HUOM! Tämän sivun sisältö voi olla vanhentunutta eikä sitä tule ottaa kirjaimellisesti. Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Limiitti.fi joustoluotto – Nostokuluton 1000€ laina uusille asiakkaille

Limiitti.fi
Limiitti.fi
100€ - 2000€
(3.1/5)
Hae heti
Ikäraja
18v
Ilmainen Ensilaina
Ei
Laina-aika
3kk - 33kk
Yhteishakija
Ei
Lainan korko
19.9% - 19.9%
Lainojen Yhdistäminen
Ei
Tulot minimissään
Säännölliset tulot
Varmennus
Verkkopankkitunnukset

Limiitti.fi joustoluotto

Limiitti.fi joustoluotto – Reilu etu uusille asiakkaille

Uuden asiakkaan kannattaa nyt todellakin valita Limiitti.fi:n lainapalvelukseen. Limiitti.fi joustoluoton saa vaivattomasti käyttöön ja uutena asiakkaana voi hyödyntää jopa 1 000 euron ensinoston ilman nostokulujen perimistä. Joustoluotto on haettavissa kellon ympäri maksutta. Perinteisten pikavippien ja kulutusluottojen rinnalle on viime vuosina noussut ns. jatkuvia luottotilejä eli joustoluottoja, joissa jokin tietty summa on asiakkaan jatkuvassa käytössä. Lainaa takaisin maksettaessa tuo sama summa palautuu luottotilille taas nostettavaksi. Limiitti.fi on tällainen palvelu ja sen tarjoama joustoluotto on suuruudeltaan asiakaskohtaisesti joko 500 tai 2 000 euroa.

Uuden asiakkaan etu odottaa hyödyntämistään!

Ensiasiakkaan etuna on nostokuluton ensinosto Limiitti.fi joustoluotolta. Se tarkoittaa sitä, että palvelusta on nostettavissa jopa 1 000 euroa, ilman että summasta peritään nostokulua!

Limiitti.fi lyhyesti

 • Joko 500 – 2 000 euron luottoraja
 • Jatkuva vakuudeton joustoluotto
 • Yli 18-vuotiaille
 • Kuukausikorko 1,99 %
 • Nosta missä ja milloin vain tarpeesi mukaan

Limiitti.fi on varma, että asiakkaat ovat tyytyväisiä ja se tarjoaakin kaikille asiakkailleen 14 vuorokauden mahdollisuuden peruuttaa lainasopimus. Ennen peruutusta on syytä kuitenkin huomioida, ettei lainasopimuksesta kerry lainkaan kuluja, jos nostojakaan ei suorita. Joustoluoton omistaminen on siis silloin ilmaista.

Helppoa ja pikaista – Ei niin kallista kuin pikavipit

Joustoluotto käy erilaisiin tarpeisiin rahoittaa arkea ja juhlaa. Voit käyttää sitä kulutusluoton tapaan vaikka matkaan, rahoittamaan pidempiaikaista talouden taantumaa tai voit hakea joustoluottoa tulevaisuuden vararahastoksi. Tärkein pointti on, että jos tarvitset lainaa uudelleen takaisinmaksun jälkeen, sitä ei tarvitse hakea uudelleen: sama joustoluotto on käytössäsi myös tulevaisuudessa, eikä se maksa sinulle mitään jos et tee luotolta nostoja. Autolaina, remonttiluotto, matkaraha ynnä muut kuluttamisen tarpeet hoituvat näppärästi Limiitti.fi:n joustoluottoa hakemalla. Lainaa ei tarvitse laisinkaan hakea vain autoa tai venettä varten – joustoluotto on kaikkiin tarpeisiin tarkoitettu ja soveltuva. Esimerkiksi pikavippiin verrattuna Limiitti.fi:n joustoluotto on yleensä edullisempi, mutta kuitenkin vakuudeton ja nopea vaihtoehto.

Limiitti.fi kotisivu
Limiitti.fi kotisivu

Hae joustoluottoa silloin kuin se sinulle parhaiten sopii

Limiitti.fi:n joustoluotto on haettavissa jokaisena vuodenpäivänä, oli sitten arki tai pyhä. Kun olet aikeissa täyttää hakemuksen, varaa lähelle verkkopankkitunnuksesi, joilla suoritat tunnistautumisen palveluun. Hakemuksen täyttämisen ja Limiitti.fi:n suorittaman asiakasarvion jälkeen saat tarjouksen joko 500 tai 2 000 euron joustoluotosta.

Näinen haet Limiitti.fi joustoluottoa

 1. Siirry täyttämään ilmainen, sähköinen hakemus verkkosivuilla
 2. Valitse nostosumma ja täytä muut vaaditut tiedot hakemukseen (Muista ensiasiakkaan nostokuluton 1 000 euroa!)
 3. Valitse se, miten nopeasti haluat rahat tilillesi. Lähetä hakemus.
 4. Saat lainapäätöksen ja rahat saapuvat tilillesi valitsemasi nostotavan mukaisesti

Jos sinulla on olemassa oleva Limiitti.fi joustoluotto, sinun ei tarvitse erikseen täyttää uutta luottohakemusta. Voit siirtyä tekemään nostoja kirjautumalla MySaldoon tai lähettämällä tekstiviestin nostonumeroon. Jos teet noston tekstiviestillä, se on aina automaattisesti pikanosto ja hinnoittelu sen mukaista.

Joustoluotolta teet nostoja oman tarpeesi mukaan

Kun Limiitti.fi joustoluotto on myönnetty, voit tehdä ensimmäisen noston saman tien tilillesi. Se, miten nopeasti haluat noston siirtyvän, vaikuttaa nostosta perittäviin kuluihin. Vaihtoehtona on hetinosto, nosto 6 tunnin kuluessa tai sitten noston saapumisen odottelu 48 h ajan. Lienee sanomattakin selvää, että mitä kauemmin on valmis odottelemaan lainan saapumista tilille, sitä pienempi maksu on. Voit katsoa lisätietoa maksuista myöhemmin tästä artikkelista tai sitten Limiitti.fi:n verkkosivuilta. Limiitti.fi joustoluotto on suunnattu 18 vuotta täyttäneille henkilöille, jotka ovat hoitaneet aiemmat raha-asiansa moitteetta. Maksuhäiriöttömyys on ehdottomana vaatimuksena lainan saamiselle. Lainanhakijalla tulee olla vakituinen kotiosoite Suomessa, sekä myös suomalainen, henkilökohtainen pankkitili verkkopankkitunnuksineen. Jokaisen tilanne arvioidaan vielä erikseen taloudellisen tilanteen osalta, jotta voidaan varmistaa, että asiakkaalla on edellytykset maksaa laina takaisin. Tämän vuoksi, vaikka aiemmat ehdot täyttyisivätkin, luoton saaminen voidaan evätä.

Limiitti.fi:n hinnoittelu on reilua ja selkeää

Limiitti.fi tarjoaa asiakkailleen vakuudetonta lainaa henkilökohtaisella lainatarjouksella. Korkoprosentti on jokaisella eri, perustuen asiakkaan tilanteesta tehtyyn arvioon. Kuukausikorkoprosentit lähtevät liikenteeseen 1,99 prosentista ollen maksimissaan 6 prosenttia. Nimelliskoroksi muutettuna tämä tarkoittaa 23,88 % – 72,00 % suuruista lainakorkoa. Todellinen vuosikorko asettuu näillä koroilla ja muilla maksuilla välille 49,77 % – 131,66 %.

Limiitti.fi joustoluoton hinnasto

Perusmaksut kaikilta:

 • Nostokulu on 9,90 euroa sekä 5 % noston määrästä
 • Tilinhoitomaksu kuukaudessa 0 – 4,95 euroa

Nostopalvelut:

 • Pikanoston käyttäminen 3,50 – 4,50 euroa sekä 3,90 – 4,90 prosenttia noston määrästä
 • 6 h noston käyttö 3,00 – 4,00 euroa ja 3,50 – 4,50 prosenttia nostosummasta

Muut palvelut:

 • Maksuvapaan kuukauden käyttäminen maksaa 30 euroa
 • Lyhennysvapaa kk 10 euroa
 • Luottorajan nostaminen 35 euroa
 • Eräpäivän muuttaminen 10 euroa

Sekä henkilökohtainen korkoprosentti, maksut että muiden palvelujen käyttö vaikuttaa siihen, millainen todellinen vuosikorko lainalla on. Hae nostokuluton Limiitti.fi ensilaina Tartu sinäkin Limiitti.fi:n joustoluottoon ja hyödynnä ensiasiakkaan mahtava tarjous!

Usein kysyttyä Limiitti.fi joustoluotosta

Millä tavoin voin käyttää minulle myönnettyä joustoluottoa?

Voit tehdä Limiitti.fi joustoluotolta nostoja oman tarpeesi mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että nostoja voi tehdä useassa pienemmässä osassa tai sitten nostaa koko summan luottorajaan saakka kerralla käyttöön. Voit siis nostaa rahaa käyttöön tasan oman harkintasi mukaan. Nostoja on mahdollisuus tehdä joka päivä 24 h vuorokaudessa.

Miten maksan joustoluotolta nostamaani saldoa takaisin?

Saat lainapalvelulta maksutiedot tätä varten. Maksat kuukausittain kulut ja tietyn lyhennyssumman (minimikuukausierä). Voit milloin vain myös maksaa suurempaa lyhennyssumma tai maksaa koko luoton kokonaisuudessaan takaisin Limiitti.fi:lle.

Tiedän, että ensikuussa tulee olemaan tiukka tilanne rahallisesti. Miten lainanmaksuun saisi joustoa?

Voit hakea joustoluoton maksuusi joko lyhennysvapaata tai kokonaan maksuvapaata kuukautta. Limiitillä on tietyt edellytykset, jotka tulee täyttyä ennen näiden vapaiden myöntämistä. Yleensä tämä tarkoittaa moitteetonta aiempaa lainanmaksua. Lyhennysvapaan kuukauden tullessa kysymykseen, tällöin lainasta maksetaan vain korot ja kulut, muttei varsinaista lyhennystä. Maksuvapaassa taas asiakas on ko. Kuun kohdalla vapautettu kaikista maksuvelvoitteista. Lyhennysvapaasta veloitetaan 10 euroa ja maksuvapaasta 30 euroa ja nämä kulut siirtyvät seuraaville kuukausille maksettavaksi.

Missä vika, kun en saanut tehtyä nostoa joustoluoolta?

Olethan muistanut hakea lainahakemuksella itsellesi joustoluoton, nostojen tekeminen on mahdollista vasta lainan hakemisen ja asiakkaaksi hyväksymisen jälkeen. Jos nämä asiat ovat hoidettu, noston epäonnitumisen syynä voi olla esim. väärin kirjoitettu nostotekstiviesti, maksamaton lasku tai palvelun tekemä riskienkartoitusarvio.

Milloin voin hakea Limiitti.fi joustoluottoa ja mitä hakeminen maksaa?

Voit hakea joustoluottoa kellon ympäri. Luottohakemuksen täyttäminen on asiakkaalle maksutonta.

Limiitti.fi yhteystiedot

Tact Finance Oyj Lemminkäisenkatu 46 20520 Turku Puh: 010 219 5500 (pvm 0,08 € + 0,06 € / min. mpm 0,08 € + 0,17 € / min) Avoinna: Ma-Pe klo 7.00-21.00, La-Su 10.00-18.00 Sähköposti: asiakaspalvelu@limiitti.fi