HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Eurolimiitti tililuotto – 1 000€ ilmainen ensilaina – Lainaa heti tilille

Eurolimiitti - 1 000€ ilmainen laina uusille asiakkaille

Eurolimiitti - 1 000€ ilmainen laina uusille asiakkaille

• 3000 euron limiittiluotto • VIP-asiakkaalle lainaa jopa 4000 euroa • Ensilaina nostokuluton & koroton 1 000 euroon saakka • Nosta haluamassasi tahdissa käyttöön • Voit tehdä nostoja verkossa tai tekstiviestillä • Lyhennä kerralla tai erissä • Jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuodessa • Laina aika kokonaisuudessaan 3 - 56 kuukautta • Edullinen nimelliskorko • Hae Eurolimiitin verkkopalvelussa Eurolimiitin 3000 euron limiittiluotolla katat niin nykyiset, kuin tulevatkin rahapulmat. Uusille asiakkaille Eurolimiitti myöntää 1 000 euron ilmaisen lainan. Lyhennät kuukausittain tasasummana nostamaasi luottoa. Maksuaikaa on maksimissaan 56 kuukautta, mutta voit milloin vain lyhentää lainan kokonaisuudessaan takaisin ilman lisäkuluja.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Lainanvertaaja500€ - 60000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Rahalaitos1000€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€
Unolaina500€ - 60000€
Etua.fi500€ - 60000€
Bondora100€ - 10000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Eurolimiitti
Eurolimiitti
10€ - 3000€
(3.6/5)
Hae heti
Ikäraja
21v
Ilmainen Ensilaina
Kyllä
Laina-aika
3kk - 56kk
Yhteishakija
Ei
Lainan korko
0% - 138.45%
Lainojen Yhdistäminen
Ei
Tulot minimissään
Säännölliset tulot
Varmennus
Verkkopankkitunnukset

Eurolimiitti - 1 000€ koroton & kuluton ensilaina

Eurolimiitiltä 1 000 euron ilmainen ensilaina

Saat käyttöösi jopa 3 000 euron tililuoton kun valitset Eurolimiitin. Lainassa on korotonta maksuaikaa aina ensimmäiseen laskupäivään saakka. Lisäksi uusi asiakas saa ensimmäisen, maksimissaan 1 000 euron lainan noston täysin koroitta ja kuluitta kuukauden ajaksi, eli siis ilmaiseksi. Voit nostaa saamaasi 3 000 euron vakuudettoman limiitin käyttöösi vaikka 10 euron erissä. Nostoja voi olla niin usein ja niin paljon kun saldoraja antaa myöten. Voit napata koko summan kuitenkin myös kokonaisuudessaan kerralla käyttöösi. Kun hoidat ensinostosi takaisin maksun ensimmäiseen eräpäivään mennessä, saat lainasi käyttöön kuluitta! Eurolimiitin superetu on, että kun olet hoitanut lainasuhteesi riittävän pitkään ilman moitteita, sinulla on mahdollisuus nostaa limiitin luottorajaa 4 000 euroon. Eurolimiitti tililuotto on vakuudeton ja sitä varten ei tarvitse olla takaajia, eikä muuta ylimääräistä säätöä.

Eurolimiitin kuluton ensilaina on hämmästyttänyt ympäri verkkoa

Kuluttomasta ensilainasta puhutaan ympäri verkkoa, eikä ihme. Eurolimiitin ensilainaajaa hemmotellaan ilmaisella lainalla: Kun ensimmäinen nosto on maksimissaan 1 000 euroa, siitä ei tarvitse maksaa ollenkaan normaalisti perittävää 15 prosentin nostokulua. Lisäksi kun tämän lainasumman maksaa takaisin eräpäivään mennessä, siihen saa 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa.

Hae Eurolimiittiä näiden ohjeiden mukaan:

 • Mene Eurolimiitin verkkosivuille
 • Täytä luottohakemus, tämä vie vain pari minuuttia (Voit täyttää hakemuksen milloin vain, vaikka keskellä yötä!)
 • Kirjautuminen toteutetaan joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
 • Hakemuksia käsitellään arkisin sekä viikonloppuisin klo. 8.00 – 22.00 välisenä aikana
 • Saat luottopäätöksen tiedoksi tekstiviestitse

Eurolimiitti tililuotto yllättää hakijan monipuolisuudellaan. Sen kanssa ei tarvitse hakea uusia lainoja joka tarpeeseen, voi vain käyttää tätä yhtä ja samaa uudelleen ja uudelleen. Tämän lisäksi se kattaa niin tuhansien eurojen tarpeet, kuin muutaman kympin vipin vajeetkin. Lainaa saa nopeasti tilille, jopa 15 minuutin kuluessa lainan hakemisesta. Lainahakemus kannattaa täyttää mahdollisimman huolellisesti, jotta sen käsittely sujuu mahdollisimman sukkelasti.

Lue  Komplett Bank luottotili 50000€ asti ilman kiinteää takaisinmaksua
Eurolimiitti.fi kotisivu
Eurolimiitti.fi kotisivu

Eurolimiitti.fi sisarpalveluita, eli palvelun tuottajan J.W.-yhtiöiden muita lainatuotteita ovat Suomilimiitti tililuotto, Reissuluotto sekä Ekstraluotto luottotili.

Vakuudetonta lainaa ilman suuria vaatimuksia

Eurolimiitti info

 • 3 000 euron tililuotto
 • Pieni minimilyhennyserä
 • Käytä vaikka 10 euron erissä
 • ilmainen max. 1 000 euron ensilaina
 • Jopa kolme maksuvapaata kuukautta

Eurolimiitti tililuoton saa käyttöönsä helposti ja nopeasti, varsinkin pankkien byrokratiaan tottuneille. Lainaa varten on kuitenkin joitakin perusvaatimuksia, joita hakijoiden tulee täyttää. Lainanhakijan tulee olla vähintään 21 vuotta ja maksimi ikä voi olla 70 vuotta. Ainoa vaatimus lisäksi on luottokelpoisuus ja se että asiakkaan tulee olla suomen kansalainen. Vaikka Eurolimiitti tililuoton saa ilman suurempia vaatimuksia, ei sitä silti jaeta huolettomasti kaikille. Lakikin vaatii, että jokaisen luotonhakijan taloudellinen tilanne tulee selvittää ennen kuin lainaa myönnetään. Tällä pyritään vähentämään kansalaisten holtitonta velkaantumista ja kohdistetaan luottoja vain niille asiakkaille, jotka pystyvät hoitamaan ne kohtuudella takaisin. Ainoa miten tämän voi varmistaa, on vaatia asiakkailta säännöllisiä kuukausituloja, joista jää lainan hoitamisen lisäksi valuuttaa myös muiden kulujen hoitamiseen. Maksuvapaa kuukausi tarkoittaa sitä, ettei ko. Kuussa tarvitse maksaa lainkaan kuukausierää, vaan sen osuus veloitetaan seuraavien kuukausien aikana. Lyhennysvapaan kuukauden aikana taas asiakas on vapautettu maksamasta lainan lyhennystä, korot ja kulut sen sijaan maksetaan normaaliin tapaan.

Erikoisetuja Eurolimiitin luotettaville asiakkaille

Kun lainasuhteen hoitaa moitteetta Eurolimiitin suuntaan, saa monenlaisia etuja. Luotettavat asiakkaat saavat mm.

 • Mahdollisuuden korottaa luottorajaa 4 000 euroon
 • Luoton lyhennysvapaan kuukauden max. kolmena kuukautena vuoden aikana
 • Kuukausierästä maksuvapaan kuukauden kolmesti vuodessa

Eurolimiitti tililuotto on ilmainen eli maksuton siihen saakka, kun asiakas päättää tehdä ensimmäisen noston luotoltaan. Tästä nostosta peritään kättelyssä 15 % nostokuluna (ei koske ensilainaa). Laina on koroton ensimmäiseen eräpäivään saakka, jolloin asiakas tekee valinnan siitä, maksaako lainan koko köntässä pois vai valitseeko maksamisen erissä. Jos asiakas valitsee osamaksumahdollisuuden, hän lyhentää eräpäivänä vain 10 % lainatun summan osuudesta. Seuraavan kuukauden laskutusjaksossa kertyy korkoa 5,99 %:a. Lainan minimi takaisinmaksuaika 3 kuukautta ja maksimissaan luoton hoitamiseen saa 56 kuukautta. Takaisinmaksun voi suorittaa kokonaisuudessaan milloin vain, ilman erillisiä kuluja.

Lue  Lainasto & 3 eri lainaa – Lainasto.fi pikalaina, joustoluotto & kulutusluotto

Eurolimiitti tililuoton esimerkkilaina:

Eurolimiitiltä ilmainen laina

Asiakas nostaa käyttöönsä koko 3 000 euron luottosumman ja maksaa sen takaisin 12 kuukaudessa, eli 12 erässä. Tällaisen lainan todellinen vuosikorko on 138,45 % ja lainalle muodostuvat kokonaiskulut ovat 1 656,47 euroa, mikä tarkoittaa takaisin maksettavan summan olevan kaikki kulut yhteen laskettuna 4 656 euroa.

Vastaukset useimmiten kysyttyihin kysymyksiin

Miten Eurolimiitti tililuoton takaisin maksaminen käytännössä tapahtuu?

Erän maksua varten saat laskun postiin tai sähköpostiin pari viikkoa ennen eräpäivää. Voit maksaa koko saldon pois kerralla tai osamaksulla, jolloin sinun täytyy lyhentää kulujen lisäksi vähintään 10 % avoimesta saldostasi. Loppu saldo kerryttää 5,99 % kuukausikorkoa. Jos haluat tietoosi ajantasaisen kokonaissaldon, voit kysyä sitä Eurolimiitti.fi asiakaspalvelusta vaikka soittamalla.

Voinko nostaa rahaa tililleni tekstiviestillä?

Kyllä voit, tämä onkin helpoin tapa. Tekstiviestiin tulee sisällyttää haluttu nostosumma ja henkilökohtainen PIN-koodi. Saat tarkat ohjeet tekstiviestinostoa varten Eurolimiitti.fi verkkosivuilta. Huomaathan kuitenkin, että tekstiviestinosto on mahdollinen vasta sen jälkeen kun olet hyväksytysti sopinut lainasuhteen Eurolimiitin kanssa. Jos siis vielä ole asiakas, siirry ensin täyttämään luottosopimus.

Voinko nostaa rahaa tililleni yöllä?

Nykyinen lainsäädäntö ei anna mahdollisuutta nostaa rahaa yöllä. Rahan nostopyynnön voit toki laittaa palveluun myös yöaikaan, mutta varsinainen rahansiirto tapahtuu vasta palvelun aukioloaikoina. Maksuja suoritetaan klo. 8 – 22 välisenä aikana, jokaisena viikonpäivänä.

Miten usein voin nostaa rahaa?

Voit tehdä niin monta nostoa ja niin usein kun Eurolimiitti tililuottosi luottoraja antaa sinulle myöten. Voit siis tehdä nyt 50 euron noston ja heti perään 100 euron noston – täysin valintasi mukaan. Jokaisesta nostosta veloitetaan 15 % nostetusta summasta nostokuluna, lukuun ottamatta maksimissaan 500 euron ensinostoa, joka on kokonaan nostokuluton.

Saanko rahat tilille heti, kun olen tehnyt nostopyynnön?

Kyllä, maksu siirretään heti tilille kun nostopyyntö on hyväksytty. Ehtona kuitenkin on, että nostopyyntö on saapunut aukioloaikojen puitteissa ( Joka päivä klo. 8 -22) ja että asiakkaan pankkitili on seuraavissa pankeissa: Osuuspankki, Nordea, Danske bank, Aktia, Säästöpankki, S-Pankki, POP-pankki tai Handelsbanken. Jos asiakkaan tili sijaitsee jossain muussa pankissa, rahojen siirtyminen kestää muutaman pankkipäivän verran.

Lue  Ferratum Joustava, Ferratum Plus ja Ferratum Prime lainat

Eurolimiitti.fi pärjää vertailuissa monella osa-alueella

Listataanpa muutamia syitä, miksi luottopalveluksi kannattaa valita Eurolimiitti.

 • Kuukausikorko vain 5,99 %
 • Markkinoiden pienin minimilyhennys, vain 10 %
 • Pienet lainakulut, nostoprovisio vain 15 % nostosummasta
 • Markkinoilla olevien tililuottojen suurin luottoraja

Hae nyt Eurolimiitin tililuottoa ja hyödynnä ensiasiakkaan 1 000 euron kuluton laina!

Eurolimiitti.fi yhteystiedot

J.W.-Yhtiöt Oy Aleksanterinkatu 17 B 15110 Lahti Y-tunnus: 1742521-6 Puh: 03 3399 3600 (vain pvm) Avoinna: ma-su 8-22 Sähköposti: asiakaspalvelu@eurolimiitti.fi