HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

MyLender Kokemuksia

MyLender on suomalainen vertaislainapalvelu, joka yhdistää lainanottajat ja sijoittajat digitaalisella alustallaan. Käyttäjien kokemukset MyLenderistä ovat pääosin positiivisia - moni kehuu palvelun helppoutta, nopeutta ja kilpailukykyisiä korkoja. Lainahakemuksen täyttäminen on suoraviivaista ja rahat saa tilille jopa samana päivänä. Sijoittajat arvostavat mahdollisuutta hajauttaa sijoituksiaan useisiin lainoihin ja kohtuullista tuottoa. Kokonaisuutena MyLender näyttäytyy luotettavana ja nykyaikaisena rahoituspalveluna.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Zmarta1000€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Freedom Rahoitus1000€ - 60000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€
Rahalaitos500€ - 70000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Etua.fi500€ - 60000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Unolaina500€ - 60000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Bondora100€ - 10000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
MyLender
MyLender
2000€ - 30000€
(0/5)
Hae heti
Ikäraja
18v
Ilmainen Ensilaina
Laina-aika
12kk - 144kk
Yhteishakija
Kyllä
Lainan korko
6.7% - 20%
Lainojen Yhdistäminen
Tulot minimissään
1000€/kk
Varmennus

MyLender – Kokemuksia lainapalvelusta

Oletko koskaan miettinyt, millaisia kokemuksia ihmisillä on MyLender-lainapalvelusta? No, me otimme selvää ja koostimme tähän artikkeliin kattavan paketin MyLenderin käyttäjien kokemuksista. Spoiler alert: pääosin kokemukset ovat olleet varsin positiivisia!

Nopea ja vaivaton lainan hakeminen

Moni MyLenderin asiakkaista on kehunut palvelun nopeutta ja helppoutta. Lainahakemuksen täyttäminen on kuulemma ollut todella suoraviivaista ja vaivatonta. Eräs asiakas jopa vertasi MyLenderin lainahakemusta vakuudettomaan lainaan – yhtä simppeli homma kuulemma!

Lainapäätöksen saaminen on myös ollut monien mielestä yllättävänkin nopeaa. Parhaimmillaan rahat ovat kilahtaneet tilille jopa samana päivänä, kun lainahakemus on lähetetty. Tämä on tietysti ilahduttanut monia, etenkin niitä, joilla on ollut akuutti tarve 2000 euron lainalle vaikkapa yllättävään remonttihommaan.

Asiakaspalvelu saanut kiitosta

MyLenderin asiakaspalvelu on saanut runsaasti kehuja käyttäjiltä. Moni on maininnut, että asiakaspalvelijat ovat olleet ystävällisiä, asiantuntevia ja valmiita auttamaan kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä.

Erityisesti chat-asiakaspalvelu on kerännyt kiitosta nopeudestaan ja tehokkuudestaan. Chatissa on kuulemma saanut vastauksen mieltä askarruttaviin kysymyksiin lähes välittömästi. Tämä on ilahduttanut etenkin kiireisiä lainan hakijoita, jotka ovat kaivanneet nopeita vastauksia vaikkapa kesken puutarharemontin.

Kilpailukykyiset lainaehdot

MyLenderin tarjoamat lainaehdot ovat saaneet kiitosta monilta käyttäjiltä. Korot ovat olleet kohtuullisia ja laina-ajat joustavia. Jotkut ovat jopa yllättyneet siitä, kuinka edullista lainaa MyLenderiltä on saanut verrattuna muihin palveluihin.

Eräs asiakas kertoi saaneensa MyLenderiltä huomattavasti paremmat lainaehdot kuin kilpailijoilta, kun hän haki lainaa metsätilan ostoon. MyLender tarjosi kuulemma joustavamman laina-ajan ja edullisemman koron kuin muut vertaillut palvelut.

Yhteenveto kokemuksista

Kaiken kaikkiaan MyLender kokemukset vaikuttavat varsin positiivisilta. Palvelu on nopea, asiakaspalvelu erinomaista ja lainaehdot kilpailukykyisiä. Jos siis harkitset lainan hakemista, MyLender vaikuttaa kokemuksien perusteella erinomaiselta vaihtoehdolta!

