HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

OK Money Limiittilaina on 2100€ suuruinen luottotili – Hae OK Limiitti

OK Limiitti on 2100€ suuruinen limiittilaina

OK Money limiittilaina

Saat käyttöösi 2100 euron limiittilainan • Päätät itse, paljonko lainasta käytät • Ei lainan nostoja, ei kuluja • Takaisin maksetaan vain nostettu summa kuluineen • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia lainalle • Parempi vastine pikavipille • Lainaa saa ilman vakuuksia • Maksetaan aina 130 euron tasaerinä takaisin • Voit halutessasi maksaa myös enemmän • Mahdollisuus lyhennysvapaisiin Ok Money:n limiittilaina on suomen markkinoiden ensimmäinen tasaerissä maksettava lainatuote. Tiedät aina, että kuukausierä on 130 euroa, jos et sitten halua maksaa suurempaa summaa takaisin. Lainalle muodostuva vuotuinen nimelliskorko on 49 %, lainasta ei peritä limiittiluotoille tyypillisiä avausmaksuja tai nostopalkkioita. Ok Moneyn vakuudeton limiitti on huokea vaihtoehto pikavipeille.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Rahalaitos1000€ - 60000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Sortter1000€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Bondora100€ - 10000€
Unolaina500€ - 60000€
Lainanvertaaja500€ - 60000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Etua.fi500€ - 60000€
Ok Money
Ok Money
4000€ - 10000€
(3.6/5)
Hae heti
Ikäraja
20v
Ilmainen Ensilaina
Ei
Laina-aika
36kk - 84kk
Yhteishakija
Ei
Lainan korko
19.9% - 19.9%
Lainojen Yhdistäminen
Ei
Tulot minimissään
Säännölliset tulot
Varmennus
Verkkopankkitunnukset

OK Moneyn limittilainassa on tasalyhenteiset maksuerät

50 – 2 100 euron luottonälkään OK Moneyn Limiittilaina

Kun haet OK Moneyn limiittilainaa, lainapäätös on aina 2 100 euron suuruinen, mutta nostojen määrän päätät sinä. Maksut kohdistuvat vain toteutuneisiin nostoihin, ei koko nostettavissa olevaan luottoon. OK limiitti on haettavissa heti ja luottopäätös saapuu tiedoksi nopeasti. Takaisinmaksu onnistuu selkeillä, 130 euron tasaerillä. OK Limiitti kehitettiin asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden perusteella ja se lanseerattiin markkinoille 2015. OK Money toimi jo aiemmin pikavippien myöntämisen parissa vuosina 2005- 2013 ja yrityskaupan sekä pikavippilain muutoksen myötä se muuttui välissä Laina.fi luottopalveluksi. OK Moneyn takana on Aurajoki Nordic Oy, joka taas on osa Dollar Financial Groupia. Yhtiöllä on toimintaa yhdeksässä massa ja takanaan pitkä kokemus luotonmyöntämisestä.

Monen lainatarpeen OK Limiitti

Jos lainatarpeesi on jotain väliltä 50 – 2 100 euroa, on toimiva valinta OK Moneyn limiittilaina, OK Limiitti. OK Limiitin hankkiminen kannattaa perinteiseen pikavippiin verrattuna, koska tästä luotosta ei esimerkiksi laskuteta lainkaan nostopalkkiota tai luoton avauspalkkioita. Nimellinen vuosikorko OK Limiitissä on kohtuullinen 49 prosenttia.

OK moneyn limiittilainan saat käyttöösi näin:

 1. Valitse ensimmäisen noston määrä 50 – 2 100 euron väliltä
 2. Tunnistaudu luotettavasti palveluun verkkopankkitunnuksia käyttäen
 3. Täytä helppokäyttöinen luottohakemus
 4. Taloudellinen arvio tehdään käyttämällä nopeaa instantor palvelua
 5. Tämän jälkeen saat alustavan lainapäätöksen välittömästi.
 6. Onneksi olkoon, luotto on nyt käytössäsi!

