Ekstraluotto tililuotto – Korko aina 0% ensimmäiseen eräpäivään saakka

Ekstraluotto
Ekstraluotto
10€ -2100€
(4.5/5)
Ikäraja
21v
Ilmainen Ensilaina
Kyllä
Laina-aika
3kk -101kk
Yhteishakija
Ei
Lainan korko
106% -706%
Lainojen Yhdistäminen
Ei
Tulot minimissään
Säännölliset tulot
Varmennus
Verkkopankkitunnukset

Ekstraluotto tililuotto

Ekstraluotto – Markkinoiden pienin kertalyhennys

Luotettavia lainoja jo vuodesta 2006 myöntänyt Ekstraluotto tarjoaa asiakkailleen 2 100 euron vakuudetonta tililuottoa, jonka minimilyhennys on vain 10 % lainasummasta. Lainan korko on 0 % aina ensimmäiseen eräpäivään saakka. Ekstraluoton tililuotto on perinteisen kulutusluoton sijaan jatkuva luotto, jossa jokaiselle luottotarpeelle ei tarvitse hakea uutta lainaa, vaan haettu tililuotto on käytössä nyt ja tulevaisuudessa. Voit siis nostaa ja maksaa takaisin sitä loputtomiin. Lainaa vapautuu uudelleen käytettäväksi aina kun siitä tehdään lyhennyksiä. Lainaa on aina käytössä 2 100 euron rajoissa, ilman vakuuksia tai takaajia.

Tutustu mainioon Ekstraluoton 2 100 euron tililuottoon

Ekstraluotto tililuotossa on hyviä ja joustavia ominaisuuksia. Palvelu on laskenut minimilyhennysmäärän markkinoiden pienimmäksi. Kuukausittain ei siis tarvitse lyhentää kuin 10 % käytössä olevasta saldosta (summa voi olla minimissään 50 euroa). Tätä suurempia lyhennyksiä voi kuitenkin huoletta tehdä, koko summan voi vaikka maksaa kerralla takaisin. Minimilaina-ajaksi Ekstraluotto on määritellyt 3 kuukautta ja pisimmäksi laina-ajaksi 101 kuukautta. Voit siis huoletta sopeuttaa luoton maksamisen juuri sinun talouteesi sopivaksi.

Ekstraluotto tililuotolta lainaaminen on monin verroin joustavampaa kuin perinteikkäät pikavipit ja kulutusluotot. Erityisesti maksuerien suuruuden määrittely on tililuotossa paljon joustavampaa, sekä takaisinmaksuajan pituus. Yhtäläisyyksiäkin löytyy, tililuotto on vakuudeton ja takaajaton laina, aivan kuin tutut pikavipit ja kulutusluototkin.

Ekstraluotto tililuotto FAQ

  • Pitkän linjan toimija taustalla
  • Pitkä ja joustava takaisinmaksuaika
  • Minimilyhennys vain 10 %
  • Asiakaspalvelu apuna joka päivä
  • Nopeasti rahat tilille

Ekstraluoton takana on Lahdessa toimiva J.W. -yhtiöt Oy, toiminta on jatkunut vuodesta 2006. Yritys tuottaa lisäksi muun muassa monen tunteman Suomilimiitti tililuoton. Palvelu tarjoaa laina-asiakkailleen käyttöön asiakaspalvelun, joka on avoinna viikon jokaisena päivänä klo. 8 – 22 välisenä aikana. Yhteydenotto tapahtuu paikallisverkkomaksun verran kustantamalla puhelinsoitolla tai sähköpostia kirjoittamalla.

Ekstraluoton tililuotto yli 21-vuotiaille

Ekstraluoton vakuudettomat tililuotot on suunnattu 21-vuotiaille tai sitä vanhemmille Suomen kansalaisille, joilla on raha-asiat hyvin hoidettuna, ja jotka lisäksi ovat luottokelpoisia. Asiakkailta vaaditaan hakuprosessia varten julkista matkapuhelinliittymää ja kiinteää asuinpaikkaa ja postiosoitetta Suomesta. Tarvittaessa Ekstraluotto voi pyytää asiakasta todentamaan tulonsa erilaisten liitteiden avulla, kuten palkkatodistuksen kopion toimittamisella. Lainahakemus on viilattu mahdollisimman yksinkertaiseksi ja selkeäksi. Se on helppo täyttää millä laitteella vain, tarvitset vain nettiyhteyden. Lainahakemuksessa toteutuu lain vaatima vahva tunnistautuminen, joka toteutetaan verkkopankkitunnuksilla taikka vaihtoehtoisesti mobiilivarmenteella. Lainanhakua ei tarvitse tehdä päiväaikaan vaan se on mahdollista kellon ympäri. Lainat saa tilille muutamassa minuutissa, jos hakeminen on tehty silloin kun palvelu on auki (ma-su klo. 8 – 22). Suomen laki rajaa, ettei lainoja voi maksaa tileille yöaikaan. Jokainen lainanhakija saa hakuvaiheessa itselleen henkilökohtaisen PIN-koodin tulevaisuuden nostoja varten.

Tietoa Ekstraluotto tililuoton ehdoista ja hinnoittelusta

Vähimmillään kertanosto tililuotolta voi olla 10 euroa. Maksimissaan asiakas voi nostaa koko summan kerralla käyttöönsä. Asiakas maksaa jokaisesta nostostaan nostoprovisiona 19 % noston summasta. Rahaa on nostettavissa aina 2 100 euroon saakka. Jos asiakas on tehnyt siis aiemmin jo nostoja, eikä ole vielä lyhentynyt näitä, vähentää se luonnollisesti nostettavissa olevan summan määrää. Kun asiakas nostaa Ekstraluotolta käyttöönsä lainaa, se ja nostoon liittyvä nostoprovisio on korotonta aina seuraavaan eräpäivään saakka. Tämän jälkeen lainaan lisätään 8,9 % kuukausikorko, joka on vuosikoroksi muutettuna 106,8 %. Perittävässä saldossa on nostetun määrän lisäksi maksettavana korko ja nostoprovisio. Lainasopimuksen tehneellä asiakkaalla on mahdollisuus irtisanoa lainasopimus, tekemällä siitä kirjallisen ilmoituksen Ekstraluotolle. Irtisanomisaika on molempien osapuolten osalta 1 kuukausi. Vaikka luottosopimuksen irtisanoisi, se ei vapauta nostettujen luottojen ja niiden kulujen maksuvelvoitteesta. Luottosopimuksen peruminen taas onnistuu 14 päivän kuluessa siitä, kun lainasopimus on osapuolten välille solmittu.

Lainaesimerkki Ekstraluotto tililuoton hinnoista:

Lainaa 800 euroa, joka maksetaan takaisin 12 kuukauden erissä. Näillä luvuilla lainan todellinen vuosikorko on 238 %. Kokonaiskuluiksi tällaiselle lainalle muodostuu siis 657,61 euroa, mikä tarkoittaa taas sitä, että lainaa on maksettava takaisin kokonaisuudessaan 1457,61 euroa. Ekstraluotto ilmoittaa lainojensa todellisen vuosikoron olevan vähintään 210,78 % ja suurimmillaan todelliseksi vuosikoroksi voi tulla jopa 706,42 %.

Asiakkaiden kysymää Ekstraluotto tililuotosta

Miten nopeasti saan lainapäätöksen?

Saat lainapäätöksen vain muutaman minuutin kuluessa siitä, kun olet lähettänyt hakemuksesi.

Minulle ei myönnetty tililuottoa, miksi ihmeessä?

Ekstraluotto tililuoton myöntämisen evääminen on seurausta tyypillisimmin seuraavista seikoista: Olet täyttänyt lainahakemuksesi epätodellisin tiedoin tai puutteellisesti. Maksuhistoriasi on katsottu olevan negatiivinen tai sinulla on luottotiedoissa maksuhäiriömerkintä. Aina kyse ei kuitenkaan ole näistä seikoista, valitettavasti luotonmyöntäjä ei ole velvollinen ilmoittamaan syytä luoton myöntämättä jättämiselle.

En saanut maksettua lainaerää eräpäivään mennessä, millaisia kuluja siitä tulee?

Kuvaamassasi tilanteessa laina kerryttää vuotuista viivästyskorkoa, joka on määritelty Ekstraluotolla 49 %:iin. Huomioi myös, että maksamattomasta luotosta voi seurata maksuhäiriömerkintä.

Saanko todella rahat heti tililleni?

Ekstraluotto tarjoaa osaan Suomalaisista pankeista reaaliaikaisen tilisiirron. Nämä pankit ovat Osuuspankit, Nordea, Danske Bank, Aktia, Säästöpankit sekä Paikalliset osuuspankit. Jos sinulla on tili S-pankissa, rahat siirtyvät kun hakemus on tehty ja hyväksytty ennen klo. 15.00. Jos näin ei ole, rahojen siirto tapahtuu vasta seuraavana pankkipäivänä. Huomaathan, että reaaliaikaisia tilisiirtoja tehdään ainoastaan palvelun aukioloaikoina ma-su klo. 8-22.

Mistä saan laskun lainan maksua varten?

Lasku lähetetään sinulle valintasi mukaan joko sähköpostiin tai kirjepostina. Vaikka laskua ei syystä tai toisesta tulisi, on se silti maksettava.

Hae lainaa – se on helppoa!

Vaikka netin kulutusluotot ja vakuudettomat luottotilit mielletään kalliiksi ja haastaviksi lainatavoiksi, on nopeus ja vaivattomuus silti niiden ehdoton etu. Lainan perässä ei tarvitse juosta virka-aikaan tai tavoitella pankkivirkailijoita, eikä neuvottelut kestä loputtomiin ja vaadittavien liitteiden määrä ei päätä huimaa. On totta, että hinnat ovat kalliimmat kuin ns. perinteisten pankkien lainoissa. Usein kuitenkin tarve on sellainen, ettei voi jäädä odottamaan perinteisten pankkien lainamyllyn läpikäyntiä. Lisäksi vakuudettomien luottojen ehdottomia etuja on se, ettei lainan käyttökohdetta ole tarvetta ilmoittaa palveluntarjoajalle. Voit huoletta matkustaa tai shoppailla lainarahalla, ilman pankkivirkailijoiden moralisointia. Toki netistä saatavien lainojen osallakin tulee käyttää erityistä harkintaa ja vertailua ennen luottosopimuksen allekirjoittamista, mutta tietty vapaus on silti lainanhoitoa miellyttävämmäksi tekevä asia.

Kun olet hakenut Ekstraluotto tililuoton, voit tehdä nostoja pelkällä tekstiviestillä. Näin se onnistuu:

 

  1. Valitse toivomasi nostosumma
  2. Ota asiakkaaksi liittymisen aikana saatu PIN-koodi valmiiksi
  3. Lähetä ilmainen viesti PRO LAINASUMMA PIN-KOODI numeroon 173 172
  4. Odota vastausviestiä ja saat rahat tilille palvelun ollessa auki

Ekstraluotto.fi yhteystiedot

J.W.-Yhtiöt Oy Aleksanterinkatu 17 B 15110 Lahti Y-tunnus: 1742521-6 Puh: 03 3399 3600 (vain pvm) Avoinna: ma-su 8-22 Sähköposti: asiakaspalvelu@ekstraluotto.fi

Arvostelu
Päivämäärä
Lainapalvelu
Ekstraluotto
Arvostelumme
41star1star1star1stargray