HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Suomilimiitti tililuotto – Luottotili 2000€ luottorajalla + kuluton ensilaina

Suomilimiitti tililuotto

Suomilimiitti 2000€ luottotili + kuluton ensilaina

• 2 000 euron tililuotto • Max. 2000 euron ensilainassa kulut 0 euroa • Haetaan täyttämällä hakemus verkossa • Vähintään 21-vuotta täyttäneille • Vakuudeton luottotilityyppinen laina • Maksetaan takaisin kuukausittaisissa erissä • Kuukausikorko 8,9 % • Nostoprovisio 15 % • Ei vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia • Täysin suomalainen lainapalvelu Suomilimiitistä saat apua toistuviin rahoituksen tarpeisiin. Saat hakemuksen täyttämällä 2000 euron tililuoton, josta teet ensimmäisen lainanoston ilman kuluja aina 2000 euroon saakka. Voit lyhentää luottoa kerralla tai erissä, saatat saada jopa 60 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Hyvin lainansa hoitaneilla asiakkailla on säännöllisesti mahdollisuus myös lyhennys- ja maksuvapaisiin kuukausiin.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Bondora100€ - 10000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Rahalaitos1000€ - 60000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Unolaina500€ - 60000€
Lainanvertaaja500€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Etua.fi500€ - 60000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Suomilimiitti
Suomilimiitti
10€ - 2000€
(4.6/5)
Hae heti
Ikäraja
21v
Ilmainen Ensilaina
Kyllä
Laina-aika
3kk - 49kk
Yhteishakija
Ei
Lainan korko
134.02% - 167.9%
Lainojen Yhdistäminen
Ei
Tulot minimissään
Säännölliset tulot
Varmennus
Verkkopankkitunnukset

Suomilimiitti tililuotto

Mattikin sen tietää, että Suomilimiitillä on 2 000 euron helppo tililuotto Matin kukkaroon päästäminen ei ole enää uhkana, kun valitsee rahoituskumppanikseen Suomilimiitin myöntämän 2 000 euron vakuudettoman tililuoton. Huippuetuna uudelle asiakkaalle on se, että ensimmäisen noston saa käyttöönsä täysin ilman kuluja. Suomilimiitti tililuoton luottoraja on aina 2 000 euroa, sen käyttö on kuitenkin yksilöllistä. Vakuudeton Suomilimiitti.fi tililuotto eli luottotili on nappivalinta erityisesti silloin kun rahoitustarve on toistuva. Kuitenkin myös kertaluonteisessakin rahantarpeessa kannattaa harkita tililuoton avaamista, koska koko summan voi nostaa kerralla. Ja onhan tili tällöin käytössä valmiina silloinkin, kun rahantarve iskee toistamiseen. Sen lisäksi, että Suomilimiitin luottotili on helppo käyttää, myös sen hinnoittelu on yksinkertaista. Luotosta ei peritä selkeän hinnaston ulkopuolelta minkäänlaisia piilo- tai lisäkuluja. Lainassa maksetaan ainoastaan sen käytöstä, ei kuukausi- tai vuosimaksuja. Käyttämätön tili on asiakkaalle kokonaan maksuton siis täysin ilmainen. Tämän vuoksi voit hankkia sellaisen odottelemaan sitä kuuluisaa ”pahaa päivää”.

Suomilimiitti kilahtaa tilillesi hetkessä – hae nyt!

Suomilimiitti.fi tililuotto

 • Ensilainaajalle kuluton 2 000 € laina
 • Jopa 2 000 euron luottoraja
 • Luottotili tyypiltään jatkuva
 • Nostettavissa ja maksettavissa kerralla tai erissä
 • Helppoa ja hauskaa lainaamista

