Ainalaina tililuotto – 2000€ suuruinen luottotili aina käytössäsi

AinaLaina
AinaLaina
50€ -2000€
(0.8/5)
Ikäraja
21v
Ilmainen Ensilaina
Ei
Laina-aika
1kk -1kk
Yhteishakija
Ei
Lainan korko
394.88% -394.88%
Lainojen Yhdistäminen
Ei
Tulot minimissään
Säännölliset tulot
Varmennus
Verkkopankkitunnukset

2000e tililuotto AinalainaltaAinalaina.fi myöntää 2000 euron tililuoton yli 21-vuotiaille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa mallikkaasti. Ainalaina on toiminut kulutusluottojen saralla jo vuodesta 2006.

Ainalaina on 2000 euron tililuotto

Ainalainan myöntämä luotto on siis 2000 euron tililuotto. Se mahdollistaa tilin käytön asiakkaan oman tarpeen ja toiveen mukaan. Kerralla voi nostaa 50 – 2000 euroa ja nostoja voi tehdä silloin kun tarve itsellä on. Ainoa rajoite on luottoraja. Lainan hakeminen on ilmaista, eikä velvoita asiakasta vielä mihinkään. Ainalainalta lainaaminen on helppoa, lainahakemuksen täyttämiseen kuluu vain minuutti ja sen täyttäminen on mahdollista milloin vain. Lainapäätös kannattaa hakea jo nyt etukäteen, vaikka varsinainen rahoituksen tarve olisi joskus myöhemmin. Mikäli tiliä ei käytä lainkaan, siitä ei myöskään ole kuluja. Ainalaina ei tällöin peri asiakkaalta vuosi- tai tilinhoitomaksuja. Toki lainan hankintaa on tästäkin huolimatta aina harkittava erityisen tarkkaan. Maksamatta jäänyt luotto koituu tappioksi niin asiakkaalle, kuin lainaa myöntävälle yritykselle. Ainalaina on vastuullinen lainanmyöntäjä, joka arvioi tarkkaan asiakkaan mahdollisuuksia maksaa laina takaisin.

Ainalaina.fi lyhyesti

  • Pitkäaikainen suomalainen toimija
  • Lainatuotteena 2000 euron tililuotto
  • Asiakaspalvelu avoinna kellon ympäri
  • Lainanostot myös tekstiviestillä
  • Ei takaajia tai vakuuksia

Miten Ainalainaa haetaan?

Lainahakemusta tehdessään asiakkaan tulee tunnistautua Ainalainan verkkopalveluun käyttäen verkkopankkitunnuksia. Tässä vaiheessa asiakas saa tietoonsa salasanan, joka kannattaa säilyttää tulevia lainauskertoja varten. Tällöin palveluun voi kirjautua pelkällä salasanalla ja henkilötunnuksella. Tunnistautumisen jälkeen siirrytään täyttämään varsinainen hakemus, siihen ilmoitetaan huolellisesti pyydetyt tiedot. Virheellisesti ilmoitetut tiedot estävät lainan saamisen. Lopuksi hyväksytään sopimusehdot ja jäädään odottelemaan lainapäätöstä, päätös saapuu tavallisimmin jo minuutin kuluessa hakemuksen lähettämisestä. Mikäli päätös on hyväksytty, ensimmäisen lainasumman nostaminen on mahdollista heti. Rahansiirron voi tehdä tilinhallinta-sivuilta. Jatkossa lainaerien nostaminen on mahdollista myös tekstiviestitse. Tekstiviestillä tehty nosto ei tuota asiakkaalle lisäkuluja. Rahan siirron voi tehdä milloin vain, vaikka yöllä. Summa siirtyy asiakkaan tilille palvelun aukioloaikoina eli 7.00 – 23.00. Rahat saapuvat tilille noin puolen tunnin kuluttua siirrosta. Tämän varmistamiseksi asiakkaan tilin tulee olla Nordeassa, Osuuspankissa, Danskebankissa, Oma Säästöpankissa, Handelsbankenissa tai S-pankissa. Muiden pankkien tileille rahansiirto tapahtuu muutaman arkipäivän kuluessa.

Ainalaina.fi kotisivu
Ainalaina.fi kotisivu

Kuukausittainen takaisinmaksu

Ainalainan tililuottoa lyhennetään kuukausittain. Tämä tarkoittaa sitä, että seuraavan laskun summa määräytyy kaksi viikkoa ennen maksupäivää. Laskulla peritään puolet nostetusta summasta, mikä on kertynyt laskutuspäivään asti. Summaan lisätään korot ja muut lainasta kertyvät kulut. Eli koko summa laskutetaan kuukauden ensimmäisenä päivänä ja lainalasku erääntyy maksettavaksi joka kuukauden 14. päivä. Lasku lähetetään kotiin joko kirjeenä tai sitten sähköisessä muodossa asiakkaan valinnan mukaan. Jos nostoja on tehty, myös takaisin maksettavaa kertyy. Mikäli asiakas ei ole saanut summasta laskua, tämän on viipymättä oltava yhteydessä Ainalainan asiakaspalveluun maksutietojen hankkimiseksi. Ainalaina.fi on luotettava suomalainen tililuoton myöntäjä. Sen lainat on haettavissa suoraan verkossa ilman, että asiakkaan tarvitsee hankkia lainalleen vakuuksia tai takaajia. Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista ja se onnistuu kellon ympäri. Ainalaina.fi tarjoaa tililuottoa

Usein kysyttyjä kysymyksiä Ainalaina.fi:stä

Minulle ei myönnetty Ainalainaa, miksi?

Tähän on useita tavallisia syitä, vaikea kuitenkaan sanoa mikä on ollut tekijänä juuri sinun kohdallasi. Täytitkö hakemuksen oikein, vai tuliko siihen virheitä? Oletko varmasti yli 21-vuotias? Onko luottotiedoissasi maksuhäiriömerkintä? Onko sinulla ennestään erääntynyt tai hoitamaton luotto? Voi myös olla, että Ainalaina on arvioinut, ettei sinulla tällä erää ole resursseja lainan hankintaan.

En pysty tekemään nostoa, missä vika?

Oletko jo saanut myönteisen lainapäätöksen? Jos olet, vika on tavallisesti maksamattomassa laskussa tai luottorajan täyttymisessä. Varmista myös, että nostoa varten kirjoitettu tekstiviesti on laadittu oikein.

Millainen asiakaspalvelu Ainalainalla on?

Ainalainan asiakaspalvelu palvelee poikkeuksellisen laajasti asiakkaitaan. Se on avoinna päivittäin, kellon ympäri. Voit olla yhteydessä lainaasi liittyvässä asiassa joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Kuka voi saada lainaa?

Lainanhakijan tulee olla yli 21-vuotias henkilö, joka ei kuitenkaan ole täyttänyt vielä 65 vuotta. Asiakkaalla tulee olla säännölliset tulot ja luottotietojen tulee olla kunnossa. Asiakkaalta vaaditaan myös kiinteää osoitetta ja suomen kansalaisuutta, lisäksi matkapuhelinliittymästä on nähtävä asiakkaan tiedot.

Tarjoaako Ainalaina.fi yrityslainaa.

Ei. Ainalainan tililuotto on tarkoitettu vain yksityisten henkilöiden käyttöön. Markkinoilla on kuitenkin tarjolla vakuudettomia lainoja myös yritysten käyttöön.

Ainalaina.fi:n lainahinnasto

Esimerkkilaina: 1000 euron laina kahdessa erässä maksettuna: todellinen vuosikorko on 394,88%

  • Tilinhoitomaksu 5€ / kk
  • Nostopalkkio: 13% nostetusta pääomasta
  • Nimelliskorko 102%

Ainalaina.fi yhteystiedot

Oy Netford Capital Ltd PL 78 (Pyhäjärvenkatu 5 A 2. krs) 33211 TAMPERE Puhelin 0600-301 710 (1,52 €/min) asiakaspalvelu@ainalaina.fi

Arvostelu
Päivämäärä
Lainapalvelu
Ainalaina
Arvostelumme
41star1star1star1stargray