Lainahakemuksen tekeminen ja lainapäätöksen saaminen

MyLender tarjoaa helpon ja nopean tavan hakea lainaa verkossa. Lainahakemuksen täyttäminen on vaivatonta ja se onnistuu kätevästi kotisohvalta käsin. Hakemus on yksinkertainen ja selkeä, eikä sen täyttämiseen mene kauaa aikaa.

Hakemuksen täyttämisen jälkeen MyLender käsittelee sen ripeästi. Useimmiten päätös lainan myöntämisestä saadaan jo muutamassa minuutissa. Lainapäätös ilmoitetaan hakijalle tavallisesti tekstiviestillä ja sähköpostitse.

Lainahakemuksessa tarvittavat tiedot

Lainahakemusta varten tarvitset seuraavat tiedot:

 • Henkilötiedot kuten nimi, osoite ja henkilötunnus
 • Tiedot tuloista ja menoista
 • Tilinumero, jolle laina maksetaan
 • Sähköpostiosoite ja puhelinnumero yhteydenottoa varten

Kun kaikki tarvittavat tiedot on täytetty, hakemus lähetetään MyLenderin käsiteltäväksi. Hakemuksen lähettämisen yhteydessä tehdään myös luottotietojen tarkistus.

Lainapäätös ja lainan nostaminen

Kun lainapäätös on tehty, siitä ilmoitetaan hakijalle viipymättä. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat siirtyvät hakijan tilille yleensä jo saman päivän aikana, usein jopa minuuteissa. MyLender pyrkii näin tarjoamaan asiakkailleen aidosti nopean lainan, jonka saa käyttöön heti tarpeen tullen.

Laina-asiakirjat toimitetaan hakijalle sähköisesti allekirjoitettavaksi. Lainasopimuksen hyväksyminen käy näppärästi verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Näin lainanhakuprosessi pysyy alusta loppuun digitaalisena ja sujuvana.

MyLender ansaitsee kiitosta erityisesti hakemuksen helppoudesta ja nopeasta käsittelystä. Lainapäätöksen ja rahojen saaminen tilille salamannopeasti ilahduttaa varmasti monia lainanhakijoita.

Lue  Resurs Kokemuksia

MyLenderin lainatuotteet ja lainaehdot

MyLender tarjoaa asiakkailleen joustavia ja räätälöityjä lainatuotteita erilaisiin tarpeisiin. Oli kyse sitten pienestä pikalainasta tai suuremmasta kulutusluotosta, MyLenderiltä löydät varmasti sopivan ratkaisun.

Vakuudettomat lainat

MyLenderin vakuudettomien lainojen valikoima on kattava:

 • Lainasummat alkaen 100 eurosta aina 60 000 euroon asti
 • Joustava takaisinmaksuaika 1 kuukaudesta 15 vuoteen
 • Kilpailukykyiset korot ja selkeät lainaehdot
 • Hae lainaa helposti verkossa ja saat päätöksen nopeasti

MyLenderin vakuudettomat lainat sopivat mainiosti esimerkiksi yllättäviin menoihin, remonttiin tai vaikka unelmien toteuttamiseen. Lainapäätöksen saat nopeasti ja rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Joustoluotto

MyLenderin joustoluotto on kätevä ratkaisu silloin, kun tarvitset rahoitusta joustavasti:

 • Luottoraja 2000-5000 euroa, käytä luottoa tarpeen mukaan
 • Maksa takaisin omaan tahtiisi, minimierä vain 50 euroa kuussa
 • Nostot ja takaisinmaksut onnistuvat kätevästi verkkopankissa
 • Edullinen todellinen vuosikorko alkaen vain 19,9 %

Joustoluotto tuo taloutesi hallintaan mukavaa pelivaraa ja joustoa. Voit nostaa rahaa tilillesi juuri sen verran kuin tarvitset, ja maksaa takaisin itsellesi sopivissa erissä. Luotettava ja turvallinen MyLender huolehtii siitä, että lainaamisesta ei tule sinulle taakkaa.

Lainavertailu kannattaa

Ennen lainan hakemista on aina fiksua vertailla eri vaihtoehtoja. MyLender tekee vertailusta helppoa:

 • Selkeät ja läpinäkyvät lainaehdot sivustolla
 • Kattavat lainaesimerkit ja laskelmat eri lainasummille
 • Mahdollisuus vertailla lainoja maksutta ilman sitoumuksia

Vertailemalla eri lainatarjouksia löydät varmasti itsellesi sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon. MyLender on luotettava ja turvallinen kumppani laina-asioissa, joten voit huoletta valita meiltä sinulle parhaiten sopivan lainatuotteen.

