HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Rahapalvelu lainaa ilmaiseksi uudelle asiakkaalle – Kokeile kulutonta lainaa

Rahapalvelu lainaa ilmaiseksi

Rahapalvelu laina ilmaiseksi

• 100 - 4000 euron luottotili • Uusille asiakkaille ilmainen laina kuukaudeksiEi avausmaksuaEi tilinhoitomaksujaEi nostopalkkiota • Kuluja ainoastaan nostetusta luotosta • Maksa takaisin erissä tai kerralla, miten sinulle sopii • Jopa 36 kuukautta takaisinmaksuaikaa • Halutessasi myös maksuvapaita kuukausia • Uniikki Credit24 Turva turvaa selustasi vaikeassa elämäntilanteessa Rahapalvelusta saat lainaa tarpeesi mukaan 100 - 4 000 euroa jopa 36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Porkkanana uusille asiakkaille Rahapalvelu tarjoaa lainan ilmaiseksi kuukauden ajaksi. Mikäli maksat siis Rahapalvelun vakuudettoman lainan takaisin kuukauden kuluessa, et maksa lainastasi lainkaan kuluja tai korkoja. Tutustu reippaasti tarkemmin Rahapalvelun lainatuotteisiin ja täytä hakemus milloin vain sinulle sopii.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Lainapaikka1000€ - 60000€
Etua.fi500€ - 60000€
Lainanvertaaja500€ - 60000€
Bondora100€ - 10000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Unolaina500€ - 60000€
Rahalaitos1000€ - 60000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Rahapalvelu
Rahapalvelu
50€ - 4000€
(2.6/5)
Hae heti
Ikäraja
19v
Ilmainen Ensilaina
Ei
Laina-aika
3kk - 36kk
Yhteishakija
Ei
Lainan korko
19.92% - 19.92%
Lainojen Yhdistäminen
Ei
Tulot minimissään
Riittävät säännölliset tulot
Varmennus
Verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenne

Rahapalvelu lainaa ilmaiseksi

Kun kodinkone hajoaa tai auto kaipaa uusintaa, on hyvä saada rahoitus nopeasti. Rahapalvelun edullinen vakuudeton laina on hyvä ja luotettava laina jopa 4 000 euron rahoituskohteisiin. Kun päätät hakea Rahapalvelusta lainaa 50 – 4 000 euroa, saat luottopäätöksen heti hakemuksen täyttämisen jälkeen. Lainan hakeminen ja sopimuksen tekeminen on ilmaista. Rahat saa parhaassa tapauksessa käyttöön jo 15 minuutissa luoton hakemisesta. Rahapalvelu on osa markkinoiden edullisimpia lainoja tarjoavasta Credit24:n emoyhtiöstä IPF Finland Oy:stä, mikä takaa joustavat luottoamisen sekä laajan ja suositun palvelun monet edut. Siksipä Rahapalvelu tarjoaa lainaa ilmaiseksi uusille asiakkaille, eli laina totta tosiaan on kuluton ja koroton ensimmäisen kuukauden ajan.

Rahapalvelun laina on haettavissa muutamalla klikkauksella

Rahapalvelun lainaa varten ei tarvitse juosta konttoreiden ja aukioloaikojen, eikä oman aikataulun setvimisen kanssa. Rahapalvelussa on aina avoimet ovet – Verkossa! Koko lainaprosessi on hiottu nopeaan sähköiseen muotoon, eikä lainan hakeminen Rahapalvelusta vaadi käytännössä kuin muutaman klikkauksen ja pankkitunnukset tunnistautumista varten.

Näin haet Rahapalvelun lainaa ilmaiseksi

Hyödynnä uuden asiakkaan erikoistarjous ja hae Rahapalvelun laina kuukaudeksi täysin ilman korkoja ja kuluja!

 • Siirry Rahapalvelun sivuille alla olevasta linkistä
 • Klikkaa “Avaa luottohakemus” painiketta
 • Tunnistaudu ja täytä luottohakemus ilmaiseksi
 • Luottopäätös saapuu tämän jälkeen heti
 • Voit tehdä ensinoston tilillesi klo. 8.00 – 22.00 välisenä aikana

Rahapalvelusta saat lainaa tarpeesi mukaan ja nopean luottopäätöksen

Rahapalvelun vakuudeton laina ei suinkaan ole perinteinen pikavippi tai kerralla käyttöön nostettava kulutusluotto, vaan joustava luottotili. Luottotili eli joustoluotto toimii asiakkaan näkökulmasta aika lailla vastaavasti kuin luottokortti, kuitenkaan varsinaista korttia ei tarvitse lompakossa kuljetella, vaan luottoa nostetaan tilille tarpeen mukaan sähköisestä palvelusta.

Lue  Ferratum Joustava, Ferratum Plus ja Ferratum Prime lainat

Rahapalvelu lyhyesti

 • Jatkuva luotto ilmaisella hakemuksella
 • Ensilaina ilmaiseksi
 • Lainaa 50 – 4 000 euroa
 • Kuluja vain käyttöön hankitusta summasta
 • Nopea ja joustava
 • Taustalla luotettava Credit24

Nostojen tekemistä ei olla rajattu, vaan luotto on käytössäsi silloin kun sitä tarvitset. Nostoja tehdään vapaasti käytössä olevaan 4 000 euron luottorajaan saakka, mutta kaikkea ei suinkaan tarvitse itselleen nostaa. Kulut ja korot määritellään maksettavaksi vain siitä luoton osasta, joka on nostettu joustoluotolta omalle tilille.

Rahapalvelun henkilökohtainen korko

Lainan korko sen sijaan määräytyy asiakaskohtaisesti ja se on siis jokaisella asiakkaalla eri. Se millainen korko juuri sinulle määrittyy, selviää täyttämällä maksuton luottohakemus ja katsomalla siihen vastauksena tuleva lainatarjous. Luottorajan voi valita oman mielen mukaan 50 euron ja 4 000 euron väliltä ja rajaa on mahdollisuus myöhemmin myös korottaa. Jos tällä hetkellä ei ole akuuttia rahoituksen tarvetta, kannattaa Rahapalvelun joustoluotto hakea ennakoimaan tulevia rahoitustarpeita. Luottotili on näet maksuton siihen saakka, kun sitä tekee ensimmäisen noston. Tämänkin jälkeen kulut kohdistuvat vain tuohon nostettuun summaan. Koskaanhan ei tiedä, milloin tarvitsee pientä tai suurempaa vararahastoa ja aina säästäminen ei tätä varten ole mahdollista.

Rahapalvelu.fi kotisivu
Rahapalvelu.fi kotisivu

Lainalyhennykset joko kerralla tai osissa

Kuten jo aiemmin lainanneet ovat huomanneet, 50 – 4 000 euron vakuudeton Rahapalvelu laina erääntyy kuukausittain maksettavaksi takaisin. Lyhennystä tehdään nostettujen summien perusteella niin, että lainaa voi maksaa takaisin laskun ehdottamissa erissä tai halutessaan koko avoinna olevan saldon voi lyhentää kerralla. Minimilyhennys täytyy kuitenkin suorittaa joka kuukausi. Periaatteessa lainaa varten on varattu maksuaikaa 3 – 36 kuukautta. Rahapalvelun maksulaskurin perusteella voi jo suorittaa ennakkoarviota siitä, millainen kuukausierä tulisi suunnitellulla nostosummalla ja siihen liitetyllä takaisinmaksuajalla. Jos haluat säästää Rahapalvelun tarjoaman lainan kuluissa, kannattaa nostetut erät lyhentää takaisin mahdollisimman nopeasti. Jos taas kokonaiskuluilla ei ole niinkään merkitystä, vaan arvostat pientä kuukausierää ja pitkää maksuaikaa, maksa vain kuukausittain erääntyvä minimimaksuerä. Lainalle määräytyvä eräpäivä on mahdollista määritellä itse siinä vaiheessa, kun luottoa hakee. Myöhemmin tähän eräpäivään voi myös hakea muutosta, 5 euron muutosmaksun maksamalla. Tiliä voi muutenkin räätälöidä vielä myöhemmin oman tarpeen mukaan. Esim. luottorajaa voi korottaa veloituksetta tai alentaa 20 euron maksua vastaan. Myös maksuvapaata kuukautta on mahdollisuus hakea, siitä kuluna peritään pyöreät 20 euroa. Maksuvapaa kuukausi tarkoittaa käytännössä sitä, ettei kyseisessä kuussa peritä lainkaan kuukausittaista takaisinmaksuerää vaan maksut kuluineen jaetaan seuraaville kuukausille. Huomaa, että lainan ylläpito ja lisäpalvelujen käyttö vaativat sinulta moitteetonta lainanhoitoa, eli ajallaan maksettuja kuukausieriä.

