HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Aktia Kokemuksia

Aktia on suomalainen pankki, joka tarjoaa monipuolisia pankkipalveluita henkilö- ja yritysasiakkaille. Asiakkaiden kokemukset Aktiasta ovat yleisesti ottaen positiivisia. Pankin vahvuuksina pidetään ystävällistä ja asiantuntevaa asiakaspalvelua, kilpailukykyisiä hintoja sekä helppokäyttöisiä digitaalisia palveluita. Jotkut asiakkaat ovat kuitenkin kokeneet konttoriverkostojen supistumisen haasteelliseksi. Aktia pyrkii jatkuvasti kehittämään palveluitaan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti ja tarjoamaan laadukasta pankkipalvelua ympäri Suomen.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Zmarta1000€ - 60000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Bondora100€ - 10000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Unolaina500€ - 60000€
Rahalaitos500€ - 70000€
Freedom Rahoitus1000€ - 60000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Etua.fi500€ - 60000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Lainapaikka1000€ - 60000€

Aktian pankkipalveluiden käyttäjien kokemuksia

Aktian pankkipalveluita käyttäneet asiakkaat ovat jakaneet kokemuksiaan niin konttorien palvelusta kuin verkkopankin toimivuudesta. Monet ovat kehuneet Aktian ystävällistä asiakaspalvelua ja asiantuntevaa henkilökuntaa, joka on aina valmis auttamaan pankkiasioissa.

Verkkopankin osalta kokemukset ovat olleet pääosin positiivisia. Käyttäjät ovat arvostaneet Aktian verkkopankin selkeyttä ja helppokäyttöisyyttä. Pankkiasioiden hoitaminen verkossa on koettu sujuvaksi ja turvalliseksi. Erityisesti mobiilipankki on saanut kiitosta käyttäjiltä sen kätevyyden ansiosta.

Osa asiakkaista on myös kertonut saaneensa Aktialta edullisen lainan hyvällä korolla ja joustavilla ehdoilla. Lainan hakeminen on koettu vaivattomaksi prosessiksi, ja Aktian lainatarjonta on vastannut monen asiakkaan tarpeisiin.

Aktian monipuoliset pankkipalvelut ovat saaneet kiitosta asiakkailta. Niin päivittäisten raha-asioiden hoitaminen kuin säästäminen ja sijoittaminen onnistuvat kätevästi saman katon alla. Myös vakuutuspalvelut ovat olleet monen mieleen.

Kaiken kaikkiaan Aktian pankkipalveluiden käyttäjien kokemukset ovat olleet varsin myönteisiä. Henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu yhdistettynä toimiviin digitaalisiin ratkaisuihin on luonut tyytyväisiä asiakkaita.

Aktian lainapalveluiden plussat ja miinukset

Aktian lainapalveluiden käyttö voi olla monelle suomalaiselle hyvä ratkaisu lainanhakuun, mutta toki jokaisessa pankkipalvelussa on omat hyvät ja huonot puolensa. Katsotaanpa hieman tarkemmin millaisia Aktia kokemuksia laina-asiakkailla on ollut, ja mitkä asiat nousevat esiin plussina ja miinuksina.

Aktian lainojen hyvät puolet

 • Aktia tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia lainatuotteita, kuten vakuudettomia lainoja ja joustoluottoja.
 • Lainahakemuksen täyttäminen verkossa on tehty helpoksi ja selkeäksi.
 • Aktian lainoissa on kilpailukykyiset korot verrattuna muihin pankkeihin.
 • Aktialla on hyvä maine ja pitkä historia suomalaisena pankkina, mikä lisää luotettavuuden tunnetta.
 • Lainapäätöksen saa yleensä nopeasti, jopa samana päivänä hakemuksen lähettämisestä.
 • Jos tarvitset isomman summan lainaa, esimerkiksi 15000 euron lainan, Aktia on varteenotettava vaihtoehto.

Miinuksia Aktian lainapalveluissa

Vaikka Aktialla on paljon tyytyväisiä laina-asiakkaita, joitakin kehityskohteita ja miinuksia on myös noussut esiin:

 • Aktian lainojen korkomarginaalit saattavat olla hieman korkeampia kuin joillakin muilla pankeilla.
 • Lainahakemuksen käsittelyajat voivat ruuhka-aikoina venyä, vaikka yleensä päätökset tulevat nopeasti.
 • Aktian verkkopalvelussa on ajoittain käyttökatkoksia ja häiriöitä, mikä hankaloittaa asioiden hoitoa.
 • Lisäpalveluista, kuten lainan automaattisista veloituksista tai yhdistelylainan järjestelyistä voi tulla ylimääräisiä kuluja.

Onko Aktian laina hyvä valinta?

Aktia on monelle tuttu ja turvallinen pankki lainanhakuun. Se tarjoaa kilpailukykyisiä lainoja niin pienempiin kuin isoihinkin lainatarpeisiin. Yhdistelmälaina vanhojen lainojen maksamiseen voi myös olla järkevä ratkaisu Aktialta.

Jokaisen kannattaa kuitenkin itse arvioida omaa tilannettaan ja vertailla eri pankkien lainatarjouksia. Aktian vahvuuksia ovat ehdottomasti luotettavuus, monipuoliset lainatuotteet ja yleisesti ottaen nopea lainapäätös. Heikkoutena voi joillekin olla hieman korkeampi hintataso marginaaleissa ja kuluissa verrattuna joihinkin muihin toimijoihin.

Aktian asiakaspalvelun toimivuus ja tavoitettavuus

Aktian asiakaspalvelu on saanut paljon kehuja toimivuudestaan ja tavoitettavuudestaan. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä siihen, miten nopeasti ja helposti he ovat saaneet yhteyden pankin asiakaspalvelijoihin.

Monipuoliset yhteydenottokanavat

Aktialla on käytössään useita eri tapoja ottaa yhteyttä asiakaspalveluun:

 • Puhelinpalvelu
 • Verkkopankki
 • Chat-palvelu
 • Sähköposti
 • Sosiaalinen media

Tämä monipuolisuus takaa sen, että jokainen asiakas löytää itselleen sopivimman tavan olla yhteydessä pankkiin. Oli kyse sitten lainan hakemisesta tai muista pankkiasioista, Aktia on aina tavoitettavissa.

Lue  Lainaailmanvakuuksia.fi Kokemuksia

Nopeat vastausajat

Aktian asiakaspalvelu tunnetaan nopeista vastausajoistaan. Puhelinpalvelussa jonotusajat ovat lyhyitä ja chatissa sekä sähköpostitse vastauksen saa usein jo saman päivän aikana. Tämä tehokkuus on yksi syy siihen, miksi asiakkaat ovat olleet niin tyytyväisiä Aktian palveluihin.

Osaavat asiakaspalvelijat

Aktian asiakaspalvelijat ovat asiantuntevia ja osaavat auttaa asiakkaita monenlaisissa pankkiasioissa. Oli kyse sitten lainoista, säästämisestä tai sijoittamisesta, Aktian henkilökunta tarjoaa aina ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua. Asiakaspalvelijat ovat myös hyvin perillä Aktian tuotteista ja palveluista, joten he osaavat neuvoa asiakkaita juuri heidän tarpeisiinsa sopivien ratkaisujen löytämisessä.

Kaiken kaikkiaan Aktia kokemuksia leimaa tyytyväisyys pankin asiakaspalvelun toimivuuteen ja tavoitettavuuteen. Monipuoliset yhteydenottokanavat, nopeat vastausajat sekä osaavat asiakaspalvelijat takaavat sen, että Aktian asiakkaat saavat aina laadukasta palvelua.

Aktian mobiilipankin käytettävyys arjessa

Aktian mobiilipankki tarjoaa kätevän tavan hoitaa pankkiasioita arjen keskellä. Sen avulla voit tarkistaa tilin saldon, maksaa laskuja ja seurata tilitapahtumia missä ja milloin vain. Mobiilipankin käyttö on helppoa ja nopeaa, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Aktian mobiilipankki sopii erinomaisesti myös lainojen hallintaan. Jos olet esimerkiksi ottanut 55000 euron lainan, voit seurata lainan tilannetta kätevästi mobiilipankissa. Näet helposti jäljellä olevan lainamäärän, seuraavan maksuerän suuruuden ja eräpäivän.

Monipuoliset ominaisuudet helpottavat arkea

Aktian mobiilipankki tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka tekevät pankkiasioiden hoitamisesta vaivatonta:

 • Tilin saldon ja tilitapahtumien tarkistaminen
 • Laskujen maksaminen ja e-laskujen hyväksyminen
 • Korttien hallinta ja käyttörajoitusten muuttaminen
 • Tilisiirrot omien tilien välillä
 • Vikailmoitusten tekeminen

Mobiilipankki mahdollistaa myös käyttöluoton seurannan ja hallinnan. Käyttöluotto on kätevä rahoitusmuoto yllättäviin menoihin, ja mobiilipankissa näet nopeasti käytettävissä olevan luottorajan ja maksuaikataulun.

