HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Lendo vertaa ja kilpailuttaa lainan aina 60 000 euroon saakka

Lendo lainapalvelu

Lendo lainapalvelu kilpailuttaa lainat

• Luotettava, jopa 60 000 euron lainojen kilpailuttaja • Yksi lainahakemus – monta tarjousta • Korko tavallisimmin 8 – 27 % • Muut kulut valitun lainapalvelun hinnaston mukaan • Maksetaan takaisin 1 -15 vuodessa • Ilmainen haku ilman sitoutumista • Vakuudeton laina ilman henkilötakauksen vaatimusta • Vertailee parinkymmenen pankin kulutusluotot ja muut lainat • Lainan saaminen kestää maksimissaan muutaman päivän • Yhdistä vanhat lainat ja säästä! Lendo on jo vakuuttanut suomalaiset ilmaisella luoton kilpailutuksella. Asiakas voi säästää jopa tuhansia euroja kilpailuttamalla 500 – 60 000 euron lainat käyttämällä Lendon lainapalvelua. Kaikki lainat ovat saatavissa ilman vakuuksia ja pitkällä takaisinmaksuajalla. Nyt luotettavan ja itselle sopivimman lainapalvelun löytyminen on helppoa. Täytä hakemus ja vastaanota henkilökohtaiset tarjoukset!

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Fixura1000€ - 20000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Etua.fi500€ - 60000€
Unolaina500€ - 60000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Bondora100€ - 10000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Rahalaitos1000€ - 60000€
Lainanvertaaja500€ - 60000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Lendo kilpailuttaa lainat

Lendo on Pohjoismaiden johtava vakuudettomien lainojen vertailu- sekä yhdistämispalvelu, jonka kilpailuttamat lainat ovat suuruudeltaan 500 – 60 000 euroa. Homma hoituu yhdellä lainahakemuksella, jolla tavoitetaan Lendon useat yhteistyössä toimivat pankit ja rahoituslaitokset. Saat tiedon kaikista sinulle mahdollisista lainavaihtoehdoista ja niiden tarjouksista nopeasti. Yhdelle lainahakemukselle voi saada paluupostissa jopa useita lainatarjouksia, näistä onkin sitten helppo poimia itselleen sopivin luotto. Eri lainapalvelut tarjoavat luottoja erilaisilla koroilla ja muilla ehdoilla, joten on haastavaa vertailla luottoja ilman apuvoimia. Lendo on tällainen apuvoima, jonka avulla kilpailuttaminen on helppoa ja hauskaa. Kaiken lisäksi vertailupalvelun saa Lendolta ihan ilmaiseksi! On tyypillistä, että niissä lainatarjouksissa jotka saat, korko asettuu välille 8 – 27 %. Toki tässäkin voi olla palvelukohtaisia eroja. Samoin takaisinmaksuaika on tyypillisesti 1 – 15 vuotta, mutta joissakin lainapalveluissa laina-ajan vaihtoehdot voivat olla myös tästä suppeammat. Se kaikille on kuitenkin samaa, että vertailtavat kulutusluotot on vakuudettomia ja helposti käyttöön saatavia.

Näin kilpailutat lainoja Lendon malliin

 • Valitse lainasumma ja täytä hakemus ohjeiden mukaan (auki 247)
 • Saat Lendon lainapalvelun henkilökohtaiseen osioon tiedot eri lainatarjouksista
 • Valitse sinulle sopivin tarjous huolellisen harkinnan jälkeen
 • Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä

Lendo lainaa helposti, muttei holtittomasti

Vaikka kyseessä on vakuudettomat lainat, joiden käyttötarkoitusta ei tarvitse ilmoittaa, ei se kuitenkaan tarkoita sitä että rahaa jaettaisiin asiakkaille holtittomasti ja ilman järkeviä perusteita. Jokaisen hakijan on täytettävä tietyt ehdot, jotta he voivat lainaa saada. Asiakkaan tulee olla vähintään 18-vuotias, mutta yleisimmin ainakin yli 21-vuotta vanha. Lainakelpoinen asiakas on hyvin raha-asiansa hoitanut ja sellainen, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Lue  Rahoituslaitos kulutusluotto – Kilpailuta kulutusluotot ja lainat helposti

Tätä on Lendo

 • Pohjoismaiden suurin lainanvälittäjä
 • Välittää jopa 60 000 euron luottoja
 • Jopa useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella
 • Helppo käyttää
 • Luotettava

Lisäksi nykypäivän vastuulliset luotonmyöntäjät vaativat asiakkailta säännöllisiä kuukausituloja. Se millaiset tulot riittävät, riippuu asiakkaan toivomasta lainasummasta ja siihen liitetystä laina-ajasta. Jos tulot ovat kovin pienet, voi asiakas hakea luottoa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, mikä parantaa huomattavasti lainansaantimahdollisuuksia. Rinnakkaishakijaa koskevat samat vaatimukset kuin varsinaista hakijaakin. Lendo lainojen korko määritellään tavallisimmin asiakaskohtaisesti. Eri asiakkaiden korot voivat olla hyvinkin erilaiset vaikka luottopalvelu olisi molemmilla sama. On myös palveluita, joissa kaikilla asiakkailla on kiinteä korko. Henkilökohtaisesti muodostuvaan korkoon vaikuttavat lähinnä asiakkaan luotettavuuteen liitettävät ominaisuudet, kuten tulotaso ja työllisyystilanne. Luotettavammille asiakkaille lainaa voidaankin myöntää alemmalla korolla. Luotettavuutta voi luonnollisesti parantaa rinnakkaishakijan avulla. Lendo pyrkii aina löytämään asiakkaalle ne kulutusluotot, joissa on parhaimmat ehdot ja pienin korko.

Hoida velka-asioita yhdistämällä korkeakorkoisia lainoja

Jos sinulle on kertynyt avoimia luottoja sieltä sun täältä ja haaveenasi on korko ja muiden kulujen pienentäminen, kannattaa tutustua seuraavaan tekstiin. Lendon kilpailuttajan avulla voit hankkia yhden suuren lainan, jolla maksat kaikki vanhat luotot historiaan. Olet oikeassa, että sinulle jää tällöin edelleen laina koko velkasummalle, mutta lainaan liittyvät kulut on mahdollisuus saada pienemmäksi. Useisiin vippeihin, osamaksuihin ja luottokorttilaskuihin näet yleensä liittyy jokaiseen erilaisia tilinhoitomaksuja, kuukausi – ja vuosimaksuja ynnä muita. Kun yhdistät luotot, maksat kuluja enää yhdestä lainasta. Lisäksi hyvin kilpailutetun lainan koron saa yleensä pienemmäksi, kuin ne määrät mitä maksat useasta korkeakorkoisesta luotosta. Sinun kannatta harkita tätä vaihtoehtoa hakemalla luottoa kaikkien lainojen yhteissummalle. Kun saat luottotarjoukset tiedoksesi, laske säästäisitkö rahaa hankkimalla yhden isomman luoton. Lainan hakeminen on ilmaista ja et ole velvoitettu hankkimaan lainaa ollenkaan, mikäli et löydä tarjousten joukosta sinulle edullisempaa tai muuten sopivaa kulutusluottoa. Yhdistelmälaina voi olla suuruudeltaan 500 – 50 000 euroa.

Lue  Kulutusluotto.com
Lendo.fi kotisivu
Lendo.fi kotisivu

Todellinen vuosikorko Lendo lainoissa

Järkevin ja totuudenmukaisin tapa lainojen vertailuun on vertailla kunkin luoton todellista vuosikorkoa. Todellinen vuosikorko poikkeaa pelkästä lainan nimelliskorosta niin, että todelliseen vuosikorkoon on laskettu varsinaisen koron lisäksi myös kaikki muut lainasta perittävät kulut. Eli siis kaikki lainasta perittävät kulut on muutettu koron muotoon. Kuluttajasuojalain mukaan luottopalveluilla on velvollisuus ilmoittaa lainan todellinen vuosikorko asiakkaalle ennen lainasuhteen luomista. Kun siis haluat tietää, millä korolla sinä saat lainaa ja erityisesti millainen on luoton todellinen vuosikorko. Täytä hakemus palveluun ja jää odottamaan vastauksia. Jos olet tyytyväinen saamaasi tarjoukseen, voit hyväksyä sen vaikka heti ja odotella rahoja saapuvaksi muutaman päivän sisällä.

Lendolta myös yrityslainojen kilpailutukset

Myös yritysten on nyt mahdollista kilpailuttaa yrityslainoja Lendon kautta aina 100 000 euroon saakka. Yritysmuodolla tai yrityksen koolla ei ole väliä, kaikki voivat hakea lainaa! Kuitenkin, jos yritykselle myönnetään lainaa, tässä täytyy olla takaajana vähintään yksi yrityksen vastuuhenkilö. Vastuuhenkilöllä ei saa olla maksuhäiriöitä. Yrityslainoja kilpailutetaan samaan tapaan kuin yksityislainojakin. Hakemus täytetään Lendon verkkosivuilla. Yrityslainoilla on jonkin verran lyhempi maksuaika kuin yksityisten lainoille: kuukaudesta kahteen vuoteen.

Lendon palvelun käytön edut

 • Kilpailuttaa lainat puolestasi
 • Varmistat helposti saavasi edullisimman luoton
 • Yksinkertainen ja nopea luottohakemus
 • Ilmainen palvelu
 • Suomen kattavin lainavertailu

Muutamia kysymyksiä Lendon palvelusta

Voinko hakea lainaa lendolta?

Voit hakea lainojen kilpailutusta Lendon verkkosivujen hakemukselta. Lendo ei toimi varsinaisena lainaajana, eikä myönnä kenellekään luottoja. Lendon roolina on välittää luottohakemuksesi eteenpäin ja antaa sinulle tiedoksi parhaan mahdolliset lainaratkaisut.

Voinko lyhentää luottoni takaisin suunniteltua nopeammin?

Kyllä voit. Sinulla on mahdollisuus maksaa luottosi joko kokonaisuudessaan pois tai sitten tehdä suurempia kertalyhennyseriä. Näistä ei aiheudu lisäkuluja. Kannattaa kuitenkin ensin olla yhteydessä siihen lainapalveluun, mistä olet kulutusluottosi hankkinut.

Lue  Luottoheti.fi – Kilpailuta lainasi

En voi maksaa lainani lyhennyserää, otanko yhteyttä Lendoon?

Sinun kannattaa tässä tilanteessa olla suoraan yhteydessä siihen pankkiin tai rahoituslaitokseen, mistä lainasi on nostettu. He osaavat parhaiten auttaa sinua tilanteessasi.

Saanko paremman lainatarjouksen, jos haen sen suoraan pankilta?

Ne tarjoukset, mitä Lendo sinulle välittää, ovat juuri samanlaisia, mitä saisit asioidessasi suoraan pankkiin. Lendon toiminnasta ei lisätä mitään kuluja asiakkaan maksettavaksi, vaan palvelun käyttö on täysin ilmaista. Lendo pyörii vain ja ainoastaan lainapalvelujen maksamilla korvauksilla.

Mikä on yhteishakija?

Vertaa lainat Lendon avulla

Yhteishakija eli rinnakkaishakija on henkilö, joka hakee lainaa yhdessä varsinaisen hakijan kanssa. Rinnakkaishakija on vastuussa haetusta lainasta yhtä paljon kuin päähakija. Rinnakkaishakijan kanssa hakeminen saattaa parantaa lainansaantimahdollisuuksia ja laskea korkoa. Kilpailuta paras kulutusluotto Lendon avulla – täytä ilmainen hakemus nyt, se ei velvoita sinua mihinkään.

Lendo.fi yhteystiedot

Lendo Oy Keskuskatu 1B 00100 Helsinki Y‑tunnus: 2648283‑7 Puhelin 09 6899 8000 asiakaspalvelu@lendo.fi