Vaikka lukisit tätä artikkelia keskellä yötä, se ei estä sinua hakemasta Suomilimiitti.fi tililuottoa näppärällä verkkohakemuksella välittömästi. Palvelu on nimittäin sähköisesti auki kellon ympäri. On aivan totta, että hakemuksen täyttää muutamassa minuutissa, jonka jälkeen luottopäätös saapuu asiakkaan matkapuhelimeen tekstiviestillä. Huomaa kuitenkin, että lainojen käsittely on rajattu klo. 8.00 – 22.00 väliselle ajalle, tapahtuen kuitenkin päivittäin. Kun sinulle on myönnetty Suomilimitti luottotili, voit tehdä ensinoston välittömästi. Noston teko onnistuu ilmaiseksi menemällä omilla tunnuksilla Suomilimiitti.fi verkkopalveluun tai sitten lähettämällä palveluun tekstiviesti numeroon 173 172. Tekstiviestin tulee olla muodossa SL SUMMA PIN. Nostoa voi tehdä luottorajan sallimissa puitteissa. Ilmaista ensinostoa kannattaa ehdottomasti käyttää hyväkseen ja nostaa heti kättelyssä hieman suurempi summa tilille. Suomilimiitillä miniminostoraja on 10 euroa ja nostoja voit tehdä niin usein kun sinua kiinnostaa ja tarpeesi on. Toisessa päässä rajan asettaa luottoraja ja käytössä oleva saldo. Jos olet nostanut 2 000 euron luottorajallisesta tilistä 100 euroa, on nostettavissasi enää 1 900 euroa. Voit tehdä seuraavan noston milloin vain, vaikka tunnin päästä, huomenna tai ensi viikolla. Kun nostopyyntö on tehty, rahat siirretään asiakkaan hakuvaiheessa ilmoittamalle tilille välittömästi. Jos asiakkaan tili ei ole S-pankissa, POP-Pankissa, Nordeassa, Osuuspankissa, Aktiassa, Danske Bankissa, Handelsbankenissa, rahojen siirtymisessä kestää muutaman pankkipäivän verran. Jos nosto hyväksytään, siirto tehdään päivittäin klo. 8.00 – 22.00 välisenä aikana.

Lue  Komplett Bank luottotili 50000€ asti ilman kiinteää takaisinmaksua
Suomilimiitti.fi kotisivu
Suomilimiitti.fi kotisivu

Vakuudetonta Suomilimiitin tililuotto täysi-ikäisille suomalaisille

Suomilimiitin lainanmyöntäminen kohdistuu täysi-ikäisiin suomessa vakituisesti asuviin, joilla on myös maan postiosoite. Vähimmäisikäraja on asetettu kuitenkin 21 vuoteen ja maksimissaan hakijalla voi olla mittarissa 70-vuotta. Luottotiedot tulee luonnollisesti olla vakuudetonta lainaa halajavalla puhtaat ja muutenkin aiempien raha-asioiden tulee olla kohtuullisen hyvin hoidettu. Luoton hakemiseen tarvitaan toiminnassa oleva ja julkinen kännykkäliittymä. Luonnollisesti ennen kuin Suomilimiitti.fi luottotili voidaan myöntää, luottotietojen osalta tehdään tarkastus Bisnode Finland Oy:ltä ja hakijan henkilötiedotkin tarkastetaan väestötietojärjestelmästä. Mikäli jossain kohtaa tulee ilmi seikkoja, miksi luotttiliä ei voida myöntää, Suomilimiitti voi evätä lainan saamisen ilman, että sen tarvitsee ilmoittaa tähän syytä. Ehkä merkittävin syy, miksi on yksinkertaisinta valita Suomilimiitin tililuotto, on se, että Suomilimiitti luottotili on vakuudeton ja sen hakuprosessi on ilmaista ja nopeaa. Ei enää lippulappujen täyttämistä ja pankkien aukioloaikojen perässä juoksua. Ei vakuuksien hankkimista tai takuumiehien etsimistä. Vain yksinkertainen sähköinen hakemus, jossa todennetaan säännölliset tulot ja laina on näin nopeasti saatavillasi!

Suomilimiitin hinnoittelu yllättää yksinkertaisuudellaan

Hakeminen on siis maksutonta ja käyttämätön tilikin on maksuton. Jotakin kuluja Suomilimiitti kuitenkin perii toimintansa pyörittämiseksi. Lainaa nostettaessa peritään nostokuluna 15 prosenttia nostokuluna (lukuun ottamatta uuden asiakkaan ensinostotarjousta). Lisäksi lainasta peritään nimelliskorkona 106,8 % korkoa. Sen sijaan lisäpalvelut, kuten maksuvapaa tai lyhennysvapaa kuukausi ovat maksuttomia. Näin ei taida muissa luottopalveluissa ollakaan!