Lue  Komplett Bank luottotili 50000€ asti ilman kiinteää takaisinmaksua

Rahapalvelun kanssa et taistele piilokuluista

Yksi Rahapalvelun valtti muihin vastaaviin luotonmyöntäjiin ja lainoihin verrattuna on se, että Rahapalvelu on hinnoitellut lainansa selkeästi, eikä se peri niistä ollenkaan piilokuluja. Kuluperiaatteet ovat siis selkeät.

Asiakas maksaa:

 • Nostamistaan summista henkilökohtaista korkoa
 • Vuotuinen nimelliskorko 40,56 % – 95,4 %
 • Todellinen vuosikorko 49,85 % – 153,63 % (käytössä olevalle 1 500 euron luotolle)

Asiakas ei maksa lainkaan:

 • Kuluja tai korkoja ensilainasta
 • Avausmaksua
 • Tilinhoitomaksuja
 • Nostopalkkiota
 • Lainahakemuksen täyttämiskuluja
 • Luottotilin omistamisesta ilman nostoja

Nykyään on harvinaista luottotilejä tarjoavien palveluiden saralla, ettei nostopalkkiota peritä. Tässä on siis erittäin hyvä syy valita omaksi lainapalveluksi juuri Rahapalvelu.

Rahapalvelun laina on käytössäsi nyt ja tulevaisuudessa

Luottokortteja aiemmin käyttäneet jos ehkä arvasivatkin luottotilin suurimman eron kertaluottoihin verrattuna. Luottotili on jatkuva luotto, jossa takaisin maksetut erät siirtyvät takaisin nostettavaksi. Rahapalvelun laina ei ole siis kertakäyttöinen vaan jatkuva. Esimerkki 2 000 euron luoton käytöstä. Asiakas nostaa luotolta 500 euroa tililleen, tämän jälkeen luotolta on nostettavissa 1 500 euroa. Kun asiakas maksaa nostamansa 500 euroa takaisin, se on taas uudelleen nostettavissa ja luottoraja jälleen 2 000 euroa.

Rahapalvelu lainasta kysyttyä

Kuka voi hakea joustoluottoa Rahapalvelulta?

Ehdot lainanhakijoista ovat seuraavat: Yli 19- vuotiaat yksityishenkilöt, jotka ovat hoitaneet hyvin raha-asiansa eikä maksuhäiriömerkintöjä ole. Asiakkaalta vaaditaan myös henkilökohtaista matkapuhelinnumeroa ja verkkopankkitunnuksia. Jos asiakkaalla on voimassaoleva luotto Credit24:ltä, tämä ei voi hakea Rahapalvelun lainaa. Myöskään jos aiempia Credit24:n luotto on päässyt erääntymään, ei hakumahdollisuutta ole.

Mistä johtuu, ettei minulle myönnetty kulutusluottoa?

Mahdollisia syitä on useita. Tavallisesti kielteinen luottopäätös johtuu maksuhäiriömerkinnästä, hakemukseen puutteellisesti ilmoitetut tiedot, tai se, ettei hakijan osoitetta ole pystytty varmistamaan väestörekisterin ylläpitämästä osoitetietokannasta.

Lue  Lainasto & 3 eri lainaa – Lainasto.fi pikalaina, joustoluotto & kulutusluotto

Miten nostan valuuttaa luottotililtäni?

Sinun pitää kirjautua palveluun käyttämällä pankkitunnuksiasi tai saamiasi henkilökohtaisia tunnuksia. Tämän jälkeen valitset nostettavan summan ja siirrät sen omalle pankkitilillesi. Tavanomaisesti siirto tapahtuu 15 minuutissa. Nostoja voit tehdä päivittäin klo. 8.00 – 2.00 välisenä aikana. Pienin nostettava summa on 50 euroa ja suurin sen verran kun luottotililtä on vielä vara nostaa.

Miten on, tarvitseeko lainaan vakuuksia tai takaajia?

Rahapalvelu kuluton laina

Rahapalvelun luotto on vakuudeton, joten kumpaakaan ei tarvitse hankkia. Hae Rahapalvelun edullista ja vakuudetonta lainaa heti!

Rahapalvelu.fi yhteystiedot

IPF Digital Finland Oy Runeberginkatu 5 00100 Helsinki Y-tunnus: 1979999-1 Puh:0800 144 344 (vain pvm) Avoinna: ma-pe 9-17 Sähköposti: asiakaspalvelu@credit24.fi