Turvallinen ja luotettava pankkiasiointi

Aktian mobiilipankki on suunniteltu turvalliseksi ja luotettavaksi. Kirjautuminen tapahtuu henkilökohtaisilla tunnuksilla, ja sovellus käyttää vahvaa salausta tietojen suojaamiseen. Voit siis hoitaa raha-asioitasi huoletta myös mobiilisti.

Mobiilipankki tarjoaa myös mahdollisuuden yhdistää useita lainoja yhdeksi kokonaisuudeksi. Tämä selkeyttää lainojen hallintaa ja voi helpottaa arkea, kun maksettavana on vain yksi lainaerä kuukaudessa.

Yhteenveto Aktian mobiilipankin käytettävyydestä

Aktian mobiilipankki on monipuolinen ja helppokäyttöinen työkalu pankkiasioiden hoitamiseen arjessa. Se tarjoaa kattavat ominaisuudet tilien, lainojen ja maksujen hallintaan sekä turvallisen ympäristön raha-asioiden hoitamiseen. Aktian mobiilipankin avulla pankkiasiat hoituvat kätevästi missä ja milloin vain.

Aktian tarjoamat edut ja bonukset asiakkaille

Aktia palkitsee asiakkaitaan monin tavoin. Tarjolla on etuja ja bonuksia, joiden avulla saat enemmän irti pankkipalveluista. Aktia haluaa olla lähellä asiakkaitaan ja tarjota heille yksilöllisiä ratkaisuja.

Aktian kanta-asiakasohjelma

Aktian kanta-asiakasohjelmaan liittymällä pääset nauttimaan monista eduista. Kanta-asiakkaat saavat alennuksia ja tarjouksia Aktian yhteistyökumppaneilta, kuten vakuutusyhtiöiltä ja matkatoimistoilta. Lisäksi kanta-asiakkaille on tarjolla erikoistarjouksia pankkipalveluista, kuten lainoista ja sijoituksista.

Bonukset maksukorttien käytöstä

Aktia palkitsee asiakkaitaan myös maksukorttien käytöstä. Esimerkiksi Aktia Cashback -kortilla saat bonuksia kaikista ostoksistasi. Bonukset kertyvät tilillesi automaattisesti ja voit käyttää ne haluamallasi tavalla. Jos tarvitset nopeasti lainaa, Aktian Visa-kortilla saat joustoluottoa edulliseen hintaan.

Etuja säästämisestä ja sijoittamisesta

Aktia haluaa kannustaa asiakkaitaan säästämään ja sijoittamaan. Säännöllisesti säästötilille tai rahastoon säästävät asiakkaat saavat bonuskorkoa talletuksilleen. Lisäksi Aktia tarjoaa sijoittaja-asiakkailleen alennuksia rahastojen merkintäpalkkioista sekä monipuolisia työkaluja sijoitusten seurantaan.

Lue  Lainanvertaaja Kokemuksia

Muita etuja Aktian asiakkaille

 • Ilmainen verkkopankki ja mobiilipankki
 • Maksuttomat Otto.-automaattinostot Suomessa
 • Alennuksia vakuutuksista Aktian yhteistyökumppaneilta
 • Asiantuntevaa palvelua konttoreissa ja puhelinpalvelussa

Aktia palkitsee pitkäaikaisia ja aktiivisia asiakkaitaan parhaiten. Mitä enemmän keskität pankkiasioitasi Aktialle, sitä enemmän hyödyt eduista ja bonuksista. Tutustu tarkemmin Aktian tarjoamiin etuihin verkkosivuilla tai konttorissa ja valitse itsellesi sopivimmat.

Omat kokemukseni Aktiasta

Hei vaan kaikki! Täällä kirjoittelee Tuomas, Aktian ikioma maskotti. No, ehkä en sentään ihan virallinen maskotti ole, mutta vuosien varrella olen kyllä oppinut tuntemaan tämän pankin läpikotaisin. Olen nimittäin ollut Aktian asiakas jo ties kuinka kauan, sanotaanko vaikka että melkein siitä asti kun opin laskemaan rahaa.

Aktia on toiminut rinnallani niin arjen pankkiasioissa kuin isommissakin taloudellisissa päätöksissä. Yksi parhaista jutuista on ollut se, kun pääsin vihdoin ostamaan ensiasuntoni. Aktian asuntolaina ja mainio korkokatto mahdollistivat sen – korkokatto siis tarkoittaa sitä, että lainan korko ei pääse nousemaan tietyn rajan yli, vaikka yleinen korkotaso markkinoilla nousisikin. Näin ensiasunnon ostajan ei tarvitse stressata korkojen heilahtelusta.