Suomilimiitti takaisinmaksun muutama fakta

 • Laskutetaan kuukausittain
 • Laskussa edellisen kuukauden tapahtumat ja aiemman laskun mahdollinen jäännöserä
 • Voi maksaa kertamaksuna tai erissä
 • Osamaksussa minimilyhennyksen jälkeiselle saldolle muodostuu 8,9 % kuukausikorko
 • Minimilyhennys on 12,5 % avoimen saldon määrästä (vähimmillään kuitenkin 50 euroa)
 • Lainan voi lyhentää aina ennen eräpäivää takaisin
 • Todellinen vuosikorko 800 euron luotolle, joka maksetaan takaisin 12 kuukaudessa, on: 163,98 %
Lue  Ferratum Joustava, Ferratum Plus ja Ferratum Prime lainat

Suomilimiitti ja usein kysytyt kysymykset

Mitä lainalle tapahtuu takaisinmaksun jälkeen? Päättyykö luottosopimus?

Ei pääty, koska Suomilimiitti tililuotto on tyypiltään jatkuva. Kun nostetut summat on maksettu takaisin, on summa siirtynyt takaisin luotolle nostettavaksi! Suomilimiitin vakuudeton laina on siis huoleton luottokaveri niin nyt kuin tulevaisuudessakin ja erityisen kätevä toistuvia lainauskohteita rahoittamaan.

Miten lainan takaisinmaksuun saisi joustoa?

Joustoa saa maksamalla lainan takaisinmaksua erissä, eli lyhentämällä luottoa kuukausittain vain minimisumman verran. Minimisumma on siis 12,5 prosenttia avoimesta summasta, minimissään perintää tehdään 50 euron verran. Suomilimiitillä on käytössään myös maksu- ja lyhennysvapaiden mahdollisuus ja sivuilla ilmoitetaan, ettei näistä peritä lisämaksua. Jos esim. maksuvapaata käyttää, siirtyvät sen kuukauden maksut seuraaville kuukausille. Halutessaan lainaa voi myös lyhentää rankemmalla kädellä, eli mahdollisuuden tullessa eteen lyhentää koko nostosumma kuluineen kerralla pois.

Hankin Suomilimiitin tililuoton, mutta minulla ei olekaan sille nyt käyttöä. Paljonko tilin omistaminen maksaa minulle?

Pelkästä tilin omistamisesta ja sopimuksen voimassaolosta et maksa mitään. Kuluja muodostuu vasta sitten, kun nostat vakuudettomalta luottotililtä rahaa käyttöösi. Tällöin sinulta peritään 15 % nostokulua ja 8,9 %:n kuukausikorkoa. Kun olet taas lyhentänyt lainasi takaisin, ei sinulta peritä mitään. Suomilimiitti on kuukausi- ja vuosimaksuton laina. Voinko hakea lainaa ilman verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta, kun minulla ei ole kumpaakaan?

Et valitettavasti voi tunnistautua palveluun ja hakea lainaa mikäli sinulla ei ole näitä tunnistautumismahdollisuuksia. Ole pikimmiten yhteydessä pankkiisi ja tiedustele pankkitunnusten hankkimismahdollisuuksia. Mobiilivarmenteen hankkimiseksi taas voit olla yhteydessä omaan matkapuhelinoperaattoriisi.

Voiko luottosopimusta irtisanoa?

Suomilimiitti luottotili

Kyllä voi. Irtisanominen tapahtuu ilmoittamalla asiasta kirjallisesti Suomilimiitti.fi:lle kirjeellä tai sähköpostilla. Lainasopimuksessa on sovittu kuukauden mittaisesta irtisanomisajasta. Huomioi, että vaikka olet irtisanonut sopimuksesi, maksuvelvollisuutesi nostamaasi luottoa kohtaan säilyy ja se sinun tulee hoitaa asianmukaisesti. Kun tarvitset pitkäaikaista ja luotettavaa luottokumppania, saat Suomilimiitistä joustavan rahoitusratkaisun. Hakeminen on helppoa ja laina vakuudeton. Suomilimiitti luottotiliin ei liity ikäviä piilokustannuksia, vaan lainan ehdot sekä hinnoittelu ovat selkeästi esillä ja luettavissasi. Ota Suomilimiitti tililuotto käyttöösi nyt ja käytä sitä arjen tai juhlan rahoitusongelmien ratkaisuun.

Lue  Lainasto & 3 eri lainaa – Lainasto.fi pikalaina, joustoluotto & kulutusluotto

Suomilimiitti.fi yhteystiedot

J.W.-Yhtiöt Oy Aleksanterinkatu 17 B 15110 Lahti Puhelin 03 3399 3600 asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi