HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Surimo vakuudeton laina – Kertaluottoa 500-4000€

Surimo lainaa ilman vakuutta

Surimo - Vakuudeton laina

250 – 4 000 euron kertalaina • 19 – 72 vuotiaille, joilla on säännölliset tulot • Luottokorko markkinoiden matalimpia • Maksetaan takaisin 24 – 48 kuukauden kuluessa • Lainassa pienet kuukausierät (jopa vain 20 €) • Sopimuksen mukaisesti saatavissa 6 kpl maksuvapaita kuukausia • Yksilöllisesti muodostuva nimelliskorko • Todellinen vuosikorko välillä 28,13 – 49,23 % • Luotettavan lainanmyöntäjän periaattein toimiva palvelu • Nopea ja helppo hakea Jos kaipaat nopeasti haettavaa, edullista ja joustavaa kertalainaa, on valintasi Surimo. Se sopii hyvin tilapäiseen rahoitustarpeeseen ja hakemista helpottaa lainan vakuudettomuus. Saat lainaa maksimissaan 4 000 euroa, jota maksat valintasi mukaan 24, 36 tai 48 kuukautta. Saat todellista joustoa laina-aikaan käyttämällä maksuvapaita kuukausia. Tee päätös lainasta ja hae sitä Surimolta!

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Etua.fi500€ - 60000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Bondora100€ - 10000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Lainanvertaaja500€ - 60000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Unolaina500€ - 60000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Rahalaitos1000€ - 60000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Surimo.fi
Surimo.fi
250€ - 4000€
(2.3/5)
Hae heti
Ikäraja
18v
Ilmainen Ensilaina
Ei
Laina-aika
24kk - 36kk
Yhteishakija
EI
Lainan korko
9% - 29.12%
Lainojen Yhdistäminen
Ei
Tulot minimissään
Säännölliset tulot
Varmennus
Verkkopankkitunnukset

Surimo vakuudeton laina

Ajatteletko koskaan, miten hienoa olisi, jos pystyisit toteuttamaan unelmiasi pienen lisärahoituksen turvin? Mitä jos tuo lisärahoitus olisi sinun saavutettavissasi muutamalla klikkauksella ja lainaa saisit vieläpä täysin ilman vakuuksia?

Tarttuisitko siihen?

Jos vastasit äskeiseen kysymykseen kyllä, on sinun syytä lukea lisää Surimo lainasta ja sen tarjoamasta, jopa 4 000 euron kertaluotosta.

Mikä on Surimo Finance ja mitä se tekee?

Surimo on suomalaisomisteinen rahoitustoiminnan yhtiö, jonka toimialueena on internetin välityksellä tarjottavat kulutusluotot. Toiminnan tavoitteina ovat vastuullisuus, tehokkuus ja nopeus. Toimintaa kehitetään koko ajan joustavampaan suuntaan, jotta asiakkaan olisi aina vain helpompi hankkia luotettavaa lainaa. Luotettavuuden takaa erityisesti se, että Surimo on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Surimon lainat ovat 500 – 4 000 euron kertaluottoja, jolle voi valita laina-ajan yhden ja kolmen vuoden väliltä. Lainojen käyttökohteena toimivat tavallisesti erilaiset kertahankinnat, remonttien tai sisustusratkaisujen rahoitus, ostokset ja matkustaminen.

Surimo vakuudeton laina

  • Luotettava lainanmyöntäjä
  • Vakuudeton 500 – 4 000 euron luotto
  • Runsaasti laina-aikaa
  • Mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin
  • yli 19-vuotiaille asiakkaille

Esimerkkinä lainakuluista:

1 000 euron tavallinen kertalaina 3 vuoden maksuajalla: nimelliskorko on 19 % ja nostopalkkiota peritään 200 euroa. Koska tilinhoitomaksua ei peritä ollenkaan, lainakustannusten kokonaismäärä on 1 583 euroa ja todellinen vuosikorko näin ollen 38,18%. Kuukausittainen maksuerän määrä on asiakkaalle tässä lainassa 43,99 euroa ja erien kokonaismäärä on 36 kpl.

Miten lainanhaku etenee?