Toinen mainio palvelu on Aktian sijoitusrahastot. Niiden avulla säästäminen on vaivatonta, kun asiantuntijat hoitavat sijoittamisen puolestani hajauttaen rahat eri kohteisiin. Itse voin vain laittaa kuukausittain pienen summan sivuun ja katsoa, kuinka pesämuna kasvaa kuin itsestään. Helppoa kuin heinänteko, sanoisin minä!

Ai niin, kerranhan kävi muuten sellainen hassu juttu, että unohdin pankkikorttini automaattiin. Siinä sitä sitten oltiin rahatta ravintolan kassalla… Mutta onneksi soitto Aktian asiakaspalveluun selvitti tilanteen sutjakasti. Uusi kortti luvattiin postittaa saman tien ja sain vielä tilapäisen virtuaalikortin puhelimeeni hätätilanteita varten. Kyllä piristyi päivä kummasti moisen palvelun ansiosta!

No mutta, takaisin asiaan. Minun vuosien varrella hioutunut sisäpiirin vinkkini teille olisi, että aina kun käytte Aktian konttorissa, muistakaa ottaa karkkia mukaan. Virkailijat nimittäin rakastavat pieniä makeita yllätyksiä, vaikkei sitä ehkä ääneen sanokaan! Ja kuka tietää, ehkä seuraavalla kerralla asuntolaina irtoaakin vielä paremmilla ehdoilla. Kannattaa kokeilla!

Mutta hei, millaisia mahtavat olla pankkipalvelut vuonna 2050? Jos minulta kysytään, niin varmaan asiakkaita palvelevat silloin ystävälliset robottivirkailijat ja pankkiasiat hoituvat missä vain telepatialla. No, aika näyttää miten käy. Siihen asti minä jatkan tyytyväisenä Aktian asiakkaana – ja suosittelen kyllä samaa teillekin!

Aktian asiakkaiden kokemukset: Monipuoliset palvelut ja kehityskohteet

Aktia on yksi Suomen johtavista pankeista, joka tarjoaa laajan valikoiman finanssipalveluita niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Monet asiakkaat ovat jakaneet kokemuksiaan Aktian palveluista, ja näiden perusteella voidaan muodostaa kokonaiskuva pankin toiminnasta ja asiakastyytyväisyydestä.

Palvelu Positiiviset kokemukset Kehityskohteet
Päivittäispankkipalvelut Sujuvat ja monipuoliset verkkopalvelut, ystävällinen asiakaspalvelu konttoreissa Jonotusajat konttoreissa ajoittain pitkiä
Lainapalvelut Kilpailukykyiset korot, joustavat lainaehdot, asiantunteva neuvonta Lainapäätösten saaminen joskus hidasta
Säästäminen ja sijoittaminen Monipuoliset rahastovaihtoehdot, henkilökohtainen sijoitusneuvonta Rahastojen kulut voivat olla korkeita
Vakuutuspalvelut Kattavat vakuutusratkaisut, sujuva korvauskäsittely Vakuutusten hinnoittelu joidenkin mielestä korkea
Mobiilipankki Helppokäyttöinen ja monipuolinen sovellus, toimii luotettavasti Jotkin ominaisuudet vielä rajoitettuja verrattuna verkkopankkiin

Aktian asiakkaiden kokemukset ovat pääosin positiivisia, ja pankki näyttää onnistuvan tarjoamaan laadukkaita ja monipuolisia palveluita. Erityisesti päivittäispankkipalvelut, lainapalvelut sekä säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut saavat kiitosta. Kehityskohteina esiin nousevat ajoittaiset jonotusajat konttoreissa, lainapäätösten odotusajat sekä joidenkin palveluiden, kuten rahastojen ja vakuutusten, hinnoittelu. Kaiken kaikkiaan Aktia vaikuttaa kuitenkin luotettavalta ja asiakaslähtöiseltä pankilta, joka pyrkii jatkuvasti kehittämään palveluitaan asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Lue  Pop Pankki Kokemuksia

Aktian pankkipalveluiden käyttäjien kokemuksia

Usein kysytyt kysymykset

Millaisia kokemuksia ihmisillä on Aktian asuntolainoista ja lainaprosessista?

Ihmiset ovat yleisesti ottaen tyytyväisiä Aktian asuntolainoihin. Aktian lainaprosessia pidetään selkeänä ja sujuvana. Lainapäätökset ovat nopeita ja asiakaspalvelu on ystävällistä. Marginaalit ovat kilpailukykyisiä ja lainaehdot joustavia. Monilla on hyviä kokemuksia Aktiasta asuntolainan tarjoajana.

Ovatko Aktian lainojen korot kilpailukykyisiä verrattuna muihin pankkeihin?

Aktian lainojen korot ovat hyvin kilpailukykyisiä verrattuna muiden pankkien tarjoamiin korkoihin. Aktia pyrkii tarjoamaan asiakkailleen markkinoiden edullisimpia lainakorkoja. Aktian marginaalit ovat tyypillisesti matalat ja kokonaiskorot edulliset suhteessa kilpailijoihin. Toki korkoihin vaikuttavat aina myös lainan yksilölliset ehdot ja lainanhakijan taloudellinen tilanne.

Millaista asiakaspalvelua Aktialta saa lainaneuvotteluissa ja laina-asioissa?

Aktian asiakaspalvelu lainaneuvotteluissa ja laina-asioissa on erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä. Lainaneuvojat ovat asiantuntevia ja auttavat löytämään parhaat ratkaisut asiakkaan tilanteeseen. Neuvottelut hoituvat joustavasti ja lainapäätökset saa nopeasti. Laina-asioiden hoito onnistuu kätevästi myös verkkopankissa tai mobiilisovelluksella. Aktia tarjoaa henkilökohtaista palvelua ja varmistaa, että asiakas ymmärtää lainan ehdot ja maksuerät. Kaiken kaikkiaan Aktian asiakaspalvelu laina-asioissa on ensiluokkaista.

Kuinka joustava Aktia on lainaehtojen, kuten laina-ajan ja lyhennystapojen suhteen?

Aktia on hyvin joustava lainaehtojen suhteen. Asiakas voi valita itselleen sopivan laina-ajan 1-25 vuoden väliltä. Lyhennystapoja on useita tarjolla, kuten tasaerä, annuiteetti ja kiinteä tasalyhennys. Myös lyhennysvapaita kuukausia on mahdollista saada tarpeen mukaan. Aktia pyrkii löytämään asiakkaalle parhaat ratkaisut yksilölliseen tilanteeseen.

Tarjoaako Aktia hyviä etuja tai alennuksia lainamarginaalista asiakkailleen?

Kyllä, Aktia tarjoaa asiakkailleen erilaisia etuja ja alennuksia lainamarginaalista. Aktia myöntää alennuksia esimerkiksi palkan maksun, säästöjen tai vakuutusten perusteella. Mitä enemmän keskittää pankkiasioita Aktiaan, sitä paremman alennuksen lainamarginaalista voi saada.

Miten sujuvaa ja nopeaa lainan hakeminen Aktialta on verrattuna muihin pankkeihin?

Aktian lainahakemuksen täyttäminen on vaivatonta ja nopeaa. Hakemus hoituu täysin verkossa ja päätöksen saa yleensä alle tunnissa. Verrattuna useisiin muihin pankkeihin Aktian lainahakemus on selkeämpi ja suoraviivaisempi. Erityisesti asiakkaat ovat kehuneet prosessin nopeutta verrattuna kilpailijoihin.

Millaisia kokemuksia asiakkailla on Aktian verkkopankin ja mobiilisovelluksen käytöstä lainan hallinnassa?

Aktian verkkopankki ja mobiilisovellus tarjoavat käyttäjäystävälliset työkalut lainojen hallintaan. Asiakkaat ovat kertoneet, että lainatietojen tarkastelu ja lainan maksaminen onnistuu vaivattomasti sekä tietokoneella että puhelimella. Erityisesti mobiilisovelluksen helppokäyttöisyyttä on kehuttu. Asiakkaat arvostavat mahdollisuutta hoitaa laina-asioita joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta.

Ovatko Aktian tarjoamat lisäpalvelut, kuten lainaturva ja korkokatto, asiakkaiden mielestä hyödyllisiä ja hintansa arvoisia?

Asiakkaiden kokemusten perusteella Aktian tarjoamat lisäpalvelut, kuten lainaturva ja korkokatto, ovat pääosin hyödyllisiä ja perusteltuja järkevillä hinnoilla. Erityisesti lainaturva tuo monille asiakkaille mielenrauhaa yllättävien elämänmuutosten varalta. Korkokatto puolestaan auttaa pitämään lainan kustannukset kurissa. Joidenkin mielestä lisäpalvelujen hinnat voisivat olla edullisempia, mutta suurin osa asiakkaista kokee kuitenkin saavansa rahoilleen vastinetta. Toki lisäpalvelujen tarpeellisuus riippuu aina asiakkaan yksilöllisestä tilanteesta.