuukausierän vaivaiseen 40 euroon – Onneksi Easycreditillä tämäkin on mahdollista. Ongelmaksi voi jollekin hakijalle muodostua se, ettei laina-aikaa saa varsinaisesti valita itse, vaan se on kiinteästi sidoksissa lainasummaan. Esimerkiksi 100 euron lainan kiinteä laina-aika on vuoden verran (11€ / kk), 600 euron lainaa maksetaan 60 kuukauden aikana takaisin ja 5 000 euron lainassa on korkein maksuaika, kokonaiset 86 kuukautta. Kiinteää laina-aikaa voi kuitenkin halutessaan “kiertää” lyhemmäksi maksamalla kunkin laskun ilmoittamaa maksusummaa suurempia määriä kerralla. Koko potin voi myös lyhentää kertasuorituksena milloin vain. Tällöin kannattaa kuitenkin varmistaa kokonaissumma ensin asiakaspalvelun virkailijalta.

Easycredit.fi kotisivu
Easycredit.fi Kotisivu

Ainutlaatuisen hyvä asiakaspalvelu

Easycredit panostaa toimivaan ja helppokäyttöiseen asiakaspalveluun. Siksi se on keksinyt monia eri yhteydenottotapoja yhteydenottoa varten. Nopeimmillaan viestin voi naputella Easycreditin verkkosivuilla olevan chatin kautta. Jos asiakaspalvelu on avoinna, vastaus tulee heti. Asiakkaan niin halutessa, tämä voi naputella henkilötunnuksensa chattiin palvelun nopeuttamiseksi. Keskustelu voi alkaa myös ilman henkilötunnuksen antamista. Toinen mahdollisuus on lähettää sähköpostia palveluun. Mailiin vastataan niiden saapumisjärjestyksessä. Kolmas yhteydenottotapa on perinteikäs puhelimella soittaminen. Asiakaspalvelu on kaikille asiakkaille maksutonta. Vastausta voi odottaa saavansa heti asiakaspalvelun virallisina aukioloaikoina, eli maanantain ja perjantain välisenä aika alkaen klo 9.00 ja päättyen kello 20.00. Lauantaina palvelua voi odottaa saavansa kello 10.00 – 18.00 välisenä aikana. Yleisimmät syyt lähestyä Easycreditin lainapalvelua ovat lainan ehtoihin, lainan hakemiseen tai sen takaisinmaksuun keskeisesti liittyvät asiat. Toki muut aihepiiriin kuuluvat huolenaiheet ovat myös tervetulleita asiakaspalvelun selvittelyyn. Easycredit vakuudeton laina

Lue  Bondora vakuudeton laina 500 – 10 000€ – Hae lainaa heti verkosta

Mitä piilukuluttomuus tarkoittaa?

Kuten jo aloituksessa mainittiin, lainasta ei peritä minkäänlaisia piilokuluja. Easycredit-lainan kulut koostuvat kokonaisuudessaan avausmaksusta ja kuukausikorosta. Nämä arvot peritään suoraan lainasummasta. Esimerkiksi 100 euron lainasummasta peritään 10 %:n avausmaksu (10 % lainasummasta) ja kuukausikorko on 1,85 %:n suuruinen. Käytännössä siis 100 euron lainasta napataan kymppi pois ennen kuin laina ehtii asiakkaan tilille. 5 000 euron Easycredit lainassa taas avausmaksun prosenttiosuus on 6,98. Kuukausikorkoa lainasta peritään 2,99 %. Suuremmassa lainassa siis avausmaksun osuus on jonkin verran pienempi suhteellisesti, mutta koron osuus taas suurempi. Piilokuluttomuus siis tarkoittaa, ettei lainasta peritä näiden lisäksi mitään yllättäviä kuluja. Asiakas saa selkeästi lainaa hakiessaan selville, mitä hän tulee lainasta maksamaan. Lainatarjouksessa kerrotaan myös lainalle todellinen vuosikorko, joka on sitten taas vertailukelpoinen suhteessa muihin lainoihin. Sen avulla onkin helppo vertailla eri lainoja keskenään ja mahdollisesti havaita Easycreditin laina muita edukkaammaksi vaihtoehdoksi.

Kenelle Easycredit lainaa myönnetään?

 • Hakijaksi sopii 20 – 70 – vuotias
 • Henkilön täytyy olla luottokelpoinen
 • Suomalainen pankkitili vaaditaan
 • Tunnistautumista varten pankkitunnukset tai mobiilivarmenne

Easycredit pikakysymykset

Saako Easycreditiltä yrityslainaa?

Ei saa. Easycredit myöntää lainaa vain yksityishenkilöiden käyttöön. Kulutusluottomarkkinoilla on kuitenkin myös yrityslainaa tarjoavia palveluja.

Mitä lainan hakeminen minulle maksaa?

Ei mitään, hakeminen on ilmaista. Jos kuitenkin saat myönteisen lainapäätöksen, se sisältää luoton avausmaksun.

Kuka ei voi saada lainaa?

Jokainen hakemus käsitellään yksilöllisesti ja joissain tapauksissa riskiarvio estää lainan saamisen. Et voi saada lainaa, mikäli sinulla on maksuhäiriömerkintä. Myöskään väärillä osoitetiedoilla ei lainaa tipu. Lisäksi entiset lainat tulee olla maksettuna takaisin, ennen uuden lainan hakemista.

Mitä liitteitä minun tulee toimittaa?

Sinun ei tarvitse toimittaa minkäänlaisia liitteitä. Täytät vain lainahakemukseen siitä siinä kysytyt tiedot ja jäät odottelemaan varsinaista lainapäätöstä.

Lue  Credigo pikalaina – 100 – 2500€ pikalainat heti tilille ilman vakuuksia

Mitä tarkoittaa sähköinen tunnistautuminen?

Sähköinen tunnistautuminen tarkoittaa henkilöllisyyden varmistamista palveluun, käyttämällä luotettavaa tunnistautumistapaa. Easycreditillä nämä tavat ovat pankkitunnusten käyttö tai tunnistautuminen mobiilivarmenteella.

Mitä hyötyä on siitä, jos maksaa lainan nopeammassa ajassa takaisin?

Jos päädyt tekemään suurempia lyhennyksiä tai maksamaan lainan kokonaisuudessaan pois etuajassa, tulet säästämään lainasta perittävissä korkokuluissa.

Miksi hakea lainaa Easycreditiltä?

 • Valinnanvaraa lainasummissa
 • Myöntää jopa 5 000 euron kulutusluottoja
 • Pienet kuukausierät sopivat joka kukkarolle
 • Lainan kulut ovat selkeät, ei yllätyksiä!
 • Hyvä, toimiva asiakaspalvelu
 • Haetaan ilmaiseksi verkossa
 • Kulutusluotolle nopea lainapäätös

Easycredit.fi yhteystiedot

Northmill Oy Bulevardi 14 A 00120 Helsinki Puhelin 09 3158 5983 asiakaspalvelu@easycredit.fi