OK Limiiitti käyttöön nopeasti ja kevein ehdoin

Ok Money myöntää limiittilainaa 20 – 75 – vuotiaille vakituisesti Suomessa asuville henkilöille, jotka ovat asuneet maassamme vähintään 2 vuotta. Asiakkaiden tulee olla oikeustoimi- sekä luottokelpoisia. OK Money tarkastaa hakijoiden henkilöllisyyden lain vaatimilla luotettavilla keinoilla ja tekee tarkan selvityksen asiakkaan tuloista. Helpoin tapa tulojen tarkastukseenlainahakemuksen yhteydessä on käyttää Instantor palvelua. Instantor on palvelu, johon kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla ja joka tämän jälkeen analysoi asiakkaan verkkopankkitapahtumia selvittääkseen asiakkaan tulo- ja maksukäyttäytymisen. Tästä saatu tieto on täysin luottamuksellista ja turvallista, mutta vaikuttaa oleellisesti luoton saamiseen. Jos tätä mahdollisuutta ei jostain syystä halua käyttää, on tietenkin myös mahdollista toimittaa tulotietotositteet manuaalisesti OK Moneylle, tällöin pyydetään kopioita viimeisen kolmen kuukauden tiliotteista tai palkkakuitista.

OKMoney.fi kotisivu
OKMoney.fi kotisivu

OK Limiitin kulut

Avausmaksu Kulu nostosta Nimelliskorko Laskutuslisä Laina – aika
0 euroa 0 euroa 49 % 6,90 euroa / lasku 3 – 31 kuukautta

Tarkastellaanpa tyypillistä OK Limiitin 1 600 euron luottoa: Kokonaiskustannus 1600 euron suuruiselle lainalle on 2458,44 euroa, mikäli laina hoidetaan käyttämällä 130 euron minimilyhennystä ja maksetaan takaisin 11 kuukauden kuluessa.

Takaisin maksaminen hoidetaan selkeissä tasaerissä

OK Limiitti lyhykäisyydessään

 • Luottoa 2 100 euron luottorajaan saakka
 • Pikavippiä parempi
 • Ei nostokuluja
 • Edullinen 130 euron tasaerä kuukausittain
 • OK Moneylla on pitkä kokemus pienlainoista

Nostettua lainaa lyhennetään kerran kuussa lyhentyvillä erillä. Eräpäiväksi on mahdollista valita joko kuun 15. päivän ja tai sitten kuukauden viimeisen päivän. Valittua eräpäivää ei kuitenkaan ole mahdollista uudelleen valita laina-aikana. OK Money vinkkaa asiakkailleen, että eräpäivä kannattaa valita olemaan samaan aikaan kuussa kuin palkkapäivä. Lyhennys on kuukausittain kiinteä ja suuruudeltaan 130 euroa. Kuitenkin tätä voi muokata ylöspäin oman mielen mukaan. Lainaa siis on madollista lyhentää kuukausittain suurempia summia kuin 130 euroa, joka tietenkin vaikuttaa laina-ajan pituutta lyhentävästi. Toki OK Limiitin voi lyhentää kokonaisuudessaan milloin vain pois, tällöin on syytä kuitenkin olla ensin yhteydessä asiakaspalveluun. Nopeampi takaisinmaksu on asiakkaalle lisäkulutonta. Viitenumero on asiakaskohtainen ja pysyy samana koko luotonmaksuajan, joten myös lisäerien maksaminen on mahdollista. Laskun saapumatta jääminen ei ole peruste jättää luoton erää maksamatta, vaan tällöin tulee olla yhteydessä OK Moneyn asiakaspalveluun, sen aukioloaikoina.

OK Limiittilaina – se joustavan lainaamisen tapa

Kuten luottotilien kohdalla on jo totuttu, ovat ne jatkuvia luottosopimuksia joissa nostoja voi tehdä saman luottorajan puitteissa loputtomasti, kunhan vain hoitaa välillä takaisinmaksun asianmukaisesti. Sopimus ei siis raukea, vaikka nostetuttua summa maksaa takaisin. OK Moneyn limiittilainaa voi säilyttää käyttämättömänä odottamassa seuraavaa lisärahoituksen tilannetta, koska se ei maksa asiakkaalle mitään jos nostoja ei ole suoritettu. Kun olet tehnyt noston OK limiitiltä, saat rahat tilillesi ja käyttöösi 15 minuutin kuluessa palvelun aukioloaikoina. OK Money on avoinna maanantaista perjantaina 7.00 – 22.00 ja lauantaisin ja sunnuntaisin 9.00 – 21.00. Yksittäinen nosto voi olla vähintään 50 euroa ja toisaalta myös koko 2 100 euroa voi nostaa myös kerralla käyttöön. Nostoja ei ole pakko tehdä, vaikka on hankkinut OK Limiitin käyttöönsä. Limiittilaina on tällöin asiakkaalle maksuton.