Lainanhaku aloitetaan aina siirtymällä osoitteeseen surimo.fi. Hakemuksen voi täyttää tietokoneella tai menemällä kännykällä nettiin. Erityisiä vaatimuksia laitteen suhteen ei siis ole. Ajankohdallakaan ei ole väliä, vaan lainahakemuksen voi täyttää vaikkapa sen jälkeen kuin lapset on laitettu nukkumaan tai ennen kuin aamulla menee töihin, jos päiväaikaan ei ehdi asiaan paneutua. Lainahakemus täytetään muutamassa minuutissa, joten aikaa ei tarvitse varata paljoa. Surimo aloittaa lainahakemusten käsittelyn aamuisin kello seitsemän ja lopettaa joka päivä käsittelyn illalla yhdeltätoista. Jos jätät lainahakemuksen näiden aikojen ulkopuolella, joudut odottelemaan käsittelyä seuraavaan aamuun. Kun lainahakemuksen kaikki kysymykset on vastattu erityistä huolellisuutta käyttäen, tulee hakemus hyväksyttää lähettämällä se Surimolle. Mikäli lainahakemus on täytetty virheellisesti tai muuten epäloogisesti, lainaa ei myönnetä. Surimon lainapalvelu muodostaa automaattisesti kuukausierän, mikä tulee maksettavaksi kullakin lainasumma / takaisinmaksuaika – yhdistelmällä. Laske myös itse tarkkaan, onko sinun mahdollisuutta suoriutua ilmoitetusta kuukausierästä. Lainatarjouksen ja ohjeet jatkosta tulevat pian hakemuksen täyttämisen jälkeen sähköpostiisi. Lue ohjeet tarkkaan ja saat rahat tilillesi jo samana päivänä, tai ainakin viimeistään seuraavana. Lainan ulosmaksu tapahtuu samoina aikoina päivittäin, kuin varsinainen lainahakemustenkin käsittely. Varaudu myös toimittamaan joitain tositteita liittyen ilmoittamiisi tietoihin, Surimo saattaa pistokokeen kaltaisesti pyytää toimittamaan esimerkiksi viimeisintä tilinauhaa tai eläkeläisasiakkailta päätöstä eläkkeestä. Kaikkien toimien tarkoituksena on vain varmistaa, ettei laina jää maksamatta ja rasittamaan kumpaakaan osapuolta.

Surimo.fi kotisivu
Surimo.fi kotisivu

Miten käy lainan takaisinmaksu Surimolla?

Surimo lainaa ilman vakuutta

Kun olet saanut lainan tilillesi, olet velvoitettu myös hoitamaan sen sovitusti takaisin. Olet saanut hakuvaiheessa valita sopivan eräpäivän, joten voit odottaa laskua saapuvaksi kahta viikkoa ennen sähköpostiisi. Lisäveloitusta vastaan voit saada myös paperilaskun. Näet myös seuraavat laskut ja muut lainanhoitoon liittyvät tiedot Surimon Online-palvelusta. Voit kirjautua palveluun ilmaiseksi milloin vain. Surimo tarjoaa laina-asiakkailleen kuusi maksuvapaata kuukautta koko lainakauden aikana. Jos siis epäilet jossakin kuussa lainan takaisinmaksun asettavan sinulle haasteita, voit hakea maksuvapaata. Luonnollisesti kuitenkin kyseisen kuukauden lyhennys jaetaan tuleville kuukausille maksettavaksi. Lisäksi maksuvapaan kuukauden pitämisestä peritään kymmenen euron maksu asian käsittelystä. Laina-aika ei siis maksuvapaiden vuoksi pitene, vaan maksuvapaan kuukauden käyttö nostaa tulevia kuukausisuorituksia. Maksat lainasi tavallisen laskun tapaan verkkopankin kautta käyttäen viitenumeroa. Laskussa mainittu maksusumma on aina minimilyhennysvaatimus. Mikäli haluat maksaa lainaa enemmän kerralla tai useammassa lyhennyserässä, voit käyttää samoja maksutietoja tällöinkin. Viitenumero on koko ajan sama ja löytyy aina Online-palvelusta.

Lue  Instabank laina ja kulutusluotto – Lainaa Instabankilta jopa 50 000€

Kuka voi saada Surimon vakuudetonta luottoa?

