HUOM! Tämän sivun sisältö voi olla vanhentunutta eikä sitä tule ottaa kirjaimellisesti. Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Luottoraha on jatkuva luotto • Hae heti 2000 euron suuruinen luottotili

Luottoraha
Luottoraha
50€ - 2000€
(2/5)
Hae heti
Ikäraja
20v
Ilmainen Ensilaina
Ei
Laina-aika
1kk - 14kk
Yhteishakija
Ei
Lainan korko
109.28% - 109.28%
Lainojen Yhdistäminen
Ei
Tulot minimissään
Säännölliset tulot
Varmennus
Verkkopankkitunnukset

Luottoraha ei ole toiminnassa vaan suosittelemme kokeilemaan Luottoheti.fi – palvelua.

Luottorahan jatkuva luotto

Helpota arkeasi Luottorahan jatkuvalla luotolla

Voit hakea täysin ilmaiseksi Luottorahan vakuudetonta 2000 euron luottoa. Saat käyttöösi luottotilin, jossa maksat vain käytöstä – lainatarpeesi voi olla siis mitä vain 10 – 2 000 euron välillä. Lainaa haetaan vaivatta ja rahat saa käyttöön nopeasti hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen. Laina-alakin on muuttunut viime vuosina entistä joustavampaan suuntaan. Enää ei ole muodissa hankkia jäykkiä kertalainoja, vaan kuluttajille tarjotaan entistä enemmän joustavia luottotilejä, joissa könttäsumman tilalla tarjotaan tiettyä luottorajaa. Luottoraha on yksi tämän suunnan lainojen tarjoajista. Se myöntää asiakkailleen maksimissaan jopa 3 000 euron luottorajallisia luottoja, joista jokainen tekee sen verran nostoja, kuin parhaaksi näkee.

LuottoRahaa haet nopeasti ja nostat vaikka kympin kerrallaan

Lainatessasi Luottorahalta etuina ovat nopeasti saatava luottopäätös 2 000 euron luotosta ja heti tilille saatava laina. Luottorahan saat turvallisesti käytettäväksi, ehdot ovat selkeät ja laina kokonaisuudessaan piilokuluton. Hankkimasi luottotili on käytössäsi milloin vain, oman tarpeesi mukaan. Tämä tarkoittaa koko summan nostamista omalle tilille kerralla tai sitten luoton omaehtoista, vähittäisistä nostoista kertyvää käyttöä. Nostettavissasi on minimissään 10 euron nosto tai maksimissaan koko summa luottorajaan saakka.

Näin teet Luottoraha lainahakemuksen nopeasti ja helposti:

 1. Tunnistaudu Luottorahan verkkopalveluun käyttäen pankkitunnuksia
 2. Täytä kaikki vaaditut tiedot hakemuspohjaan ja hyväksy luottosopimuksen ehdot
 3. Maksukyvyn arvio tapahtuu vaivatta syöttämällä verkkopankkitunnukset Instantor-palveluun.
 4. Kun saat positiivisen luottopäätöksen, voit nostaa rahaa tilillesi välittömästi, nostosumman voit valita vapaasti 10 – 2 000 euron väliltä.
 5. Saat tekstiviesti-ilmoituksen kun rahat siirtyvät tilillesi, saat tekstiviestillä myös tiedon henkilökohtaisesta PIN-tunnuksesta, jota käytät kirjautumiseen Luottorahan Oma LuottoRaha osioon

Jatkossa nostosummiin vaikuttaa tietenkin se, paljonko jo olet nostanut Luottorahaa käyttöösi ja paljonko luotolta on enää nostettavissa luottoa. Esim. Olet nostanut jo aiemmin käyttöösi 500 euroa, joten luottotililtä on nostettavissa enää 1 500 euroa. Luottorahan luottoa voit hakea voi niin arkisin, kuin viikonloppuisinkin. Luottoraha palvelee lainanhakijoita 24/7. Jos tarvitset apua lainaamiseen Luottorahan asiakaspalvelusta, voit ottaa yhteyden siihen joka maanantai – perjantai klo. 9.00 – 22.00 välisenä aikana ja lauantaisin klo. 11.00 – 18.00 välillä. Yhteydenotto onnistuu myös sunnuntaisin klo 14.00 – 17.00.

Uutuutena luotettaville asiakkaille: Luottorahaa jopa 3000 euroa

Luottoraha on uudistanut palveluaan ja jatkossa se palkitsee uskollisia, takaisinmaksun ajallaan hoitavia asiakkaitaan. LuottoRaha on näet lanseerannut uskollisille asiakkaille kaksi uutta vakuudetonta luottorajaa, jotka ovat suuruudeltaan 2 500 ja 3 000 euroa. Luottorajan nostaminen on mahdollista sellaisille lainaajille, jotka ovat hoitaneet asianmukaisesti 3 tai 6 lyhennyserää. 3 lyhennyserän jälkeen raja nousee 500 eurolla 2 500 euroon ja 6 erän jälkeen taas 500 eurolla, nyt 3 000 euroon.

Luottoraha.fi kotisivu
Luottoraha.fi kotisivu

Kun mahdollisuus nostaa luottorajaa tulee voimaan, siitä tulee tieto asiakkaan Oma LuottoRaha sähköiseen palveluun. Jos asiakkaalle tulee tällöin tarve korottaa luottorajaansa, hän voi tehdä sen siis 500 euroa kerrallaan, ensin 2 500 euroon ja vasta sitten 3 000 euroon. Jos asiakas kiinnostuu nostamaan luottorajaansa, nosto tulee tehdä Luottorahan sähköisen palvelun, Oma LuottoRahan kautta. Ennen luottorajan korotuksen realisoitumista, palvelu tekee asiakkaastaan uuden luottoanalyysin, jonka jälkeen luottoraja voi nousta, tai jos riskit katsotaan liian suuriksi, se jää ennalleen.