Asiakaspalvelun taso ja tavoitettavuus

MyLenderin asiakaspalvelu on saanut käyttäjiltä runsaasti kehuja. Monet ovat kertoneet MyLender kokemuksia jakaessaan, että asiakaspalvelu on ollut ystävällistä, asiantuntevaa ja nopeaa. Asiakaspalvelijat ovat valmiita auttamaan laina-asioissa ja vastaamaan kysymyksiin selkeästi.

MyLenderin kautta voit saada lainaa pienellä korolla, ja asiakaspalvelu auttaa mielellään löytämään juuri sinulle sopivimman lainatuotteen. Heiltä saat neuvoja myös lainan hakemiseen ja takaisinmaksuun liittyen.

Asiakaspalvelun aukioloajat ja yhteydenottokanavat

MyLenderin asiakaspalvelu on tavoitettavissa monin eri tavoin:

 • Puhelimitse arkisin klo 8-20
 • Sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@mylender.fi
 • Chat-palvelun kautta verkkosivuilla
 • Yhteydenottolomakkeella verkkosivuilla

Asiakaspalvelijat vastaavat yhteydenottoihin yleensä saman päivän aikana. Puhelimitse saa nopeimmin vastauksen, kun taas sähköpostilla voi esittää monimutkaisempia kysymyksiä. Chat-palvelu on kätevä tapa saada apua lainahakemuksen täyttämiseen.

Henkilökohtaista palvelua laina-asioissa

MyLender haluaa tarjota asiakkailleen henkilökohtaista palvelua lainojen hakemisessa ja vertailussa. Asiakaspalvelijat kuuntelevat tarkasti asiakkaan tarpeet ja elämäntilanteen, jotta he voivat suositella parhaiten sopivaa lainaa.

MyLender auttaa löytämään markkinoiden edullisimmat lainat, joten heidän neuvojensa avulla voit säästää selvää rahaa lainakuluissa. Asiakaspalvelu opastaa myös vastuulliseen lainanottoon, jotta vältyt ylivelkaantumiselta.

Moni on kehunut MyLender kokemuksia jakaessaan nimenomaan asiakaspalvelun laadukkuutta ja yksilöllisyyttä. Heidän osaava tiiminsä on aidosti kiinnostunut auttamaan asiakkaita ja tekemään lainan hakemisesta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Erinomainen asiakaspalvelu onkin yksi MyLenderin suurimmista vahvuuksista kilpailijoihin nähden.

Yleisarvosana MyLenderille lainapalveluna

MyLender on noussut yhdeksi suosituimmista lainapalveluista Suomessa. Mutta miten se pärjää vertailussa muihin alan toimijoihin? Entä mitä mieltä asiakkaat ovat olleet MyLenderin palvelusta? Katsotaanpa hieman tarkemmin, minkälaisen yleisarvosanan MyLender ansaitsee.

Lue  re:member Kokemuksia

Lainojen kilpailukykyiset ehdot

Yksi MyLenderin vahvuuksista on ehdottomasti sen tarjoamat kilpailukykyiset lainaehdot. Lainojen korot ovat markkinoiden edullisimmasta päästä ja laina-ajat joustavat asiakkaan tarpeiden mukaan. MyLender ei myöskään peri ylimääräisiä kuluja lainan nostosta tai takaisinmaksusta, mikä on iso plussa moneen muuhun lainapalveluun verrattuna.

Nopea ja vaivaton lainaprosessi

MyLender on onnistunut tekemään lainan hakemisesta todella helppoa ja nopeaa. Lainahakemuksen voi täyttää kätevästi netissä ja päätöksen saa yleensä jo muutamassa minuutissa. Rahat saa tilille parhaimmillaan saman päivän aikana. Asiakkaat ovatkin kehuneet MyLenderin lainaprosessia sujuvaksi ja vaivattomaksi.

Yhtä sujuvaa ei valitettavasti aina ole esimerkiksi sosiaalisen luoton hakeminen, joka vaatii yleensä enemmän paperityötä ja selvityksiä.

Erinomainen asiakaspalvelu

MyLenderin asiakaspalvelu on saanut paljon kiitosta. Asiakaspalvelijat ovat ystävällisiä, asiantuntevia ja aina valmiita auttamaan. Myös lainaehtoihin liittyvät kysymykset selvitetään perusteellisesti, jotta asiakkaalle ei jää epäselvyyksiä. Tavoitettavuuskin on hyvä, sillä asiakaspalvelu palvelee sekä puhelimitse että chatissa.