Perusvaatimukset ovat selkeät: hakijan tulee olla 19 – 72 – vuotias, eikä tällä saa olla maksuhäiriömerkintää. Muuten ei ole väliä onko hakijan status yrittäjä, työläinen, opiskelija tai eläkeläinen. Hakija voi olla vaikka työttömyysturvalla, kunhan hänen kuukausittainen tulotasonsa vain katsotaan riittävän perusasioiden hoitamisen jälkeen myös lainan maksuun. Tämän vuoksi on tärkeä selvittää asiakkaan tulojen lisäksi myös asiakkaan kuukausittaiset menot ja erityisesti muiden avointen luottojen määrä. Surimon lainaa tai minkään muunkaan palvelun luottoa ei koskaan kannata maksaa uudella lainalla ja on myös luotonantajan velvollisuus tarkastaa asiakkaan tiedot, jottei tällaiseen kierteeseen päädytä. Mikäli asiakas kokee olevansa hankaluuksissa jo aiempien luottojen ja muiden maksujen kanssa, uuden lainan hakemisen sijaan oikea osoite on uusien kulutustottumusten opettelu ja tarvittaessa velkaneuvontaan hakeutuminen. Maksuhäiriömerkintöjen määrä kasvaa väestössä jatkuvasti, eikä tämä voi olla kenenkään luotettavan asiakkaan tai lainanmyöntäjän toive asiakassuhteen luomisessa.

Näitä kysytään useimmiten Surimolta

Käytin jo koko lainani, voinko hakea siihen korotusta?

Et voi. Surimon vakuudeton laina on tyypiltään kertalaina, eikä sitä voi korottaa. Jos tarvitset lisää lainaa, sinun tulee ensin hoitaa aiempi laina kokonaisuudessaan takaisin. Tämän jälkeen hoidat uuden lainan hankinnan täyttämällä tavalliseen tapaan lainahakemuksen.

Olen pulassa raha-asioitteni kanssa. Miten voin saada itselleni lainakiellon?

Voit saada lainakiellon Surimoon ottamalla yhteyttä sen asiakaspalveluun. Huomaa kuitenkin, että hankittu kielto tulee koskemaan pelkästään Surimon lainoja. Voit edelleen hakea lainaa muilta sitä tarjoavilta palveluilta.

Mitä kuluja lainasta peritään?

Jokaisesta Surimo lainasta peritään nimelliskorkoa 13 – 45 %:a ja toimitusmaksua 15 – 38 % maksetusta lainasummasta. Näiden lisäksi maksuja kertyy erilaisten lisäpalveluiden käytöstä, kuten eräpäivän siirtämisestä tai maksukehotuksen lähettämisestä. Katso sinun lainasi tarkat maksut lainatarjouksesi ehdoista.

Lue  Credigo pikalaina – 100 – 2500€ pikalainat heti tilille ilman vakuuksia

Mikä on pikasiirto?

Pikasiirto on vapaaehtoinen lisäpalvelu, jonka avulla rahojen siirtäminen käy tavanomaista nopeampaa asiakkaan tilille. Pikasiirrosta peritään 3 % / lainasumma. Pikasiirtoa käytettäessä rahojen siirtyminen tapahtuu välittömästi hakemuksen käsittelyn jälkeen. Lisämaksun periminen perustuu pankkien perimiin palvelumaksuihin.

Miksi Online-luottotarkastus suoritetaan ja mikä se on?

Online-luottotarkastus suoritetaan Instantorin avulla. Se varmistaa asiakkaan henkilöllisyyden ja tarkastaa nopeasti ja vaivattomasti verkkopankista asiakkaan maksukäyttäytymisen. Kaikki käsitelty data on täysin luottamuksellista, eikä se pääse kolmansien osapuolien haltuun, eikä tietoa myöskään käytetä muihin tarkoituksiin. Voit lukea lisää Instantorista “googlettamalla” sen.

Lainaa hakiessasi valmistaudu kertomaan Surimolle:

  • Lainasumma mitä haet
  • Aikaväli milloin maksat sen takaisin
  • Henkilötietosi
  • perustiedot muusta elämäntilanteestasi, painottuen erityisesti taloudellisiin mahdollisuuksiisi, kuten kuukausituloihisi.

Surimo.fi yhteystiedot

Surimo Finance Oy PL 140 00531 Helsinki Puhelin 010 323 8500 asiakaspalvelu@surimo.fi