Näin teet OK Limiitiltäsi nostoja kahdella tavalla

 1. Tekstaa palveluun haluamasi nostosumma ja henkilökohtainen pin koodisi (saa lainahakemisen yhteydessä). Viesti tulee olla muodossa OKNOSTO HALUTTU NOSTOSUMMA PINKOODISI
 2. Mene henkilökohtaiselle OK Moneyn Online tilille ja tee nosto. Palvelu on avoinna kellon ympäri. Käytä kirjautumiseen matkapuhelinnumeroasi ja PIN-koodiasi tai vaihtoehtoisesti henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi.

Usein kysytyt kysymykset liittyen OK Moneyn limiittilainaan

Miksi tuloselvityksen tekeminen vaaditaan ennen luoton saamista?

Laissa on määritelty, että asiakkaan luottokelpoisuus tulee todeta ennen limiittilainan myöntämistä. OK Money haluaa varmistaa, että se saa asianmukaisesti rahansa lainasta takaisin ja ettei asiakas joudu hankkimansa kulutusluoton takaisinmaksun vuoksi taloudellisiin ongelmiin. Vaikka vakuudettoman luoton hankkiminen onnistuu verkossa helposti, kannattaa aina tehdä tarkka harkinta, ennen kuin sellaisen hankkii.

Voinko nostaa rahaa käyttööni yöllä?

Voit tehdä luoton nostohakemuksen yöllä tai täyttää varsinaisen luottohakemuksen yöaikana. Nostopyyntö ja hakemus käsitellään ja maksetaan kuitenkin vasta aukioloaikojen puitteissa, eli ma – pe klo. 7 – 22 sekä viikonloppuisin klo. 9 – 21.

Minulla on pankkitili Osuuspankissa, miten nopeasti saan rahat käyttööni tekemäni noston jälkeen?

Saat rahat käyttöösi Osuuspankin, Nordean, Danske bankin, Säästöpankin, Tapiola Pankin, Paikallisosuuspankin, Handelsbankenin ja Ålandsbankin tileille palvelun aukioloaikoina, myös viikonloppuisin. Muiden pankkien asiakkaille, noston siirtymisessä kestää muutamia pankkipäiviä.

Mikä on syy, ettei minulle myönnetty OK Limiittiä?

OK Money ei ole velvollinen ilmoittamaan luottohakemuksen hylkäämisen syytä. Voidaan kuitenkin olettaa, että todennäköisesti syynä on jokin seuraavista:

 • Saman pankkitilin käyttö jo aiemmin luottoa hakeneen henkilön kanssa
 • Puutteelliset luottotiedot
 • Muut yhtiöllä avoinna olevat luotot
 • Maksuhäiriömerkintä
 • Yleiset luoton myöntämisedellytykset eivät asiakkaan kohdalla täyttyneet

Millainen on OK Limiitin todellinen vuosikorko?

OK Limiitille laskettu kuluttajasuojalain vaatima todellinen vuosikorko on maksimissaan 70,74 %. Vuosikorkoon vaikuttaa mm. nostetun luoton määrä ja takaisinmaksuajan pituus. OK Money limiittilaina Testaa luotettavaa OK Money palvelua ja täytä ilmainen lainahakemus 2 100 euron OK Limiitti limiittilainasta. Limiittilaina sopii monenlaisten tarpeiden täyttämiseen ja maksat sen takasin selkeää maksuohjelmaa noudattaen. Monista muista luottopalveluista poiketen, et maksa lainkaan nostokuluja OK Limiittiä käyttäessäsi. Hae OK Moneyn limiittilainaa heti – saat sen nopeasti käyttöösi!

OKMoney.fi yhteystiedot

Aurajoki Nordic Oy Yliopistonkatu 29 b A PL 710 20100 Turku Puh: 0200 55511 Avoinna: Ma-Pe klo 7–22 ja La-Su 9-21. Sähköposti: asiakaspalvelu@okmoney.fi

Lue  Ferratum Joustava, Ferratum Plus ja Ferratum Prime lainat