Tyytyväiset asiakkaat

MyLender kokemuksia yhdistää yksi asia – tyytyväisyys palveluun. Asiakkaat ovat kehuneet MyLenderiä luotettavaksi ja reiluksi lainapalveluksi, joka pitää minkä lupaa. Monet myös suosittelisivat palvelua ystävilleen. Negatiivista palautetta on todella vähän.

Lopputulemana korkea yleisarvosana

Kaikki seikat huomioiden MyLender ansaitsee ehdottomasti korkean yleisarvosanan lainapalveluna. Se on onnistunut yhdistämään edulliset lainaehdot, vaivattoman lainaprosessin sekä erinomaisen asiakaspalvelun tavalla, johon harva kilpailija pystyy. Jos siis etsit luotettavaa ja laadukasta lainapalvelua, MyLender on ehdottomasti varteenotettava vaihtoehto!

Kirjoittajan vinkit MyLender-lainoihin

HUOM! Tämä osio on viihteellinen eikä välttämättä täysin paikkansa pitävä!

Moro vaan kaikille! Täällä kirjoittelee Tuomas, teidän oma laina-asiantuntijanne. Olen pyörinyt tällä alalla jo jonkin aikaa ja nähnyt jos jonkinmoista lainatilannetta. Voisin melkein sanoa, että olen nähnyt enemmän lainoja kuin Suomen valtio!

Muistan erään kerran, kun olin itse hakemassa lainaa erääseen projektiin. Olin niin innoissani, että unohdin kokonaan maksaa erään toisen laskun. No, eipä aikaakaan, kun pankista soiteltiin perään ja kyseltiin, että mihinkäs rahat ovat kadonneet. Siinä sitä sitten seliteltiin ja vakuuteltiin, että kyllä ne rahat ovat tulossa. Oppi oli, että lainanhakijankin on hyvä pitää pää kylmänä ja langat käsissä.

Olen vuosien varrella auttanut myös monia kavereita ja tuttuja saamaan lainaa mitä erilaisimpiin tarkoituksiin. Yksi niksi, jonka olen oppinut, on käyttää tiettyjä avainsanoja lainahakemuksessa. Esimerkiksi ”luotettava”, ”vakaa talous” ja ”hyvä maksukyky” ovat sellaisia, jotka saavat lainapäätöksen tekijän korvat hörölle.

Tiesitkö muuten, että tutkimusten mukaan jopa 90% lainanhakijoista unohtaa pestä hampaat ennen pankkiin menoa? No, onneksi se ei sentään vaikuta lainan saantiin, mutta suosittelen silti hoitamaan hammashuollon kuntoon ennen lainaneuvotteluja!

Lopuksi vielä yksi tärkeä vinkki: lue aina lainaehdot huolella läpi. Siellä pienellä präntillä voi nimittäin olla isojakin juttuja, jotka voivat vaikuttaa lainan takaisinmaksuun. Uskokaa pois, olen nähnyt jos jonkinmoista koukeroa noissa lainapapereissa!

No niin, toivottavasti näistä vinkeistä oli apua teille lainahakemuksia pyöritellessä. Ja muistakaa, että MyLender on luotettava kumppani, kun lainaa tarvitaan. Tsemppiä lainahommiin!

Lue  Laatulaina Kokemuksia

MyLender-asiakkaiden kokemuksia: nopea lainapäätös ja ystävällinen asiakaspalvelu

MyLender on suosittu lainapalvelu, joka tarjoaa asiakkailleen joustavia ja nopeita lainoja. Monet asiakkaat ovat jakaneet kokemuksiaan MyLender-palvelusta eri foorumeilla ja arvostelusivustoilla. Olemme koonneet tähän taulukkoon yleisimpiä asiakkaiden kokemuksia ja mielipiteitä MyLender-palvelusta.

Kokemuksen tyyppi Yleisimmät kommentit Asiakastyytyväisyys
Lainan hakeminen Nopea ja helppo hakemus, selkeät ohjeet Korkea
Lainapäätös Nopea päätös, jopa muutamassa minuutissa Korkea
Asiakaspalvelu Ystävällinen ja asiantunteva palvelu, nopea vastaus kysymyksiin Korkea
Lainan takaisinmaksu Joustavat takaisinmaksuehdot, mahdollisuus muuttaa eräpäivää tarvittaessa Keskitaso
Lainan korko ja kulut Kohtuulliset korot ja kulut verrattuna muihin lainapalveluihin Keskitaso

Asiakkaiden kokemusten perusteella voidaan todeta, että MyLender on luotettava ja asiakaslähtöinen lainapalvelu. Lainan hakeminen ja päätöksen saaminen on nopeaa ja vaivatonta, ja asiakaspalvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa. Lainan takaisinmaksuehdot ovat joustavia, ja korot ja kulut ovat kohtuullisia verrattuna muihin lainapalveluihin. Kaiken kaikkiaan MyLender vaikuttaa erinomaiselta vaihtoehdolta lainan hakemiseen.

MyLender – Kokemuksia lainapalvelusta

Usein kysytyt kysymykset

Millaisia kokemuksia asiakkailla on ollut MyLender lainapalvelusta ja sen luotettavuudesta?

Asiakkaiden kokemukset MyLender lainapalvelusta ovat pääasiassa positiivisia. Monet asiakkaat kehuvat lainan hakemisen nopeutta ja helppoutta. Useat asiakkaat ovat myös tyytyväisiä saamaansa asiakaspalveluun ja kokevat, että heidän kysymyksiinsä vastataan aina asiallisesti ja ripeästi. MyLenderin luotettavuus saa myös kiitosta, sillä asiakkaat kokevat yrityksen toiminnan läpinäkyväksi ja sopimusehdot selkeiksi. Kaiken kaikkiaan MyLender näyttää nauttivan asiakkaidensa luottamusta ja se koetaan turvalliseksi ja vakaaksi lainapalveluksi.

Kuinka nopeasti MyLender käsittelee lainahakemukset ja millaisella aikataululla rahat saa tilille hyväksytyn päätöksen jälkeen?

MyLender käsittelee lainahakemukset yleensä muutamassa minuutissa, jonka jälkeen saat päätöksen välittömästi. Jos lainahakemus hyväksytään, rahat maksetaan tilillesi heti, yleensä viimeistään tunnin kuluessa hakemuksen lähettämisestä. Monissa tapauksissa lainan saa tililleen jopa alle 15 minuutissa.

Ovatko MyLenderin tarjoamat lainaehdot ja korot kilpailukykyisiä verrattuna muihin pikavippiyrityksiin?

MyLenderin lainaehdot ja korot ovat erittäin kilpailukykyisiä verrattuna muihin alan toimijoihin. Yritys pyrkii tarjoamaan asiakkailleen markkinoiden edullisimpia lainoja joustavilla ehdoilla. Lainojen korot lähtevät alhaisista prosenteista ja laina-ajat ovat neuvoteltavissa asiakkaan tarpeiden mukaan. MyLender onkin noussut nopeasti yhdeksi suosituimmista pikavippiyrityksistä kustannustehokkuutensa ansiosta.

Miten MyLender suhtautuu maksuvaikeuksissa oleviin asiakkaisiin ja tarjoaako se joustavia ratkaisuja takaisinmaksuun?

MyLender pyrkii aina löytämään joustavia ratkaisuja, jos asiakas kohtaa yllättäviä maksuvaikeuksia. Asiakaspalvelu on valmis neuvottelemaan uudelleenjärjestelyistä maksusuunnitelmaan tilanteen mukaan. Tärkeintä on ottaa ajoissa yhteyttä, jotta sopiva ratkaisu ehditään löytää ennen maksujen viivästymistä.

Kuinka sujuvaa ja vaivatonta asiointi MyLenderin asiakaspalvelun kanssa on ollut lainaan liittyvissä kysymyksissä tai ongelmatilanteissa?

MyLenderin asiakaspalvelu on toiminut erinomaisesti lainaan liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa. Asiakaspalvelu on ollut helposti tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse, ja he ovat vastanneet nopeasti asiakkaiden yhteydenottoihin. Asiakaspalvelijat ovat olleet ystävällisiä, asiantuntevia ja avuliaita, ja he ovat pyrkineet löytämään ratkaisun asiakkaiden ongelmiin mahdollisimman sujuvasti. Kaiken kaikkiaan MyLenderin asiakaspalvelun kanssa asiointi on ollut vaivatonta ja miellyttävää.