LuottoRahan viisi faktaa

 • Vakuudeton tililuotto 2 000 euron nostorajalla
 • Toimii kuin luottokortti ilman korttia
 • Mahdollisuus nostaa luottorajaa aina 3 000 € saakka
 • Selkeät hinnoittelut ja ehdot
 • Turvallinen palvelu

Jo luottosuhteen alussa ilmoitetut nimelliskorko ja todellinen vuosikorko pysyvät ennallaan, eikä niihin tule korotuksia, vaikka luottotilin koko kasvaisikin aina 3 000 euroon saakka. On siis erittäin tärkeää hoitaa lainan maksut ajallaan, jotta voi myöhemmin hyödyntää tämän luottorajan korotuksen.

Laske helposti Luottorahan kuukausieräsi

Luottorahan jatkuva luotto

Voit helposti ja nopeasti tarkastella luottotilillesi kehittyvää kulutasoa Luottorahan luottolaskurin avulla. Voit sen avulla myös havainnoida millainen kuukausierä muodostuu käyttämällä kumpaakin mahdollista maksutapaa. Luoton takaisinmaksu on siis mahdollisuus hoitaa minimilyhennyksissä tai tasaerissä. Molemmat tyypit erääntyvät maksettavaksi kuukausittain. Tasaerä – Maksat joka kuukaudessa saman valitsemasi luottosumman, jolloin luotto lyhenee järjestelmällisesti. Tämän maksettavan summan tulee kuitenkin olla yhtä paljon tai enemmän kuin minimimaksuerä, eli 10 % avoimesta saldosta. TAI Minimimaksuerä – Maksat kuukausittain vain 10 % käytetystä luotosta ja sen kuluista. Minimissään summa voi olla 100 euroa tai velkasaldon ollessa tätä pienempi, maksetaan koko velkasaldon suuruus.

Näitä kysytään usein LuottoRahasta ja sen luottotilistä

Mikä on Instantor?

Instantor on nykyaikainen tapa todentaa luottoa hakevan asiakkaan todellinen maksukyky. Se tekee analyysin asiakkaan pankkitililtä viimeisen vuoden aikaisista tapahtumista. Tapahtumat, joihin se kiinnittää huomiota, ovat asiakkaan kulutustottumukset, tulotason ja jo olemassa olevat lainat, kuten asuntolainat,vipit ja kulutusluotot. Annat Instantorille luvan tarkastaa tilitiedot kirjautumalla sen palveluun verkkopankkitunnuksillasi. Koko prosessi on täysin turvallinen, luotettava ja erittäin nopea – tarkastus on käyty läpi muutaman minuutin kuluessa, eikä sinun tarvitse toimitella palveluun liitteitä tai ilmoittaa tarkkoja tulotietoja.

Voinko saada Luottorahaan lyhennysvapaan kuukauden?

Kyllä, voit hakea Luottorahalta lyhennysvapaata kuukautta. Tällöin sinulta peritään palkkiona 3 % avoimesta pääomasta, joka tulee maksaa eräpäivään mennessä. Kahta maksuvapaata kuukautta ei voi olla peräkkäin.

Onko turvallista hakea tililuottoa LuottoRahalta?

Kyllä on. Luottoraha on osa C Finance konsernia, jolla on 13 vuoden perinteet kulutusluottojen tarjoamisesta ympäri Pohjoismaita. C Financen lainoja on hankkinut jo yli 200 000 asiakasta. Palvelu on pyrkinyt esittämään kaikki lainaan kuuluvat faktat ja kulut selkeästi, jo ennen kun asiakas lähettää hakemuksen palveluun. Jos sinulle jää vielä jotain kysyttävää liittyen palveluun, voit olla yhteydessä LuottoRahan asiakaspalveluun.

Kenellä on mahdollisuus saada lainaa Luottorhalta?

Luottoraha hyväksyy asiakkaakseen yli 20 vuotiaan henkilön, jolla on suomalainen henkilötunnus. Hakijan tulee olla hoitanut aiemmat taloudenhoitonsa moitteettomasti ja tällä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. LuottoRaha suosittelee kaikkia asiakkaitaan myös itse arvioimaan realistisia mahdollisuuksiaan hoitaa lainaa, jottei taloudellisia haasteita tai maksuhäiriömerkintöjä pääse muodostumaan myöskään jatkossa.

Miten vakuudet, millaiset pitää olla?

Et tarvitse vakuuksia tai takaajia LuottoRahan lainoihin. Ne ovat kokonaisuudessaan täysin vakuudettomia, koska lainan myöntämisen syyt perustuvat asiakkaasta tehtävään riskienkartoitusanalyysiin.

Mitä kulut sitten ovat LuottoRahan luottotilissä?

 • Vuotuinen nimelliskorko 49,88 %
 • Nostoprovisio 14 % nostosummasta, peritään jokaisesta nostosta (esim. 100 euron nostosta 14 euroa)
 • Kuluttajasuojalain mukaisesti laskettu todellinen vuosikorko niin 2 000, 2 500 kuin 3 000 euron luotolle on 108,51 %.

Jos kiikarissasi on vakuudeton, kohtuuhintainen luottotili – LuottoRaha on hyvä vaihtoehto 2 000 – 3 000 euron luottotilin kohdalla.

Luottoraha.fi yhteystiedot

C Finance Oy / LuottoRaha Annankatu 16 B 00120 Helsinki Puhelin 09 315 77610 asiakaspalvelu@luottoraha.fi