HUOM! Tämän sivun sisältö voi olla vanhentunutta eikä sitä tule ottaa kirjaimellisesti. Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Credit24 laina • Vakuudeton joustoluotto 100 – 4000 € luottorajalla • Hae heti

Credit24
Credit24
100€ - 4000€
(4.4/5)
Hae heti
Ikäraja
19v
Ilmainen Ensilaina
Ei
Laina-aika
3kk - 36kk
Yhteishakija
Ei
Lainan korko
19.92% - 19.92%
Lainojen Yhdistäminen
Ei
Tulot minimissään
Riittävät säännölliset tulot
Varmennus
Verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenne

Credit24 laina - 0€ kulut, 0% korko

Reilumpaa lainaa Credit24:ltä

Pitkän linjan lainapalvelu Credit24 on jatkaa lainatuotteiden luotettavaa tarjoamista. Uutena lainatuotteena on maksimissaan 4 000 euron vakuudeton joustoluotto. Joustoluotto eroaa monilla tavoin perinteisistä vakuudettomista kulutusluotoista ja pikavipeistä. Aiemmin on totuttu siihen, että laina on kertaluonteinen ja lainasopimus raukeaa sen jälkeen, kun koko luotto on maksettu takaisin. Joustoluotossa taas lainasopimus on jatkuva ja maksamisen jälkeen lainaa vapautuu käyttöön uudelleen ja uudelleen. Credit24:n lainapalvelussa käyttöönsä saa 100 – 4 000 euron luottorajallisen joustoluoton. Lainaa nostetaan käyttöön omaa tahtia, itselle sopivissa erissä. Koko lainasummaa ei tarvitse missään vaiheessa nostaa käyttöön, vaan 4 000 euron luottorajallisesta luotosta voi nostaa vaikka vain 100 euron summan. Kyllä, tämä lainaa toimii aivan samoin kuin perinteinen luottokortti.

Näin käy Credit24 lainan hakeminen

Hyödynnä Credit24:n tarjoama erikoisetu ja kokeile lainaa kuukauden ajan 0% korolla ja 0€ kuluilla!

 1. Mene tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi Credit24:n verkkosivuille. Ota verkkopankkitunnukset valmiiksi ja aloita lainanhaku tunnistautumalla palveluun. Tunnistautuminen vaatii henkilökohtaiset pankkitunnukset, jotka ovat peräisin Osuuspankista, Nordeasta, Danske Bankista, Aktiasta, S-pankista, Oma Säästöpankista tai Nooa Säästöpankista.
 2. Tunnistautumisen jälkeen pääset täyttämään hakemusta, jossa osa tiedoistasi onkin jo valmiiksi kerättynä. Kun täytät matkapuhelinnumerosi, saat kännykkääsi koodin (koodin saa silloin kun ilmoittamasi tiedot sopivat mm. väestörekisterin tietokantaan. Koodia ei lähetetä, jos sinulta löytyy maksuhäiriömerkintä.) Saatu koodi täytetään ilmoitettuun kohtaan.
 3. Täytä loput vaaditut tiedot ja pääset hakemuksessa eteenpäin.
 4. Valitse sopivin vaihtoehto Credit24:n luottolimiiteistä. Voit tutustua eri limiitteihin tarkemmin Credit24:n verkkosivuilla. Päätä teetkö ensimmäisen rahanoston nyt vai myöhemmin.
 5. Vahvista hakemus ja hyväksy luottoehdot – saat alustavan päätöksen heti. Varaudu siihen, että Credit24 saattaa joissakin tapauksissa pyytää erilaisia liitteitä, ennen kuin saat lainaamasi rahat käyttöösi.

Hakuvaiheessa valittu summa on siis luottoraja, johon asti nostoja voi halutessaan tehdä. Koko summaa ei velvoiteta otettavan käyttöön missään lainasuhteen vaiheessa. Jos arvioit tarvitsevasi tulevaisuudessa enemmän lainaa, kannattaa myös luottoraja asettaa sen mukaan.

Credit24 luottorajat

 • 100 €
 • 250 €
 • 500 €
 • 750€
 • 1 000 €
 • 1 250 €
 • 1 500 €
 • 2 000 €
 • 3 000 €
 • 4 000 €

Vaikka rahantarvetta ei tällä hetkellä olekaan, voi Credit24 lainaa hakea pahan päivän varalle vararahastoksi. Lainasta ei peritä mitään maksuja, jos sitä ei nosteta käyttöön. Lainaa tarvitessasi voit tehdä ensinoston tilillesi mihin aikaan vuorokauden aikaan tahansa. Jokainen tarvitsee aika-ajoin lisärahoitusta ja kaikilla ei ole mahdollisuutta kerryttää säästöjä tähän tarpeeseen. Voit käyttää lainasi mihin tarkoitukseen vaan. Esimerkiksi kodinkoneen hajotessa on tärkeää saada uusi tilalle mahdollisimman pian, eikä tässä tilanteessa voi alkaa odottelemaan säästöjen kertymistä.

Credit24:n joustoluoton saa nopeasti käyttöön

Lainan maksut kohdistuvat vain siihen lainaosaan, joka on nostettu käyttöön. Jos luotolta ei tee lainkaan nostoja, ei tarvitse huolehtia myöskään maksuista. Credit24 mainostaakin luottoaan edulliseksi vaihtoehdoiksi perinteisille kulutusluotoille. Pankkilainaa vastaan kilpaillessaan Credit24 joustoluotto on ylivoimainen lainan helpolla saatavuudella mitattuna. Periaatteessa Credit24 lainan hankintaan riittää älypuhelin, verkkoyhteys ja muutama klikkaus. Käytännössä asiakas kuitenkin tarvitsee myös henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset lainapalveluun tunnistautumista varten ja tämän täytyy myös täyttää lainanhakijalta vaaditut perusominaisuudet.

Credit24.fi kotisivu
Credit24.fi kotisivu

Pitkä maksuaika antaa joustoa taloudelliseen tilanteeseen

Credit24 lyhyt info

 • Helppo hakea, nopeasti käyttöön
 • Uudelle asiakkaalle kulutonta lainaa
 • Joustoluottoa 100 – 4 000 euroa
 • Maksuaikaa 3 -36 kuukautta
 • Ei nostokuluja
 • Avaus- ja tilinhoitomaksuton
 • Vastuullinen lainapalveluja

Kun Credit24:n vakuudeton laina on saatu käyttöön, saa siihen maksimissaan 36 kuukauden takaisinmaksuaikaa. Credit24 lainojen todelliseksi vuosikoroksi ilmoitetaan palvelun verkkosivuilla 49,85 – 153,63 %. Tämä sisältää 40,56 – 49,80 prosentin vuotuisen nimelliskoron. Näiden lisäksi Credit24 lainasta ei peritä avausmaksua, nostokuluja tai tilinhoitomaksuja, minkä perusteella se voi olla muita lainapalveluja edullisempi vaihtoehto. Maksaa voi kuukausittaisissa maksuerissä, tai koko nostosumman voi luonnollisesti myös lyhentää kerralla pois. Credit24 kertoo toimivansa kaikkien maksujen suhteen läpinäkyvästi, jotta asiakas pystyy aina seuraamaan mitä maksuja hänen tulee maksaa, ilman yllätyslaskujen saapumista. Jos asiakas ei kuitenkaan suoriudu velkansa maksamisesta syystä tai toisesta, voi luotonantaja aloittaa lainan perinnän. Eräpäivän jälkeinen aika kerryttää aina viivästyskorkoa, mikäli asiakas ei sovi yhdessä asiakaspalvelun kanssa velka-ajan pidentämisestä. Hetkellisissä maksuvaikeuksissa on siis syytä olla yhteydessä Credit24 asiakaspalveluun välittömästi maksuohjelman sopimiseksi.

Credit24 lainaa myönnetään seuraavin kriteerein:

 • Yli 19-vuotias
 • Yksityishenkilö
 • Henkilökohtainen matkapuhelinliittymä
 • Raha-asioiden aiempi hoito on moitteetonta
 • Asiakkaalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä
 • Näiden vaatimusten lisäksi asiakkaan on läpäistävä Credit24:n suorittama riskienkartoitusarvio

Tietoutta Credit24:n lainoista

Miten saan lainan nopeasti tililleni?

Täytä lainahakemus Credit24:n verkkosivuilla ja saat lainan mahdollisesti tilillesi jo saman päivän aikana. Varaa lainanhakua varten verkkopankkitunnukset ja saatat tarvita dokumentteja tuloistasi lainanhakemuksen liitteeksi.

Mihin voin olla yhteydessä lainaan liittyvissä ongelmissa?

Voit olla yhteydessä Credit24:n lainapalveluun päivittäin 8.00 – 22.00 välisenä aikana. Voit olla yhteydessä soittamalla ilmaiseen numeroon 0800 144 344 tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@credit24.fi. Jokaisen laina-asiakkaan käytössä on myös Credit24 Online, johon voi kirjautua pankkitunnuksilla. Credit24 Online:ssa on mahdollista tarkastella henkilökohtaisia lainatietoja, kuten laskutustietoja. Lainanhallintaa varten asiakkaille on luotu myös mobiilisovellus, joka on ladattavissa Google Playsta ja App Storesta.

Tarvitsen maksuvapaan kuukauden, onnistuuko tämä?

Kyllä, maksuvapaa kuukausi on joissakin tilanteissa mahdollista saada. Ole asian suhteen yhteydessä Credit24:n asiakaspalveluun tai perehdy asiaan Credit24 Onlineen. Jos sinulla myönnetään maksuvapaa kuukausi, ei lyhennystä tarvitse maksaa ollenkaan, vaan se jaetaan maksettavaksi kuluineen seuraaviin maksueriin.

Onko lainan hakeminen turvallista?

Toki on. Credit24:llä asiakastietoja käsitellään täysin luottamuksellisesti ja asiakassuhteen vaatimiin tarkoituksiin, sekä toiminnan kehittämisen tarkoituksiin. Viranomaisia ja ulkopuolista laskutustahoa lukuun ottamatta, tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Näet tarkat tiedot asiakastietojen käsittelystäCredit24:n rekisteriselosteesta.

Millaisia liitteitä tarvitaan lainahakemukseen?

Liitteiden toimituksesta ilmoitetaan lainanhakuvaiheessa. Tavallisimmin pyydetään todistusta palkkatuloista, tähän vaaditaan virallinen palkkalaskelma, pankin tiliotteet eivät käy tähän tapaukseen. Eläkeläisiltä pyydetään viimeisin kopio Kelan tai Vakuutusyhtiön todistuksesta eläkkeestä. Kelan etuuksista käy kopio Kelan asiointipalvelusta. Yrittäjän taas tulee toimittaa viimeisin kopio esitäytetyn veroilmoituksen erotusosasta. Muiden liitteiden vaatimuksen ilmoitetaan erikseen. Lainaa Credit24:ltä Credit24 hoitaa laina-asiasi nopeasti ja luotettavasti. Sen toiminta on läpinäkyvää, eikä piilokuluja peritä. Kuluttajasuojalautakunnan mukainen tod. Vuosikorko on laskettu 1 500 euron käytössä olevalle luotolle, jolloin todellinen vuosikorko on minimissään 49,85 % ja maksimissaan 153,63 %. Asiakkaan kannattaa aina vertailla eri lainoja ennen lainan hankkimista, tässä kannattaa käyttää vertailuarvona juuri todellista vuosikorkoa.

Credit24 yhteystiedot

IPF Digital Finland Oy Runeberginkatu 5 00100 Helsinki Y-tunnus: 1979999-1 Puh:0800 144 344 (vain pvm) Avoinna: ma-pe 9-17 Sähköposti: asiakaspalvelu@credit24.fiKerro oma Credit24 laina • Vakuudeton joustoluotto 100 – 4000 € luottorajalla • Hae heti kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *